plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosiu, u mnie sprawa jest nietypowa,bo jeśli uda się zajść teraz w ciążę to jeszcze w tym roku muszę dostać zaświadczenie o ciąży a że są święta,to bałam się,że mogę nie mieć kiedy ewentualnie iść do ginki...ale nie wytrzymałam zadzwoniłam do mojej Ginki i w grudniu przyjmuje normalnie i mogłam pozwolić sobie na szczerość i wszystko jej wyjaśniłam, teraz tylko czekać
-
Shagga
fajnie by było to koniecznie zatestuj
mi też jest dziś niedobrze i mnie mdli ale mnie to ze stresu i napięcia
ja tak mam
Trzymam kpochana kciuki kiedy zrobisz test?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Shagga_80 wrote:Gosiu, u mnie sprawa jest nietypowa,bo jeśli uda się zajść teraz w ciążę to jeszcze w tym roku muszę dostać zaświadczenie o ciąży a że są święta,to bałam się,że mogę nie mieć kiedy ewentualnie iść do ginki...ale nie wytrzymałam zadzwoniłam do mojej Ginki i w grudniu przyjmuje normalnie i mogłam pozwolić sobie na szczerość i wszystko jej wyjaśniłam, teraz tylko czekać
i powiedziała że od razu ci wystawi?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Shagga_80 wrote:Gosiu, u mnie sprawa jest nietypowa,bo jeśli uda się zajść teraz w ciążę to jeszcze w tym roku muszę dostać zaświadczenie o ciąży a że są święta,to bałam się,że mogę nie mieć kiedy ewentualnie iść do ginki...ale nie wytrzymałam zadzwoniłam do mojej Ginki i w grudniu przyjmuje normalnie i mogłam pozwolić sobie na szczerość i wszystko jej wyjaśniłam, teraz tylko czekać
i powiedziała że od razu ci wystawi?
Zakładając,że uda się...powiedziała,że musi mieć podstawy,żeby wystawić,więc albo jeśli dojrzy już pęcherzyk na USG (a tu załamała mnie,że jak 2 tyg. się spóźnia @...więc nawet nie mówiłam,że jeszcze nie minął termin @,hehehe),albo jeśli zrobię betę i przyniosę Jej....uspokoiłam się,że JEŚLI sie uda to będę miała szansę w ogóle dostać się jeszcze w tym miesiącu do ginki,bo niestety ale czas ma dla mnie znaczenie olbrzymie
teraz wracam do roboty i już nie myślę....hehehe -
Shagga_80 wrote:Gosiu, u mnie sprawa jest nietypowa,bo jeśli uda się zajść teraz w ciążę to jeszcze w tym roku muszę dostać zaświadczenie o ciąży a że są święta,to bałam się,że mogę nie mieć kiedy ewentualnie iść do ginki...ale nie wytrzymałam zadzwoniłam do mojej Ginki i w grudniu przyjmuje normalnie i mogłam pozwolić sobie na szczerość i wszystko jej wyjaśniłam, teraz tylko czekać
a no tak, pamiętam że masz wymówienie.. Myślałam, że jakieś badanka chcesz robić. Shagga to zaciskam kciuki, żeby się udało.
Masz tak fajną gin, że na początku ciąży wystawi ci w razie co zaświadczenie? Jak tak, to ekstra by było.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykurcze,uciekam do pracy,bo teraz zaczęłam myśleć,że niepotrzebnie do Niej zadzwoniłam, bo zapeszyłam pewnie
Szczególnie,że Ona wiedziała z Kim rozmawia...
A Ginkę mam fantastyczną Babkę i przez całą ciążę (poprzednią) dzwoniłam z byle pierdołą do Niej,bez skrępowania
Uciekam.... -
zosia-ktosia wrote:u mnie za oknem snieżek sypie..
wszyscy jacyś rozleniwieni..
szef pojechał w delegację
sprawdzałam i mam niziutką szyjkę.. niech ta @ się zjawi
chcę już do domciu...
To na pewno przez ten śnieżek!
Jak ja widzę za oknem śnieżek, od razu myślę o Świętach i się rozleniwiam
Tym bardziej, że między świętami bierzemy urlop i wracamy dopiero 2 stycznia, yes yes yes!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2012, 11:09
-
zosia-ktosia wrote:u mnie za oknem snieżek sypie..
chcę już do domciu...
ja juz przestałam grzebac bo za każdym razem potem czuję lekkie swedzenie a wczoraj nawet zaczerwienienie chyba sobie podrazniłam
posmarowałam sobie pimafucinem ale czy nie zaszkodzi w razie czego?Shagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
I Shagga, nie ma czegoś takiego jak zapeszanie:)))!!!
My wczoraj powiedzieliśmy już o ciąży rodzicom i siostrze. Nie dałoby się tego ukryć, bo widujemy się bardzo często. I uważam, że nawet jak coś pójdzie nie tak, to trudno, na pewno nie będzie to spowodowane tym, że zbyt szybko się pochwaliliśmy.Beata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:zosia-ktosia wrote:u mnie za oknem snieżek sypie..
chcę już do domciu...
ja juz przestałam grzebac bo za każdym razem potem czuję lekkie swedzenie a wczoraj nawet zaczerwienienie chyba sobie podrazniłam
posmarowałam sobie pimafucinem ale czy nie zaszkodzi w razie czego?
nie zaszkodzi.Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:zosia-ktosia wrote:u mnie za oknem snieżek sypie..
chcę już do domciu...
Ja właśnie w ciąży stosowałam m.in. pimafucin (tzn gdy nie wiedziałąm,że już byłam w ciąży) i potem Ginka powiedziała,że teraz nawet w ciąży zdarza się,że lekarze to przepisują.\
I teraz spadam naprawdęBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno bo tak sie zastanawiam żeby nowu spróbować z castagnusem...po nim miałam owu predzej:)zwykle 11-12 dc...no i wszystkie jej objawy bardzo dobzre odczuwałam..tyle ze boje siez e znowu przytyje po nim...a z racji tego ze waze ponad 60 kg..to bym musiała po 2 tabletki brac..a jakbym jednak brała po jednej..dałyby jakis efekt??..ehh mam dylemat...zwłaszcza ze moja dieta wkoncu zaczeła działac i waga powoli idzie w dół:)nie chce tego zepsuc...
-
Shagga_80 wrote:Beata wrote:Shagga_80 wrote:Gosiu, u mnie sprawa jest nietypowa,bo jeśli uda się zajść teraz w ciążę to jeszcze w tym roku muszę dostać zaświadczenie o ciąży a że są święta,to bałam się,że mogę nie mieć kiedy ewentualnie iść do ginki...ale nie wytrzymałam zadzwoniłam do mojej Ginki i w grudniu przyjmuje normalnie i mogłam pozwolić sobie na szczerość i wszystko jej wyjaśniłam, teraz tylko czekać
i powiedziała że od razu ci wystawi?
Zakładając,że uda się...powiedziała,że musi mieć podstawy,żeby wystawić,więc albo jeśli dojrzy już pęcherzyk na USG (a tu załamała mnie,że jak 2 tyg. się spóźnia @...więc nawet nie mówiłam,że jeszcze nie minął termin @,hehehe),albo jeśli zrobię betę i przyniosę Jej....uspokoiłam się,że JEŚLI sie uda to będę miała szansę w ogóle dostać się jeszcze w tym miesiącu do ginki,bo niestety ale czas ma dla mnie znaczenie olbrzymie
teraz wracam do roboty i już nie myślę....hehehe
ah no tak pamietam czemu zależy Ci na czasie, ale rozumiem że on zrozumiała że już jesteś w ciaży?
mam nadzieję że Ci sie uda bo jakby nie to trochę głupio iść tak do niejOliwka 2006
-
nick nieaktualnyagga84aa wrote:I Shagga, nie ma czegoś takiego jak zapeszanie:)))!!!
My wczoraj powiedzieliśmy już o ciąży rodzicom i siostrze. Nie dałoby się tego ukryć, bo widujemy się bardzo często. I uważam, że nawet jak coś pójdzie nie tak, to trudno, na pewno nie będzie to spowodowane tym, że zbyt szybko się pochwaliliśmy.
Wiem
Ale do tej pory zakładałam raczej na odwrót, pewnie to byłoby zbyt pięknie by udało się w 1 cyklu zajść, a gdy zaczęła temp. rosnąć, do tego te bóle brzucha i dzisiejsze mdłości zaczęłam myśleć, a może....i może niepotrzebnie zmieniałam nastawienie,bo wiesz że gorzej jest się rozczarować niż pozytywnie zaskoczyć...i teraz spada,hehehe -
Beata wrote:zosia-ktosia wrote:u mnie za oknem snieżek sypie..
chcę już do domciu...
Hmmm może lepiej nie smaruj niczym.