plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Woseba wrote:Aga my wszystkie chyba bardzo tego chcemy:)fakt życie jest smutne bez dziecka:(ja to nawet kiedyś do m stwierdziłam ze wole nie życ niz życ bez bobaska...
a ja sie coraz bardziej stresuje ze to jednak nie ciaza:(
No smutne smutne bez bobaska !!!
Woseba twój wykresik calkiem całkiem!!!
no niby tak:)ale juz kiedys taki miałam..bardzo podobny..a jednak @ przyszła..:(boję sie z będzie to samo:( -
nick nieaktualnyWoseba wrote:AGA 30 wrote:Woseba wrote:Aga my wszystkie chyba bardzo tego chcemy:)fakt życie jest smutne bez dziecka:(ja to nawet kiedyś do m stwierdziłam ze wole nie życ niz życ bez bobaska...
no niby tak:)ale juz kiedys taki miałam..bardzo podobny..a jednak @ przyszła..:(boję sie z będzie to samo:(
Tylko tu się nie smucić prosze bo mikołaj przyjdzie i rózgą po dupsku wystrzela!!Woseba lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie ja wiem,że psychika płata największe figle i,że nie powinno sie za bardzo chcieć
Uważam,że 30-ka to ostatni dzwonek,żeby w miare lużno jeszcze podejść do tematu. Jak bym tak miała jeszcze z 5 lat poczekac ze staraniami, a teraz skupic się np. na karierze zawodowej, to w wieku 35 lat bym pewnie niezłą spinę zalapała. A tak, to wlasnie teraz jest jeszcze ten mały zapas czasu... Pozatym przychodzi taki moment w zyciu kobiety,że się po prostu tego pragnie. Jeszcze 4 lata tamu jak konczyłam studia, to myślałam tylko o pracy, nadszedł taki moment,że priorytety się zmieniły.
ps: niech się żadna 30+ nie obraża przypadkiem na mnie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 13:38
zosia-ktosia, AGA 30, gadgeta, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
gocha04 wrote:cześć plemniczko, a co ci gin na betę powiedział, bo martwiłaś się, że za niska, no i czy coś na USG było widać?
cześć Aga30 to dobrze, że USG piersi ok, a rękę jeszcze się naprawi tak jak mówisz styczeń, luty gdyby fasoli wcześniej nie było.
Gosiu no w sumie to ja wiedzialam ze beta jest dobra, nie wiedzialam tylko czy progesteron ok... lekarz powiedzial ze beta idealnie przyrosla i progesteron tez dobry. No i na USG widac juz bylo zarodek w pecherzyku:)gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Woseba wrote:AGA 30 wrote:Woseba wrote:Aga my wszystkie chyba bardzo tego chcemy:)fakt życie jest smutne bez dziecka:(ja to nawet kiedyś do m stwierdziłam ze wole nie życ niz życ bez bobaska...
no niby tak:)ale juz kiedys taki miałam..bardzo podobny..a jednak @ przyszła..:(boję sie z będzie to samo:(
Tylko tu się nie smucić prosze bo mikołaj przyjdzie i rózgą po dupsku wystrzela!!
no to już sie nie smutam :)_bo jeszcze sie rozmysli i nie da mi tego prezentu na ktory juz tak długp czekam;)AGA 30, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
-
o przepraszam WOsebko.. wiem o którym wykresie mówisz, wtedy miałaś bardzo wysokie temp od początku 2 fazy, teraz szła ci powoli.. nie wydaje mi sie że wykresy sa podobne.. z resztą każdy jest inny.. nie ma co porównywać!! tylko jutro testować.
Woseba, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNawet polsat dal nam dziś prezent na mikołaja i " kevin sam" poleci dzis he he!!!
O mojej tempce to ja nie wspomne Woseba twa skoki dziwne owulke ręcznie ustawiłam tak jak lekarz potwierdził i czekam teraz he he !!!
jestem ciekawa czy długość fl bedzie u mnie taka sama jak ostatnio!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 13:44
a-koczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Woseba wrote:no ja bede ogladac jak sie wyrobie:)uwielbiam kevina:)
kochane ja sie powoli zbieram:)prosze trzymajcie za mnie kciuki zeby to jednak fasolinka była:)do jutra pa pa:)
papapa.. czekamy tylko na pozytywne informacje, pamiętaj:)Woseba, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Zosiu zobacz a ja wczoraj napisaŁAM i zero odpowiedzi, dziś napisałam drugą, nawet specjalnie abonament dokupiłam bo mi dziś wygasł i bałam sie że przez to nie ma odpowiedziOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie