plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki żegnam się narazie trzymajcie sie cieplutko jak sieĽ obrobię to jeszcze wpadne a jka nie to do jutra kochane
gadgeta lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
gadgeta wrote:beciu- podobno fl moze miec nawet do 17 dni...
no chyba ze mialas w tym cyklu owu wyjatkowo szybko i dlatego wydaje sie ze twoja fl bedzie taka dluga
no włąsnie nie wiem po to pierwszy cykl kiedy miałam wykrytą owulację i tak własnie wg owulacji wyliczyłam sobie własnie te 17 dni i przewiduję@ na 19.12 chyba dłużej nie powinna trwac prawda?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczynki mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tych testów z tesco??:)tam jest tylko ten jeden rodzaj??jak nie to jak one wygladaja?bo ja naprawde będe sie dzis spieszyć i nie berdzo bede miała czas ich szukać..próbowałam znaleźć w necie ale nie znalałam...pomozecie?
-
nick nieaktualny
-
Woseba wrote:gadgeta wrote:wosebus.... ale ci sie prezent na mikolaja szykuje hehe
zosiu czyli moja wczorajsza propozycja z forum nieaktualna skoro juz zamowilas testy owu...?
hej Gadgetko:)to ja juz kciuki trzymam za Ciebie i Twoją fasolke zeby wszystko było dobrze:)
a co do mojego prezentu..to pewnie bedzie spóźniony okres z racji tego ze biore magnez..to mi wydłuzy faze lutealną jak to miało miejsce u Zosi:)
ja też biorę Mg i mam nadzieję, że mi nie wydłuży, bo i tak mam długie cykle. A może Mg ureguluje mi cykl...
Tak was podczytuje z doskoku,bo troche pracy mam.
FEDRA nie wiem co mam ci powiedzieć.. współczuje, że było ci ciężko z rodzicami, a może i jest nadal,ale teraz to masz M,no i piesa:) zobaczysz wszystko ci się w życiu naprostuje.Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny jak tam dzionek!! ja właśnie wróciłam z badań!!
Usg piersi dobrze wyszło to gruczoły mi tak się powiększaja a więzły chłonne pod pachą od depilacji mogą się powiększać!!! ale ok wszystko
A emg ręki wykluczyło zespół cieśni nadgarstka ale za to nerw łokciowy całkiem już uszkodzony mam!!! na wyniki 10 dni muszę czekać a potem do neurologa i prawdopodobnie operacja ręki!!!
Ale staranek nie przerywam!!!
a u was jakie wieści!!!mauysia, Dora, gadgeta, gocha04 lubią tę wiadomość