Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Beata wrote:
    Rucia wrote:
    I nie oczekujcie owulacji, bo ja z moją córką zaszłam 2 dni po okresie! Mniej więcej w 9 dniu cyklu!

a może miałas tak szybko owulację?
    a po drugie masz pewność że zaszłaś 9 potem przez najbliższe dni nie serduszkowaliście?
    ile lat ma Twoja córka?

MOja córka ma prawie 9 lat. Urodziłam ją jak miałam 17 lat. A tego czy nie seruszkowaliśmy jestem pewna, bo pamiętam ten dzień, gdy powiedziałam mojemu ex, że jestem 2 dni po @ i na pewno nie zajdę w ciąże, więc możemy sobie pozwolić na sex bez zabezpieczenia. No i mam :-) dziecko.

hehhe no tak w takim razie to pewne,

bo ja przy moich długich cyklach to nie mam pojęcia kiedy doszło do zapłodnienia, bo nigdy wcześniej sie nie obserwowałam a nawet wg terminu @ to urodziłam prawie miesiac wcześniej

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musiałam się dopisać bo gdzieś znikłam po drodze :-)

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ale co mam nadzieję ze ten chłopak nie zwiał jak sie dowiedział?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zwiał, ale po 2 latach zostawiłam go w pizdu, odebrałam mu prawa rodzicielskie bo i tak mu wszystko zwisało, po 2 miesiącach poznałam mojego męża, 4 lata później wzieliśmy ślub, i zaraz po ślubie zaadoptował moją córkę :-)

Beata lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda a możesz powiedzieć jakie dawki tej witaminy C i E ??

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja dorzucę trzy grosze do tabelki... Kasiulek dostała okres pod koniec listopada, więc przesunę ją wstępnie na koniec tabelki, a jak do nas wpadnie to wpisze swój termin @.

BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie (2.07.2013)
    she.......................6...........35lat......FASOLINKA......pomorskie (27.06.2013)
    Paulina1986........4...........26lat.......FASOLINKA......wielkopolska (2.08.2013)
    plemniczka...........3...........28lat.......FASOLINKA......śląskie (3.08.2013)
    gadgeta.............13...........32lata.....FASOLINKA......kuj-pom. (4.08.2013)
    Mona....................5...........29lat......FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka.............5...........27lat.......FASOLINKA......podkarpacki (3.08.2013)
    agga84a .............1..........28 lat.......FASOLINKA......śląskie
    Woseba..............12..........24lata......06.12..............południe Polski
    kopciuszek126....12.........29lat.........07.12.............łódzkie
    mauysia...............3...........31lat.......09.12...............wielkopolskie
    kiti.......................4...........24lata......????..............małopolskie
    muzarcia.............1............30lat.......10.12...............opolskie
    Fedra..................52.........28lat.......12.12...............małopolskie
    Amicizia .............1.............26 lat......13.12...............małopolskie
    aneczkaaa1985...29.........27lat.......14.12..............warm-mazurskie
    zosia-ktosia.........5...........29lat.......15.12.............łódzkie
    AGA30................24.........30lat.......15.12...............opolskie
    Libra...................2...........30lat.......15.12................łódzkie
    gocha04..............6...........27lat.......16.12................mazowieckie
    Dora....................1...........30lat.......17.12................pomorskie
    klamka................4...........35lat........17.12................mazowieckie
    Beata..................4...........28lat.......19.12................mazowieckie
    Natusia...............2..........27lat.........24.12................kuj-pom
    anna_w................8...........30lat.......24.12................lubelskie
    Malvinka..............3..........25lat.........25.12.............dolnośląskie
    Mała29..............88...........29lat.......27.12................Wielka Brytania
    Sandraa..............7...........22lata.......02.01..............wielkopolska
    Rucia ................14..........26lat.......02.01...............mazowieckie
    Kasiulek215.........5...........25lat.............??.............małopolskie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 11:48

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc i czolem kwiatuszki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia i beatka- niestety pomylilyscie mnie z plemniczka... :(
    to ona miala wczoraj badania i usg...
    ja mam bete dopiero jutro a gina i usg we wtorek...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wosebus.... ale ci sie prezent na mikolaja szykuje hehe

zosiu czyli moja wczorajsza propozycja z forum nieaktualna skoro juz zamowilas testy owu...?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj gadetko! jak się czujesz?

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    mauysia i beatka- niestety pomylilyscie mnie z plemniczka... :(
    to ona miala wczoraj badania i usg...
    ja mam bete dopiero jutro a gina i usg we wtorek...

Cześć gadgetko,

heh, dałabym sobie głowę uciąć, że pytanie dotyczyło plemniczki :) :) :)
    ale człek jest czasem zakręcony ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 11:45

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dorus- a dzisiaj sie nawet dobrze czuje :) obylo sie bez wymiotow... ale za to piersi mnie bola jak nie wiem... m narzekal ze sie ciagle w nocy odsuwalam hehe co on mnie chcial przytulic to ja na druga strone lozka... :P ale on mnie lubi przytulac tak mocno mocno- a tego teraz moje piersi nie lubia... :P

gocha04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia- spoko :) moze to dobry znak- oby mi tez ta beta tak ladnie przyrosla jak plemnisi i na usg juz zeby bylo cos widzac...:)
    za mnie prosze trzymajcie kciuki jutro i we wtorek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 11:47

Beata, mauysia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Gadgetko
    heheh wiem coą o takim przytulaniu

ale pamiętaj musisz go dopieszczać w inny sbosób z3eby nie poczuł sie odtrącony

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co slychac u Was i jak humorki kochane moje?

muzarciu- jak sie czujesz? a ludzmi sie nie przejmuj- zawsze sie znajdzie taki "zyczliwy" co to woli zajmowac sie cudzym zyciem a nie swoim...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Libra u mnie to samo wrażenie, jakby szyjka była non stop otwarta, czubek palca zawsze tam lekko się zagłębia. Nie wyczówam tego oporu, o którym wspomina Rucia.

identiko!!! ja czułam może z raz opór... albo bardzo go chciałam wyczuć:/ sama nie wiem

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasne gadgetko ze wszystkie trzymamy kciuki

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgetko ja czekam na @ oby przyszła w miare szybko żebym zdąrzyła zrobić badania przed świetami

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    wosebus.... ale ci sie prezent na mikolaja szykuje hehe

zosiu czyli moja wczorajsza propozycja z forum nieaktualna skoro juz zamowilas testy owu...?

hej Gadgetko:)to ja juz kciuki trzymam za Ciebie i Twoją fasolke zeby wszystko było dobrze:)
    a co do mojego prezentu..to pewnie bedzie spóźniony okres z racji tego ze biore magnez..to mi wydłuzy faze lutealną jak to miało miejsce u Zosi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Witaj Gadgetko
    heheh wiem coą o takim przytulaniu

ale pamiętaj musisz go dopieszczać w inny sbosób z3eby nie poczuł sie odtrącony

hej beatko, juz ja go dopieszczam nie martw sie... ;P
    wczoraj poserduszkowalismy hehe
    a on bidny sie wstrzymywal tyle czasu bo myslal ze teraz to juz nam w ogole nie wolno i ze jeszcze zrobi dzidzi krzywde... :)
    ale szybko go wyprowadzilam z bledu...
    potem powiedzial: nigdy wiecej takiego dlugiego postu.... (bez konkretnej przyczyny oczywiscie ;P)

Beata lubi tę wiadomość

‹‹ 684 685 686 687 688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ