plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Hej Babeczki...kurcze nie mam coś ostatnio czasu poczytać co was,więc może niech któraś w skrócie napisze - która nowa zafasolkowała
?
Zerknijcie pliiiiiiiiiiiis na mój wykres....dobrze wygląda,co :)PS. Pamiętajcie,że ta owulka znaczona jest trochę na wyrost przeze mnie,bo chciałam wykorzystać funkcje które posiadam za darmo,póki mam
Ja test mam zamiar robić we wtorek...ale nie wiem,skoro Amicizia mówisz,że Ty będziesz wcześniej robiła,as ja mam termin @ wcześniej,to i może wcześniej zatestuję i ja,hehehe
Już się doczekać nie mogę Twojego wyniku, wykres cudeńko:))))))))) Jupi!!!!! -
Beata wrote:a nie to nawet 24 sorki więc tym bardziej jest chyba jeszcze szansa,
Mayusiu kochana a jaka powinna być szyja we wczesnej ciąży ew. przed samą @?
Beatko,
no niby wszystko jest możliwe aż nie pojawi się @, ale zabezpieczenie wolę mieć, żeby mnie w pracy krew nie zalała
Co do tej szyjki, to nie wiem niestety. Sama szukałam czegoś o tym w necie parę dni temu w necie, ale każdy pisał co innego, więc olałam kwestię
Beata lubi tę wiadomość
-
Woseba wrote:hej...same wiecie ze zawsze mi sie tak @ zaczyna..gdyby to bylo pierwszy raz to jeszce bym mogła miec nadzieje..a tak to nie mam:(cały wieczór wczoraj pzrepłakałąm..pzrez co dzis mam mega spuchniete i bolące oczy:(i wyglądam tragicznie:(i zresztą ta ksie czuje:(nie chce mi sie nawet zyc:(głupia znowu sobie tylko nadziei narobiłam:(do tego jeszcze siostra mi powiedział ze ta kuzynka co jest w ciaży bedzie miec 2 córke ..i nie jest zadowolona z tego powodu..Boze niech ona sie cieszy ze wogóle je będzie miała..wybaczcie ale musiałąm to z siebie wyrzucić..teraz chybabędzie mnie tu mniej..musze przetrawic jakos tą moja porazke:(i pogodzic sie z tym ze to nie dla mnie:(
Kochana nasza, nawet jeśli zawsze @ zaczyna ci się plamieniem to to jeszcze nic nie znaczy!!!!!!! Przecież wiele kobiet ma plamienia w ciąży jak ma mieć okres, proszę, nie trać jeszcze nadziei, jeszcze nie teraz!!Beata, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga wykres masz bardzo ładny szkoda że nie ma wcześniejszych temp. przed ovu, ale w sumie to 10 dpo wiec możesz zatestować czekamy na wynikOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Wosebko, dopóki nie ma okresu, to jest nadzieja.
A jeśli rzeczywiście miałby się sprawdzić Twój scenariusz, to za parę dni przyjdzie do Ciebie fajna książeczka, będziesz mogła się opierać na niej, a nie na (nigdy nie wiadomo czy prawdziwych) informacjach z internetu, może zmodyfikujecie swoją strategię... Głowa do góry!Beata lubi tę wiadomość
-
Woseba wrote:hej...same wiecie ze zawsze mi sie tak @ zaczyna..gdyby to bylo pierwszy raz to jeszce bym mogła miec nadzieje..a tak to nie mam:(cały wieczór wczoraj pzrepłakałąm..pzrez co dzis mam mega spuchniete i bolące oczy:(i wyglądam tragicznie:(i zresztą ta ksie czuje:(nie chce mi sie nawet zyc:(głupia znowu sobie tylko nadziei narobiłam:(do tego jeszcze siostra mi powiedziała ze ta kuzynka co jest w ciaży bedzie miec 2 córke ..i nie jest zadowolona z tego powodu..Boze niech ona sie cieszy ze wogóle je będzie miała..wybaczcie ale musiałam to z siebie wyrzucić..teraz chybabędzie mnie tu mniej..musze przetrawic jakos tą moja porazke:(i pogodzic sie z tym ze to nie dla mnie:(
Kochana ściskam Cię mocno na pocieszenie ale nie załamuj sie jeszcze proszę, zrób test pomimo wszystko jeśli wyjdzie pozywtywny ( w co nadal wierzę) to super a jesli nawet negatywny to może przyda Ci sie chwilę odpreźenia oi odpoczęcia od tematu ale póki jeszcze nic nie wiadomo to prosze nie smuć sie bo to nic dobregoOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:Beata wrote:a nie to nawet 24 sorki więc tym bardziej jest chyba jeszcze szansa,
Mayusiu kochana a jaka powinna być szyja we wczesnej ciąży ew. przed samą @?
Beatko,
no niby wszystko jest możliwe aż nie pojawi się @, ale zabezpieczenie wolę mieć, żeby mnie w pracy krew nie zalała
Co do tej szyjki, to nie wiem niestety. Sama szukałam czegoś o tym w necie parę dni temu w necie, ale każdy pisał co innego, więc olałam kwestię
no ja włąsnie tez wczoraj szukałam i widziałam zupełnie sprzeczne odpowiedzi dlatego postanowiłam zapytacOliwka 2006
-
Wosebko te wszystkie dzisiejsze objawy możesz mieć z niewyspania i ze stresu z przemęczenia a nie z choroby także trzymaj sie i zrób dziś ten test proszę bo ja zwariuje z tej niepewności, a byłam taka pewnaOliwka 2006
-
Shagga tempki super masz:)
Agga no jakbym miała cykl normalny to powinnam dostać jutro, ale że mi się wydłużył to @ powinna przyjśc dopiero coś koło 15 grudnia... zatem czekamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2012, 07:41
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny, nawet jak wam testy wyjdą negatywne, to błagam, nie stwierdzajcie, że to na bank nie ciąża. Same znacie historię moich testów, które nawet w dzień spodziewanej miesiączki nijak wychodziły!!
Wczoraj mi lekarz powiedział (jak się go zapytałam skąd taka niska beta), że każda kobieta indywidualnie to przechodzi. Są kobiety, które dopiero tydzień po spodziewanej miesiączce mają dopiero pozytywne testy!!! To są słowa lekarza.Beata, zosia-ktosia, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
-
wiecie co u mnie chyba @ sie zbliża bo piję właśnie kawę która mi śmierdziała pod nosem i kompletnie nie miałam na nią ochoty no i oczywiście juz wchłonęłam paczkę oreoOliwka 2006
-
nick nieaktualnyWOSEBA to nie jest Twoja porażka, to porażka natury...o ile to w ogóle przyjdzie ta @...nie smutaj się za bardzo jednak...odpocznij od tych tematów i wróć silniejsza do nas...będziemy czekać...dobrze, że nie mamy @ w jednym terminie, bo kto by nas do pionu stawiał i pocieszał, przytulił...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2012, 07:53
gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Wosebko, dopóki nie ma okresu, to jest nadzieja.
A jeśli rzeczywiście miałby się sprawdzić Twój scenariusz, to za parę dni przyjdzie do Ciebie fajna książeczka, będziesz mogła się opierać na niej, a nie na (nigdy nie wiadomo czy prawdziwych) informacjach z internetu, może zmodyfikujecie swoją strategię... Głowa do góry!
no bardzo na nia licze:)niby dzis maja ja wysłać:)to moze juz w poniedziałek bedzie to sie zaczne edukować:)najgorsze to ze przez ten spóźniony okres ominą mnie starania w grudniu:(ale wiesz zastanawiam sie czy ja faktycznie owu nie miałam 16 dc...tak by z tej metody wychodziło..tylko co by ja tak pzresuneło...stresów az takich nie miałm..nic takiego nie łykałam...tylko siemie piłam..a magnez to zaczełam po owu...no nic trza sie bedxie w testy owu zaoopatrzyc:) -
nick nieaktualnyBeata wrote:Wosebko te wszystkie dzisiejsze objawy możesz mieć z niewyspania i ze stresu z przemęczenia a nie z choroby także trzymaj sie i zrób dziś ten test proszę bo ja zwariuje z tej niepewności, a byłam taka pewna
beatko nie będe robić..szkoda testu..schowam go dziś głeboko i wyciagne dopero wtedy jak naprawde bedzie potrzebny... -
nick nieaktualnyWOSEBA to nie jest Twoja porażka, to porażka natury...o ile to w ogóle przyjdzie ta @...nie smutaj się za bardzo jednak...odpocznij od tych tematów i wróć silniejsza do nas...będziemy czekać...dobrze, że nie mamy @ w jednym terminie, bo kto by nas do pionu stawiał i pocieszał, przytulił...no i trzymam kciuki za Ciebie dalej...
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWoseba wrote:dziekuje ze we mnie wierzycie;)ale ja wiem ja czuje ze sie nie udało:(
Wosebko, nie wiem czy pisałam już,że jak byłam w ciąży z Kubusiem (a jeszcze o tym nie wiedziałam)to miałam brać leki na jakąś infekcję ale,że serduszkowaliśmy w dzień gdy wróciłam od gina,to musiałam poczekać z tymi lekami,bo ich w ciąży nie można brać (jak wtedy wydawało mi się)...gdy zbliżał mi się termin @ zaczęłam mieć ból brzucha jak na @ i uznałam,że skoro mam za parę dni dostać okres i tak,to w ciąży nie jestem więc wezmę te leki (btw kiedyś przed @ kilka dni miałam bóle brzucha,dziś na kilka minut przed @ poboli mnie coś)..no i wzięłam...a @ w końcu nie przyszedł przez co miałam mega wyrzuty sumienia,że na początku ciąży nafaszerowałam się lekami:(Ale to tak na marginesie...
Na to ten mój przydługi wywód? Puenta taka: jeśli boli Cię brzuch jak na @ to wcale nie musi oznaczać,że @ przyjdzie - u mnie nie przyszłaA za 9 m-cy przyszedł za to Kubuś
Teraz już drugi dzień boli mnie brzuch jak na @ a jak psiałam wyżej ostatnio gdy zaboli to mogę iść do Wc i okazuje się,że dostałam,więc wczoraj w pracy kilka razy latałam do kibla i nicczyżby? Wolę nie myśleć,nie nastawiać się
Fedra lubi tę wiadomość