X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Nie zwiał, ale po 2 latach zostawiłam go w pizdu, odebrałam mu prawa rodzicielskie bo i tak mu wszystko zwisało, po 2 miesiącach poznałam mojego męża, 4 lata później wzieliśmy ślub, i zaraz po ślubie zaadoptował moją córkę :-)

Rucia to świetnie z znalazlaś tak szybko odpowiedzialnego człowieka
    życzę wszystkiego najlepszego i oczywiście aby Twój M doczekał sie też rodzonej pociechy

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    gadgeta wrote:
    wosebus.... ale ci sie prezent na mikolaja szykuje hehe

zosiu czyli moja wczorajsza propozycja z forum nieaktualna skoro juz zamowilas testy owu...?

hej Gadgetko:)to ja juz kciuki trzymam za Ciebie i Twoją fasolke zeby wszystko było dobrze:)
    a co do mojego prezentu..to pewnie bedzie spóźniony okres z racji tego ze biore magnez..to mi wydłuzy faze lutealną jak to miało miejsce u Zosi:)

hehe ludz sie ludz kochana....
    taaaa.... to wszystko przez magnez... :P

beatko- a moze ten okres to wcale nie przyjdzie co...? :)

Woseba, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    Woseba wrote:
    gadgeta wrote:

zosiu czyli moja wczorajsza propozycja z forum nieaktualna skoro juz zamowilas testy owu...?

hej Gadgetko:)to ja juz kciuki trzymam za Ciebie i Twoją fasolke zeby wszystko było dobrze:)
    a co do mojego prezentu..to pewnie bedzie spóźniony okres z racji tego ze biore magnez..to mi wydłuzy faze lutealną jak to miało miejsce u Zosi:)

Zobaczysz ze nic z tego nie będzie..a do tego FF mi wskazał owu 16 dc wiec według tamtego termin @ mam za 2 dni.wiec wszystko sie moze zdarzyć...

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko raczej napewno przyjdzie bo już widzę objawy takie jak w zeszłym cyklu tylko nie wiem kiedy przyjdzie bo nie mam pojęcia ile może trwać moja fl?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Dora wrote:
    Ferduś nie czuj się do niczego namawiana. To poważna decyzja i każdy musi ją podjąć razem z partnerem. Ja napisałam bardziej pod kątem swoich odczuć i przemysleń. Może wynika to też z tego,że byłam kiedyś wolontariuszką w domu dziecka... i widziałam trochę..

Dora ja też byłam wolątariuszką i zawsze mówiłam że adoptuje dzidziusia a potem mająć 21 lat dowiedziałam się ze człowiek który mnie wychowywał nie był moim ojcem biologicznym a ja przez całe życie zastanawiam się dlaczego czuję się gorsza i inaczej traktowana niż mój brat... dlatego nie wiem czy dałabym radę adoptować nie chciałabym by to samo spotkało to dzieciatko bo na to by nie zasługiwało :(
    przepraszam ale nie mogę spadam...

Fedra, słoneczko ty kochane:* :*

Fedra lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebuś nie panikuj tylko jutro rób test i chwal sie wynikiem

gadgeta, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko a lekarz nie mówił o przeciwwskazaniach do serduszkowania?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadetko trzymam za Ciebie kciuki cały czas! za Plemniczkę, Aggę i całą resztę też;)

Libra to może taka nasza uroda ta nie domykająca się szyjka? Może to i lepiej?;) a czytałaś ten fragment" Jak często występują bezowulacyjne cykle dwufazowe? U kobiet 25-letnich takie cykle występują sporadycznie. Po 30. roku życia w co trzecim cyklu dwufazowym nie ma owulacji, a po 35. roku życia już tylko co trzeci cykl jest związany z uwolnieniem zdolnej do zapłodnienia komórki jajowej. W związku z tym nie warto zbyt długo odkładać na później powiększenia rodziny" ja tez mam 30 lat i nie za wesoło jak się to czyta ... ale

"Parom małżeńskim, które stosując metodę prof. J. Rötzera starają się o poczęcie dziecka, statystycznie udaje się to w trzecim cyklu po podjęciu pierwszych prób. Dlatego w razie niepowodzenia nie należy rozpaczać i denerwować się, tylko usunąć ewentualne czynniki zaburzające płodność i cierpliwie próbować"

Beata, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra błagam !!! To dopiero twój 2 cykl ! :-)

2 cykl z owu... z obserwacjami, jeżeli chodzi o starania i współżycie bez zabezpieczeń, to mój 8 cykl

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo mój lekarz zawsze mówił na pół gwizdka* heheh a potem wogóle zabronił, ale nie do końca go słuchałam

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Gadetko trzymam za Ciebie kciuki cały czas! za Plemniczkę, Aggę i całą resztę też;)

Libra to może taka nasza uroda ta nie domykająca się szyjka? Może to i lepiej?;) a czytałaś ten fragment" Jak często występują bezowulacyjne cykle dwufazowe? U kobiet 25-letnich takie cykle występują sporadycznie. Po 30. roku życia w co trzecim cyklu dwufazowym nie ma owulacji, a po 35. roku życia już tylko co trzeci cykl jest związany z uwolnieniem zdolnej do zapłodnienia komórki jajowej. W związku z tym nie warto zbyt długo odkładać na później powiększenia rodziny" ja tez mam 30 lat i nie za wesoło jak się to czyta ... ale

"Parom małżeńskim, które stosując metodę prof. J. Rötzera starają się o poczęcie dziecka, statystycznie udaje się to w trzecim cyklu po podjęciu pierwszych prób. Dlatego w razie niepowodzenia nie należy rozpaczać i denerwować się, tylko usunąć ewentualne czynniki zaburzające płodność i cierpliwie próbować"

no to jest nadzieja że jak nie w tym to w kolejnym :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • matylda Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2012, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Matylda a możesz powiedzieć jakie dawki tej witaminy C i E ??

Sprawdze dzis w domu jakie dawki bierze i dam wam znac.

Matylda
  • Dora Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    Dora wrote:
    Ferduś nie czuj się do niczego namawiana. To poważna decyzja i każdy musi ją podjąć razem z partnerem. Ja napisałam bardziej pod kątem swoich odczuć i przemysleń. Może wynika to też z tego,że byłam kiedyś wolontariuszką w domu dziecka... i widziałam trochę..

Dora ja też byłam wolątariuszką i zawsze mówiłam że adoptuje dzidziusia a potem mająć 21 lat dowiedziałam się ze człowiek który mnie wychowywał nie był moim ojcem biologicznym a ja przez całe życie zastanawiam się dlaczego czuję się gorsza i inaczej traktowana niż mój brat... dlatego nie wiem czy dałabym radę adoptować nie chciałabym by to samo spotkało to dzieciatko bo na to by nie zasługiwało :(
    przepraszam ale nie mogę spadam...

Fedra, słoneczko ty kochane:* :*

Ferduś mam nadzieję,że Cię niczym nie uraziłam, bo nie taki był moj cel kochana.

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki...dziękuję za miłe słowa i krzepiące odpowiedzi..wpadłam poczytać i zmykam powoli...dalej pracować. Wiatam wszystkie dziewczynki, które wpadły tu po moim wyjściu...buziam i spadam...gadgetka trzymam kciuki trzymam...będzie dobrze...wiecie co z Sandrą...taka cisza...Klamka też wypoczywa bidulka chyba...martwię się trochę...

gadgeta lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda będę Ci wdzięczna, bo kupiłam już mojemu Salfazin, a tam już jest trochę wit.E i C więc nie chciałabym przedobrzyć. Moj m. ma trochę nadwagi i pracę siedzącą więc chcę go wspomóc:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    gadgeta wrote:
    Woseba wrote:
    gadgeta wrote:

Zobaczysz ze nic z tego nie będzie..a do tego FF mi wskazał owu 16 dc wiec według tamtego termin @ mam za 2 dni.wiec wszystko sie moze zdarzyć...

wosebus...dokladnie tak jak piszesz.... WSZYSTKO MOZE SIE ZDARZYC...
    testuj testuj...

beatka Twoja fl ma na razie 4 dni wiec spokojnie jeszcze jakis tydzien przed toba albo i dluzej
    poza tym ladnie ci sie tempka w gorze utrzymuje... to dobry znak...

a co p/wskazan do serduszkowania to nic nie uslyszalam.... mam twarda zamknieta szyjke macicy i zadnych plamien czy krwawien-wiec raczej mi to nie zaszkodzi. ginka nawet mowila ze raz na jakis czas to nawet wskazane zeby partner nie poczul sie odtracony...

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO TAK ALE NIBY @ mam miec dopiero za 2 tyg możliwe zebym miała taką długą fl?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus- <3 <3 <3 dla ciebie...

Fedra lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam za te capsy w pracy tak muszę pisać i ciągle zapominam przestawiac

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beciu- podobno fl moze miec nawet do 17 dni...
    no chyba ze mialas w tym cyklu owu wyjatkowo szybko i dlatego wydaje sie ze twoja fl bedzie taka dluga

‹‹ 685 686 687 688 689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ