plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:AGA 30 wrote:Oglądałyście interwencje dziś na polsacie!! mój gin się wypowiadał !!
oj ja tez zupelnie zapomnialam ale moze bedzie mozliwe znaleznienie gdzies na necie albo bedzie jakas powtorka
wpisz interwencja polsat i juz mozna oglądać!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:natusia wrote:Obejrzałam...straszna historia
Jak może ordynator szpitala powiedzieć pacjentce że mogła lekarza prowadzącego sobie wziąść do szpitala żeby jej cesarkę zrobił!!
Straszne! Ale jak widać od dawna tam takie cuda. Szkoda tylko,że dopiero teraz to wyszło na jaw,jak traktowali pacjentki. Ta maleńka dziewczynka...poprostu łzy poleciały -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatusia wrote:AGA 30 wrote:natusia wrote:Obejrzałam...straszna historia
Jak może ordynator szpitala powiedzieć pacjentce że mogła lekarza prowadzącego sobie wziąść do szpitala żeby jej cesarkę zrobił!!
Straszne! Ale jak widać od dawna tam takie cuda. Szkoda tylko,że dopiero teraz to wyszło na jaw,jak traktowali pacjentki. Ta maleńka dziewczynka...poprostu łzy poleciały
Zawsze ktoś znany tylko sprawę popchnie do przodu byle jaki szary człowiek z nimi nie wygra!! szkoda że ten mój lekarz nie pracuje w żadnym szpitalu!!;-( -
nick nieaktualny
-
natusia wrote:mala29_ wrote:czesc natusia jak tam dzionek mija ?
co tu taka cisza ?
A monotonny...jak każdy ostatnio...a co u Ciebie?
a umnie nic nowego niedawno z pracy wruciam. moj m. robi mi objadek. ciagle do lekarki nie moge sie dodzwonic i chyba w tym cyklu nie uda mi sie pujsc na monitoringehh co za zycie. ale coz trzeba isc dalej.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny