plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja Kochane muszę uciekać bo się spóźnie zaraz na busa i tyle będzie z mojego angielskiego
a przyznaje ze uzależniona jestem od Was
miłego klikania może wpadnę jesze wieczorkiem
cmokaski dla Wszystkich :*gadgeta lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
muzarcia wrote:To kiedy odwiedzasz rodzinkę? Bo mieszkam teraz w K-K;-)A Zdzieszowice to faktycznie rzut beretem.
wieli nie byłam w tamtych stronach ale to długa historia i nie na to forumale jak tam będe to na pewno się odezwe i wprosze na jakąś kaweczkę
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyja tez juz uciekam dziewczynki
obiadek ugotowalam i zjadlam (zupka ogorkowa... mniam mniam )
teraz czas na codzienna poobiednia drzemke
buziaki dla was wszystkich kochane moje milego wieczorku i do poklikania jutro- odezwe sie jak tylko wroce od ginekologa
pozdrawiam cieplo:)Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A jak sie dzieki tej inormacji przyczynicie do mojej plodnosci to za rok na swieta wam wszystkim okna pomyje i popiore firanki. a dla tych co nie maja firanek - uszyje:)i pojde za was na nielubiane obiady z tesciowymi...
Fedra lubi tę wiadomość
Matylda -
nick nieaktualnyO rany,ale umieram, brzuch mnie tak boli,że ledwo wytrzymać mogę
Ale dziś kupiłam folik...Oeparol miałam w domu (Młody kiedyś od dermatologa dostał i teraz Mama skorzysta), magnez też będę brała (tak gdzieś wyczytałam takie zalecenia - te 3 specyfiki,żeby brać ...i tak uzbrojona będę czekała do 6 stycznia:) Na NIE-przyjście kolejnej @
PS. Mąż odbiera mnie dziś o 16 z pracy,no i jak zostaliśmy sami w aucie (do pewnego momentu jeździ z nami jego "koleżanka" z pracy - Pani po 50stce) to mówię "dostałam @"...a On mówi (a pamiętacie,że to On nie chciał słyszeć o dalszym staraniu,bo bez mojej pracy nie da rady) : "to nic, będziemy starać się dalej"...a potem jedziemy z Młodym do Biedronki i ja dalej opowiadam Mu o wszystkim (o Was głównie i wszystkim co od Was wiem
) a On mówi "kasa to nie wszystko, będziemy starać się mimo wszystko"
I tym miłym akcentem będę się żegnać
Do jutra Babeczki :)Miłego wieczora .Fedra lubi tę wiadomość
-
Shagga to super wiadomość
My też mamy takie podejście.
Właśnie wróciłam od lekarza zaraz napiszę jak było..
zakładam konto na FB i możecie mi podesłać linka do grupy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2012, 17:50
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny