plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygadgetko a ty na tym zdjęciu to nie ty albo ta co na FB!! bo na faice to zarąbista babka jest!!
ale my i tak wszystkie zaje..biste jesteśmy!!!i takich jak my to nigdzie nie ma!!!!
bo ja wiem o tym!!!!!!
Każda ma swoje życie każdej jest lepiej albo gorzej!!
Każda przeżyła coś w swoim życiu i kazda z nas dąży do jednego!!!
To nas do siebie zbliża!!
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Peonia ale dlaczego nawykowe poronienia?
takie są podejrzenia dlatego , że jak się staramy to mam cyrk na kółkach z okres są dziwne plamienia . A jak się nie staramy to okres przychodzi jak w zegarku . W tamtym roku o tej samej porze udało nam się i nawet był pęcherzyk . Dostałam automatycznie dupka i niestety nie udało się utrzymać. W kolejnym cyklu okres trwał prawie 3 tygodniu bez przerwy .
Jest raczej problem z zagnieżdżeniem i tak dalej . -
nick nieaktualnygadgeta wrote:strasznie mnie kulo, tak inaczej niz zwykle ( zwykle to mnie tak troche ciagnie, miewam delikatne skurcze) a dzisiaj to byl taki bol ze nie moglam sie ruszyc bo najmniejszy ruch zginal mnie w pol z bolu... no ale jedna torbiel ma 4 cm a druga ponad 5 wiec ma podobno mnie co bolec...
mam lezec i brac nospe conajmniej do wtorku do kolejnej wizyty-tej u mojego gina a on potem zdecyduje co dalej...
a ochota na serduszkowanie to juz mi calkiem przeszla....
zreszta moj m to sie tak przerazil ze teraz to mnie nawet palcem nie tknie hehe
witaj znam ten ból i wiesz co jest to po części wina lekarzy bo dają CLO i pewnie nie miałaś monitoringu ani zastrzyku . Bo clo powoduję torbiele . A jak byś dostała zastrzyk to byś nie miała ani jednego torbiel . Ból faktycznie jest taki . Jakby ktoś ci wilgotną szmatkę na siłę wykręcał . Nie martw się trzeba to obserwować . Ja przy Clo miałam takie jazdy bardzo długo . Owu mam naturalna . Jednak nawet ostatnio przybłąkał się torbiel. w kolejnym cyklu miałam mieć zastrzyk i torbiel pękła. -
nick nieaktualnyBędzie dobrze Gadgetko....Peonia dobrze mówi...a u mnie tempka jak zwykle musiała zamieszać...cykl się jeszcze wydłuży...oj wydłuży...na śniadanie 3 zbożowe ciasteczka i mam czekać na kawkę i śniadanie do łóżeczka...M. wczoraj wrócił wesoły po spotkaniu ze swoimi pracownikami...nie przegiął...nawet fajnie się czuł i od rana już pracuje nad sufitem...Wpadłam tu najpierw do Was, bo nie jestem pewna jak się dzień ułoży...na pewno 4 koguty idą do sąsiada na skubanie...
... pokój trzeba będzie doprowadzić do stanu używalności idealnej...
... z praniem uciekać, bo górka na koszu urosła
...właśnie mi spadła ta góra do prasowania co to o niej miałam napisać...
...dziś wejdę do Dominika do pokoju posprzątać już...ściany umyć i w ogóle zrobić solidne czystki...
...ale już dziś na spokojnie...
Trzeba zamrażarkę uruchomić bo Święta idą i przełożyć przynajmniej zapasy zamrożone.Wczoraj już padałam na twarz jak kończyłam pracę po 23.
Biało u nas ślicznie i mroźno...jedyne -15"C
W domu ciepło i wychodzić na razie nie muszę to mówię i piszę ślicznie...ale tym co to do pracy musieli się z plusa na solidne minusiska przestawić, to współczuję...
BUZIAM I SPADAM...JAK ZNAJDĘ CHWILĘ, TO WPADNĘ TUTAJ...Wosebko jak u Ciebie jak inne dziewczyny testujące?gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPeonia wrote:gadgeta wrote:strasznie mnie kulo, tak inaczej niz zwykle ( zwykle to mnie tak troche ciagnie, miewam delikatne skurcze) a dzisiaj to byl taki bol ze nie moglam sie ruszyc bo najmniejszy ruch zginal mnie w pol z bolu... no ale jedna torbiel ma 4 cm a druga ponad 5 wiec ma podobno mnie co bolec...
mam lezec i brac nospe conajmniej do wtorku do kolejnej wizyty-tej u mojego gina a on potem zdecyduje co dalej...
a ochota na serduszkowanie to juz mi calkiem przeszla....
zreszta moj m to sie tak przerazil ze teraz to mnie nawet palcem nie tknie hehe
witaj znam ten ból i wiesz co jest to po części wina lekarzy bo dają CLO i pewnie nie miałaś monitoringu ani zastrzyku . Bo clo powoduję torbiele . A jak byś dostała zastrzyk to byś nie miała ani jednego torbiel . Ból faktycznie jest taki . Jakby ktoś ci wilgotną szmatkę na siłę wykręcał . Nie martw się trzeba to obserwować . Ja przy Clo miałam takie jazdy bardzo długo . Owu mam naturalna . Jednak nawet ostatnio przybłąkał się torbiel. w kolejnym cyklu miałam mieć zastrzyk i torbiel pękła.
witajcie moje kochane dziewuszki
dzieki peonia za pocieszenie:) co prawda minitoring mialam bo wiem ze rosly trzy pecherzyki ale ginka nic o zastrzyku nie powiedziala menda jedna niedobra... moze teraz nie byloby problemu...pewnie jeden pecherzyk pekl naturalnie a dwa pozostale zostaly i zaczely przerastac no i stad te torbiele i bardzo duzy progesteron... na razie tak jak piszesz mam to obserwowac. lekarz w szpitalu pocieszyl mnie ze od pewnego momentu ciazy ( gdzies tak ok 8-9 tyg) te torbiele powinny powolutku zaczac sie same wchlaniac bo na razie tez wysoka beta stymuluje je do wzrostu. a jak sie beta ustabilizuje to powinny sie zaczac same wchlaniac. a jak sie nie wchona to tez mozliwe jest ich laparoskopowe usuniecuie po 15 tygodniu ciazy zeby nie zagrazaly juz rosnacemu maluszkowi. zobaczymy jak to u mnie bdzie... tak jak pisalam-wytrzymam bol i lezenie w lozku byle z dzidzia bylo wszystko dobrze...
milego dnia dziewczynki kochane -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!!!
jak dzionek!! ja obiadek robie a mój M gdzieś pojechał i nie powiedział gdzie he !!!
ciekawe co wymyślił!!!
moja tempka dziś nieco spadła więc pewnie i @ pojawi sie po niedzieli i piersi zaczęły mnie dziś boleć!!!;-(
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc, ale tu cisza dzisiaj..
Tysiu jak dla mnie twoja temperatura jest ladna! kurde podobnie jednostajnie po owulacji jak u mnie... hmm moze sie udalo... trzymam kciuki. A czy wogole serduszkowaliscie w tym czasie gdzie ovu wyznnaczylo Ci owulke? -
nick nieaktualny
-
Cześć laseczki,
u mnie rano był juz stolarz wziął pomiary na szfkę i komodę i w połowie stycznia powinien mój salon być przytulniejszy:) Tempka mi znów wzrosła, no i ten piękny sen.... Z której nocy niby się sprawdzają?....
AGA bardzo gratuluje, zaje...cie. Dużo szcześcia i miłości Wam zyczę! No i najwiekszego 'najmniejszego' skarbeńka:*
GADGETKA na 100% wszystko bedzie dobrze, czuję to przez skórę.
A ty PLEMNICZA pizgnij sprzątanie i leż spokojnie, bo chcemy zobaczyć twojego brzuchola duuuużego. Proszę mi się też nie wykręcać, że święta, bo nie zając i nie jedne jeszcze bedą. Tyle, że we TROJE:)gadgeta lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧