X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, szkoda że my sobie nawzajem nie możemy pomagać tak skutecznie w sensie, "dawania" fasolek...

gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nadal sie elektryzuję.. koleżanka dała mi plyn K żebym sobie posmarowala ubranie, bo rano wiecie co strzeliło? kwiat który stoi w pokoju.. dosłownie powiedziałam już żeby się mnie dziś nikt nie dotykał.

na piętrze wymieniają podłogę i jakby ktoś wszedł to pomyślałby że to plac budowy...wszędzie kurz, domyślacie się jak to musi wyglądać.

Wosebko ściskam mocno:*

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga bardzo mądre i prawdziwe słowa:)))

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia, ale z czego Ty się tak elektryzujesz:)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Shagga:)no pisałaś juz chyba:)no to chyba u ciebie dobry znak:)tylko widzisz u mnie oprócz bólu jak na @ jest plamienie..a m i sie zawsze tak okres zaczyna..wiec zcekam na niego...

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    Zosia, ale z czego Ty się tak elektryzujesz:)))

żebym to ja wiedziała.. zimą tak zawsze mam. ale czasem to aż boli jak przejdzie taka iskra. wczoraj nawet w łóżku M zaatakowałam i powiedział: "a sio czarownico".

gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:

Zawstydziłaś mnie :)
    Ale poważnie, to wiem po swoim przypadku,że ból na @ może być oznaką ciąży!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzuarciu masz racje:)bo jakbysmy wszystkie @ w jednym czasie dostały to kto by nas pocieszał..a tak to sie wymieniamy i nie jest nudno:)zawsze sie cos dzieje i są emocje jak któraś z nas testuje:)

Beata, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Beata wrote:
    Wosebko te wszystkie dzisiejsze objawy możesz mieć z niewyspania i ze stresu z przemęczenia a nie z choroby także trzymaj sie i zrób dziś ten test proszę bo ja zwariuje z tej niepewności, a byłam taka pewna

beatko nie będe robić..szkoda testu..schowam go dziś głeboko i wyciagne dopero wtedy jak naprawde bedzie potrzebny...

Wosebko kochana teraz czytałam w bazie wiedzy o skokach temp. i wyczytałam że jesli jest drugi skok a u Ciebie tak włąśnie nastąpił to bardzo dobrze takze ja wierxzę ze masz swoją Fasolkę, kochana zrób dZis proszę

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Woseba wrote:
    Beata wrote:
    Wosebko te wszystkie dzisiejsze objawy możesz mieć z niewyspania i ze stresu z przemęczenia a nie z choroby także trzymaj sie i zrób dziś ten test proszę bo ja zwariuje z tej niepewności, a byłam taka pewna

beatko nie będe robić..szkoda testu..schowam go dziś głeboko i wyciagne dopero wtedy jak naprawde bedzie potrzebny...

Wosebko kochana teraz czytałam w bazie wiedzy o skokach temp. i wyczytałam że jesli jest drugi skok a u Ciebie tak włąśnie nastąpił to bardzo dobrze takze ja wierxzę ze masz swoją Fasolkę, kochana zrób dZis proszę

Beatko juz raz kiedyś miałam taki 2 skok...i jednak @ przyszła....zobacz sobie:

e2176ee5a5e5d4056e92f7f0e903ce9e.png

• Beata Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko udostępnij prosze poprzednie wykresy

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    witaj Shagga:)no pisałaś juz chyba:)no to chyba u ciebie dobry znak:)tylko widzisz u mnie oprócz bólu jak na @ jest plamienie..a m i sie zawsze tak okres zaczyna..wiec zcekam na niego...

Kochana,nie wiem niestety jak to z tym plamieniem....dlatego zaczerpnęłam trochę wiedzy w necie i popatrz:http://www.styl.pl/mama/ciaza/news-plamienie-pod-kontrola,nId,306674
    czy raczej poczytaj,a zwróć uwagę głównie na jedno zdanie:
    "Tuż na początku ciąży, plamienie może występować dość często. Szacuje się, że w tym okresie może dotyczyć nawet 30 procent kobiet. Najczęściej pojawia się mniej więcej w tydzień po zapłodnieniu. Jest ono spowodowane zagnieżdżaniem się (implementacją) zarodka w macicy. Ale są też inne powody pojawienia się krwawienia."
    i:
    "Plamienie może pojawić się w tym dniu, w którym normalnie miałabyś okres. Dlaczego tak się dzieje? - Po zapłodnieniu jajeczko zagnieżdża się w błonie śluzowej, która wyścieła macicę. Rozwijający się zarodek zagłębia się w tej błonie i zajmuje coraz większą przestrzeń. Jednak część śluzówki, która nie jest zaangażowana w rozwój ciąży, może spełniać swoje dotychczasowe funkcje, czego efektem jest krwawienie."

Woseba, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    agga84aa wrote:

Zawstydziłaś mnie :)
    Ale poważnie, to wiem po swoim przypadku,że ból na @ może być oznaką ciąży!!

Wiem wiem, bo mi bóle okresowe skończyły się wczoraj dopiero:) A już prawie tydzień po spodziewanej miesiączce jestem!!

• Beata Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niby tak ele te wykresy jednak sie znacznie różnia bo tam miałaś kok już 7 dpo a teraz 14 więc moim zdaniem jest nadzieja

zrób jak wyjdzie negatywny to Ci go odkupię i wyślę (żeby Cię nie naciągać na testowanie na moje widzimisię)
    ale naprawdę jak dla mnie to wykres jest piękny
    zaraz popatrze jeszcze w Twoje dolegliwości

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Wosebko udostępnij prosze poprzednie wykresy

beatka tu są wszystkie moje wykresy które prowadziąłm do tej pory:)

http://enpr.pl/2248

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Woseba wrote:

Kochana,nie wiem niestety jak to z tym plamieniem....dlatego zaczerpnęłam trochę wiedzy w necie i popatrz:http://www.styl.pl/mama/ciaza/news-plamienie-pod-kontrola,nId,306674
    czy raczej poczytaj,a zwróć uwagę głównie na jedno zdanie:
    "Tuż na początku ciąży, plamienie może występować dość często. Szacuje się, że w tym okresie może dotyczyć nawet 30 procent kobiet. Najczęściej pojawia się mniej więcej w tydzień po zapłodnieniu. Jest ono spowodowane zagnieżdżaniem się (implementacją) zarodka w macicy. Ale są też inne powody pojawienia się krwawienia."
    i:
    "Plamienie może pojawić się w tym dniu, w którym normalnie miałabyś okres. Dlaczego tak się dzieje? - Po zapłodnieniu jajeczko zagnieżdża się w błonie śluzowej, która wyścieła macicę. Rozwijający się zarodek zagłębia się w tej błonie i zajmuje coraz większą przestrzeń. Jednak część śluzówki, która nie jest zaangażowana w rozwój ciąży, może spełniać swoje dotychczasowe funkcje, czego efektem jest krwawienie."

no wszytko sie zgadza tylko widzisz ja mam przez gina potwierdzona przyczyne tych plamień przed @...myślałam ze mam za mało progesteronu wiec zbadałam..wynik wyszedł bardzo dobry:)wiec to nie to było i poszłam z tym do gina i on mi powiedział ze to widzocznie ja tak mam bo mi przed okresem hormony spadaja bardzo wolno..mozna temu zapobiec tabletkami anty a ze ja sie staram to zrezygnowałam...i to tak mam odkad poroniłam:(tam sie musiało mi cos poprzestwiac z tymi hormonami:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko, miałam nadzieję,że chociaż dam Ci nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone,mam nadzieję,że nie odniosło to przeciwnego skutku:( Mimo wszystko wciąż trzymam za Ciebie kciukasy i nie puszczę aż zrobisz test i wyjdzie pozytywnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Wosebko, miałam nadzieję,że chociaż dam Ci nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone,mam nadzieję,że nie odniosło to przeciwnego skutku:( Mimo wszystko wciąż trzymam za Ciebie kciukasy i nie puszczę aż zrobisz test i wyjdzie pozytywnie :)

nie no kochana cos Ty:)wrecz pzreciwnie:)to bardzo miłe ze wierzycie we mnie do samego konca:)dobrze ze was mam:)i mogę szczerze powiedziec ze jedyna dobra rzecza jaka mnie w tym roku spotkała to to ze tu da Was trafiłam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2012, 08:20

Beata, Shagga_80, gadgeta, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kOCHANA przejrzałam Twojewykresy az do marca i dla mnie żaden nie wygladał tak pozytywnie jak ten, jeszcze majowy był ładny ale tylko do 11 dpo a potem zaczeła spadać, a teraz nie wiec moim zdaniem naprawdę jest ok

błagam zrób test dziś, bo już mnie brzuch rozbolał

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    kOCHANA przejrzałam Twojewykresy az do marca i dla mnie żaden nie wygladał tak pozytywnie jak ten, jeszcze majowy był ładny ale tylko do 11 dpo a potem zaczeła spadać, a teraz nie wiec moim zdaniem naprawdę jest ok

błagam zrób test dziś, bo już mnie brzuch rozbolał

no to obiecuje ze jak jutro temp jakos drastycznie nie spadnie i @ sie nie rozkreci to zrobie z rana:)moze byc?:)

Shagga_80, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 705 706 707 708 709 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ