plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Nie zwiał, ale po 2 latach zostawiłam go w pizdu, odebrałam mu prawa rodzicielskie bo i tak mu wszystko zwisało, po 2 miesiącach poznałam mojego męża, 4 lata później wzieliśmy ślub, i zaraz po ślubie zaadoptował moją córkę
Rucia to świetnie z znalazlaś tak szybko odpowiedzialnego człowieka
życzę wszystkiego najlepszego i oczywiście aby Twój M doczekał sie też rodzonej pociechyOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyWoseba wrote:gadgeta wrote:wosebus.... ale ci sie prezent na mikolaja szykuje hehe
zosiu czyli moja wczorajsza propozycja z forum nieaktualna skoro juz zamowilas testy owu...?
hej Gadgetko:)to ja juz kciuki trzymam za Ciebie i Twoją fasolke zeby wszystko było dobrze:)
a co do mojego prezentu..to pewnie bedzie spóźniony okres z racji tego ze biore magnez..to mi wydłuzy faze lutealną jak to miało miejsce u Zosi:)
hehe ludz sie ludz kochana....
taaaa.... to wszystko przez magnez...
beatko- a moze ten okres to wcale nie przyjdzie co...?Woseba, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:Woseba wrote:gadgeta wrote:wosebus.... ale ci sie prezent na mikolaja szykuje hehe
zosiu czyli moja wczorajsza propozycja z forum nieaktualna skoro juz zamowilas testy owu...?
hej Gadgetko:)to ja juz kciuki trzymam za Ciebie i Twoją fasolke zeby wszystko było dobrze:)
a co do mojego prezentu..to pewnie bedzie spóźniony okres z racji tego ze biore magnez..to mi wydłuzy faze lutealną jak to miało miejsce u Zosi:)
beatko- a moze ten okres to wcale nie przyjdzie co...?
Zobaczysz ze nic z tego nie będzie..a do tego FF mi wskazał owu 16 dc wiec według tamtego termin @ mam za 2 dni.wiec wszystko sie moze zdarzyć... -
Gadgetko raczej napewno przyjdzie bo już widzę objawy takie jak w zeszłym cyklu tylko nie wiem kiedy przyjdzie bo nie mam pojęcia ile może trwać moja fl?
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Dora wrote:Ferduś nie czuj się do niczego namawiana. To poważna decyzja i każdy musi ją podjąć razem z partnerem. Ja napisałam bardziej pod kątem swoich odczuć i przemysleń. Może wynika to też z tego,że byłam kiedyś wolontariuszką w domu dziecka... i widziałam trochę..
Dora ja też byłam wolątariuszką i zawsze mówiłam że adoptuje dzidziusia a potem mająć 21 lat dowiedziałam się ze człowiek który mnie wychowywał nie był moim ojcem biologicznym a ja przez całe życie zastanawiam się dlaczego czuję się gorsza i inaczej traktowana niż mój brat... dlatego nie wiem czy dałabym radę adoptować nie chciałabym by to samo spotkało to dzieciatko bo na to by nie zasługiwało
przepraszam ale nie mogę spadam...
Fedra, słoneczko ty kochane:* :*Fedra lubi tę wiadomość
-
Gadetko trzymam za Ciebie kciuki cały czas! za Plemniczkę, Aggę i całą resztę też
Libra to może taka nasza uroda ta nie domykająca się szyjka? Może to i lepiej?a czytałaś ten fragment" Jak często występują bezowulacyjne cykle dwufazowe? U kobiet 25-letnich takie cykle występują sporadycznie. Po 30. roku życia w co trzecim cyklu dwufazowym nie ma owulacji, a po 35. roku życia już tylko co trzeci cykl jest związany z uwolnieniem zdolnej do zapłodnienia komórki jajowej. W związku z tym nie warto zbyt długo odkładać na później powiększenia rodziny" ja tez mam 30 lat i nie za wesoło jak się to czyta ... ale
"Parom małżeńskim, które stosując metodę prof. J. Rötzera starają się o poczęcie dziecka, statystycznie udaje się to w trzecim cyklu po podjęciu pierwszych prób. Dlatego w razie niepowodzenia nie należy rozpaczać i denerwować się, tylko usunąć ewentualne czynniki zaburzające płodność i cierpliwie próbować"Beata, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
Dora wrote:Gadetko trzymam za Ciebie kciuki cały czas! za Plemniczkę, Aggę i całą resztę też
Libra to może taka nasza uroda ta nie domykająca się szyjka? Może to i lepiej?a czytałaś ten fragment" Jak często występują bezowulacyjne cykle dwufazowe? U kobiet 25-letnich takie cykle występują sporadycznie. Po 30. roku życia w co trzecim cyklu dwufazowym nie ma owulacji, a po 35. roku życia już tylko co trzeci cykl jest związany z uwolnieniem zdolnej do zapłodnienia komórki jajowej. W związku z tym nie warto zbyt długo odkładać na później powiększenia rodziny" ja tez mam 30 lat i nie za wesoło jak się to czyta ... ale
"Parom małżeńskim, które stosując metodę prof. J. Rötzera starają się o poczęcie dziecka, statystycznie udaje się to w trzecim cyklu po podjęciu pierwszych prób. Dlatego w razie niepowodzenia nie należy rozpaczać i denerwować się, tylko usunąć ewentualne czynniki zaburzające płodność i cierpliwie próbować"
no to jest nadzieja że jak nie w tym to w kolejnymOliwka 2006
-
Libra wrote:Fedra wrote:Dora wrote:Ferduś nie czuj się do niczego namawiana. To poważna decyzja i każdy musi ją podjąć razem z partnerem. Ja napisałam bardziej pod kątem swoich odczuć i przemysleń. Może wynika to też z tego,że byłam kiedyś wolontariuszką w domu dziecka... i widziałam trochę..
Dora ja też byłam wolątariuszką i zawsze mówiłam że adoptuje dzidziusia a potem mająć 21 lat dowiedziałam się ze człowiek który mnie wychowywał nie był moim ojcem biologicznym a ja przez całe życie zastanawiam się dlaczego czuję się gorsza i inaczej traktowana niż mój brat... dlatego nie wiem czy dałabym radę adoptować nie chciałabym by to samo spotkało to dzieciatko bo na to by nie zasługiwało
przepraszam ale nie mogę spadam...
Fedra, słoneczko ty kochane:* :*
Ferduś mam nadzieję,że Cię niczym nie uraziłam, bo nie taki był moj cel kochana.
Fedra lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyHej kobietki...dziękuję za miłe słowa i krzepiące odpowiedzi..wpadłam poczytać i zmykam powoli...dalej pracować. Wiatam wszystkie dziewczynki, które wpadły tu po moim wyjściu...buziam i spadam...gadgetka trzymam kciuki trzymam...będzie dobrze...wiecie co z Sandrą...taka cisza...Klamka też wypoczywa bidulka chyba...martwię się trochę...
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWoseba wrote:gadgeta wrote:Woseba wrote:gadgeta wrote:wosebus.... ale ci sie prezent na mikolaja szykuje hehe
beatko- a moze ten okres to wcale nie przyjdzie co...?
Zobaczysz ze nic z tego nie będzie..a do tego FF mi wskazał owu 16 dc wiec według tamtego termin @ mam za 2 dni.wiec wszystko sie moze zdarzyć...
wosebus...dokladnie tak jak piszesz.... WSZYSTKO MOZE SIE ZDARZYC...
testuj testuj...
beatka Twoja fl ma na razie 4 dni wiec spokojnie jeszcze jakis tydzien przed toba albo i dluzej
poza tym ladnie ci sie tempka w gorze utrzymuje... to dobry znak...
a co p/wskazan do serduszkowania to nic nie uslyszalam.... mam twarda zamknieta szyjke macicy i zadnych plamien czy krwawien-wiec raczej mi to nie zaszkodzi. ginka nawet mowila ze raz na jakis czas to nawet wskazane zeby partner nie poczul sie odtracony...Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny