X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu po południu miałam temp 37,o a wieczorem już 36,8 i to po rozgrzewce he he także tempka wieczorem już spada...

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazurcia wiem że przykro ale nic na takich ludzi nie możemy poradzić, jest wkoło wielu zawisntych ludzi którzy plotkują z zazdrości z zawiści albiu z nudów bo własnego życia nie mają, także nie przejmuj sie bo tacy ludzie są w głebi dzuszy nieszczęśliwi...
    ja tak sobie to tłumaczę

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarciu, a mieszkacie w małej miejscowości?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej a co u Gadgetki pokazywała sie wczoraj?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu no u mnie jak juz leżałam to miałam 36,90 a w dzień 37,3 więc rzweczywiście spada.

przykro mi że musialas na własnej skórze sie przekonac jacy potrafią być ludzie.. a wiesz czemu? to zwykła zawiść, nic więcej.. tak jest i będzie. nie wypleni sie tego.. można tylko ignorować..
    ale mnie tez to wkurza.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

Tak, u Gadgetki dobrze. Wyniki dobre, USG też - było widać zarodek :) Więc się uspokoiła.

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w wielkim mieście ale na obrzeżach...w takiej jakby dolince i tu się wszyscy znają...kupiliśmy dom do remontu, który czekał na wyburzenie, bez okien był i bez drzwi...wygląda teraz pięknie...teraz jeszcze dach i wiadomo...ogród dopieszczę...oko zbielało nie jednemu jak szedł w procesji bożego ciała a do okna z drogi 3 m...dzieli nas od drogi ogródek, drzewa i inne roślinki...dekoracje były fantastyczne na oknach, bo ja uwielbiam powyżywać się artystycznie...i wielu ludzi mówiło wcześniej, że w życiu by w takim miejscu nie zamieszkali...teraz tu jest pięknie...stąd znają nas prawie wszyscy...najbardziej obawiam się, żżę to osoba bliska z sąsiedztwa...wtedy przejeżdżała...tylko w jakim celu miele jęzorem...na pewno to ktoś z bliskiego sąsiedztwa...jakoś mi na prawdę jest dziwnie...już nie będę z nikim rozmawiać...zdawkowe dzień dobry i do widzenia...ot co!...

I to są katolicy...kuźnia mać...jak tu się nie zarazić do takich...świadectwo miłości bliźniego...oby krowa przy tym kłapaniu jęzorem jednemu i drugiemu narobiła he he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 08:58

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Beata wrote:

Tak, u Gadgetki dobrze. Wyniki dobre, USG też - było widać zarodek :) Więc się uspokoiła.

to super ciesze sie bardzo mam nadzieję że wypoczywa

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazurciui jak przestaniesz z nimi rozmawiac to tym bardziej zaczną sie plotki ze Cię sekta wciągneła i zrobiłaś sie wazna i niedostępna

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Zośka a jak dziś prądy i strzelanie...dziewczyny mi się dziś dwoi i troi w ozach jak ostatnio...może coś z tego będzie....myślę o @. Jak poruszam głową to tak jakbym pływała...co to jest? chyba sobie machnę hydroksyzynę zawczasu, bo może znów jakiś atak się zbliża...nie zaszkodzi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja z fałszywymi i obłudnymi ludźmi nie mam o czym rozmawiać i toćzka. gdybym wiedziała kto, to już bym pojechała po całości...tzn. użyłabym bardzo mądrych i niezrozumiałych argumentów w rozmowie...idę dalej szorować kuchnię...buziam laseczki...pa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 09:06

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świadkowie to odłam jak luteranie itp. nie sekta ale wiadomo, co myśli o nich zdewociały katolik? Może i myśli, że to sekta ;-)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Widzisz Zośka a jak dziś prądy i strzelanie...dziewczyny mi się dziś dwoi i troi w ozach jak ostatnio...może coś z tego będzie....myślę o @. Jak poruszam głową to tak jakbym pływała...co to jest? chyba sobie machnę hydroksyzynę zawczasu, bo może znów jakiś atak się zbliża...nie zaszkodzi...

no rano jak strzeliłam.. i to dotykając kaloryfer.. to kolega aż parsknął śmiechem..mnie nie było do smiechu.. ale zimą tak jest zawsze.

ja w rodzinie mam świadków jehowy. ja nic do nich nie mam oni podobno nie wierzą w Jezusa a tylko Maryję czy odwrotnie, że tylko z Boga a nie w maryję no i w JHWH. każdy wierzy w co chce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 09:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Libruś a czemu nici z tego cyklu? nie trafiłaś z serduszkowaniem w owulację?

nie trafione serduszkowanie:/ ciche dni nastały, bo mój m stwierdził, że on to ma chyba depresje zimową... nic go nie cieszy nic mu się nie chce:/
    zabieram go dzisiaj do kina na Atlas chmur, może to mu humor poprawi

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wierzą w Maryję ale głównie w Jahwe Boga a u nich Bóg Jehowa... zresztą nieważne...no to Zośka zdolna jesteś;-) naładowałaś kaloryfer he he a może Cię zamiast atomu do elektrowni podłączyć ??? Bezpieczniej...i tak Cię podregulują, że spojrzysz na zegarek i powiesz...no za 13 i pół minuty uwolni się jajeczko...he he...za 13 i pół minuty nastąpi owulacja ;-)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra a może jakieś wyjście z kumplami na kręgle albo na piwko?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra zmykam...ja mojego ukochanego też teraz troszkę bardziej oszczędzam he he, bo za niedługo liczę na następny cykl hi hi
    i mój M. jest starszy od Twojego o około 16 lat, ale daje radę he he

Wiek nie gra roli jeno rozrywki się zmieniają...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 09:18

zosia-ktosia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Nie wierzą w Maryję ale głównie w Jahwe Boga a u nich Bóg Jehowa... zresztą nieważne...no to Zośka zdolna jesteś;-) naładowałaś kaloryfer he he a może Cię zamiast atomu do elektrowni podłączyć ??? Bezpieczniej...i tak Cię podregulują, że spojrzysz na zegarek i powiesz...no za 13 i pół minuty uwolni się jajeczko...he he...za 13 i pół minuty nastąpi owulacja ;-)

ooooo to by było dobre:) bioprądami bym Was naładowała i mówiła co i kiedy.. mówię wam ja łażę i dotykam wszystkiego co może rozładować co ma ładunek obojętny.. śmiesznie to wygląda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym kasztana wrzuciła do kieszeni to raz...

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Świadkowie to odłam jak luteranie itp. nie sekta ale wiadomo, co myśli o nich zdewociały katolik? Może i myśli, że to sekta ;-)

no własnie pewnie tak mysli, ale póki co nie wiesz kto Cię tak obsmarował wiec tym bardziej rozmawiaj z sasiadami to wyczujesz i wtedy mu wygarniesz ;)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 678 679 680 681 682 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ