plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagga84aa wrote:Niech Ci będzie Wosebko, tylko że my do jutra rana to z tym czekaniem chyba nie wytrzymamy:)
aggus same żeście pisały ze we wczesnej ciazy w dzien hormon moze byc nie do wykrycia przez test;)wiec jak juz to jutro rano zrobie:)gadgeta lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
woseba to trzymam kciuki za jutrzejsze II kreseczki
zosia twój cykl się wydłużył a mój drastycznie skrócił z ok 30 dniowych na 22 ...
Natura sobie z nas żartuje -
nie chcę Cię do niczego przymuszać więc jeśli z jakiegoś powodu nie chcesz go dzis robić to pozostaje nam się uzbroić w cierpliwość choć to bardzo trudne w tej sytuacji
powiedz tylko októrej będziesz to zajrzę tu z ranaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Woseba wrote:agga84aa wrote:Niech Ci będzie Wosebko, tylko że my do jutra rana to z tym czekaniem chyba nie wytrzymamy:)
aggus same żeście pisały ze we wczesnej ciazy w dzien hormon moze byc nie do wykrycia przez test;)wiec jak juz to jutro rano zrobie:)
Wiem wiem, ale niecierpliwa jestem niemiłosiernie:)))Woseba lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:witaj kiti
miałaś teraz cykl 22?
tak ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2012, 08:42
-
nick nieaktualnyBeata wrote:nie chcę Cię do niczego przymuszać więc jeśli z jakiegoś powodu nie chcesz go dzis robić to pozostaje nam się uzbroić w cierpliwość choć to bardzo trudne w tej sytuacji
powiedz tylko októrej będziesz to zajrzę tu z rana
jak nie bedzie mnie zaraz z samego rana to znaczy ze była jedna kreska...bo jesli jakim cudem pokazą sie II to odrazu wam napisze:)Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
kiti wrote:cześć dziewczyny
woseba to trzymam kciuki za jutrzejsze II kreseczki
zosia twój cykl się wydłużył a mój drastycznie skrócił z ok 30 dniowych na 22 ...
Natura sobie z nas żartuje
widzisz kiti i bądź tu mądra i serduszkuj w odpowiednie dni.. ja rozumiem że kochać można sia zawsze i wszędzie ale jak wiesz kiedy masz płodne i przypuszczalna owulke to działasz ze zdwojona siłą... a tak to jest jak jest -
no właśnie zosia... mój m wtedy przyjechał na weekend i tak sie chłopina cieszył że trafił w odpowiednie dni... a tu taki psikus
-
nie mam pojęcia sama się zdziwiłam i szukałam informacji ale nic nie znalazłam... jak będę u gina to ja już go wymęcze i o wszystko wypytam... no jedynym wytłumaczeniem by mogła być rzeczywiście wczesna owulacja no ale mogłaby się aż tak drastycznie przesunąć ...
-
oj Beatka nie na każdy ... teraz wraca 21 grudnia i będzie do 3 stycznia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2012, 08:59
-
zosia-ktosia wrote:kurczaczki fraczki ona sama z siebie nie powinna sie ani sskracać ani wydłużać, coś musiało ją "sprowokować" do tego. u mnie stres, ale u ciebie? może jakies witaminy? zupełnie nie mam pojęcia
no nie wiem chyba że ta luteina (progesteron) tak na mnie wpłyneła dziwnie tak aktywowała owulację że wcześniej się wykluławitaminy jem cały czas te same no jedynie zaczełam brać wtedy cynk ale chyba by mi tak od razu nie pozmieniał... no a stres... yyy no raczej ostatnio się niczym nie stresowałam...
-
zakupiłam sobie teraz 30 testów owulacyjnych może one coś pomogą w wyznaczaniu