plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wosebce niestety tempka mocno spadła..
Szkoda, a miało być tak pieknie.
Idę pranko robić, bo tak jak u Muzarci, aż sie wywala.. A choineczkę na stole to ja już mam od tygodnia, wygląda jak prawdziwa.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyczesc dziewczynki, widze weekendowe pustki na forum...
ja dobrze juz dzisiaj-ale faszeruje sie nospa tak jak lekarz przykazal i malo sie ruszam- m wsadzil mnie dzisiaj w autko i przyjechalismy do przyszlych tesciow na obiadek, mam przykazane siedziec albo lezec a wstawac tylko do wc... no wiec leniuchuje ale nie narzekam bo strasznie dzisiaj spiaca jestem...
agus- a to Ci niespodziewajka:) super naprawde bardzo bardzo sie ciesze !to kiedy sie mozemy zwalac na slub...hehe?
plemnisia a Ty nie badz taka do przodu z tym sprzataniem...daj sie m wykazac...
ps piekna mieliscie sesje slubna w wodzie -
nick nieaktualnygratulację przyszłej pannie młodej .
Zaraz mi się przypomniało jak mój się oświadczał . Wybrał sobie moment nie byle jaki bo w trakcie nocy sylwestrowej i tej przełomowej 1999/2000 . Tutaj pokaz ogni a mój drze się jak opętany z oświadczynami .
Gadgeta . dokładnie tak jak piszesz . Torbiel jest to przerośnięte jajeczko . mi w naturalnym cyklu torbiel urosła i zagnieżdziło się maleństwo . Żadno nie przetrwało .Teraz już tak nie kombinuję tylko wiem ze zastrzyk . Teraz zastanawiam się jak uratować maleństwo kolejnym razem. Jak tak policzę to było takich sytuacji kilka. -
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:ej no wlasnie Tyska czemu tak szybko ubieracie choinke?
u nas sie ubiera tak kilka dni przed swietami
mamy akurat czas:) za tydzień M idzie do roboty a on jest spec od strojenia choinki, światełka itp..
co do serduszkowania to ovu pokazuje że serduszkowanie było dzień przed owulacją, czas dobry. ja tam się nie nakręcam.. -
nick nieaktualny
-
jeśli coś się będzie ważnego działo to piszcie mi na priv teraz nie jestem w stanie ogarnąć poprzednich stron a nie chce zebym coś przeoczyła ważnego a teraz będę miałą troche mniej czasu
DOBRZE
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Aguś JUPU !!!! ale świetny prezencik Ci zrobił. Moje najserdeczniejsze gratulacje
Wiecie ci ale ja próbowałam sobie przypomnieć kiedy mój się oświadczył ale kicha
bo nie pamiętam pamiętam co było tamtego dnia ale nie pamiętam kiedy to było. Chyba byłam zbyt zszokowana tamtego dnia hi hi hi
. Choć i tak przed zaręczynami stwierdziliśmy że chcemy się pobrać więc powoli zaczęliśmy załatwiać wszystko. Więc nawet nie pomyślałam że będą zaręczyny
Fedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
dobra i tak widze ze tu cisza więc lece z moim psiakiem bo potem impreza w planach tak więc:
1. dla zafasolkowanych - dużo spokoju bez nerwów
2. dla starajacych się w ten weekend - owocnego serduszkowania
3. a dla testujących w ten weekend - dwóch kresek oczywiście
i oczywiście udanego weekendu dla Wszystkich
cmokaski dla Was Kochane :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyhej dziewczęta:)
dzisiaj pierwszy raz od... nie pamiętam kiedy... nie miałam problemu z nadrobieniem postów na forum:) wszystkie zajęte sprzątaniem:) ale plamniczka, Ty sobie sprzątanie daruj i siadaj na pupie:)
AGA:) gratulujępewnie dzisiaj chodzisz zajeb... szczęśliwa:) pamiętam jak mój m. oświadczył mi się w moje urodziny. Głos i ręce mu tak drżały, aż mi łezka poleciała:) na następny dzień miałam pogrzeb kolegi z pracy... wszelkie uczucia mi się wtedy mieszały...
gadgetka, odpoczywaj, trzymam kciuki, by wszystko potoczyło się jak najlepiej:) -
nick nieaktualny
-
Libra cudna suknia ślubna, widoki, sesja... pięknie.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
hej dziewczyny:) ja troszke pospalam po poludniu.
Gadgetko to dobrze ze lepiej sie czujesz.. co do sprzatania to moj m nie mogl mnie wyreczyc bo pracuje dzisiaj, no i musze zaczac sie ruszac.. za tydzien ide do pracy, wiec musze spowrotem troszke sie rozruszac