plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Fedra cieszę się z super wieści z wizyty 14 września ja też mam termin Mam nadzieję, że obie przyniesiemy dobre wieści
Zbikowa teraz tylko leż i pachnij
Aga jeszcze wrócą spokojne noce I super, że Waflowi poprawiły się wyniki
U nas też słonecznie, ale upały odpuściły i już chyba nie wrócą
aisa, Fedra, Kaja, kiti lubią tę wiadomość
-
No dobra ja nie ale czuje sie jakby moje dziecko tez wchodziło w nowy etap bo dzisiaj zaczęła rysować kredkami zamiast je jeść lub łamać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 14:55
AGA 30, aisa, patrycja, Selena, kiti, Kaja, zbikowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hello
Matko co za cipy za kierownicą! !!! Chciałam dziś zaparkować i stanąłem za autem aby przepuścić auta które wyjezdzaly więc bez problemu wyjechały dwa kombi plus bus ,ale jak miała gwiazda sedanem wjechać to dopiero był lament ze jej przeszkadzam mruczala podnosem i jak widziałam że klnie to ruszyłam jak tur wiesniara prawojazdy za masło !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 14:10
-
Ja 12.09 mam wizytę z tego co pamiętam. Kurde non stop coś robię od kiedy jestem na zwolnieniu, to nie tak miało wyglądać :p a jeszcze kupa roboty przede mną, bo przeprowadzamy się na koniec miesiąca. Pakowanie brrr.
Kaja, co do bab za kierownicą mam podobne zdanie. I żeby nie było, są kobiety i baby za kierownicą. Kobiety jeżdżą normalnie, a takie landryny to tak, że nóż się w kieszeni otwiera...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 18:51
Fedra, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
-
Hej poniedziałkowo
Magdzia, faktycznie szybko.. widocznie musi się wszystko teraz wyregulować..
Żbiksson, tylko bez szaleństw tam przy remontach i przeprowadzce
Na ten tydzień zapowiadają u nas ciąg dalszy letniej pogody, superFedra, patrycja, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Aga pewnie, że będzie dobrze, ale nerwy są naturalne w takiej sytuacji
A wiecie co ? Mąż dzwonił dziś do kliniki i co się okazało ? Że nie mają nas zapisanych A do tego w najbliższym czasie wszystkie terminy są zajęte... Jeszcze jutro mają dzwonić i coś będą kombinować, ale znając moje szczęście poczekam kolejne 3 miesiące, aż zechcą nas przyjąć. -
Aga nerwy sa zrozumiałe i normalne wiec bedzie dobrze
Pati co za barany teraz niech kombinują i szukają dla Was miejsca ile będziecie czekać to że maja burdel w papierach to ich wina nie Twoja...patrycja lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Zbik tez przeprowadzalismy sie jak bylam w ciazy, no lekko nie bylo wiec wpsolczuje, oszczedzaj sie jak najwiecej.
Aga gratuluje domku a nerwy zostaw sobie na pozniej jak bedziecie sie urzadzac
Pati co za konowaly niech lepiej tam szukaja szybo terminow bo my czekamy na twoje bliźniaki.
Fedra leniuchuj ile mozesz bo pozniej nie będzie na to czasu
Magdzia widocznie hormony jeszcze szaleją i stad plamienie. Wkrotce wszystko wroci do normy.
A ja dalej wypoczywam u urodzinki. Az sie boje co to bedzie jak wrocimy doDe, Amelia tutaj szaleje bo tyle ludzi a tam bedziemy same. Kiedys zaszalalam bo poszlam na depilacje laserowa pach i bikini.Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
Kiti kiedy tescior?
Zbikowa lekkiej przeprowadzki życzę
Agus ekspresowego remontu
Pati może to znak może klinika nie będzie potrzebna
Fedri leniuchuj leniuchuj oczywiście ile się da czy NatceWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 16:01
Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
Magdzia a moze to mialo zwiazek z owulacja?i dlatego objawy minely, moze to nie @ miala byc
A co do testa to jakos wogole nie planowalam ze mialabym go robic w tym cyklu pewno hormonki jeszcze szaleja, czekam na @ bo chciałam zrobuc Tsh i prolaktyne.
Wogole tojakis czas temu, nie pamietam kiedy to bylo m sie mnie pyta co mam takie brudne kolana aaaa ja wlasnie nie wiem bo tez to zauwazylam i szorowalam pod prysznicemi nic mam takie przebarwienia i oczywiście naczytalam się w necie o objawienia "brudnych kolan" przy problemach z tarczyca i juz schizuje ze coś mam nie tak -
Madzia moga to byc hormony wszystko sie jeszcze normuje jest to normalne za niedługo wszystko wróci do normy...
Kiti a Ty nie czytaj za duzo o tych kolanach może sobie za bardzo opalilas
Ale prawda jest taka że hormony warto badać
No z tym leniuchowańiem przy Młodej no cóż ciezko jest ale nic wiecej nie robie oprócz pilnowania jej17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A i jeszcze wieczorem mnie czeka segregacja Tusi ubranek bo mi z kolejnych wyrosła wiec potrzebna zmiana bo mi dziecko nie będzie miało w czym chodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 18:07
2015 Nati
2017 Suzi