X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Woseba wrote:
    Aga my wszystkie chyba bardzo tego chcemy:)fakt życie jest smutne bez dziecka:(ja to nawet kiedyś do m stwierdziłam ze wole nie życ niz życ bez bobaska...
    a ja sie coraz bardziej stresuje ze to jednak nie ciaza:(

No smutne smutne bez bobaska !!!
    Woseba twój wykresik calkiem całkiem!!!;-)

no niby tak:)ale juz kiedys taki miałam..bardzo podobny..a jednak @ przyszła..:(boję sie z będzie to samo:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    AGA 30 wrote:
    Woseba wrote:
    Aga my wszystkie chyba bardzo tego chcemy:)fakt życie jest smutne bez dziecka:(ja to nawet kiedyś do m stwierdziłam ze wole nie życ niz życ bez bobaska...

no niby tak:)ale juz kiedys taki miałam..bardzo podobny..a jednak @ przyszła..:(boję sie z będzie to samo:(

Tylko tu się nie smucić prosze bo mikołaj przyjdzie i rózgą po dupsku wystrzela!!;-)

Woseba lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie ja wiem,że psychika płata największe figle i,że nie powinno sie za bardzo chcieć:) Uważam,że 30-ka to ostatni dzwonek,żeby w miare lużno jeszcze podejść do tematu. Jak bym tak miała jeszcze z 5 lat poczekac ze staraniami, a teraz skupic się np. na karierze zawodowej, to w wieku 35 lat bym pewnie niezłą spinę zalapała. A tak, to wlasnie teraz jest jeszcze ten mały zapas czasu... Pozatym przychodzi taki moment w zyciu kobiety,że się po prostu tego pragnie. Jeszcze 4 lata tamu jak konczyłam studia, to myślałam tylko o pracy, nadszedł taki moment,że priorytety się zmieniły.

ps: niech się żadna 30+ nie obraża przypadkiem na mnie;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 13:38

zosia-ktosia, AGA 30, gadgeta, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    cześć plemniczko, a co ci gin na betę powiedział, bo martwiłaś się, że za niska, no i czy coś na USG było widać?

cześć Aga30 to dobrze, że USG piersi ok, a rękę jeszcze się naprawi tak jak mówisz styczeń, luty gdyby fasoli wcześniej nie było.

Gosiu no w sumie to ja wiedzialam ze beta jest dobra, nie wiedzialam tylko czy progesteron ok... lekarz powiedzial ze beta idealnie przyrosla i progesteron tez dobry. No i na USG widac juz bylo zarodek w pecherzyku:)

gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Woseba wrote:
    AGA 30 wrote:
    Woseba wrote:

Tylko tu się nie smucić prosze bo mikołaj przyjdzie i rózgą po dupsku wystrzela!!;-)

no to już sie nie smutam :)_bo jeszcze sie rozmysli i nie da mi tego prezentu na ktory juz tak długp czekam;)

AGA 30, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o przepraszam WOsebko.. wiem o którym wykresie mówisz, wtedy miałaś bardzo wysokie temp od początku 2 fazy, teraz szła ci powoli.. nie wydaje mi sie że wykresy sa podobne.. z resztą każdy jest inny.. nie ma co porównywać!! tylko jutro testować.

Woseba, gadgeta lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak tam były wysokie tem od 7 dpo...tu troche inaczej..ale w tamty, cyklu miałm takie nadzieje...dlatego w tym jestem ostrożniejsza:)ale juz koniec tych złych mysli:)bo tylko sobie szkodze..mnie az brzuch rozbolał:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet polsat dal nam dziś prezent na mikołaja i " kevin sam" poleci dzis he he!!!
    O mojej tempce to ja nie wspomne Woseba twa skoki dziwne owulke ręcznie ustawiłam tak jak lekarz potwierdził i czekam teraz he he !!!;-)
    jestem ciekawa czy długość fl bedzie u mnie taka sama jak ostatnio!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 13:44

a-koczek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja bede ogladac jak sie wyrobie:)uwielbiam kevina:)
    kochane ja sie powoli zbieram:)prosze trzymajcie za mnie kciuki zeby to jednak fasolinka była:)do jutra pa pa:)

Beata, plemniczka, gadgeta lubią tę wiadomość

• Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wam też po badaniu ginekologicznym i dopochwowym USG zdarzał się śluz z lekko brązowymi nitkami? (mam go tylko na papierze toaletowym, na bieliźnie nie ma śladu)

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do jutra wosebko
    odpreż się rano po teścik prosze

Woseba lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulinko ja nic takiego nie miałam albo już nie pamiętam, a lekarza nie pytałas?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    no ja bede ogladac jak sie wyrobie:)uwielbiam kevina:)
    kochane ja sie powoli zbieram:)prosze trzymajcie za mnie kciuki zeby to jednak fasolinka była:)do jutra pa pa:)

papapa.. czekamy tylko na pozytywne informacje, pamiętaj:)

Woseba, gadgeta lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieczynki ovu mi nadal nie odpowiedział a mówiłyście że tak szybko odpowiadają :(

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    dzieczynki ovu mi nadal nie odpowiedział a mówiłyście że tak szybko odpowiadają :(

ja zawsze czekałam max kilka godzin.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinko moze byc takie cos po badaniu...wiec spokojnie.
    Mnie wczoraj lekarz uspokoil ze plamienia brązowe mogą sie zdazac w I trymestrze przez zagniezdzenie, endometrium, hormony

Paulina1986 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniorku weź no chuchnij na mój avatar, wykres czy cos ze mna związane żebym w kolejnym cyklu zaciązyła:)

Beata, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TO I JA POPROSZĘ Plemniczko

gadgeta lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekałam kilka dni na odpowiedź od Ovu.

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu zobacz a ja wczoraj napisaŁAM i zero odpowiedzi, dziś napisałam drugą, nawet specjalnie abonament dokupiłam bo mi dziś wygasł i bałam sie że przez to nie ma odpowiedzi

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 689 690 691 692 693 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ