plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
z lekarzami tak juz jest jak im za mało powiesz albo tylko prawde to zawsze znajda powod zeby nie dac, a jak sie troskz epodkoloryzuje to juz inaczej patrza, i soecjalizacja tu nie ma znaczenia, np jak mowisz ze cie cos boli ale ze idzie wytrzymac to zaden nie pomysli o tym ze ten bol moze byc wkurzajacy ale słabszy od comiesiecznej @ przy ktorej sie zwijasz z bolu wiec wszystko inne przy tym to pikus.... wiec owocnego kolorozywoania
-
Dora wrote:Już ja się przygotuję do tej wizyty:)Macie rację dziewczyny, ja to zawsze za szczera jestem i myślę,że mi się to opłaci a tu ..d...
nie mysl ze ja tak madra w tej kwesti sama sie ucze koloryzowac im na wizytach, jeszcze mi to kiepskoidzie ale juz sa postepy -
mala29_ wrote:Dobra dziewczynki ja uciekam bo jutro do pracy idę i bardzo rano muszę wstać bo aż o 4 rano
. Życzę wam kolorowych snów pa pa do jutra
to dobrej nocki, ale to strasznie wczensie musisz wstac, no ja sobei herbatke z melisy parze zeby mnie wreszcie zaczelo brac na spanie bo tez jutro musze wstac moze nie az tak wczas jak ty ale jednak bo ten pogrzeb mamy
slodkich snów mała -
Ami a do Ciebie mam jeszcze pytanko odnośnie temperatur
W kolejnym cyklu zacznę mierzyć o 7 rano. Do tej pory mierzyłam o 8 i mam trochę zębów. Jakie są dopuszczalne wachania temperatur ?
https://ovufriend.pl/przeglad-cykli.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 22:50
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Chodzi mi o to, ile kratek na wykresie te tempki moga się róznić w poszczególnych fazach? zerknij na moj stary wykres https://ovufriend.pl/przeglad-cykli.html
chyba ten link do mojego cyklu nie działa, ale tempki mi w pierwszej fazie skaczą codziennie o 2-3 kratki w górę i w dołWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 23:02
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dora nie ma na to reguly, ale na pewno mniej skacze wykres, temperatury sa bardziej wyrownane, a ta ilosc kratek nie ma wiekszego znaczenia, po prostu trzeba mierzyc i wtedy sie widzi, ja wiem ze odkad zmienilam pore mierzenia bo tez kiedys tak jak ty o 8 mierzylam , to przestal mi tak skakac. mozesz sobie popatrzyc jaki jest moj wykres, tez do calkiem prostych nie nalezy, ale w miare wyrownany.
-
nick nieaktualnyDzień dobry bardzo miło Was powitać. Pora rozpocząć dzień pracy. Ovu wyznaczył mi znowu owulację w innym dniu...najpierw było 30.10 później 27.10 a teraz po dzisiejszej temperaturze na 28.10 i po co te zmiany jak to już dawno i nie prawda? Jak uporam się z porządkami do Świąt, to już wiem co będzie moją lekturą...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 06:02
Woseba, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej kochane moje:)u mnie dzis dalej temp wysoko...az boję sie uwierzyc ze to moze byc tenmój cud...nie chce sie rozczarowac jak ostatnio..:(kupie dzis ten test czuły i jutro wszystko bedzie jasne....
plemniczko bardzo bardzo sie ciesze że z fasolką wszystko dobrze:)oby tak dalej:)niech zdrowo rośnie:)zosia-ktosia, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Wosaba to ja dziś trzymam mocno kciukacy nie wiem jeszcze jak będę pracować ale co tam
niech stracę ale ty wtedy zyskasz i oby tak było
ale bym się cieszyła
hej mała:)póki co nie dziekuje zeby nie zapeszyc..ale jakos tak mam mieszane uczucia.... -
Wosabko to jak zrobisz już test to daj mi znać w wiadomościach jaki wyszedł bo obawiam się że nie uda mi się przegrzebać i znaleźć przed wszystkie te stron co napiszecie przez cały dzień
a tobie i innym dziewczynkom życzę miłego dnia mikołaja
Woseba lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke