plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczęta,
AGGA wszystko jest napewno wporzadku, tylko ciąża młodsza i niższa beta.
AGA dawaj znać jak po badaniach? Dziś to chyba o rękę chodzi, tak?
BEATA kobieto to ty uważaj na siebie, ale może zjarał sie na szczęście i klienci będą zadowoleni, ja chyba nie mówiłabym szefowi (to też zależy jak ważne było spotkanie i o co w nim chodziło), niestety musisz zdecydować sama co będzie najlepsze. A wykres tez mam na szaro, ale oglądam go sobie przez stopkę tak jak Mauysia mówiła. To kiedy ma się @ to i bez systemu każda wie,także to nie jest istotne.
U mnie dziś lekki spadek temp. Tylko mierzyłam kilka razy i raz wyszło mi 36,61 późńiej 36,71 i 36,67, albo nie trafiam w to samo miejsce w ustach albo mam jakiś trefny termometr, on nawet nie zapamiętuje pomiaru ostatniego..👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
wczoraj zakupiłam testy owu z allegro. zapłaciłam przez PayU a po godzinie mialam maila że wysłano paczkę. to sie nazywa profesjonalizm. lubię kiedy traktuje sie serio klienta.
aaa no i M sprzedał auto:) był taki szczęsliwy że mu kaska wpadła:)
to może teraz te jego plemniczki też będa bardziej wyrozumiałe i w końcu zapłodni moje jajeczko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 09:28
Beata, mauysia, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość
-
aSIU myślę że jest szansa temp sie vbardzo ładnie utrzymuje, a jak długie zwykle masz fl?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 09:33
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:DZIEWCZYNKI ALE ON WŁASNIE TAKI ŚREDNIO WYROZUMIAŁY i jest sznsa że sie nie dowie... bo to punkt w innej miejscowości, atk jeszcze mi premie grudniową zabierze
a ja bym się nie przytznała i wręcz bym się wyparła że taki incydent miał miejsceBeata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witajcie laski. Jakis tydzien temu dolaczylam do was ale pozniej chwilowo przestalam pisac. oczywiscie nadszedl u mnie czas testowania i jakos od trzech dni przezywam to sama. dzis jednak postanowilam sie juz odezwac bo zaraz mnie rozsadzi. No wiec staram sie o ciaze juz 8 cykl. do tej pory moje 7 cykli mialo albo 25 albo 26 dni. nie zdazylam wiec sie nigdy nakrecic na ciaze bo okres przychodzil jak w zegarku albo nawet wczesniej. dzis za to mam 29 dzien cyklu, tempka na wysokim poziome 37, ale testy od 3 dni negatywne. czy myslicie ze moze tak byc ze na poczatku nawt przy spoznieniu 2,3 dniowym moga wychodzic negatywne. to sa testy o czilosci 25, niestety tu gdzie mieszkam nie ma o czulosci 10. A zeby pojsc na bete trzeba tu miec skierowanie od lekarza. myslicie ze testy moga byc na poczatku negatywne. jest to moj 13 dzien fazy poowulacyjnej.Matylda
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Libra a może jakieś wyjście z kumplami na kręgle albo na piwko?
z kumplami spotyka się co piątek... ale on tak ma jak przesadzi z alkoholem, najpierw jest super, a później łapie doła:/... a teraz jest po zakrapianym 3 dniowym weekendzie -
muzarcia wrote:hej dziewczynki....u nas -10 "C jest cudownie...woda zwierzakom zamarza...wczoraj M. dowiedział się, że chodzą w eterze info, że my do Świadków Jehowy przystąpiliśmy...teraz chciałabym żebyście mnie dobrze zrozumiały...ja mam wielu fajnych znajomych, jestem gaduła a dwie babeczki, które czasem wpadały pogderać okazały się super sympatyczne... rozmowy schodzą na całkiem inne tematy niż religia i różnice chociaż gdy krążymy wokół jakiegoś tematu, wymieniamy poglądy, każdy swoje i się ich trzymamy...wiele spraw jest zbliżonych...pani Ewa jest super kobietką i doradza mi dużo w sprawie ogrodu, podrzuca jakieś szczepki roślin, kawałki bylin i nie muszę płacić za niektóre okazy...ale mniejsza o to...zrobiło mi się przykro...bo usłyszałam, że przesiadują u nas po dwie godziny i że do nich przystąpiliśmy. Nie mam zwyczaju zasłaniać okien, bo nie mam się czego wstydzić. Nie rozumiem jak można obserwować kogoś na żywca i zaglądać do okien, dedukować kto jest kto ( kto z nami pije kawkę i milo rozmawia) później puszczać w eter informacje...normalnie jestem w szoku i jest mi przykro...jak tak można...pierwsza inwestycja, to rolety do okien...a tak tego nie chciałam...trudno...to żenujące...a gościć będę moich wspaniałych znajomych dalej...ale taki niesmak jakiś czuję i nie daje mi to spokoju...chciałabym utrzeć nosa tym plotkarzom...
muzarcia nie przejmuj się ludzkim gadaniem oni zawsze gadali i gadać będą
moja mama przyjaźniła się z małżeństwem ze świadków jechowych i powiem Wam że ona zawsze mi powtarzał ze oni nigdy jej nie namawiali na zmianę wiary a do tego cała ich społeczność bardzo sobie pomaga i trzymają się razem to bardzo życzliwi ludzie a jak mnie ktoś czasem zaczepi na ulicy i mam czas to sobie porozmawiam17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Gosiu na ja niestety nie wiem kiedy moge sie spodziewać @?
Beata tak naprawdę żadna z nas nie wie, można tylko przypuszczać. Wiem, że masz bardzo nieregularne, ja już też książkowych nie mam, ale myślę, że jak niebędzie fasoli to tak z 30 dni powinien trwać, już tak bardzo uśredniam.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
matylda
- ja bym pojechała zrobić gdzieś bete
U mnie jest podobniezawsze mam cyjkle 26 dniowe. w 25 dc zawsze mi się pojawia już plamienie. A teraz 26 dc i cisza
test negatywny dziś wyszedł, ale temperatura u mnie nie spada, więc jestem dobrej myśli
-
Witajcie, ja tylko wpadlam na chwile sie przywitac i wykres uzupełnic, i zmykam, musze sie na ten pogrzeb zbierac, ale sobie wczoraj poplakalam pewnie na pogrzebie texz bede
postaram sie was nadrobic jak wroce, milego dna wam zycze, my dzis niestety mamy smutnego mikołaja
-
Fedra wrote:Beata wrote:DZIEWCZYNKI ALE ON WŁASNIE TAKI ŚREDNIO WYROZUMIAŁY i jest sznsa że sie nie dowie... bo to punkt w innej miejscowości, atk jeszcze mi premie grudniową zabierze
a ja bym się nie przytznała i wręcz bym się wyparła że taki incydent miał miejsce
Fedro kochana dzięki za wsparcie ale jak moge sie wyprzeć? skoro zanim otworzyłam to już klientki stały, więc sporo ludzi widziało...Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
matylda wrote:Witajcie laski. Jakis tydzien temu dolaczylam do was ale pozniej chwilowo przestalam pisac. oczywiscie nadszedl u mnie czas testowania i jakos od trzech dni przezywam to sama. dzis jednak postanowilam sie juz odezwac bo zaraz mnie rozsadzi. No wiec staram sie o ciaze juz 8 cykl. do tej pory moje 7 cykli mialo albo 25 albo 26 dni. nie zdazylam wiec sie nigdy nakrecic na ciaze bo okres przychodzil jak w zegarku albo nawet wczesniej. dzis za to mam 29 dzien cyklu, tempka na wysokim poziome 37, ale testy od 3 dni negatywne. czy myslicie ze moze tak byc ze na poczatku nawt przy spoznieniu 2,3 dniowym moga wychodzic negatywne. to sa testy o czilosci 25, niestety tu gdzie mieszkam nie ma o czulosci 10. A zeby pojsc na bete trzeba tu miec skierowanie od lekarza. myslicie ze testy moga byc na poczatku negatywne. jest to moj 13 dzien fazy poowulacyjnej.
Hej matylda,
a zauważyłaś, żeby w tym cyklu przesunął Ci się skok temperatur do przodu?
Jak długą masz zwykle fazę lutealną?