plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Amicizia wrote:Witajcie, wpadlam sie przywitac i lece do lekarza i na miasto, wlasnie cos mi sie zrobilo wczoraj w tych okolicach i na moje sczescie okazalo sie ze jest na dzisiaj termin wiec lece zeby sie upewni co to jest, mam nadzieje ze to tylko pryszcz. milego dnia,
no i Woseba jutro terstujemy razem :)trzymam kciukasy
Ja też ze 3 trzy tygodnie temu coś tam miałam, ale przeszło samo. a masz to na zewnątrz czy wewnątrz? Bo jak wewnątrz to może to być zapalenie tego całego gruczołu Bartholinniego czy jakoś tak. Ja miałam na zewnątrz i przypuszczam, że to się od golenia robi, bo czasem mi wyskakuje. -
Beata wrote:Gosiu jesteśmy na tym samym etapie
kiedy spodziewsz się @?
może będziemy razem testować? choć ja sie nie nastawiam
Beciu ja też się nie nastawiam. Tym bardziej, że w tym cyklu miałam brać duphasto, bo w poprzednim niby progesteron miałam za niski z tym, że badałam go jak do książkowego cyklu, a miałam 35dniowy. No i dupka zdecydowałam się teraz nie brać i sprawdzam jak wygląda mój cykl bez prochów.
@ mam nadzieje, że jak ma być to będzie 16.XII👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:Beata wrote:witaj Amiciza i Gosia
Ami trzymam kciuki za testowanie koniecznie daj odrazu znać
Gosiu nie dobrze dusić w sobie ale skoro rozładowujesz napięcie trzaskając szafkami to jest ok bo trochę odreagujesz
oby temp. Ci sie pięła do góry
Beata wiem, że nie dobrze, ale niestety tak mam od maleńkości.
Teraz jak w każdej szafce mamy ten system powolnego zamykania i szyby szklane to nie bardzo mam gdzie, ale M mi pomaga, tzn mówię mu żeby wystawił dłonie i pięściami wtedy walę hehe M raz się przestraszył, bo kurwiki w oczach mi się pojawiły i powiedział weś przestańw materac też można pouderzać albo w poduchy na kanapie pod pretekstem, że się zedformowały...
czasem to mam ochotę tak z piąchy komuś przywalić, ale gdybym tak zrobiła to chyba mnie by późńiej to dużo bardziej bolało.
Co do temp to też mam taką nadzieję, że będzie dobrze. Nic sobie próbuje nie wmawiać, nic nie boli, nic nie czuje...czekam...
Ooo,to ja jestem zupełnie przeciwnością Twoją, jestem mega choleryczką i bardzo łatwo wpadam w szałAż dziw,że jeszcze nigdy talerze w naszym domu nie latały, hehehe
-
gocha04 wrote:Beata wrote:witaj Amiciza i Gosia
Ami trzymam kciuki za testowanie koniecznie daj odrazu znać
Gosiu nie dobrze dusić w sobie ale skoro rozładowujesz napięcie trzaskając szafkami to jest ok bo trochę odreagujesz
oby temp. Ci sie pięła do góry
Beata wiem, że nie dobrze, ale niestety tak mam od maleńkości.
Teraz jak w każdej szafce mamy ten system powolnego zamykania i szyby szklane to nie bardzo mam gdzie, ale M mi pomaga, tzn mówię mu żeby wystawił dłonie i pięściami wtedy walę hehe M raz się przestraszył, bo kurwiki w oczach mi się pojawiły i powiedział weś przestańw materac też można pouderzać albo w poduchy na kanapie pod pretekstem, że się zedformowały...
czasem to mam ochotę tak z piąchy komuś przywalić, ale gdybym tak zrobiła to chyba mnie by późńiej to dużo bardziej bolało.
Co do temp to też mam taką nadzieję, że będzie dobrze. Nic sobie próbuje nie wmawiać, nic nie boli, nic nie czuje...czekam...
Gosiu ja tez nieraz tak mam że bym komus przywaliła i nieraz tez podchodze do męza i boksuje w bisepsy hehehe albo poduchami o podłoge
Gosiu ja też staram sie nie nakręcać ale jesli do 19 nie dostane @ to zatestuje a Ty kiedy wyznaczyłaś sobie granice?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
gocha04 wrote:Beata wrote:Gosiu jesteśmy na tym samym etapie
kiedy spodziewsz się @?
może będziemy razem testować? choć ja sie nie nastawiam
Beciu ja też się nie nastawiam. Tym bardziej, że w tym cyklu miałam brać duphasto, bo w poprzednim niby progesteron miałam za niski z tym, że badałam go jak do książkowego cyklu, a miałam 35dniowy. No i dupka zdecydowałam się teraz nie brać i sprawdzam jak wygląda mój cykl bez prochów.
@ mam nadzieje, że jak ma być to będzie 16.XII
czyli będziesz pierwsza ja ze względu na moje długie cykle i nie wiadomą długośc fl postanowiłam czekac do 17 dnia flOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
cześć Dziewczyny
wpadłam na chwile się przywitać poczytała Was trochę
widze że na forum górki i doły jeśli chodzi o humorek u mnie dzisiaj wyjątkowo spokojnieMikołaj wczoraj był i przyniósł mi książkę mojego ulubionego pisarza tak więc lece pod kołderkę i biorę się za czytanie...
życzę dnia pełnego uśmiechów i samych pozytywnych wieścigadgeta, Beata, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:kiti wrote:oj Beatka nie na każdy ... teraz wraca 21 grudnia i będzie do 3 stycznia...
to już pewnie teraz ovu nie załapie? no szkoda kochana ale obserwuj się cały czas żebys chociaz miała jasność co do owulacji
hej a może by tak zamrozix nasienie i samemu aplikowac jak go nie bedzie hehehhe
heh dobry pomysł zrobi sobie kostki lodowea termin @ nie wiem jak wpisać bo teraz to już nie wiem kiedy będzie ...
-
widzę że cicho głucho albo wam tez zaszwankowało ovu?
ja wczesniej prze prawie pół godziny sie nie mogłam dostać tu
dobra kochane to spadam życze wam wszystkim udanego weekendu
i pozytywnych wyników testów na jutro
wpadnę jutro zobaczyc jak wyniki a na pogaduszki dopiero w poniedziałek
papapFedra, gadgeta lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata ja też nie wiem jakie mam długie fl,bo to pierwszy cykl od początku obserwowany. Gdyby mój teraźniejszy cykl miał 30dni to 16 grudnia był by @,także nastawiłam się że w tym cyklu będzie wszystko poprawnie funkcjonowało.
Beata lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ach, jak ja lubię czasem wejść na FF i pooglądać wykresy ciążowe takie jak ten poniżej...
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/153291.html
... albo taki:
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/153278.html
Od razu spokojniej mi na duszyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2012, 10:31
Fedra, muzarcia lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:no prosze czyli mogą być spadki nawet w ciąży..
czyli teraz to już nic nie wiem
Ja już od jakiegoś czasu "wiem, że nic nie wiem", ale muszę się w tym raz na jakiś czas utwierdzić, żebym przypadkiem nie myślała, że jednak "wiem"
Bo jak myślę, że "wiem", to się niepotrzebnie zamartwiam.Beata, muzarcia lubią tę wiadomość
-
Msz rację Mayusiu dobry sposób
ja na dzis w swojej sprawie trochę wyluzowałam, tylko Wosebką jestem spięta
a ze sobą zapisałam sie jus na 21 stycznia do gina bo wiem ze z tego cyklu i tak nic nie bedzie więc akurat zdąrzę zrobić badania i odebrać do tego 21 mam nadzieję i pewnie wtedy da mi już coś na stymulowanieOliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeta, mój Szef wrócił,więc musiałam wyłączyć się, hehehe...a teraz pojechał, to z kolei przeglądarka mi padła...ale juz na szczęście zadziałało:)
Ja miałam się też nie nakręcać, bo po 1 nie umiem tak jak Wy interpretować swoich objawów, wykresu itd...miałam,tak? No to zaczęłam się nakręcać,bo mdli mnie dziś jak cholera...najpierw myślałam,że sama sobie wmówiłam, bo jak rano zobaczyłam podwyższoną temperaturę to już zasnąć niem mogłam (jeszcze planowałam chwilę poleżeć i może nawet zdrzemnąć się) więc myślałam,że wmawiam sobie .ale teraz to już coraz bardziej mnie mdli...kurcze może za przykładem Amicizi zatestuję w weekend, hehehe
Muszę zająć się robotą,to przestanę myśleć!!Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja właśnie sprawdziłam,że jedna Ginka (którą w razie czego brałam pod uwagę,żeby iść do Niej,gdyby udało się) dopiero w styczniu przyjmuje...ciekawe jak z moją ginką nr 1...jak myślicie dzwonić i pytać,czy poczekać ?Chociaż Ona fajna babka to mogłabym z grubej rury wypalić o co mi chodzi
-
Shagga o z czym chcesz iść do gina?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika