X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    nie no jak ja nie lubie naszych sasiadów w nowu im sie na remnoty wzielo a mnie glowa boli brzuch boli a do tego jesazcze teraz ta wiertarka!!! łeeeee!!! daliby se z tym spkój!!!

święta za pasem to szaleją z remontami !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki...mam chwilkę to wpadłam ale zaraz dalej działam...

U mnie @ nie ma. Póki co nie ma ;-) Znów działać Wam będę na nerwy he he

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to jest właśnie zaleta domku...żaden sąsiad Ci nie wadzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia ja narazie tez nie zalana @ zobaczymy co dalej bedzie hi hi

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na kiedy termin Aga;-) zaraz luknę he

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Amicizia wrote:
    nie no jak ja nie lubie naszych sasiadów w nowu im sie na remnoty wzielo a mnie glowa boli brzuch boli a do tego jesazcze teraz ta wiertarka!!! łeeeee!!! daliby se z tym spkój!!!

święta za pasem to szaleją z remontami !!!

i tak teraz jest niezle pamietam jak w walkacje o 6 rano zaczeli wiercic nam nad glowa oboje z M zerwalismy sie na nogi a ja z moja arytmia to malo zawalu serca nie dostalam mogliby troche pomyslec ze o takiej porze to jednka ludzie jeszcze spia, zwłaszcza że to była sobota i chcielismy sie wreszcie wyspac, a jakby byly małe dzieci... szkoda słów... dzisiaj to i tak godzina normalna ale tej 6 rano to im nigdy nie zapomne!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2012, 14:56

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to blisko...popatrzymy co dalej...ja wogóle się nie czuję na @...a na ciąże już wcale nie...cóż...objawy były już to teraz bezobjawowo lecimy...

Aga odbiła Ci się tempka!!! dopiero patrzę...

Amicizia ja też pamiętam mieszkanie w bloku i to nie jednym...chociaż mieszkałam na 10-tym piętrze, to jednak nie było fajnie....jedynie widoki piękne na Górę św. Anny i na lasy...na Sudety...coś niesamowitego...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2012, 14:59

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO niby dziś jeśli liczyć owulke ale do 15 będe czekać bo ostatnio 15 dostałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    I to jest właśnie zaleta domku...żaden sąsiad Ci nie wadzi.

Oj wadzi wadzi ... mam sąsiada rolnika - niestety :( Okropny z niego sąsiad.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia i Tobie też tak skoczyła...no no no...obojętnie co to ma znaczyć...

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodziło mi o remonty za ścianą...ja mam fajnych sąsiadów i nawet kogut jak pieje o 2-giej w nocy to nie marudzą, tylko się śmieją...już nie zapieje...zamrożony...Ferdynand nasz poczciwy he he

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia a mnie od tygodnia na @ boli brzuch kują jajniki !! ju z latam co chwilę sprawszać czy leci mi coś!!

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawda jest taka ze wszedzie sa rozni sasiedzi i na rozne sposoby moga byc w kurzajacy, u tesciow dom ale ja juz wole blok niz ten ich wielki zimnyy dom, gdzie ich okna prawie na okna sasiadow chodza koszmar jak tak ciasno moze byc, a do tego to takie wscibskie misteczko co kazdy kazdego podglada i obgada itd a jak pala trawy i te inne to tez niezle smierdzi...i remonty u sasiadow tez niezle slychac ogolnie nie ma reguly zawsze ktos uczynny w dziedzinie przeszkadzania sie znajdzie chyba ze sie na odludziu mieszka.a co do koguta to akurat to by mi nie przeszkadzalo, ogolnie kolo mojego rodznnego mieszkania byl swego czasu plac targowy i w piatki handel wszystkim czym sie da na czele ze wszelaka zwierzyna wiec w tedy rano czulam sie jakbym na tradycyjnej wsi mieszkała ale to akurat bylo mile, jeszcze do tego okno na wschod to juz calkiem... :) ale ta wiertarka to wkurzajca byla ale juz przynajmniej na razie sa cicho zobaczymy jak dlugo.

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam ogolnie rozumiem ze remonty ludzie robia i td al enie rozumiem takich co np codziennie przez 365 dni wroku cos remntouja bo w koncu kazdy musi kiedys remnto zrobic cos przeiwercic itd ale bez przesady i troche zdrowego rozsadku u szacunku dla innych jest potrzebne a nie zeby w sobote wiertarka walic o 6 rano!!! normalnie mialam ochote jak stala w pizamie isc tam i ich opieprzyc ;D

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak to jest...żyj i daj żyć innym to powinna być dewiza każdego...zmykam do pracki...buziam i pa...do spisania...

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    A no to blisko...popatrzymy co dalej...ja wogóle się nie czuję na @...a na ciąże już wcale nie...cóż...objawy były już to teraz bezobjawowo lecimy...

Aga odbiła Ci się tempka!!! dopiero patrzę...

Amicizia ja też pamiętam mieszkanie w bloku i to nie jednym...chociaż mieszkałam na 10-tym piętrze, to jednak nie było fajnie....jedynie widoki piękne na Górę św. Anny i na lasy...na Sudety...coś niesamowitego...

apropo Twoje miejsca zamieszkania to w Twoich regionach mam rodzinę a na Górze św. Anny mieszkał mój Dziadek a teraz jest tam pochowany :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie tez brzuch na @ coraz gorzej boli i znowu mam wrażenie że mi leci... oj a ja dzisiaj na angielski musze lecieć i jak ja wytrzymam :(

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wiesz już jak zadania wyszły...no wiesz te nasze rachunkowe he he

A gdzie ta rodzina dokładnie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2012, 15:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No freda dziś odbiła i wkońcu ponad 4 godziny spałam!!
    lecę po melise i chlebek do sklepu!! wrócę za pare minut

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza petarda inauguracyjna...już niedojrzała młodzież szaleje...niedaleko jest osiedle i bloki socjalne...ech...szkoda, że wszystkie patologiczne rodziny wrzucili do jednego kotła...

‹‹ 751 752 753 754 755 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ