X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Woseba wrote:
    Aga my wszystkie chyba bardzo tego chcemy:)fakt życie jest smutne bez dziecka:(ja to nawet kiedyś do m stwierdziłam ze wole nie życ niz życ bez bobaska...
    a ja sie coraz bardziej stresuje ze to jednak nie ciaza:(

No smutne smutne bez bobaska !!!
    Woseba twój wykresik calkiem całkiem!!!;-)

no niby tak:)ale juz kiedys taki miałam..bardzo podobny..a jednak @ przyszła..:(boję sie z będzie to samo:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    AGA 30 wrote:
    Woseba wrote:
    Aga my wszystkie chyba bardzo tego chcemy:)fakt życie jest smutne bez dziecka:(ja to nawet kiedyś do m stwierdziłam ze wole nie życ niz życ bez bobaska...

no niby tak:)ale juz kiedys taki miałam..bardzo podobny..a jednak @ przyszła..:(boję sie z będzie to samo:(

Tylko tu się nie smucić prosze bo mikołaj przyjdzie i rózgą po dupsku wystrzela!!;-)

Woseba lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie ja wiem,że psychika płata największe figle i,że nie powinno sie za bardzo chcieć:) Uważam,że 30-ka to ostatni dzwonek,żeby w miare lużno jeszcze podejść do tematu. Jak bym tak miała jeszcze z 5 lat poczekac ze staraniami, a teraz skupic się np. na karierze zawodowej, to w wieku 35 lat bym pewnie niezłą spinę zalapała. A tak, to wlasnie teraz jest jeszcze ten mały zapas czasu... Pozatym przychodzi taki moment w zyciu kobiety,że się po prostu tego pragnie. Jeszcze 4 lata tamu jak konczyłam studia, to myślałam tylko o pracy, nadszedł taki moment,że priorytety się zmieniły.

ps: niech się żadna 30+ nie obraża przypadkiem na mnie;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 13:38

zosia-ktosia, AGA 30, gadgeta, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    cześć plemniczko, a co ci gin na betę powiedział, bo martwiłaś się, że za niska, no i czy coś na USG było widać?

cześć Aga30 to dobrze, że USG piersi ok, a rękę jeszcze się naprawi tak jak mówisz styczeń, luty gdyby fasoli wcześniej nie było.

Gosiu no w sumie to ja wiedzialam ze beta jest dobra, nie wiedzialam tylko czy progesteron ok... lekarz powiedzial ze beta idealnie przyrosla i progesteron tez dobry. No i na USG widac juz bylo zarodek w pecherzyku:)

gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Woseba wrote:
    AGA 30 wrote:
    Woseba wrote:

Tylko tu się nie smucić prosze bo mikołaj przyjdzie i rózgą po dupsku wystrzela!!;-)

no to już sie nie smutam :)_bo jeszcze sie rozmysli i nie da mi tego prezentu na ktory juz tak długp czekam;)

AGA 30, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o przepraszam WOsebko.. wiem o którym wykresie mówisz, wtedy miałaś bardzo wysokie temp od początku 2 fazy, teraz szła ci powoli.. nie wydaje mi sie że wykresy sa podobne.. z resztą każdy jest inny.. nie ma co porównywać!! tylko jutro testować.

Woseba, gadgeta lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak tam były wysokie tem od 7 dpo...tu troche inaczej..ale w tamty, cyklu miałm takie nadzieje...dlatego w tym jestem ostrożniejsza:)ale juz koniec tych złych mysli:)bo tylko sobie szkodze..mnie az brzuch rozbolał:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet polsat dal nam dziś prezent na mikołaja i " kevin sam" poleci dzis he he!!!
    O mojej tempce to ja nie wspomne Woseba twa skoki dziwne owulke ręcznie ustawiłam tak jak lekarz potwierdził i czekam teraz he he !!!;-)
    jestem ciekawa czy długość fl bedzie u mnie taka sama jak ostatnio!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 13:44

a-koczek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja bede ogladac jak sie wyrobie:)uwielbiam kevina:)
    kochane ja sie powoli zbieram:)prosze trzymajcie za mnie kciuki zeby to jednak fasolinka była:)do jutra pa pa:)

Beata, plemniczka, gadgeta lubią tę wiadomość

• Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wam też po badaniu ginekologicznym i dopochwowym USG zdarzał się śluz z lekko brązowymi nitkami? (mam go tylko na papierze toaletowym, na bieliźnie nie ma śladu)

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do jutra wosebko
    odpreż się rano po teścik prosze

Woseba lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulinko ja nic takiego nie miałam albo już nie pamiętam, a lekarza nie pytałas?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    no ja bede ogladac jak sie wyrobie:)uwielbiam kevina:)
    kochane ja sie powoli zbieram:)prosze trzymajcie za mnie kciuki zeby to jednak fasolinka była:)do jutra pa pa:)

papapa.. czekamy tylko na pozytywne informacje, pamiętaj:)

Woseba, gadgeta lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieczynki ovu mi nadal nie odpowiedział a mówiłyście że tak szybko odpowiadają :(

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    dzieczynki ovu mi nadal nie odpowiedział a mówiłyście że tak szybko odpowiadają :(

ja zawsze czekałam max kilka godzin.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinko moze byc takie cos po badaniu...wiec spokojnie.
    Mnie wczoraj lekarz uspokoil ze plamienia brązowe mogą sie zdazac w I trymestrze przez zagniezdzenie, endometrium, hormony

Paulina1986 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniorku weź no chuchnij na mój avatar, wykres czy cos ze mna związane żebym w kolejnym cyklu zaciązyła:)

Beata, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TO I JA POPROSZĘ Plemniczko

gadgeta lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekałam kilka dni na odpowiedź od Ovu.

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu zobacz a ja wczoraj napisaŁAM i zero odpowiedzi, dziś napisałam drugą, nawet specjalnie abonament dokupiłam bo mi dziś wygasł i bałam sie że przez to nie ma odpowiedzi

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 689 690 691 692 693 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ