X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny za wsparcie i za wszystkie mile slowa- dobrze ze jestescie :)

mauysia- nie wiem czy Ciebie znalazlam na fb- mozesz w razie czegos puscic mi link na priv...?

a lekarz mi powiedzial ze moze juz we wtorek zobacze bijace serce...
    i ze bete mam juz w kat rzucic i na usg patrzec bo z bety to tylko za duze nerwy sie robia...

AGA 30, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja na pewno 3-4 miesiące w ciąży leżeć będe musiał ale ostatnie mam mam nadzieje!! mam nadzieje że te pierwsze będą oki !!;-)
    ale i tak chcę się pomęczyć i mieć malenśtwo!!
    Mój mi powiedział ito jakoś wrednie czy jutro z rana też kompa odpale !!!!!a kij mu w oko i tak wykres będzie uzupełniony!!;-)

gadgeta, plemniczka lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisiu no cos ty nie zawracasz nam głów! caly dzien czekalysmy na wiesci od Ciebie. Ja doskonale wiem co czulas... to okropne uczucie... a pozniej jaka ulga i radosc ze jednak jest dalej tam gdzie powinno... nieocenione...

gadgeta lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz sie normalnie od was uzaleznilam...
    spijcie dobrze kochane i do poklikania jutro ( a co! hehe)
    ja jeszcze wypije meliske i sie poloze troche odstresowac sie po tym dniu
    brzuch juz tak nie boli... tylko tylek po tym zastrzyku... mam siniaka jak ta lala... :(
    no ale czego sie nie robi...

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz mam bety nie robic:) mam nadzieje ze juz zobaczysz serduszko we wtorek:)
    A Monisiu powiedz mi czy jest mzoliwe by byl zarodek bez pecherzyka zoltkowego? hmm pytam bo lekarz ani razu nie powiedzial ze widzi go u mnie

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetka Marysie możesz odemnie zaprosić, znajdziesz po imieniu:)
    Uciekam spać, do juterka:)

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma takiej mozliwosci agus ale jesli Ty mialas usg dosc wczesnie to pecherzyk zoltkowy mogl byc jeszcze tak malenki ze moglo go jeszcze nie widac- widac bylo tylko glowny pecherzyk ciazowy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    poogladalam wasze zdjecia na fb- sliczne jestescie wszystkie, powysylalam zaproszenia jesli mozecie to poakceptujcie...
    nie chce wam juz tak pozno glow zawracac ale chcialam sie odezwac zebyscie wiedzialy ze jest wszystko w miare ok...
    przez ta bete to juz sie balam ze pozamaciczna i ten bol do tego- serio bylam pewna ze cos sie tam zlego dzieje...

a może coś wpiszemy w swoich profilach żebysmy mogli wiedzieć która to która??? :-)

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha, czyli jak jest zarodek to i pechezryk zoltkowy, heh. W porzadku. dziekuje. Ja tez spadam spac. Dziewczyny do jutra! to byl dlluuugi dzien:) Slodkich snow. Monisiu a ty grzecznie nie ruszaj sie z łóżka jutra!:)

gadgeta, AGA 30 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tym moim obrazku to jest tylko jedna wieksza jasna plamka i wewnatrz niej druga ciemniejsza plameczka-ledwo co widoczna-przynajmniej jak dla mnie...
    on lekarz to moze bardziej wprawiony w tego typu obrazkach

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie bede sie ruszac obiecuje, klikac tez bede z lozka :)

a pecherzyk zoltkowy byc musi bo z tego co pamietam to wlasnie on w pierwszym etapie ciazy stanowi zrodlo substancji odzywczych dla zarodka.
    tak wiec na pewno pasz oba pecherzyki agulek-i ciazowy i zoltkowy ( jetsem pewna :))
    spijcie slodko laleczki :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    nie ma takiej mozliwosci agus ale jesli Ty mialas usg dosc wczesnie to pecherzyk zoltkowy mogl byc jeszcze tak malenki ze moglo go jeszcze nie widac- widac bylo tylko glowny pecherzyk ciazowy.

gadgetko napisz mi czy jak lekasz mówi że po owulce jest widzi płyn w okolicach i macicy to to samo jak to ciałko żółte??!!! ja niby autorytet a do tej pory się zastanawiam!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko prosze odpisz albo niech kto inny odpisze!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus nie kochana, ten plyn to jest plyn ktory wylewa sie z pecherzyka Graafa podczas owulacji-czyli wtedy kiedy uwalnia sie jajeczko...
    natomiast cialko zolte to jest struktura ktora powstaje z pozostalosci po peknietym pecherzyku i ma za zadanie produkowac progesteron potrzebny do podtrzymania ciazy
    na usg jedno i drugie wyglada zupelnie inaczej.

lece juz do lozia bo oczki mi sie kleja agulek
    spij spokojnie i do jutra (dzisiaj :))

• Dora Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mezulek przyjechaj, wymieniliśmy się prezentami a teraz się poszedł wypluskac;-) ja dziś się już po malu żegnam dziewczyny. Życzę wszystkim spokojnej nocki i dużo zdrowka. papa

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jak jest plyn w zatoce douglasa i okolicach macicy to znaczy ze byla owulka :)
    buziaczki :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    no i jak jest plyn w zatoce douglasa i okolicach macicy to znaczy ze byla owulka :)
    buziaczki :*

bo mój gin ostatnio mi powiedział że został widzi tylko płyn czyli owulka była?? dziewczyny?? :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byla:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja propozoycja żeby w profilach wpisać to:po nazwisku wpisać FORUM no chyba że którejś zależy żeby ją w wyszukiwarce znalazł to nie napisze!!
    co wy na to moje panie!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2012, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    byla:)

ty gadgetko wielka jesteś !! dziekuje za odpowiedz!!:-)

‹‹ 722 723 724 725 726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ