X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki! Ale nas tłumek z rana :)

muzarciu --> a co to będzie za lektura? Wybitne dzieło prof. Josefa Roetzera, czy może coś, żeby oderwać się od tematyki płodzenia dzieci ;) ?

wosebko --> no wyobrażam sobie, że siedzisz jak na szpilkach. Też bym się bała zrobić test... Ale co się odwlecze to nie uciecze ;) W takim razie zaopatrz się w jakiś megaczuły test i jutro czekamy na wynik :)

Aga30 --> Trzymam kciuki za pomyślne USG!

mała --> Bardzo dobre nastawienie! Luz przede wszystkim.

agga --> Na pewno jest wszystko w porządku... Owulacja mogła być później. Tak czy inaczej, czekam z niecierpliwością na info na temat Twojej bety.

zosiu --> No ciekawe, ciekawe... Może dostaniesz jednak @ jutro, bo jakimś magicznym sposobem najświeższa tabelka uwzględnia Twój stary termin @, na 7.12 :)

No i cześć shagga i Rucia!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    Woseba wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    cześć staraczunie:)

no no Wosebkko czyżby to już? jezu jka ty możesz tak normalnie żyć bez testu? ja bym nie wytrzymała:)

Agga napewno będzie dobrze, nic sie nie martw.

u mnie temp na podobnym poziomie co wczoraj. ale brzuch juz boli na @ więc odliczam..

hej Zosiu..ano moge bez testu wytrzymać:)bo w domu mam tylko ten o czułosci 25 wiec wole sie nie stresować dodatkowo jakby wyszedł na minus...
    zosiu dopiero co Ci owu wyznaczyło:)wiec do @ jeszce daleko...

To teraz odnośnie testów wam powiem, że mi ciemniejsza krecha wyszła na tym o czułości 25 niż na tym paskowym o czułości 10. To dopiero jaja...

no to nieźle..a jakiej firmy miałaś ten o czułosci 25?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA - trzymam kciuki za dobre wyniki badań
    malutka - trzymaj się cieplutko:*
    agga - czekam na wyniki, mam nadzieję, że beta ładnie przyrośnie

a poza tym witam wszystkie panie:)

u mnie owu przesunął termin owulki, także w tym cyklu u mnie nici... więc pozostało u mnie tylko czekanie na @:/

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu bo znowu dziewczyny kopiują starą tabelkę, ja juz nieraz zmieniałam:)

Wosebko nie wiem zupełnie jak w tym cyklu, czy @ dostanę jak ovu sugeruje dopiero 15tego czy jutro, jak w starym cyklu (mimo że faza lutealna byłaby wtedy 4dni - nie wiem nawet czy to mozliwe) dlatego chcę żeby przyszła jak najszybciej.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    agga84aa wrote:
    Woseba wrote:
    zosia-ktosia wrote:

no no Wosebkko czyżby to już? jezu jka ty możesz tak normalnie żyć bez testu? ja bym nie wytrzymała:)

u mnie temp na podobnym poziomie co wczoraj. ale brzuch juz boli na @ więc odliczam..

hej Zosiu..ano moge bez testu wytrzymać:)bo w domu mam tylko ten o czułosci 25 wiec wole sie nie stresować dodatkowo jakby wyszedł na minus...

To teraz odnośnie testów wam powiem, że mi ciemniejsza krecha wyszła na tym o czułości 25 niż na tym paskowym o czułości 10. To dopiero jaja...

Miałam Bobo test, nord test, pink test...:) Najlepszą krechę pokazał bobo test:) Oczywiście wczoraj ze stresu znowu zrobiłam test sikany, żeby zobaczyć czy kreska wychodzi ciemniejsza. No i wyszła ciemniejsza niż poprzednio mimo tego, że test robiłam popołudniu.

Fedra lubi tę wiadomość

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    Woseba wrote:
    agga84aa wrote:
    Woseba wrote:
    zosia-ktosia wrote:

Miałam Bobo test, nord test, pink test...:) Najlepszą krechę pokazał bobo test:) Oczywiście wczoraj ze stresu znowu zrobiłam test sikany, żeby zobaczyć czy kreska wychodzi ciemniejsza. No i wyszła ciemniejsza niż poprzednio mimo tego, że test robiłam popołudniu.

no bobo test jest chwalony wsród staraczek:)ja amma w domu jaki Amil...pierwszy raz mam z nim stycznosć..

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj na TLC oglądałam odcinek "Porodówka".. były historie dwóch kobiet, jedna rodziła w wodzie (swoje 5-te dziecko), druga była niepełnosprawna umysłowo (babka 40 lat, po wypadku) rodziła naturalnie. te ich bejbiki takie malusie, popłakałam się:)
    była też murzynka.. miała 3 dzieci, roniła 8 razy !!! ale nie poddaje sie i walczy dalej.

tak sobie pomyslałam że bycie w ciąży to prawdziwy CUD.

Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    a ja wczoraj na TLC oglądałam odcinek "Porodówka".. były historie dwóch kobiet, jedna rodziła w wodzie (swoje 5-te dziecko), druga była niepełnosprawna umysłowo (babka 40 lat, po wypadku) rodziła naturalnie. te ich bejbiki takie malusie, popłakałam się:)
    była też murzynka.. miała 3 dzieci, roniła 8 razy !!! ale nie poddaje sie i walczy dalej.

tak sobie pomyslałam że bycie w ciąży to prawdziwy CUD.

Zosiu tez lubie oglądac ten program:)i faktycznie moze sie łezka w oku zakrecic..i wiem ze warto czekac na taki cud:)nawet gdyby to miało trwac bardzo długo..

Beata, Libra, mauysia lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane
    jak mija poranek mam nadzieję że lepiej niż u mnie?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc Beatko a co sie stało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Witajcie Kochane
    jak mija poranek mam nadzieję że lepiej niż u mnie?

hej beatko:)a u mnie nawet ok:)chociaz mam stresa i latam co chwile do wc patrzec czy wieloryb nie nadpłynał..ale póki co nie ma:)i oby tak zostało:)
    a co u ciebie?:)co sie stało?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 07:55

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś tak jak napisałaś owulacja nigdy nie jest pewna wiec mam nadzieję że miałaś ją jednak później i wszystko będzie w najlepszym porządku

trzymaj sie kochana i koniecznie daj znać po wizycie

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach samochód nie zapalił, musiałam lecieć na pieszo najpierw do szkoły a potem z powrotem do pracy w efekcie spóźniłam sie prawie 20 min
    klienci już czekali
    i nie wiem teraz co robić czy powiadamiać prezesa?

a po za tym wszytsko mnie boli, piweris bolą i swędza brzuch boli jak na owu i plecy jak na okres

no i tu mi abonament wygasł wiec już mi nawet nie zanzaczają żadnych przypuszczeń ovu ani okresu, wiec pewnie nawet już nie odpowiedzą na moje zgłoszenie skoro nie mam abonamentu?
    no i na czarno biało mam wykres co dodatkowo nie napawa optymizmem

Woseba lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Aguś tak jak napisałaś owulacja nigdy nie jest pewna wiec mam nadzieję że miałaś ją jednak później i wszystko będzie w najlepszym porządku

trzymaj sie kochana i koniecznie daj znać po wizycie

Dam znać:)
    A co się Beatka stało, że ci smutno??

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko wykres coraz ładniejszy czekam na jutrzejszy test- mówię Ci czułam to już od kilku dni mam nadzieję że sie nie rozczarujesz

Woseba lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś już opisałam powyżej, chyba wykupie ten abonament bo ten wykres wygląda taki żałobny :(

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu znów zmieniło Ci wykres?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Wosebko wykres coraz ładniejszy czekam na jutrzejszy test- mówię Ci czułam to już od kilku dni mam nadzieję że sie nie rozczarujesz

oby twoje przeczucia sie sprawdziły:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 08:09

Beata lubi tę wiadomość

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatka, ja bym chyba powiedziała prezesowi, po co ma się dowiedzieć ewentualnie od kogoś innego??

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka, my tu wszystkie do jutra zwariujemy przez ten twój test:) Niech nadejdzie już jutro:))))

Libra, Woseba lubią tę wiadomość

‹‹ 676 677 678 679 680 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ