plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
też mykam do wyrka, bo już mi sie oczy kleją, a M na siatkówce. Jak te tygodnie szybko mijają, nim się obejrzę to i fl się zakończy.
Mała przeżywanie całego cyklu i tak nic nie daje, może to i lepiej, że jest ci to obojętne, bo może akurat coś zaskoczy, a jak wiadomo zaskakuje w najmniej spodziewanym momencie. Daleko szukac nie trzeba... Gadgetka naprzykład.
Ja póki co próbuje się nie nakręcać i czekam na koniec tego cyklu, ale i tak dumna jestem z siebie i ze swojego wykresu. W objawach tez nie wyszukuje jakichś niestworzonych rzeczy, tylko jak juz naprawdę odpada mi lewa noga bo jajo promnieniuje to zaznaczam.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Dobranoc Gocha i na prawde łądniutki ten twój wykresik
zgadzam sie nie ma co wariowac, chociaz to trudne, szczególnie gdy jest ot moj pierwszy cykl staran ale tez staram sie niedobierac tego do głowy, chcociaz zycie samo mi w tym pomaga, jutro ten pogrzebjak mi jej żal, ale pocieszam sie ze juz niecierpi podobno juz jakis czas temu wzrok stracila... szkoda takich porzadnych i do tego młodych ludzi...
-
dobranoc.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
masz racje gosiu tylko ja mam aż tak to gdzieś że nawet jak by była teraz owulacja to bym ją odpuściła i boje się że jak nadejdzie to będzie mi wszystko jedno czy będą serduszkowania czy ich nie będzie. Wydaje mi się że ja a bardziej moja głowa i serduszko uświadamiają sobie że po co się starać jak i tak nic nie będzie. Dziwne to takie ale jak na razie taki stan mi pasuje. Mniej myślę o tym wszystkim.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Dziewczyny mam pytanie o Castangusa.
Wyczytałam własnie,że obniża poziom prolaktyny, obniża napięcie przedmeisiączkowe i reguluje cykle.
"Należy go zażywać przez okres 90 dni (codziennie), po czym zrobić 1-2 miesiące przerwy. Dostepny jest bez recepty, można zatem samamu go sobie zaaplikować.
Badanie prolaktyny jeszcze przede mną, ale mam dokuczliwego PMSa i cykle 26-32. czy jeżeli prolaktyna wyjdzie mi w normie to mogę mimo wszytsko pić tego castangusa?Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
jeszcze ja żyje ale jak udaje mi się wejść już na trochę to dziewczynki spać idą. Niech odpoczywają przed świątecznymi prezentami ja tam już napisałam list do św. Mikołaja
żeby wszystkim rozdał fasolki
pod choinkę
Amicizia, Dora, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:jeszcze ja żyje ale jak udaje mi się wejść już na trochę to dziewczynki spać idą. Niech odpoczywają przed świątecznymi prezentami ja tam już napisałam list do św. Mikołaja
żeby wszystkim rozdał fasolki
pod choinkę
Malutka, jestes z tym listem kochana, a moze to po prostu urok takiej maloslonecznje pory roku slonca brak to i checi do zycia brak -
Dora nie znam sie ale ja bym sie zapytala lekarza jak juz bedzieszmiec te wyniki ja to ogolnie raczej staram sie jak moge unikac roznych takich leków i innych rzeczy, no ale tez nie zauwazylam u siebie problemow z cyklami,
ale mysle ze nalezy uwazac zeby nie przedobrzyc i sobie nie zaszkodzic -
Nie wydaje mi się żeby to była wina pogody. Od samego rozpoczęcia cyklu nastawiłam się negatywnie bo co bym nie zrobiła i jak na głowie stawała to i tak pod koniec cyklu nie widzę dwóch kreseczek. Więc po co się starać i się dołować, po prostu trzeba się pogodzić z tym i żyć we dwójkę normalnie.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Ami na pewno najpierw zrobię badania i zobaczę co wyjdzie, chociaż takie cykle 26-32 strasznie mnie wkurzają. Ostatnio miewam śluz płodny przez 8 dni i codziennie czekam na skok temperatury, zupełnie nie wiedząc kiedy on nastąpi. Od Jakiegoś tez czasu miewam plamienia przed @. Kiedyś miałam cykle 28dniowe i brak plamień... chyba sie cos u mnie rozjechałoWitamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dora a kiedy miałaś robione usg ? jeśli miałaś bo u mnie kiedyś tak wyszło że plamiłam przed @ i okazało się że mam mięśniaka. Nie chcę cię absolutnie straszyć ale jeśli będziesz u swojego lekarza to powiedz mu o tym. Tak dla świętego spokoju niech zrobi generalny przegląd tobieW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Mała własnie miałam robione usg dopochwowe i cytologię miesiąc temu i niby wszytsko ok. W poniedziałek idę do trzeciego lekarza bo nik nie chce mi zlecić badań prolaktyny i progesteronu to zapytam o te plamienia i długość cyku. Oni sie mnie zawsze chcą tak szybko pozbyć z gabinetu, że nie zdąże się wszytskiego dowiedzieć;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 22:26
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥