plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mazurcia wiem że przykro ale nic na takich ludzi nie możemy poradzić, jest wkoło wielu zawisntych ludzi którzy plotkują z zazdrości z zawiści albiu z nudów bo własnego życia nie mają, także nie przejmuj sie bo tacy ludzie są w głebi dzuszy nieszczęśliwi...
ja tak sobie to tłumaczęOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Muzarciu no u mnie jak juz leżałam to miałam 36,90 a w dzień 37,3 więc rzweczywiście spada.
przykro mi że musialas na własnej skórze sie przekonac jacy potrafią być ludzie.. a wiesz czemu? to zwykła zawiść, nic więcej.. tak jest i będzie. nie wypleni sie tego.. można tylko ignorować..
ale mnie tez to wkurza. -
nick nieaktualnyw wielkim mieście ale na obrzeżach...w takiej jakby dolince i tu się wszyscy znają...kupiliśmy dom do remontu, który czekał na wyburzenie, bez okien był i bez drzwi...wygląda teraz pięknie...teraz jeszcze dach i wiadomo...ogród dopieszczę...oko zbielało nie jednemu jak szedł w procesji bożego ciała a do okna z drogi 3 m...dzieli nas od drogi ogródek, drzewa i inne roślinki...dekoracje były fantastyczne na oknach, bo ja uwielbiam powyżywać się artystycznie...i wielu ludzi mówiło wcześniej, że w życiu by w takim miejscu nie zamieszkali...teraz tu jest pięknie...stąd znają nas prawie wszyscy...najbardziej obawiam się, żżę to osoba bliska z sąsiedztwa...wtedy przejeżdżała...tylko w jakim celu miele jęzorem...na pewno to ktoś z bliskiego sąsiedztwa...jakoś mi na prawdę jest dziwnie...już nie będę z nikim rozmawiać...zdawkowe dzień dobry i do widzenia...ot co!...
I to są katolicy...kuźnia mać...jak tu się nie zarazić do takich...świadectwo miłości bliźniego...oby krowa przy tym kłapaniu jęzorem jednemu i drugiemu narobiła he heWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 08:58
Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Beata wrote:hej a co u Gadgetki pokazywała sie wczoraj?
Tak, u Gadgetki dobrze. Wyniki dobre, USG też - było widać zarodekWięc się uspokoiła.
to super ciesze sie bardzo mam nadzieję że wypoczywaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Mazurciui jak przestaniesz z nimi rozmawiac to tym bardziej zaczną sie plotki ze Cię sekta wciągneła i zrobiłaś sie wazna i niedostępnaOliwka 2006
-
nick nieaktualnyWidzisz Zośka a jak dziś prądy i strzelanie...dziewczyny mi się dziś dwoi i troi w ozach jak ostatnio...może coś z tego będzie....myślę o @. Jak poruszam głową to tak jakbym pływała...co to jest? chyba sobie machnę hydroksyzynę zawczasu, bo może znów jakiś atak się zbliża...nie zaszkodzi...
-
nick nieaktualnyAle ja z fałszywymi i obłudnymi ludźmi nie mam o czym rozmawiać i toćzka. gdybym wiedziała kto, to już bym pojechała po całości...tzn. użyłabym bardzo mądrych i niezrozumiałych argumentów w rozmowie...idę dalej szorować kuchnię...buziam laseczki...pa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 09:06
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Widzisz Zośka a jak dziś prądy i strzelanie...dziewczyny mi się dziś dwoi i troi w ozach jak ostatnio...może coś z tego będzie....myślę o @. Jak poruszam głową to tak jakbym pływała...co to jest? chyba sobie machnę hydroksyzynę zawczasu, bo może znów jakiś atak się zbliża...nie zaszkodzi...
no rano jak strzeliłam.. i to dotykając kaloryfer.. to kolega aż parsknął śmiechem..mnie nie było do smiechu.. ale zimą tak jest zawsze.
ja w rodzinie mam świadków jehowy. ja nic do nich nie mam oni podobno nie wierzą w Jezusa a tylko Maryję czy odwrotnie, że tylko z Boga a nie w maryję no i w JHWH. każdy wierzy w co chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 09:14
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libruś a czemu nici z tego cyklu? nie trafiłaś z serduszkowaniem w owulację?
nie trafione serduszkowanie:/ ciche dni nastały, bo mój m stwierdził, że on to ma chyba depresje zimową... nic go nie cieszy nic mu się nie chce:/
zabieram go dzisiaj do kina na Atlas chmur, może to mu humor poprawiBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wierzą w Maryję ale głównie w Jahwe Boga a u nich Bóg Jehowa... zresztą nieważne...no to Zośka zdolna jesteś
naładowałaś kaloryfer he he a może Cię zamiast atomu do elektrowni podłączyć ??? Bezpieczniej...i tak Cię podregulują, że spojrzysz na zegarek i powiesz...no za 13 i pół minuty uwolni się jajeczko...he he...za 13 i pół minuty nastąpi owulacja
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra zmykam...ja mojego ukochanego też teraz troszkę bardziej oszczędzam he he, bo za niedługo liczę na następny cykl hi hi
i mój M. jest starszy od Twojego o około 16 lat, ale daje radę he he
Wiek nie gra roli jeno rozrywki się zmieniają...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 09:18
zosia-ktosia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Nie wierzą w Maryję ale głównie w Jahwe Boga a u nich Bóg Jehowa... zresztą nieważne...no to Zośka zdolna jesteś
naładowałaś kaloryfer he he a może Cię zamiast atomu do elektrowni podłączyć ??? Bezpieczniej...i tak Cię podregulują, że spojrzysz na zegarek i powiesz...no za 13 i pół minuty uwolni się jajeczko...he he...za 13 i pół minuty nastąpi owulacja
ooooo to by było dobre:) bioprądami bym Was naładowała i mówiła co i kiedy.. mówię wam ja łażę i dotykam wszystkiego co może rozładować co ma ładunek obojętny.. śmiesznie to wygląda. -
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Świadkowie to odłam jak luteranie itp. nie sekta ale wiadomo, co myśli o nich zdewociały katolik? Może i myśli, że to sekta
no własnie pewnie tak mysli, ale póki co nie wiesz kto Cię tak obsmarował wiec tym bardziej rozmawiaj z sasiadami to wyczujesz i wtedy mu wygarnieszOliwka 2006