plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzieki dziewczyny za wsparcie i za wszystkie mile slowa- dobrze ze jestescie
mauysia- nie wiem czy Ciebie znalazlam na fb- mozesz w razie czegos puscic mi link na priv...?
a lekarz mi powiedzial ze moze juz we wtorek zobacze bijace serce...
i ze bete mam juz w kat rzucic i na usg patrzec bo z bety to tylko za duze nerwy sie robia...AGA 30, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja na pewno 3-4 miesiące w ciąży leżeć będe musiał ale ostatnie mam mam nadzieje!! mam nadzieje że te pierwsze będą oki !!
ale i tak chcę się pomęczyć i mieć malenśtwo!!
Mój mi powiedział ito jakoś wrednie czy jutro z rana też kompa odpale !!!!!a kij mu w oko i tak wykres będzie uzupełniony!!gadgeta, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Monisiu no cos ty nie zawracasz nam głów! caly dzien czekalysmy na wiesci od Ciebie. Ja doskonale wiem co czulas... to okropne uczucie... a pozniej jaka ulga i radosc ze jednak jest dalej tam gdzie powinno... nieocenione...
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuz sie normalnie od was uzaleznilam...
spijcie dobrze kochane i do poklikania jutro ( a co! hehe)
ja jeszcze wypije meliske i sie poloze troche odstresowac sie po tym dniu
brzuch juz tak nie boli... tylko tylek po tym zastrzyku... mam siniaka jak ta lala...
no ale czego sie nie robi... -
Gadgetka Marysie możesz odemnie zaprosić, znajdziesz po imieniu:)
Uciekam spać, do juterka:)gadgeta lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:poogladalam wasze zdjecia na fb- sliczne jestescie wszystkie, powysylalam zaproszenia jesli mozecie to poakceptujcie...
nie chce wam juz tak pozno glow zawracac ale chcialam sie odezwac zebyscie wiedzialy ze jest wszystko w miare ok...
przez ta bete to juz sie balam ze pozamaciczna i ten bol do tego- serio bylam pewna ze cos sie tam zlego dzieje...
a może coś wpiszemy w swoich profilach żebysmy mogli wiedzieć która to która??? -
aha, czyli jak jest zarodek to i pechezryk zoltkowy, heh. W porzadku. dziekuje. Ja tez spadam spac. Dziewczyny do jutra! to byl dlluuugi dzien:) Slodkich snow. Monisiu a ty grzecznie nie ruszaj sie z łóżka jutra!
gadgeta, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie bede sie ruszac obiecuje, klikac tez bede z lozka
a pecherzyk zoltkowy byc musi bo z tego co pamietam to wlasnie on w pierwszym etapie ciazy stanowi zrodlo substancji odzywczych dla zarodka.
tak wiec na pewno pasz oba pecherzyki agulek-i ciazowy i zoltkowy ( jetsem pewna)
spijcie slodko laleczki -
nick nieaktualnygadgeta wrote:nie ma takiej mozliwosci agus ale jesli Ty mialas usg dosc wczesnie to pecherzyk zoltkowy mogl byc jeszcze tak malenki ze moglo go jeszcze nie widac- widac bylo tylko glowny pecherzyk ciazowy.
gadgetko napisz mi czy jak lekasz mówi że po owulce jest widzi płyn w okolicach i macicy to to samo jak to ciałko żółte??!!! ja niby autorytet a do tej pory się zastanawiam!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagus nie kochana, ten plyn to jest plyn ktory wylewa sie z pecherzyka Graafa podczas owulacji-czyli wtedy kiedy uwalnia sie jajeczko...
natomiast cialko zolte to jest struktura ktora powstaje z pozostalosci po peknietym pecherzyku i ma za zadanie produkowac progesteron potrzebny do podtrzymania ciazy
na usg jedno i drugie wyglada zupelnie inaczej.
lece juz do lozia bo oczki mi sie kleja agulek
spij spokojnie i do jutra (dzisiaj)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny