plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry
Kiti, a kiedy wracacie i ile już tam jesteście ? I nie czytaj za dużo, ale oczywiście zbadać się trzeba na wszelki wypadek
Fedra odpoczywaj kiedy tylko Tusia ci pozwala A w ogóle ile wzrostu i ile waży mała ?Fedra lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Dobry
Kiti, a kiedy wracacie i ile już tam jesteście ? I nie czytaj za dużo, ale oczywiście zbadać się trzeba na wszelki wypadek
Fedra odpoczywaj kiedy tylko Tusia ci pozwala A w ogóle ile wzrostu i ile waży mała ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 09:10
patrycja lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Dobry
Fedra odpoczywaj kiedy tylko Tusia ci pozwala A w ogóle ile wzrostu i ile waży mała ?patrycja lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzieńdoberek
co tu taka cisza nastała?dziewczynki wpadłam tylko na chwilę zobaczyć co u Was?bo robota mnie goni-mam zamówienie na ksiązkę z życzeniami na 50 rocznicę ślubu a pierdzielenia przy tym jest...a ksiązka na sobotę ma być a właściwie obiecałam na piątek.
Pati-jakas masakra !!! Niech Wam znajdą ten termin bo ileż można czekać?!
Fedra-ale czas zapierdziela..ty już 13 tyg. w ciazy . Tusia ci tak pieknie rośnie . Mój Tymek jest niejadkiem jak starszy brat i waży 12,7 kg a ma 2 lata i 9 miesięcy.Ubranka tez nosi na 92-98 czasem-spodnie na 92 to już krótkawe bywają, ale bluzeczki to zależy tez od firmy-bo ma takie w rozmiarze 86 - i są mega wielkie...Tymek nie jest jakimś wielkoludem i nie je za wiele -co przysparza mi mnóstwo zmartwien, nerwów, ale jest zdrowy i wyniki ma super
Aga-niestety teraz dom bedzie spędzal ci sen z powiek
Kiti-udanej imprezki
Spadam już i pozdrawiam Wszystkie niewymienione wczesniej Laseczki-Aiskę, Zbika, Koczka, Madzie i więcej nie pamietam....miłego dnia bo zapowiada się pięknie dzieńFedra, patrycja, kiti lubią tę wiadomość
-
Hej
Dzwonili wczoraj z kliniki i spróbują nas wcisnąć na przyszły tydzień, a jak się nie uda to dopiero termin za miesiąc... Mamy czekać do piątku na info.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 14:07
Fedra, kiti, Kaja lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Hej
Dzwonili wczoraj z kliniki i spróbują nas wcisnąć na przyszły tydzień, a jak się nie uda to dopiero termin za miesiąc... Mamy czekać do piątku na info.patrycja, Kaja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
My kochane po Chrzcinach udało się wszystko Kajetan gadał całą msz św a przy polowaniu swiecona woda takiego bąka zasadzil że Hihi no nie powiem smród ze hoboho a jak trzaskal w galoty to dopiero Ks oczy zrobił hihihi
AGA 30, kiti, patrycja, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Dobry
Dziewczyny i tak czuję, że termin będzie dopiero za miesiąc. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby coś szło po mojej myśli, taki ze mnie pechowy człowiek
Kaja super, że chrzciny się udały. A to że Kajetan puścił bąka będziecie wspominać pewnie do końca życia -
Hey a co tu tak cicho ????
Fedra zwolniona z nadmiernej aktywności bo polcerane trzyma w objęciach ( oby Nie ) a eszta to co ?WAKACJE SIĘ SKOŃCZYŁY! !!!!
ZBIKU Ty na L 4 weź tyle nie odp ? Chodź tu
Ale reszta też co jest laski !!!!!!???
Madzia już przeprowadzka ????
Pati Niemców pilnuje
Ola szuka winnych
Aisa ogródek kopie ze zbiorów
Blondi pod przedszkolem siedzi !!!!
Koczek syna karmi
To jak obowiązki odchaczycie to chodzta tu to może jakaś Fasolka Nowa się odezwie bo dawno nie było !!!!!!
Która testa zrobiła i się nie chwali!!!!!!????patrycja, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry keeeczuuup
Z kliniką dalej nic nie wiadomo, dalej próbują wcisnąć nas na przyszły tydzień, a jeśli się nie uda to za dwa tygodnie. Tak więc jeszcze czekamy.
Coś jeszcze chciałam, ale nie pamiętam.
Miłego weekendu życzę :*Kaja, Fedra lubią tę wiadomość