X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga daj linka i gadgetka podrzućcie,to jutro poszukam Was i pododaję, co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam spać już, nie dam rady już pisać...przy 12 st. mrozie instalowaliśmy z Dominikiem ogrzewanie dla kurek...ale mają ciepełko teraz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001055237132&ref=tn_tnmn
    i tu fb dla Was...

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgetko a ty na tym zdjęciu to nie ty albo ta co na FB!! bo na faice to zarąbista babka jest!!
    ale my i tak wszystkie zaje..biste jesteśmy!!!i takich jak my to nigdzie nie ma!!!!;-)
    bo ja wiem o tym!!!!!!
    Każda ma swoje życie każdej jest lepiej albo gorzej!!:-(
    Każda przeżyła coś w swoim życiu i kazda z nas dąży do jednego!!!
    To nas do siebie zbliża!!;-)

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś pisanego mam jak cholewcia!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wszystkie śpikać poszły!
    to mykam też mój może mniez do łóżka wpuści hi hi hi;-)
    dziewczynki ja was pwenie nie nadrobię to ważne wiadomości na priw proszą albo na komętarz wykresiku!!
    zmykam buzki wszystkim!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Peonia ale dlaczego nawykowe poronienia?

takie są podejrzenia dlatego , że jak się staramy to mam cyrk na kółkach z okres są dziwne plamienia . A jak się nie staramy to okres przychodzi jak w zegarku . W tamtym roku o tej samej porze udało nam się i nawet był pęcherzyk . Dostałam automatycznie dupka i niestety nie udało się utrzymać. W kolejnym cyklu okres trwał prawie 3 tygodniu bez przerwy .
    Jest raczej problem z zagnieżdżeniem i tak dalej .

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    strasznie mnie kulo, tak inaczej niz zwykle ( zwykle to mnie tak troche ciagnie, miewam delikatne skurcze) a dzisiaj to byl taki bol ze nie moglam sie ruszyc bo najmniejszy ruch zginal mnie w pol z bolu... no ale jedna torbiel ma 4 cm a druga ponad 5 wiec ma podobno mnie co bolec...
    mam lezec i brac nospe conajmniej do wtorku do kolejnej wizyty-tej u mojego gina a on potem zdecyduje co dalej...
    a ochota na serduszkowanie to juz mi calkiem przeszla.... :P
    zreszta moj m to sie tak przerazil ze teraz to mnie nawet palcem nie tknie hehe

witaj znam ten ból i wiesz co jest to po części wina lekarzy bo dają CLO i pewnie nie miałaś monitoringu ani zastrzyku . Bo clo powoduję torbiele . A jak byś dostała zastrzyk to byś nie miała ani jednego torbiel . Ból faktycznie jest taki . Jakby ktoś ci wilgotną szmatkę na siłę wykręcał . Nie martw się trzeba to obserwować . Ja przy Clo miałam takie jazdy bardzo długo . Owu mam naturalna . Jednak nawet ostatnio przybłąkał się torbiel. w kolejnym cyklu miałam mieć zastrzyk i torbiel pękła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie dobrze Gadgetko....Peonia dobrze mówi...a u mnie tempka jak zwykle musiała zamieszać...cykl się jeszcze wydłuży...oj wydłuży...na śniadanie 3 zbożowe ciasteczka i mam czekać na kawkę i śniadanie do łóżeczka...M. wczoraj wrócił wesoły po spotkaniu ze swoimi pracownikami...nie przegiął...nawet fajnie się czuł i od rana już pracuje nad sufitem...Wpadłam tu najpierw do Was, bo nie jestem pewna jak się dzień ułoży...na pewno 4 koguty idą do sąsiada na skubanie...
    ... pokój trzeba będzie doprowadzić do stanu używalności idealnej...
    ... z praniem uciekać, bo górka na koszu urosła ;-)
    ...właśnie mi spadła ta góra do prasowania co to o niej miałam napisać...
    ...dziś wejdę do Dominika do pokoju posprzątać już...ściany umyć i w ogóle zrobić solidne czystki...
    ...ale już dziś na spokojnie...

Trzeba zamrażarkę uruchomić bo Święta idą i przełożyć przynajmniej zapasy zamrożone.Wczoraj już padałam na twarz jak kończyłam pracę po 23.

Biało u nas ślicznie i mroźno...jedyne -15"C
    W domu ciepło i wychodzić na razie nie muszę to mówię i piszę ślicznie...ale tym co to do pracy musieli się z plusa na solidne minusiska przestawić, to współczuję...
    BUZIAM I SPADAM...JAK ZNAJDĘ CHWILĘ, TO WPADNĘ TUTAJ...Wosebko jak u Ciebie jak inne dziewczyny testujące?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł :) tyle was teraz mam na fb że nie ogarniam !

AGA 30, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peonia wrote:
    gadgeta wrote:
    strasznie mnie kulo, tak inaczej niz zwykle ( zwykle to mnie tak troche ciagnie, miewam delikatne skurcze) a dzisiaj to byl taki bol ze nie moglam sie ruszyc bo najmniejszy ruch zginal mnie w pol z bolu... no ale jedna torbiel ma 4 cm a druga ponad 5 wiec ma podobno mnie co bolec...
    mam lezec i brac nospe conajmniej do wtorku do kolejnej wizyty-tej u mojego gina a on potem zdecyduje co dalej...
    a ochota na serduszkowanie to juz mi calkiem przeszla.... :P
    zreszta moj m to sie tak przerazil ze teraz to mnie nawet palcem nie tknie hehe

witaj znam ten ból i wiesz co jest to po części wina lekarzy bo dają CLO i pewnie nie miałaś monitoringu ani zastrzyku . Bo clo powoduję torbiele . A jak byś dostała zastrzyk to byś nie miała ani jednego torbiel . Ból faktycznie jest taki . Jakby ktoś ci wilgotną szmatkę na siłę wykręcał . Nie martw się trzeba to obserwować . Ja przy Clo miałam takie jazdy bardzo długo . Owu mam naturalna . Jednak nawet ostatnio przybłąkał się torbiel. w kolejnym cyklu miałam mieć zastrzyk i torbiel pękła.

witajcie moje kochane dziewuszki :)

dzieki peonia za pocieszenie:) co prawda minitoring mialam bo wiem ze rosly trzy pecherzyki ale ginka nic o zastrzyku nie powiedziala menda jedna niedobra... moze teraz nie byloby problemu...pewnie jeden pecherzyk pekl naturalnie a dwa pozostale zostaly i zaczely przerastac no i stad te torbiele i bardzo duzy progesteron... na razie tak jak piszesz mam to obserwowac. lekarz w szpitalu pocieszyl mnie ze od pewnego momentu ciazy ( gdzies tak ok 8-9 tyg) te torbiele powinny powolutku zaczac sie same wchlaniac bo na razie tez wysoka beta stymuluje je do wzrostu. a jak sie beta ustabilizuje to powinny sie zaczac same wchlaniac. a jak sie nie wchona to tez mozliwe jest ich laparoskopowe usuniecuie po 15 tygodniu ciazy zeby nie zagrazaly juz rosnacemu maluszkowi. zobaczymy jak to u mnie bdzie... tak jak pisalam-wytrzymam bol i lezenie w lozku byle z dzidzia bylo wszystko dobrze...:)

milego dnia dziewczynki kochane

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!!!
    jak dzionek!! ja obiadek robie a mój M gdzieś pojechał i nie powiedział gdzie he !!!
    ciekawe co wymyślił!!!
    moja tempka dziś nieco spadła więc pewnie i @ pojawi sie po niedzieli i piersi zaczęły mnie dziś boleć!!!;-) ;-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z rodzinką spadamy zaraz na zakupy, a później mamy w planach kulig ! Miłego dnia dziewczynki :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane ja tylko na chwilkę bo zaraz ubieramy choinkę i sprzątanie czeka.

u mnie temp do 3 dni na tym samym poziomie, ja tego nie ogarniam już normalnie.. ale co tam..

życzę Wam udanego weekendu.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewuszki :) jak tam dzionek mija
    cześć zosieńko już choinkę ubierasz, tak wcześnie ? ja mam w planach za tydzień dopiero dom cały ubrać :)
    też życzę miłego weekendu :)

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc, ale tu cisza dzisiaj..
    Tysiu jak dla mnie twoja temperatura jest ladna! kurde podobnie jednostajnie po owulacji jak u mnie... hmm moze sie udalo... trzymam kciuki. A czy wogole serduszkowaliscie w tym czasie gdzie ovu wyznnaczylo Ci owulke?

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od rana sprzatalam. Dobrze sie czuje wiec sie ruszam. Ach oby juz caly czas bylo dobrze. Jak sie czujesz Gadgetko?
    Woseba nie napisala... czyli pewnie @ cholerna przyszla do niej, albo test negatywny:(

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no wlasnie Tyska czemu tak szybko ubieracie choinke?:)
    u nas sie ubiera tak kilka dni przed swietami

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki !! mam nowinkę mój Marcin mi się dziś oświadczył i pięknego brylancika dostałam!!!!!;-)

gocha04, Dora, gadgeta, zosia-ktosia, Fedra, mala29_, Libra lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki,
    u mnie rano był juz stolarz wziął pomiary na szfkę i komodę i w połowie stycznia powinien mój salon być przytulniejszy:) Tempka mi znów wzrosła, no i ten piękny sen.... Z której nocy niby się sprawdzają?....

AGA bardzo gratuluje, zaje...cie. Dużo szcześcia i miłości Wam zyczę! No i najwiekszego 'najmniejszego' skarbeńka:*
    GADGETKA na 100% wszystko bedzie dobrze, czuję to przez skórę.
    A ty PLEMNICZA pizgnij sprzątanie i leż spokojnie, bo chcemy zobaczyć twojego brzuchola duuuużego. Proszę mi się też nie wykręcać, że święta, bo nie zając i nie jedne jeszcze bedą. Tyle, że we TROJE:)

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
‹‹ 723 724 725 726 727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ