X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu po południu miałam temp 37,o a wieczorem już 36,8 i to po rozgrzewce he he także tempka wieczorem już spada...

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazurcia wiem że przykro ale nic na takich ludzi nie możemy poradzić, jest wkoło wielu zawisntych ludzi którzy plotkują z zazdrości z zawiści albiu z nudów bo własnego życia nie mają, także nie przejmuj sie bo tacy ludzie są w głebi dzuszy nieszczęśliwi...
    ja tak sobie to tłumaczę

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarciu, a mieszkacie w małej miejscowości?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej a co u Gadgetki pokazywała sie wczoraj?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu no u mnie jak juz leżałam to miałam 36,90 a w dzień 37,3 więc rzweczywiście spada.

przykro mi że musialas na własnej skórze sie przekonac jacy potrafią być ludzie.. a wiesz czemu? to zwykła zawiść, nic więcej.. tak jest i będzie. nie wypleni sie tego.. można tylko ignorować..
    ale mnie tez to wkurza.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

Tak, u Gadgetki dobrze. Wyniki dobre, USG też - było widać zarodek :) Więc się uspokoiła.

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w wielkim mieście ale na obrzeżach...w takiej jakby dolince i tu się wszyscy znają...kupiliśmy dom do remontu, który czekał na wyburzenie, bez okien był i bez drzwi...wygląda teraz pięknie...teraz jeszcze dach i wiadomo...ogród dopieszczę...oko zbielało nie jednemu jak szedł w procesji bożego ciała a do okna z drogi 3 m...dzieli nas od drogi ogródek, drzewa i inne roślinki...dekoracje były fantastyczne na oknach, bo ja uwielbiam powyżywać się artystycznie...i wielu ludzi mówiło wcześniej, że w życiu by w takim miejscu nie zamieszkali...teraz tu jest pięknie...stąd znają nas prawie wszyscy...najbardziej obawiam się, żżę to osoba bliska z sąsiedztwa...wtedy przejeżdżała...tylko w jakim celu miele jęzorem...na pewno to ktoś z bliskiego sąsiedztwa...jakoś mi na prawdę jest dziwnie...już nie będę z nikim rozmawiać...zdawkowe dzień dobry i do widzenia...ot co!...

I to są katolicy...kuźnia mać...jak tu się nie zarazić do takich...świadectwo miłości bliźniego...oby krowa przy tym kłapaniu jęzorem jednemu i drugiemu narobiła he he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 08:58

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Beata wrote:

Tak, u Gadgetki dobrze. Wyniki dobre, USG też - było widać zarodek :) Więc się uspokoiła.

to super ciesze sie bardzo mam nadzieję że wypoczywa

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazurciui jak przestaniesz z nimi rozmawiac to tym bardziej zaczną sie plotki ze Cię sekta wciągneła i zrobiłaś sie wazna i niedostępna

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Zośka a jak dziś prądy i strzelanie...dziewczyny mi się dziś dwoi i troi w ozach jak ostatnio...może coś z tego będzie....myślę o @. Jak poruszam głową to tak jakbym pływała...co to jest? chyba sobie machnę hydroksyzynę zawczasu, bo może znów jakiś atak się zbliża...nie zaszkodzi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja z fałszywymi i obłudnymi ludźmi nie mam o czym rozmawiać i toćzka. gdybym wiedziała kto, to już bym pojechała po całości...tzn. użyłabym bardzo mądrych i niezrozumiałych argumentów w rozmowie...idę dalej szorować kuchnię...buziam laseczki...pa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 09:06

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świadkowie to odłam jak luteranie itp. nie sekta ale wiadomo, co myśli o nich zdewociały katolik? Może i myśli, że to sekta ;-)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Widzisz Zośka a jak dziś prądy i strzelanie...dziewczyny mi się dziś dwoi i troi w ozach jak ostatnio...może coś z tego będzie....myślę o @. Jak poruszam głową to tak jakbym pływała...co to jest? chyba sobie machnę hydroksyzynę zawczasu, bo może znów jakiś atak się zbliża...nie zaszkodzi...

no rano jak strzeliłam.. i to dotykając kaloryfer.. to kolega aż parsknął śmiechem..mnie nie było do smiechu.. ale zimą tak jest zawsze.

ja w rodzinie mam świadków jehowy. ja nic do nich nie mam oni podobno nie wierzą w Jezusa a tylko Maryję czy odwrotnie, że tylko z Boga a nie w maryję no i w JHWH. każdy wierzy w co chce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 09:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Libruś a czemu nici z tego cyklu? nie trafiłaś z serduszkowaniem w owulację?

nie trafione serduszkowanie:/ ciche dni nastały, bo mój m stwierdził, że on to ma chyba depresje zimową... nic go nie cieszy nic mu się nie chce:/
    zabieram go dzisiaj do kina na Atlas chmur, może to mu humor poprawi

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wierzą w Maryję ale głównie w Jahwe Boga a u nich Bóg Jehowa... zresztą nieważne...no to Zośka zdolna jesteś;-) naładowałaś kaloryfer he he a może Cię zamiast atomu do elektrowni podłączyć ??? Bezpieczniej...i tak Cię podregulują, że spojrzysz na zegarek i powiesz...no za 13 i pół minuty uwolni się jajeczko...he he...za 13 i pół minuty nastąpi owulacja ;-)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra a może jakieś wyjście z kumplami na kręgle albo na piwko?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra zmykam...ja mojego ukochanego też teraz troszkę bardziej oszczędzam he he, bo za niedługo liczę na następny cykl hi hi
    i mój M. jest starszy od Twojego o około 16 lat, ale daje radę he he

Wiek nie gra roli jeno rozrywki się zmieniają...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 09:18

zosia-ktosia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Nie wierzą w Maryję ale głównie w Jahwe Boga a u nich Bóg Jehowa... zresztą nieważne...no to Zośka zdolna jesteś;-) naładowałaś kaloryfer he he a może Cię zamiast atomu do elektrowni podłączyć ??? Bezpieczniej...i tak Cię podregulują, że spojrzysz na zegarek i powiesz...no za 13 i pół minuty uwolni się jajeczko...he he...za 13 i pół minuty nastąpi owulacja ;-)

ooooo to by było dobre:) bioprądami bym Was naładowała i mówiła co i kiedy.. mówię wam ja łażę i dotykam wszystkiego co może rozładować co ma ładunek obojętny.. śmiesznie to wygląda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym kasztana wrzuciła do kieszeni to raz...

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Świadkowie to odłam jak luteranie itp. nie sekta ale wiadomo, co myśli o nich zdewociały katolik? Może i myśli, że to sekta ;-)

no własnie pewnie tak mysli, ale póki co nie wiesz kto Cię tak obsmarował wiec tym bardziej rozmawiaj z sasiadami to wyczujesz i wtedy mu wygarniesz ;)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 678 679 680 681 682 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ