plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:Paulinko moze byc takie cos po badaniu...wiec spokojnie.
Mnie wczoraj lekarz uspokoil ze plamienia brązowe mogą sie zdazac w I trymestrze przez zagniezdzenie, endometrium, hormony
Dzięki kochanaTeż tak myślałam, zwłaszcza, że nie boli mnie brzuch ani plecy. Poza tym to nie są takie plamienia jak miałam poprzednio. Teraz nawet nie ma śladu na bieliźnie. Być może lekarz uszkodził śluzówkę paluchem, bo nie był zbyt delikatny przy badaniu
Jak do jutra się nie nasili i przejdzie to nie będę się martwić
plemniczka lubi tę wiadomość
-
gadgeta wrote:hej dziolchi jestem z powrotem
gotowalam i konsumowalam obiadek- fasolka po bretonsku mniam mniam
beaciu ja juz wam pisalam ze pisze juz ktorys raz z kolei do owu z problemem a tu zero odpowiedzi...
mmmmm pycha uwielbiam
i wcale ci nie odpisali?
to co oni tak po uważaniu czy co?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnydzisiaj w koncu napisalam po raz w czwary- w takim ostrzejszym tonie... ze czuje sie zlekcewazona itp... to od razu odpisali ze przepraszaja ale ciagle pracuja nad tym problemem i prosza o cierpliwosc i wyrozumialosc...
no to tak to ja moge nawet kilka dni poczekac... po prostu wkurzalo mnie to ze do nich pisze a oni nawet nie odpisza- chociazby nawet pracujemy nad tym czy czegos takiego -
no włąśnie mi tez nie ale najpierw nie miałam rano abonementu więc pomyślałam że z tego powodu a teraz już mam i nadal sie nie wyświetlaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dora wrote:Beatko a sprawdzasz na mailu? bo mi odpisali na pocztę na onecie a nie tu.
no dzięki wielkie nie sprawdzałam , to juz sie loguję zeby sprawdzićOliwka 2006
-
nick nieaktualnynie lubie jak ktos mnie olewa- zwlaszcza tutaj gdzie jest przeciez tyle uzytkowniczek ktore maja prawo domagac sie zeby wszystko funkcjonowalo jak nalezy
nie oczekuje od razu cudownego rozwiazania ale chociaz mogliby od razu napisac : otrzymalismy twoja wiadomosc dziekujemy dolozymy staran zeby jak najszybciej problem rozwiazac i td bla bla bla...
zupelnie inaczej wtedy czlowiek do tego podchodziBeata, Fedra lubią tę wiadomość
-
gadgeta wrote:dzisiaj w koncu napisalam po raz w czwary- w takim ostrzejszym tonie... ze czuje sie zlekcewazona itp... to od razu odpisali ze przepraszaja ale ciagle pracuja nad tym problemem i prosza o cierpliwosc i wyrozumialosc...
no to tak to ja moge nawet kilka dni poczekac... po prostu wkurzalo mnie to ze do nich pisze a oni nawet nie odpisza- chociazby nawet pracujemy nad tym czy czegos takiego
kochsana ale Tobie odpisali tutaj czy na poczte?Oliwka 2006
-
nick nieaktualny