X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm Aga no to chyba faktycznie niezbyt wiarygodna temperatura jest.. moze pij melise przed snem, albo gorące mleko... moze czyms sie bardzo martwisz..

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko jeśli jest aktualna twoja propozycja to oczywiście. podam ci adres a ty mi numer konta i sie dogadamy:) testów owu nigdy za mało:)

gadgeta lubi tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    ja slyszalam ze chodzi oto by przed mierzeniem spac przynajmniej z 4 godziny bez przerwy, wtedy jest wiarygodna, a ty cala noc nie spalas? czy sie poprostu czseto budzilas?

A teraz powiem Wam co o tym pisze Roetzer. Wg niego najlepiej jest nie spać krócej niż sześć godzin (tzn. generalnie starać się spać przynajmniej 6h, bo jak się sypia krócej, może się poopóźniać co nieco w cyklu). Można wstawać na chwilę w nocy (np. do kibelka), ale grunt, żeby potem jeszcze spać przynajmniej godzinę przed pomiarem.

Każda teoria mówi inaczej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 13:04

AGA 30 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    hmm Aga no to chyba faktycznie niezbyt wiarygodna temperatura jest.. moze pij melise przed snem, albo gorące mleko... moze czyms sie bardzo martwisz..

No chyba zacznę pić melise wieczorem!! dziś to tymi badaniami się stresowalam!! po clo też spać nie umie !!!
    zobaczymy jak dalej pójdzie!!;-)

• Dora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra dla nas to jest najwyższy czas,żeby się zabrac do roboty. Organizm jeszcze w miarę młody. Mojej szwagierce (27) lekarz powiedział,że jak przez 3miechy nie zajdzie, to zrobi jej wszytskie badania. Ona jednak zaszla od razu- poroniła niestety i znów zaszła od razu.
    Ja na pewno nie chce zbyt dlugo czekać z badaniami i suplementuję mojego m.(34l.) wspomagaczami.

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hhe, to faktycznie wszedzie inne teorie:)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    plemniczka wrote:
    ja slyszalam ze chodzi oto by przed mierzeniem spac przynajmniej z 4 godziny bez przerwy, wtedy jest wiarygodna, a ty cala noc nie spalas? czy sie poprostu czseto budzilas?

A teraz powiem Wam co o tym pisze Roetzer. Wg niego najlepiej jest nie spać krócej niż sześć godzin (tzn. generalnie starać się spać przynajmniej 6h, bo jak się sypia krócej, może się poopóźniać co nieco w cyklu). Można wstawać na chwilę w nocy (np. do kibelka), ale grunt, żeby potem jeszcze spać przynajmniej godzinę przed pomiarem.

Każda teoria mówi inaczej :D

Tylko jak ja sie w nocy obudzę to przez godzinę zasnąć nie moge znowu!!!
    a takie wiercenia się z boku na bok mnie dobija czasem!!;-)
    Ale jakoś jak mój M jest w domu to śpie jak suseł!!( to chyba sexik mi dobrze robi) :-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    hhe, to faktycznie wszedzie inne teorie:)

No :)

Moim zdaniem to się trzyma kupy, bo do pomiaru trzeba być wyspanym, a jak ktoś śpi trzy godziny to o wyspaniu raczej nie ma mowy :) Się potem chodzi jak zombie...

AGA 30 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Libra dla nas to jest najwyższy czas,żeby się zabrac do roboty. Organizm jeszcze w miarę młody. Mojej szwagierce (27) lekarz powiedział,że jak przez 3miechy nie zajdzie, to zrobi jej wszytskie badania. Ona jednak zaszla od razu- poroniła niestety i znów zaszła od razu.
    Ja na pewno nie chce zbyt dlugo czekać z badaniami i suplementuję mojego m.(34l.) wspomagaczami.

A ja dziś rozmawiałam z tą lekarką co mi usg robiła na temat moich starań to mi powiedziała ze jeszcze mam czasu a czasu tym bardziej ze wyniki wszystkie mam ok!! i że mam nie panikować mimo 30 lat!!;-)

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pięknie śnieg u mnie sypie!!
    brrr dobrze że ja już w domu!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosku dziekuje za wiadomosc- odpisalam Ci na priva :)

• Dora Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja tu nie panikuję, tylko wiesz moje koleżanki to już mają 11 letnie córy , a jedna 21 stycznia rodzi trzecie dziecko, dlatego uważam,że czas najwyższy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 13:24

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    zosku dziekuje za wiadomosc- odpisalam Ci na priva :)

ja też odpisałam:)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Aga wiesz ja tu nie panikuję, tylko wiesz moje koleżanki to już mają 11 letnie córy , a jedna 21 stycznia rodzi trzecie dziecko dlatego uważam,że czas najwyższy...

Doruś ale wiesz że co nagle to po diable.. nie śpiesz się a przynajmniej nie myśl ŻE MUSICIE, bo nic z tego nie wyjdzie.

choc ja trzymam kciuki z całych sił.

gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć plemniczko, a co ci gin na betę powiedział, bo martwiłaś się, że za niska, no i czy coś na USG było widać?

cześć Aga30 to dobrze, że USG piersi ok, a rękę jeszcze się naprawi tak jak mówisz styczeń, luty gdyby fasoli wcześniej nie było.

AGA 30 lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Aga ja tu nie panikuję, tylko wiesz moje koleżanki to już mają 11 letnie córy , a jedna 21 stycznia rodzi trzecie dziecko, dlatego uważam,że czas najwyższy...

ja też nie panikuje za bardzo ale już poprostu chciałabym mieć maleństwo!! bo co to za rodzina i życie bez dzieciątka!! moje wszystkie koleżanki też już maja jedna teraz 5 urodziła a jedno usuneła w tym a młodsza jest chyba 5 lat!!
    te które nie chcą to co roku rodzą!!!;-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    cześć plemniczko, a co ci gin na betę powiedział, bo martwiłaś się, że za niska, no i czy coś na USG było widać?

cześć Aga30 to dobrze, że USG piersi ok, a rękę jeszcze się naprawi tak jak mówisz styczeń, luty gdyby fasoli wcześniej nie było.

gocha ja jak robot!! coś szwankuje to na warsztat naprawić i dalej się żyje he he he ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga my wszystkie chyba bardzo tego chcemy:)fakt życie jest smutne bez dziecka:(ja to nawet kiedyś do m stwierdziłam ze wole nie życ niz życ bez bobaska...
    a ja sie coraz bardziej stresuje ze to jednak nie ciaza:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 13:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu Kocurowi odbija przez ten śnieg!! co on mi tu wyprawia gorzej jakby marzec był!!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Aga my wszystkie chyba bardzo tego chcemy:)fakt życie jest smutne bez dziecka:(ja to nawet kiedyś do m stwierdziłam ze wole nie życ niz życ bez bobaska...
    a ja sie coraz bardziej stresuje ze to jednak nie ciaza:(

No smutne smutne bez bobaska !!!
    Woseba twój wykresik calkiem całkiem!!!;-)

‹‹ 688 689 690 691 692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ