plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Libra wrote:dla mnie ten cykl też jakiś dziwny... brzuch jak na @ boli mnie już przeszło tydzień... już wpisuję tylko te dni, w których mnie napierdziela:)
Libruś ja mam to samo.. dziś to już myślałam że dostanę @ co chwila patrzyłam na majtki.
właśnie ja tak miałam wczoraj... w pracy chyba byłam co pół godziny w wc... w jednej chwili to już myślałam, że dostałam (choć powinna ok 15.12.)... już mi się coś ulało, a to było tylko DUUUUŻOOO śluzu kremowego... normalnie jak jakiś mleczny balsam:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:to się jeszcze was zapytam... macie tak, że jach chcecie się przeciągnąć, to was coś ukłuje i jakby skurcz w dole brzucha?
libra ja tak mam !!! chwilami to boje się ruszyć gwałtownie!!
AGA mnie to wczoraj nawet łapało jak sięgałam wypchany segregator z półki... raz to mnie tak porządnie chwyciło, że z bólu zgięłam się wpół -
no to witajcie w klubie.. ja też tak mam, a jak chciałam się położyć na brzuchu to nie mogłam bo właśnie coś mnie ciągnęło..
a dziś jak byłam w kuchni to mnie jakby jajnik ale to nie jajnik z prawej strony az zabolał..
no i plecy mnie boląWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2012, 21:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:zosia nie mów chop
pamiętasz że najbardziej najdziwniejsze wykresy wychodziły z nich fasolki
Mala ja wiem, ale w tym cyklu przytulałam się z M wg ovu tylko dzień przed, więc są marne szanse.. no chyba że moja owulacja miała miejsce kiedy indziej (ale znowu temp by to wykryła a tu ewidentnie jest dopiero zwyżka od 23 dnia cyklu - my sie kochaliśmy w okołoowulacyjnym 22dc) -
nick nieaktualny