X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny za wsparcie i za wszystkie mile slowa- dobrze ze jestescie :)

mauysia- nie wiem czy Ciebie znalazlam na fb- mozesz w razie czegos puscic mi link na priv...?

a lekarz mi powiedzial ze moze juz we wtorek zobacze bijace serce...
    i ze bete mam juz w kat rzucic i na usg patrzec bo z bety to tylko za duze nerwy sie robia...

AGA 30, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja na pewno 3-4 miesiące w ciąży leżeć będe musiał ale ostatnie mam mam nadzieje!! mam nadzieje że te pierwsze będą oki !!;-)
    ale i tak chcę się pomęczyć i mieć malenśtwo!!
    Mój mi powiedział ito jakoś wrednie czy jutro z rana też kompa odpale !!!!!a kij mu w oko i tak wykres będzie uzupełniony!!;-)

gadgeta, plemniczka lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisiu no cos ty nie zawracasz nam głów! caly dzien czekalysmy na wiesci od Ciebie. Ja doskonale wiem co czulas... to okropne uczucie... a pozniej jaka ulga i radosc ze jednak jest dalej tam gdzie powinno... nieocenione...

gadgeta lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz sie normalnie od was uzaleznilam...
    spijcie dobrze kochane i do poklikania jutro ( a co! hehe)
    ja jeszcze wypije meliske i sie poloze troche odstresowac sie po tym dniu
    brzuch juz tak nie boli... tylko tylek po tym zastrzyku... mam siniaka jak ta lala... :(
    no ale czego sie nie robi...

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz mam bety nie robic:) mam nadzieje ze juz zobaczysz serduszko we wtorek:)
    A Monisiu powiedz mi czy jest mzoliwe by byl zarodek bez pecherzyka zoltkowego? hmm pytam bo lekarz ani razu nie powiedzial ze widzi go u mnie

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetka Marysie możesz odemnie zaprosić, znajdziesz po imieniu:)
    Uciekam spać, do juterka:)

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma takiej mozliwosci agus ale jesli Ty mialas usg dosc wczesnie to pecherzyk zoltkowy mogl byc jeszcze tak malenki ze moglo go jeszcze nie widac- widac bylo tylko glowny pecherzyk ciazowy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    poogladalam wasze zdjecia na fb- sliczne jestescie wszystkie, powysylalam zaproszenia jesli mozecie to poakceptujcie...
    nie chce wam juz tak pozno glow zawracac ale chcialam sie odezwac zebyscie wiedzialy ze jest wszystko w miare ok...
    przez ta bete to juz sie balam ze pozamaciczna i ten bol do tego- serio bylam pewna ze cos sie tam zlego dzieje...

a może coś wpiszemy w swoich profilach żebysmy mogli wiedzieć która to która??? :-)

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha, czyli jak jest zarodek to i pechezryk zoltkowy, heh. W porzadku. dziekuje. Ja tez spadam spac. Dziewczyny do jutra! to byl dlluuugi dzien:) Slodkich snow. Monisiu a ty grzecznie nie ruszaj sie z łóżka jutra!:)

gadgeta, AGA 30 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tym moim obrazku to jest tylko jedna wieksza jasna plamka i wewnatrz niej druga ciemniejsza plameczka-ledwo co widoczna-przynajmniej jak dla mnie...
    on lekarz to moze bardziej wprawiony w tego typu obrazkach

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie bede sie ruszac obiecuje, klikac tez bede z lozka :)

a pecherzyk zoltkowy byc musi bo z tego co pamietam to wlasnie on w pierwszym etapie ciazy stanowi zrodlo substancji odzywczych dla zarodka.
    tak wiec na pewno pasz oba pecherzyki agulek-i ciazowy i zoltkowy ( jetsem pewna :))
    spijcie slodko laleczki :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    nie ma takiej mozliwosci agus ale jesli Ty mialas usg dosc wczesnie to pecherzyk zoltkowy mogl byc jeszcze tak malenki ze moglo go jeszcze nie widac- widac bylo tylko glowny pecherzyk ciazowy.

gadgetko napisz mi czy jak lekasz mówi że po owulce jest widzi płyn w okolicach i macicy to to samo jak to ciałko żółte??!!! ja niby autorytet a do tej pory się zastanawiam!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko prosze odpisz albo niech kto inny odpisze!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus nie kochana, ten plyn to jest plyn ktory wylewa sie z pecherzyka Graafa podczas owulacji-czyli wtedy kiedy uwalnia sie jajeczko...
    natomiast cialko zolte to jest struktura ktora powstaje z pozostalosci po peknietym pecherzyku i ma za zadanie produkowac progesteron potrzebny do podtrzymania ciazy
    na usg jedno i drugie wyglada zupelnie inaczej.

lece juz do lozia bo oczki mi sie kleja agulek
    spij spokojnie i do jutra (dzisiaj :))

• Dora Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mezulek przyjechaj, wymieniliśmy się prezentami a teraz się poszedł wypluskac;-) ja dziś się już po malu żegnam dziewczyny. Życzę wszystkim spokojnej nocki i dużo zdrowka. papa

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jak jest plyn w zatoce douglasa i okolicach macicy to znaczy ze byla owulka :)
    buziaczki :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    no i jak jest plyn w zatoce douglasa i okolicach macicy to znaczy ze byla owulka :)
    buziaczki :*

bo mój gin ostatnio mi powiedział że został widzi tylko płyn czyli owulka była?? dziewczyny?? :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byla:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja propozoycja żeby w profilach wpisać to:po nazwisku wpisać FORUM no chyba że którejś zależy żeby ją w wyszukiwarce znalazł to nie napisze!!
    co wy na to moje panie!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    byla:)

ty gadgetko wielka jesteś !! dziekuje za odpowiedz!!:-)

‹‹ 722 723 724 725 726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ