plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
olimpia20111 wrote:matylda
- ja bym pojechała zrobić gdzieś bete
U mnie jest podobniezawsze mam cyjkle 26 dniowe. w 25 dc zawsze mi się pojawia już plamienie. A teraz 26 dc i cisza
test negatywny dziś wyszedł, ale temperatura u mnie nie spada, więc jestem dobrej myśli
Hej Olimpia
no to na betę marsz
A którym dniu lutealnej jesteś i jak długo zwykle trwa u Ciebie lutealna? -
gocha04 wrote:Beata wrote:Gosiu na ja niestety nie wiem kiedy moge sie spodziewać @?
Beata tak naprawdę żadna z nas nie wie, można tylko przypuszczać. Wiem, że masz bardzo nieregularne, ja już też książkowych nie mam, ale myślę, że jak niebędzie fasoli to tak z 30 dni powinien trwać, już tak bardzo uśredniam.
Gosiu u mnie to tylko jeden raz w życiu trwał 29 dni a tak to min. 34 i aż do 76Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
No poczytałam więc moge się przywitać oficjalnie
Cześć Kochane Dziewczyny
dzisiaj witam Was w lepszym samopoczuciu bo mdłości mnie opuściły (odpuściałam sobie kawę)
Muzarci oficjalnie dziękuje za rozwiązanie zadan teraz przynajmniej wiem w co łapki włożyć
Beata wypieraj się co z tego że widziłay prezes za rekę Cię nie złapał a ludzie złośliwi mogą być
Matylda proponowałabym wziąść głęboki oddech i poczekac jeszcze ze dwa dni był tu taki przypadek że dziewczynie dopiero po tygodniu wyszły dwie kreski ale u której to było to nie pamiętam
no więc Was nadrobiłam to idę pranie rozwiesićBeata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzieki laski. ja to kurde czuje sie jak na bezludniej wyspie. bo zero fostepu do tego co wy macie. mieszkam za granica i tu w aptece tylko dwa typy testow i to tylko o czulosci 25. Do lekarza straszne kolejki jakby sie chcialo pojsc. no a beta tylko z polecenia lekarza. samemu nie mozna zrobic. nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze ze mozecie sibie robic bete:). Ok tak pomyslalam sobie ze jutro juz testu robic nie bede tylko pojutrze. tu test 6euro wiec drogo. zrbilam juz 3 testy i nic. najgorsze ze nic nie czuje. i poraz pierwszy nie bola mnie piersci a tak nigdy nie moglam sie dotknac do nich przed okresem. blagam trzymajcie kciuki. 8 miesiecy to juz raczej dlugo...
Beata lubi tę wiadomość
Matylda -
Matyldo to trzymam kciuki
wytrzymaj jeszcze 2 dni i zrób zwykły test, a to że piersi nie bolą to moim zdaniem bardzo dobry symptom, ja tak miałamOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
matylda wrote:Dzieki laski. ja to kurde czuje sie jak na bezludniej wyspie. bo zero fostepu do tego co wy macie. mieszkam za granica i tu w aptece tylko dwa typy testow i to tylko o czulosci 25. Do lekarza straszne kolejki jakby sie chcialo pojsc. no a beta tylko z polecenia lekarza. samemu nie mozna zrobic. nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze ze mozecie sibie robic bete:). Ok tak pomyslalam sobie ze jutro juz testu robic nie bede tylko pojutrze. tu test 6euro wiec drogo. zrbilam juz 3 testy i nic. najgorsze ze nic nie czuje. i poraz pierwszy nie bola mnie piersci a tak nigdy nie moglam sie dotknac do nich przed okresem. blagam trzymajcie kciuki. 8 miesiecy to juz raczej dlugo...
hmmm Kochana mamy podobny objaw ja też nie odczuwam bolesności w piersiach a tak to zawsze bolały że dotknąc się nie mogłam i były mega duże teraz zero napiecia zero bólu no i raczej nie są pełne ale sflaczałe17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Fedruś dobra to nie zgłaszam a potem sie zobaczy
Kochana cieszę sie z Twoich mdłości
he he he zawsze możesz powiedzieć ze tak zajęła Cię praca że zapomniałaś a były to tylko nic nie znaczące minuty
chyba z braku mdłości dzisiaj ich nie ma bo zamiast kawy wypiłam herbatę z miodemBeata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
a tak nawiasem dodam że słoneczko u mnie wyszło i roztapia moje zaspy i pewnie @ nie będzie miała gdzie się zakopać
ale w sumie to mam dzisiaj jakiś taki dobry humor i czuje jakieś podescytowanie wewnętrzne, że aż pranie z rana zrobiłam i zmiotłam podłogi
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Beata wrote:Fedruś dobra to nie zgłaszam a potem sie zobaczy
Kochana cieszę sie z Twoich mdłości
he he he zawsze możesz powiedzieć ze tak zajęła Cię praca że zapomniałaś a były to tylko nic nie znaczące minuty
chyba z braku mdłości dzisiaj ich nie ma bo zamiast kawy wypiłam herbatę z miodem
no pomysł świetny tak zrobię
nie nie kochana ja dziś doczytałam że wczoraj miałaś mdłości i z nich się cieszę że sie pojawiły, bo to coraz więcej znaków z góry*Oliwka 2006
-
ja tak odchodząc od tematu ciążowego na chwilkę..
wczoraj jak jechałam tramwajem, to koło mnie stanęła pani z czymś w torbie co bardzo nieładnie pachniało. zapacg był jak piłki kauczukowej, może kojarzycie.. i jak tak sie do mnie przysuwała to myślałam że pawia puszczę.. dosłownie cos strasznego.. na szczęscie wuszła na 3 przystanku.. ale musiałam szalik na buzie założyć, to dla mnie taki męczący smród.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 10:22
-
Fedra wrote:a tak nawiasem dodam że słoneczko u mnie wyszło i roztapia moje zaspy i pewnie @ nie będzie miała gdzie się zakopać
ale w sumie to mam dzisiaj jakiś taki dobry humor i czuje jakieś podescytowanie wewnętrzne, że aż pranie z rana zrobiłam i zmiotłam podłogi
hehhe to też dobry znak tzw. syndrom porządków itd.Oliwka 2006
-
olimpia20111 wrote:
Beata - mów mi tak jeszcze to sie nakręce jeszcze bardziejwczoraj był termin spodziewanej @ ... do dziś cisza i piersi w ogóle nie bolą!!! a zawsze tak dobre 8-10 dni przed @ zaczynają mi doskwierac !
no to mówię Ci nakręcaj sie byle pozytywnie, a prowadzisz jakiś wykres?Oliwka 2006
-
Nareszcie się przekopałam.... Witajcie!
Agga trzymam za Ciebie kciuki, postaraj się myśleć poztywnie, może to faktycznie z powodu późniejszej owulacji.
Aga 30 powodzenia u lekarza
Wosebko...no powiem Ci,że czekam w niecierpliwości na kolejny test!i ściskam kciuki:)
Ami przykro mi .. trzymaj się jakoś na tym pogrzebie
Muzarciu Ty to masz łeb do tych zadań!fajnie,że znów z nami jesteś a Tymi plotami sie nie przejmuj. Przecież należysz do sekty Mayusiowej:)Beata, Fedra lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:hej dziewczynki....u nas -10 "C jest cudownie...woda zwierzakom zamarza...wczoraj M. dowiedział się, że chodzą w eterze info, że my do Świadków Jehowy przystąpiliśmy...teraz chciałabym żebyście mnie dobrze zrozumiały...ja mam wielu fajnych znajomych, jestem gaduła a dwie babeczki, które czasem wpadały pogderać okazały się super sympatyczne... rozmowy schodzą na całkiem inne tematy niż religia i różnice chociaż gdy krążymy wokół jakiegoś tematu, wymieniamy poglądy, każdy swoje i się ich trzymamy...wiele spraw jest zbliżonych...pani Ewa jest super kobietką i doradza mi dużo w sprawie ogrodu, podrzuca jakieś szczepki roślin, kawałki bylin i nie muszę płacić za niektóre okazy...ale mniejsza o to...zrobiło mi się przykro...bo usłyszałam, że przesiadują u nas po dwie godziny i że do nich przystąpiliśmy. Nie mam zwyczaju zasłaniać okien, bo nie mam się czego wstydzić. Nie rozumiem jak można obserwować kogoś na żywca i zaglądać do okien, dedukować kto jest kto ( kto z nami pije kawkę i milo rozmawia) później puszczać w eter informacje...normalnie jestem w szoku i jest mi przykro...jak tak można...pierwsza inwestycja, to rolety do okien...a tak tego nie chciałam...trudno...to żenujące...a gościć będę moich wspaniałych znajomych dalej...ale taki niesmak jakiś czuję i nie daje mi to spokoju...chciałabym utrzeć nosa tym plotkarzom...
Kochana przykro mi , że tak to wygląda.
Tak to jest w małej miejscowości ja kichnę w domu a na drugim końcu powiedzą mi na zdrowie .Jak przyjechał mój kumpel ( murzyn ) to nikt nie wiedział, ze on do mnie . Jednak na mieście tak go obgadali jakby był inny. A jak zobaczyli mnie i jego na wspólnych zdjęciach było im wstyd.
Polacy są chyba najbardziej plotkowym towarzystwem na świecie .A starsze babcie ( mohery ) lubią często gęsto swoje " złote rady " dawać nam .
A najgorsze są osoby " kamery" wszystko widzą wszystko słyszą i już do faktów lecą z newesem .Szkoda tylko ze tacy ludzie nie widzą swojego pępka tylko u innych .Dora, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość