X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z lekarzami tak juz jest jak im za mało powiesz albo tylko prawde to zawsze znajda powod zeby nie dac, a jak sie troskz epodkoloryzuje to juz inaczej patrza, i soecjalizacja tu nie ma znaczenia, np jak mowisz ze cie cos boli ale ze idzie wytrzymac to zaden nie pomysli o tym ze ten bol moze byc wkurzajacy ale słabszy od comiesiecznej @ przy ktorej sie zwijasz z bolu wiec wszystko inne przy tym to pikus.... wiec owocnego kolorozywoania :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już ja się przygotuję do tej wizyty:)Macie rację dziewczyny, ja to zawsze za szczera jestem i myślę,że mi się to opłaci a tu ..d...

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczynki ja uciekam bo jutro do pracy idę i bardzo rano muszę wstać bo aż o 4 rano :(. Życzę wam kolorowych snów pa pa do jutra :)

gadgeta lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Już ja się przygotuję do tej wizyty:)Macie rację dziewczyny, ja to zawsze za szczera jestem i myślę,że mi się to opłaci a tu ..d...

nie mysl ze ja tak madra w tej kwesti sama sie ucze koloryzowac im na wizytach, jeszcze mi to kiepskoidzie ale juz sa postepy

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej Nocki Mała

• Amicizia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Dobra dziewczynki ja uciekam bo jutro do pracy idę i bardzo rano muszę wstać bo aż o 4 rano :(. Życzę wam kolorowych snów pa pa do jutra :)

to dobrej nocki, ale to strasznie wczensie musisz wstac, no ja sobei herbatke z melisy parze zeby mnie wreszcie zaczelo brac na spanie bo tez jutro musze wstac moze nie az tak wczas jak ty ale jednak bo ten pogrzeb mamy :(

slodkich snów mała

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami a do Ciebie mam jeszcze pytanko odnośnie temperatur

W kolejnym cyklu zacznę mierzyć o 7 rano. Do tej pory mierzyłam o 8 i mam trochę zębów. Jakie są dopuszczalne wachania temperatur ?

https://ovufriend.pl/przeglad-cykli.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 22:50

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słucham postaram sie pomoc

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogólnie u rotzera to tak do pół godziny tzn jak sobie wyznaczysz 7 to tak na prawde w przedziale miedzy 6.30 a 7.30 spokojnie nie trzeba ignorowac tego

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi mi o to, ile kratek na wykresie te tempki moga się róznić w poszczególnych fazach? zerknij na moj stary wykres https://ovufriend.pl/przeglad-cykli.html
    chyba ten link do mojego cyklu nie działa, ale tempki mi w pierwszej fazie skaczą codziennie o 2-3 kratki w górę i w doł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 23:02

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora nie ma na to reguly, ale na pewno mniej skacze wykres, temperatury sa bardziej wyrownane, a ta ilosc kratek nie ma wiekszego znaczenia, po prostu trzeba mierzyc i wtedy sie widzi, ja wiem ze odkad zmienilam pore mierzenia bo tez kiedys tak jak ty o 8 mierzylam , to przestal mi tak skakac. mozesz sobie popatrzyc jaki jest moj wykres, tez do calkiem prostych nie nalezy, ale w miare wyrownany.

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten link niestety nie dziala :(

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twój wykses ma w miarę lagodne przejścia:) wiec jak cos to mierzę od 7 w następnym ... chyba,ze się uda:)

uciekam spać Dobranoc!

Fedra lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz sie zbieram

Dobranoc i do jutra :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry bardzo miło Was powitać. Pora rozpocząć dzień pracy. Ovu wyznaczył mi znowu owulację w innym dniu...najpierw było 30.10 później 27.10 a teraz po dzisiejszej temperaturze na 28.10 i po co te zmiany jak to już dawno i nie prawda? Jak uporam się z porządkami do Świąt, to już wiem co będzie moją lekturą...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 06:02

Woseba, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane moje:)u mnie dzis dalej temp wysoko...az boję sie uwierzyc ze to moze byc tenmój cud...nie chce sie rozczarowac jak ostatnio..:(kupie dzis ten test czuły i jutro wszystko bedzie jasne....
    plemniczko bardzo bardzo sie ciesze że z fasolką wszystko dobrze:)oby tak dalej:)niech zdrowo rośnie:)

zosia-ktosia, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam panie!! wpadłam wykresik uzupełnić i się przywitać!!
    Jade zaraz na badania ale mam stracha juz!!! ;-(
    Milego poranka życzę wszystkim!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosaba to ja dziś trzymam mocno kciukacy nie wiem jeszcze jak będę pracować ale co tam :) niech stracę ale ty wtedy zyskasz i oby tak było :) ale bym się cieszyła :)

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Wosaba to ja dziś trzymam mocno kciukacy nie wiem jeszcze jak będę pracować ale co tam :) niech stracę ale ty wtedy zyskasz i oby tak było :) ale bym się cieszyła :)

hej mała:)póki co nie dziekuje zeby nie zapeszyc..ale jakos tak mam mieszane uczucia....

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosabko to jak zrobisz już test to daj mi znać w wiadomościach jaki wyszedł bo obawiam się że nie uda mi się przegrzebać i znaleźć przed wszystkie te stron co napiszecie przez cały dzień :P a tobie i innym dziewczynkom życzę miłego dnia mikołaja :)

Woseba lubi tę wiadomość

‹‹ 674 675 676 677 678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ