plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki! Ale nas tłumek z rana
muzarciu --> a co to będzie za lektura? Wybitne dzieło prof. Josefa Roetzera, czy może coś, żeby oderwać się od tematyki płodzenia dzieci?
wosebko --> no wyobrażam sobie, że siedzisz jak na szpilkach. Też bym się bała zrobić test... Ale co się odwlecze to nie ucieczeW takim razie zaopatrz się w jakiś megaczuły test i jutro czekamy na wynik
Aga30 --> Trzymam kciuki za pomyślne USG!
mała --> Bardzo dobre nastawienie! Luz przede wszystkim.
agga --> Na pewno jest wszystko w porządku... Owulacja mogła być później. Tak czy inaczej, czekam z niecierpliwością na info na temat Twojej bety.
zosiu --> No ciekawe, ciekawe... Może dostaniesz jednak @ jutro, bo jakimś magicznym sposobem najświeższa tabelka uwzględnia Twój stary termin @, na 7.12
No i cześć shagga i Rucia! -
nick nieaktualnyagga84aa wrote:Woseba wrote:zosia-ktosia wrote:cześć staraczunie:)
no no Wosebkko czyżby to już? jezu jka ty możesz tak normalnie żyć bez testu? ja bym nie wytrzymała:)
Agga napewno będzie dobrze, nic sie nie martw.
u mnie temp na podobnym poziomie co wczoraj. ale brzuch juz boli na @ więc odliczam..
hej Zosiu..ano moge bez testu wytrzymać:)bo w domu mam tylko ten o czułosci 25 wiec wole sie nie stresować dodatkowo jakby wyszedł na minus...
zosiu dopiero co Ci owu wyznaczyło:)wiec do @ jeszce daleko...
To teraz odnośnie testów wam powiem, że mi ciemniejsza krecha wyszła na tym o czułości 25 niż na tym paskowym o czułości 10. To dopiero jaja...
no to nieźle..a jakiej firmy miałaś ten o czułosci 25? -
nick nieaktualnyAGA - trzymam kciuki za dobre wyniki badań
malutka - trzymaj się cieplutko:*
agga - czekam na wyniki, mam nadzieję, że beta ładnie przyrośnie
a poza tym witam wszystkie panie:)
u mnie owu przesunął termin owulki, także w tym cyklu u mnie nici... więc pozostało u mnie tylko czekanie na @ -
Mauysiu bo znowu dziewczyny kopiują starą tabelkę, ja juz nieraz zmieniałam:)
Wosebko nie wiem zupełnie jak w tym cyklu, czy @ dostanę jak ovu sugeruje dopiero 15tego czy jutro, jak w starym cyklu (mimo że faza lutealna byłaby wtedy 4dni - nie wiem nawet czy to mozliwe) dlatego chcę żeby przyszła jak najszybciej. -
Woseba wrote:agga84aa wrote:Woseba wrote:zosia-ktosia wrote:cześć staraczunie:)
no no Wosebkko czyżby to już? jezu jka ty możesz tak normalnie żyć bez testu? ja bym nie wytrzymała:)
u mnie temp na podobnym poziomie co wczoraj. ale brzuch juz boli na @ więc odliczam..
hej Zosiu..ano moge bez testu wytrzymać:)bo w domu mam tylko ten o czułosci 25 wiec wole sie nie stresować dodatkowo jakby wyszedł na minus...
To teraz odnośnie testów wam powiem, że mi ciemniejsza krecha wyszła na tym o czułości 25 niż na tym paskowym o czułości 10. To dopiero jaja...
no to nieźle..a jakiej firmy miałaś ten o czułosci 25?
Miałam Bobo test, nord test, pink test...Najlepszą krechę pokazał bobo test:) Oczywiście wczoraj ze stresu znowu zrobiłam test sikany, żeby zobaczyć czy kreska wychodzi ciemniejsza. No i wyszła ciemniejsza niż poprzednio mimo tego, że test robiłam popołudniu.
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagga84aa wrote:Woseba wrote:agga84aa wrote:Woseba wrote:zosia-ktosia wrote:cześć staraczunie:)
no to nieźle..a jakiej firmy miałaś ten o czułosci 25?
Miałam Bobo test, nord test, pink test...Najlepszą krechę pokazał bobo test:) Oczywiście wczoraj ze stresu znowu zrobiłam test sikany, żeby zobaczyć czy kreska wychodzi ciemniejsza. No i wyszła ciemniejsza niż poprzednio mimo tego, że test robiłam popołudniu.
no bobo test jest chwalony wsród staraczek:)ja amma w domu jaki Amil...pierwszy raz mam z nim stycznosć.. -
a ja wczoraj na TLC oglądałam odcinek "Porodówka".. były historie dwóch kobiet, jedna rodziła w wodzie (swoje 5-te dziecko), druga była niepełnosprawna umysłowo (babka 40 lat, po wypadku) rodziła naturalnie. te ich bejbiki takie malusie, popłakałam się
była też murzynka.. miała 3 dzieci, roniła 8 razy !!! ale nie poddaje sie i walczy dalej.
tak sobie pomyslałam że bycie w ciąży to prawdziwy CUD.Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:a ja wczoraj na TLC oglądałam odcinek "Porodówka".. były historie dwóch kobiet, jedna rodziła w wodzie (swoje 5-te dziecko), druga była niepełnosprawna umysłowo (babka 40 lat, po wypadku) rodziła naturalnie. te ich bejbiki takie malusie, popłakałam się
była też murzynka.. miała 3 dzieci, roniła 8 razy !!! ale nie poddaje sie i walczy dalej.
tak sobie pomyslałam że bycie w ciąży to prawdziwy CUD.
Zosiu tez lubie oglądac ten program:)i faktycznie moze sie łezka w oku zakrecic..i wiem ze warto czekac na taki cud:)nawet gdyby to miało trwac bardzo długo..Beata, Libra, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Witajcie Kochane
jak mija poranek mam nadzieję że lepiej niż u mnie?
hej beatko:)a u mnie nawet ok:)chociaz mam stresa i latam co chwile do wc patrzec czy wieloryb nie nadpłynał..ale póki co nie ma:)i oby tak zostało:)
a co u ciebie?:)co sie stało?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 07:55
-
Aguś tak jak napisałaś owulacja nigdy nie jest pewna wiec mam nadzieję że miałaś ją jednak później i wszystko będzie w najlepszym porządku
trzymaj sie kochana i koniecznie daj znać po wizycieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
ach samochód nie zapalił, musiałam lecieć na pieszo najpierw do szkoły a potem z powrotem do pracy w efekcie spóźniłam sie prawie 20 min
klienci już czekali
i nie wiem teraz co robić czy powiadamiać prezesa?
a po za tym wszytsko mnie boli, piweris bolą i swędza brzuch boli jak na owu i plecy jak na okres
no i tu mi abonament wygasł wiec już mi nawet nie zanzaczają żadnych przypuszczeń ovu ani okresu, wiec pewnie nawet już nie odpowiedzą na moje zgłoszenie skoro nie mam abonamentu?
no i na czarno biało mam wykres co dodatkowo nie napawa optymizmemWoseba lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Aguś tak jak napisałaś owulacja nigdy nie jest pewna wiec mam nadzieję że miałaś ją jednak później i wszystko będzie w najlepszym porządku
trzymaj sie kochana i koniecznie daj znać po wizycie
Dam znać
A co się Beatka stało, że ci smutno?? -
Wosebko wykres coraz ładniejszy czekam na jutrzejszy test- mówię Ci czułam to już od kilku dni mam nadzieję że sie nie rozczarujesz
Woseba lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Wosebko wykres coraz ładniejszy czekam na jutrzejszy test- mówię Ci czułam to już od kilku dni mam nadzieję że sie nie rozczarujesz
oby twoje przeczucia sie sprawdziły:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 08:09
Beata lubi tę wiadomość