X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga daj linka i gadgetka podrzućcie,to jutro poszukam Was i pododaję, co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam spać już, nie dam rady już pisać...przy 12 st. mrozie instalowaliśmy z Dominikiem ogrzewanie dla kurek...ale mają ciepełko teraz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001055237132&ref=tn_tnmn
    i tu fb dla Was...

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgetko a ty na tym zdjęciu to nie ty albo ta co na FB!! bo na faice to zarąbista babka jest!!
    ale my i tak wszystkie zaje..biste jesteśmy!!!i takich jak my to nigdzie nie ma!!!!;-)
    bo ja wiem o tym!!!!!!
    Każda ma swoje życie każdej jest lepiej albo gorzej!!:-(
    Każda przeżyła coś w swoim życiu i kazda z nas dąży do jednego!!!
    To nas do siebie zbliża!!;-)

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś pisanego mam jak cholewcia!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wszystkie śpikać poszły!
    to mykam też mój może mniez do łóżka wpuści hi hi hi;-)
    dziewczynki ja was pwenie nie nadrobię to ważne wiadomości na priw proszą albo na komętarz wykresiku!!
    zmykam buzki wszystkim!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Peonia ale dlaczego nawykowe poronienia?

takie są podejrzenia dlatego , że jak się staramy to mam cyrk na kółkach z okres są dziwne plamienia . A jak się nie staramy to okres przychodzi jak w zegarku . W tamtym roku o tej samej porze udało nam się i nawet był pęcherzyk . Dostałam automatycznie dupka i niestety nie udało się utrzymać. W kolejnym cyklu okres trwał prawie 3 tygodniu bez przerwy .
    Jest raczej problem z zagnieżdżeniem i tak dalej .

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    strasznie mnie kulo, tak inaczej niz zwykle ( zwykle to mnie tak troche ciagnie, miewam delikatne skurcze) a dzisiaj to byl taki bol ze nie moglam sie ruszyc bo najmniejszy ruch zginal mnie w pol z bolu... no ale jedna torbiel ma 4 cm a druga ponad 5 wiec ma podobno mnie co bolec...
    mam lezec i brac nospe conajmniej do wtorku do kolejnej wizyty-tej u mojego gina a on potem zdecyduje co dalej...
    a ochota na serduszkowanie to juz mi calkiem przeszla.... :P
    zreszta moj m to sie tak przerazil ze teraz to mnie nawet palcem nie tknie hehe

witaj znam ten ból i wiesz co jest to po części wina lekarzy bo dają CLO i pewnie nie miałaś monitoringu ani zastrzyku . Bo clo powoduję torbiele . A jak byś dostała zastrzyk to byś nie miała ani jednego torbiel . Ból faktycznie jest taki . Jakby ktoś ci wilgotną szmatkę na siłę wykręcał . Nie martw się trzeba to obserwować . Ja przy Clo miałam takie jazdy bardzo długo . Owu mam naturalna . Jednak nawet ostatnio przybłąkał się torbiel. w kolejnym cyklu miałam mieć zastrzyk i torbiel pękła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie dobrze Gadgetko....Peonia dobrze mówi...a u mnie tempka jak zwykle musiała zamieszać...cykl się jeszcze wydłuży...oj wydłuży...na śniadanie 3 zbożowe ciasteczka i mam czekać na kawkę i śniadanie do łóżeczka...M. wczoraj wrócił wesoły po spotkaniu ze swoimi pracownikami...nie przegiął...nawet fajnie się czuł i od rana już pracuje nad sufitem...Wpadłam tu najpierw do Was, bo nie jestem pewna jak się dzień ułoży...na pewno 4 koguty idą do sąsiada na skubanie...
    ... pokój trzeba będzie doprowadzić do stanu używalności idealnej...
    ... z praniem uciekać, bo górka na koszu urosła ;-)
    ...właśnie mi spadła ta góra do prasowania co to o niej miałam napisać...
    ...dziś wejdę do Dominika do pokoju posprzątać już...ściany umyć i w ogóle zrobić solidne czystki...
    ...ale już dziś na spokojnie...

Trzeba zamrażarkę uruchomić bo Święta idą i przełożyć przynajmniej zapasy zamrożone.Wczoraj już padałam na twarz jak kończyłam pracę po 23.

Biało u nas ślicznie i mroźno...jedyne -15"C
    W domu ciepło i wychodzić na razie nie muszę to mówię i piszę ślicznie...ale tym co to do pracy musieli się z plusa na solidne minusiska przestawić, to współczuję...
    BUZIAM I SPADAM...JAK ZNAJDĘ CHWILĘ, TO WPADNĘ TUTAJ...Wosebko jak u Ciebie jak inne dziewczyny testujące?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł :) tyle was teraz mam na fb że nie ogarniam !

AGA 30, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peonia wrote:
    gadgeta wrote:
    strasznie mnie kulo, tak inaczej niz zwykle ( zwykle to mnie tak troche ciagnie, miewam delikatne skurcze) a dzisiaj to byl taki bol ze nie moglam sie ruszyc bo najmniejszy ruch zginal mnie w pol z bolu... no ale jedna torbiel ma 4 cm a druga ponad 5 wiec ma podobno mnie co bolec...
    mam lezec i brac nospe conajmniej do wtorku do kolejnej wizyty-tej u mojego gina a on potem zdecyduje co dalej...
    a ochota na serduszkowanie to juz mi calkiem przeszla.... :P
    zreszta moj m to sie tak przerazil ze teraz to mnie nawet palcem nie tknie hehe

witaj znam ten ból i wiesz co jest to po części wina lekarzy bo dają CLO i pewnie nie miałaś monitoringu ani zastrzyku . Bo clo powoduję torbiele . A jak byś dostała zastrzyk to byś nie miała ani jednego torbiel . Ból faktycznie jest taki . Jakby ktoś ci wilgotną szmatkę na siłę wykręcał . Nie martw się trzeba to obserwować . Ja przy Clo miałam takie jazdy bardzo długo . Owu mam naturalna . Jednak nawet ostatnio przybłąkał się torbiel. w kolejnym cyklu miałam mieć zastrzyk i torbiel pękła.

witajcie moje kochane dziewuszki :)

dzieki peonia za pocieszenie:) co prawda minitoring mialam bo wiem ze rosly trzy pecherzyki ale ginka nic o zastrzyku nie powiedziala menda jedna niedobra... moze teraz nie byloby problemu...pewnie jeden pecherzyk pekl naturalnie a dwa pozostale zostaly i zaczely przerastac no i stad te torbiele i bardzo duzy progesteron... na razie tak jak piszesz mam to obserwowac. lekarz w szpitalu pocieszyl mnie ze od pewnego momentu ciazy ( gdzies tak ok 8-9 tyg) te torbiele powinny powolutku zaczac sie same wchlaniac bo na razie tez wysoka beta stymuluje je do wzrostu. a jak sie beta ustabilizuje to powinny sie zaczac same wchlaniac. a jak sie nie wchona to tez mozliwe jest ich laparoskopowe usuniecuie po 15 tygodniu ciazy zeby nie zagrazaly juz rosnacemu maluszkowi. zobaczymy jak to u mnie bdzie... tak jak pisalam-wytrzymam bol i lezenie w lozku byle z dzidzia bylo wszystko dobrze...:)

milego dnia dziewczynki kochane

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!!!
    jak dzionek!! ja obiadek robie a mój M gdzieś pojechał i nie powiedział gdzie he !!!
    ciekawe co wymyślił!!!
    moja tempka dziś nieco spadła więc pewnie i @ pojawi sie po niedzieli i piersi zaczęły mnie dziś boleć!!!;-) ;-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z rodzinką spadamy zaraz na zakupy, a później mamy w planach kulig ! Miłego dnia dziewczynki :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane ja tylko na chwilkę bo zaraz ubieramy choinkę i sprzątanie czeka.

u mnie temp do 3 dni na tym samym poziomie, ja tego nie ogarniam już normalnie.. ale co tam..

życzę Wam udanego weekendu.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewuszki :) jak tam dzionek mija
    cześć zosieńko już choinkę ubierasz, tak wcześnie ? ja mam w planach za tydzień dopiero dom cały ubrać :)
    też życzę miłego weekendu :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc, ale tu cisza dzisiaj..
    Tysiu jak dla mnie twoja temperatura jest ladna! kurde podobnie jednostajnie po owulacji jak u mnie... hmm moze sie udalo... trzymam kciuki. A czy wogole serduszkowaliscie w tym czasie gdzie ovu wyznnaczylo Ci owulke?

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od rana sprzatalam. Dobrze sie czuje wiec sie ruszam. Ach oby juz caly czas bylo dobrze. Jak sie czujesz Gadgetko?
    Woseba nie napisala... czyli pewnie @ cholerna przyszla do niej, albo test negatywny:(

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no wlasnie Tyska czemu tak szybko ubieracie choinke?:)
    u nas sie ubiera tak kilka dni przed swietami

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2012, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki !! mam nowinkę mój Marcin mi się dziś oświadczył i pięknego brylancika dostałam!!!!!;-)

gocha04, Dora, gadgeta, zosia-ktosia, Fedra, mala29_, Libra lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2012, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki,
    u mnie rano był juz stolarz wziął pomiary na szfkę i komodę i w połowie stycznia powinien mój salon być przytulniejszy:) Tempka mi znów wzrosła, no i ten piękny sen.... Z której nocy niby się sprawdzają?....

AGA bardzo gratuluje, zaje...cie. Dużo szcześcia i miłości Wam zyczę! No i najwiekszego 'najmniejszego' skarbeńka:*
    GADGETKA na 100% wszystko bedzie dobrze, czuję to przez skórę.
    A ty PLEMNICZA pizgnij sprzątanie i leż spokojnie, bo chcemy zobaczyć twojego brzuchola duuuużego. Proszę mi się też nie wykręcać, że święta, bo nie zając i nie jedne jeszcze bedą. Tyle, że we TROJE:)

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
‹‹ 723 724 725 726 727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ