Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    dla mnie ten cykl też jakiś dziwny... brzuch jak na @ boli mnie już przeszło tydzień... już wpisuję tylko te dni, w których mnie napierdziela:)

Libruś ja mam to samo.. dziś to już myślałam że dostanę @ co chwila patrzyłam na majtki.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z tym bólem 5 dzień się męczę aż chwilami siedzieć nie umie tak mnie boli!!! i latam sprawdzić czy mnie krew nie zalała!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Libra wrote:
    dla mnie ten cykl też jakiś dziwny... brzuch jak na @ boli mnie już przeszło tydzień... już wpisuję tylko te dni, w których mnie napierdziela:)

Libruś ja mam to samo.. dziś to już myślałam że dostanę @ co chwila patrzyłam na majtki.

właśnie ja tak miałam wczoraj... w pracy chyba byłam co pół godziny w wc... w jednej chwili to już myślałam, że dostałam (choć powinna ok 15.12.)... już mi się coś ulało, a to było tylko DUUUUŻOOO śluzu kremowego... normalnie jak jakiś mleczny balsam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwariować mozna przez to czekanie!!

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam na 15ego.. ale z takimi bólami to sama nie wiem..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to się jeszcze was zapytam... macie tak, że jach chcecie się przeciągnąć, to was coś ukłuje i jakby skurcz w dole brzucha?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    to się jeszcze was zapytam... macie tak, że jach chcecie się przeciągnąć, to was coś ukłuje i jakby skurcz w dole brzucha?

libra ja tak mam !!! chwilami to boje się ruszyć gwałtownie!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:

libra ja tak mam !!! chwilami to boje się ruszyć gwałtownie!!

AGA mnie to wczoraj nawet łapało jak sięgałam wypchany segregator z półki... raz to mnie tak porządnie chwyciło, że z bólu zgięłam się wpół:/

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to witajcie w klubie.. ja też tak mam, a jak chciałam się położyć na brzuchu to nie mogłam bo właśnie coś mnie ciągnęło..

a dziś jak byłam w kuchni to mnie jakby jajnik ale to nie jajnik z prawej strony az zabolał..

no i plecy mnie bolą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2012, 21:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to się zastanawiam, czy mi się coś nie popieprzyło... bolą mnie pachwiny, miednica, plecy, uda... normalnie wkurza mnie to, bo ja ostatnimi czasy miałam bezbolesne miesiączki

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to się wydaje chwilami że coś mi sie tam poprzestawiało!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobietki nic wam się nie poprzestawiało tylko fasolki moszczą swoje gniazdka :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e tam, jeszcze Libra i Aga to ok, ale nie ja..nie z moim teraźniejszym przefikanym cyklem

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    kobietki nic wam się nie poprzestawiało tylko fasolki moszczą swoje gniazdka :)

taaaa.... w tym cyklu w to nie uwierzę:) bo jeżeliby to faktycznie była ciąża to zajebiście musiałby mi się poprzestawiać:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia nie mów chop :) pamiętasz że najbardziej najdziwniejsze wykresy wychodziły z nich fasolki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA jakoś też nie wierze że to fasolki ale nic przeciwko bym nie miala!!
    zauważyłam też że chyba choroby lokomocyjnej dostałam ostatnio bo jak w auto wsiadam to mi niedobrze jest!!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała... ładne zdjęcia:) oglądałam właśnie sobie;)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    zosia nie mów chop :) pamiętasz że najbardziej najdziwniejsze wykresy wychodziły z nich fasolki :)

Mala ja wiem, ale w tym cyklu przytulałam się z M wg ovu tylko dzień przed, więc są marne szanse.. no chyba że moja owulacja miała miejsce kiedy indziej (ale znowu temp by to wykryła a tu ewidentnie jest dopiero zwyżka od 23 dnia cyklu - my sie kochaliśmy w okołoowulacyjnym 22dc)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mała... ładne zdjęcia:) oglądałam właśnie sobie;)

o nie doczytałam chyba, mala jest na fb?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to tempka śmieszna jak nie wiem coś i wdodatku w dół dziś poszła!!!;-)

‹‹ 726 727 728 729 730 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ