Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z lekarzami tak juz jest jak im za mało powiesz albo tylko prawde to zawsze znajda powod zeby nie dac, a jak sie troskz epodkoloryzuje to juz inaczej patrza, i soecjalizacja tu nie ma znaczenia, np jak mowisz ze cie cos boli ale ze idzie wytrzymac to zaden nie pomysli o tym ze ten bol moze byc wkurzajacy ale słabszy od comiesiecznej @ przy ktorej sie zwijasz z bolu wiec wszystko inne przy tym to pikus.... wiec owocnego kolorozywoania :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już ja się przygotuję do tej wizyty:)Macie rację dziewczyny, ja to zawsze za szczera jestem i myślę,że mi się to opłaci a tu ..d...

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczynki ja uciekam bo jutro do pracy idę i bardzo rano muszę wstać bo aż o 4 rano :(. Życzę wam kolorowych snów pa pa do jutra :)

gadgeta lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Już ja się przygotuję do tej wizyty:)Macie rację dziewczyny, ja to zawsze za szczera jestem i myślę,że mi się to opłaci a tu ..d...

nie mysl ze ja tak madra w tej kwesti sama sie ucze koloryzowac im na wizytach, jeszcze mi to kiepskoidzie ale juz sa postepy

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej Nocki Mała

• Amicizia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Dobra dziewczynki ja uciekam bo jutro do pracy idę i bardzo rano muszę wstać bo aż o 4 rano :(. Życzę wam kolorowych snów pa pa do jutra :)

to dobrej nocki, ale to strasznie wczensie musisz wstac, no ja sobei herbatke z melisy parze zeby mnie wreszcie zaczelo brac na spanie bo tez jutro musze wstac moze nie az tak wczas jak ty ale jednak bo ten pogrzeb mamy :(

slodkich snów mała

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami a do Ciebie mam jeszcze pytanko odnośnie temperatur

W kolejnym cyklu zacznę mierzyć o 7 rano. Do tej pory mierzyłam o 8 i mam trochę zębów. Jakie są dopuszczalne wachania temperatur ?

https://ovufriend.pl/przeglad-cykli.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 22:50

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słucham postaram sie pomoc

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogólnie u rotzera to tak do pół godziny tzn jak sobie wyznaczysz 7 to tak na prawde w przedziale miedzy 6.30 a 7.30 spokojnie nie trzeba ignorowac tego

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi mi o to, ile kratek na wykresie te tempki moga się róznić w poszczególnych fazach? zerknij na moj stary wykres https://ovufriend.pl/przeglad-cykli.html
    chyba ten link do mojego cyklu nie działa, ale tempki mi w pierwszej fazie skaczą codziennie o 2-3 kratki w górę i w doł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 23:02

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora nie ma na to reguly, ale na pewno mniej skacze wykres, temperatury sa bardziej wyrownane, a ta ilosc kratek nie ma wiekszego znaczenia, po prostu trzeba mierzyc i wtedy sie widzi, ja wiem ze odkad zmienilam pore mierzenia bo tez kiedys tak jak ty o 8 mierzylam , to przestal mi tak skakac. mozesz sobie popatrzyc jaki jest moj wykres, tez do calkiem prostych nie nalezy, ale w miare wyrownany.

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten link niestety nie dziala :(

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twój wykses ma w miarę lagodne przejścia:) wiec jak cos to mierzę od 7 w następnym ... chyba,ze się uda:)

uciekam spać Dobranoc!

Fedra lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz sie zbieram

Dobranoc i do jutra :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry bardzo miło Was powitać. Pora rozpocząć dzień pracy. Ovu wyznaczył mi znowu owulację w innym dniu...najpierw było 30.10 później 27.10 a teraz po dzisiejszej temperaturze na 28.10 i po co te zmiany jak to już dawno i nie prawda? Jak uporam się z porządkami do Świąt, to już wiem co będzie moją lekturą...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 06:02

Woseba, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane moje:)u mnie dzis dalej temp wysoko...az boję sie uwierzyc ze to moze byc tenmój cud...nie chce sie rozczarowac jak ostatnio..:(kupie dzis ten test czuły i jutro wszystko bedzie jasne....
    plemniczko bardzo bardzo sie ciesze że z fasolką wszystko dobrze:)oby tak dalej:)niech zdrowo rośnie:)

zosia-ktosia, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam panie!! wpadłam wykresik uzupełnić i się przywitać!!
    Jade zaraz na badania ale mam stracha juz!!! ;-(
    Milego poranka życzę wszystkim!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosaba to ja dziś trzymam mocno kciukacy nie wiem jeszcze jak będę pracować ale co tam :) niech stracę ale ty wtedy zyskasz i oby tak było :) ale bym się cieszyła :)

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Wosaba to ja dziś trzymam mocno kciukacy nie wiem jeszcze jak będę pracować ale co tam :) niech stracę ale ty wtedy zyskasz i oby tak było :) ale bym się cieszyła :)

hej mała:)póki co nie dziekuje zeby nie zapeszyc..ale jakos tak mam mieszane uczucia....

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosabko to jak zrobisz już test to daj mi znać w wiadomościach jaki wyszedł bo obawiam się że nie uda mi się przegrzebać i znaleźć przed wszystkie te stron co napiszecie przez cały dzień :P a tobie i innym dziewczynkom życzę miłego dnia mikołaja :)

Woseba lubi tę wiadomość

‹‹ 674 675 676 677 678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ