plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:mala29_ wrote:zosia nie mów chop
pamiętasz że najbardziej najdziwniejsze wykresy wychodziły z nich fasolki
Mala ja wiem, ale w tym cyklu przytulałam się z M wg ovu tylko dzień przed, więc są marne szanse.. no chyba że moja owulacja miała miejsce kiedy indziej (ale znowu temp by to wykryła a tu ewidentnie jest dopiero zwyżka od 23 dnia cyklu - my sie kochaliśmy w okołoowulacyjnym 22dc)
zosia, to i tak lepiej niż u mnie:) ja miałam przytulanko 5 dni przed owulką wyznaczoną przez owu... chyba, że owulka była w innym dniu:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:dziewczyny ja tak samo sie czulam kilka dni po owulacji w tym cyklu! naprawde.. brzuch bolał jak na @... kuły jajniki.. kurcze oby u was to bylo to samo:)
plemnisia... mnie już boli z kilka dni - raz mocniej raz mniej - a tu jeszcze tydzień do @plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniczko poczekamy zobaczymy!!! może po zaręczynach będzie lepiej hi hi!!!!
Właśnie szukałam kupona lotto u mojego M i znalazłam rachunek za pierścionek!! hi hi!!jak takie maleństwo tyle kosztować może!!mala29_, plemniczka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDora wrote:O widzę, trochę ruchu na forum się zrobiło wieczorowa porą
Ja ciągle zaglądam w ten wykres- mam nadzieję,ze cos tam nowego zobaczę
i udało Ci się?
bo ja na mój zaglądam pewnie kilkanaście razy dziennie i coraz bardziej wydaje mi się pokręcony:) -
AGA 30 wrote:Plemniczko poczekamy zobaczymy!!! może po zaręczynach będzie lepiej hi hi!!!!
Właśnie szukałam kupona lotto u mojego M i znalazłam rachunek za pierścionek!! hi hi!!jak takie maleństwo tyle kosztować może!!
tylko mu nie mów że znalazłaś -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Plemniczko poczekamy zobaczymy!!! może po zaręczynach będzie lepiej hi hi!!!!
Właśnie szukałam kupona lotto u mojego M i znalazłam rachunek za pierścionek!! hi hi!!jak takie maleństwo tyle kosztować może!!
niom... też się dziwiłam, jak zobaczyłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny