plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzięki Plemniczko Gadgetko i Mayusiu
no właśnie trudno mi wytrzymac tak bardzo bym chciala wiedzieć...
ja ponieważ jak wiecie miewam bardzo długie cykle i nie mam pojęcia ile może trwac u mnie fl to wyliczyłam sobie 17 dni wiec wtedy niby oczekuję@
ale przecież jeśli sie uda to nie musze czekac az do 17 dnia bo napewno wcześniej bedzie widać prawda?
zobaczymy jeszcze jak będzie sie trzymała tempka jak utrzyma sie do piątku to zatestuję
błagam pomódlcie się za mnie fasolinkimauysia, gadgeta lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:zosku nie ma za co naprawde!!!
ja to sie ciesze ze sie komus jeszcze przyda...
bo u mnie na razie by tylko lezalo i lezalo no a poc o ma sie przeterminowac...
trzymam kciuki zeby Ci szczescie przyniosly - wiesz one sa z jednego zamowienia na allegro-polowe sama zuzylam w obecnym szczesliwym cyklu hehe- oby i na Ciebie przeszlo:) no chyba ze juz Ci nie beda potrzebne bo Twoj obecny cykl bedzie TYM WLASNIE CYKLEM hehe
Rucia, Beatka- jakie te wasze corcie sliczne:)
no a wampirka u Ruci to juz majstersztyk makeupu....mamusia malowala...?
A no mamusiaDziękuję za komplement
gadgeta lubi tę wiadomość
-
a wiecie co ja dostałam @ dokladnie w dniu kiedy wyznaczylo mi ja Ovu wedlug swojego ustalenia owulacji czyli na 11 dz bo ja sama uwazam i tak tez mi potwierdzila babeczka od tej metodry rotzera ze byla jednka raczej 13 ale sie usmialam jak zobaczylam ze Ouv @ dobrze mi prognozowal :0 ogólnie ostatnio mam dosc króka faze luteqalna moze jest cos w tym magnezie bo ostatnio przestlam go brac ze wzgledu na zolodek, i dlatego mam krotsze cykle, ale nie krocej niz 11 dni wiec jest ok, albo jeszcze mam troszke roxzregulowane cykle od tej infekcji i leków... kto to wie... ogólnie to teraz si ekuruje apotem bedziemy mocno pracowac i sie modlic co by sie nam udalo.
wiecie wczorja na kregu rodzin rozwazalismy 1-2 rodziłą ewnageli św. Łukasza i tam bylo wlsnie o elzbiecie i Zacghariasuz ona nieplodna i tyle lat si eo dziecko modlili i w koncu dostali i to wielkiego proroka, takze hojny ten Bóg, co prawda nie chce az tyle co oni czekac, ale wierze ze jesli bede go ładnie codziennie meczyc i nudzoc o dziecko to w koncu bedzie mial mnie dosc i da nam maluszkai ze ogolnei to dla neigo nie ma nic niemozliwego wiec...
pracuj jakby wszystko zalezało od ciebie
ufaj jakby wszytsko zależąło od Boga
i nie dam sie zwariowacFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagaga no niby nigdy nic nie wiaodmo ale jak mi tak spadlo a w sumie to nawet mocniej bo z 36,61 na 35,95 to wiedzialam ze w tym dniu @ przyjdzie i przyszła wieczorem. ale nigdy nic nie wiadomo, ale jdnak bym si eraczej nie anstawiala, ale za to w tym cyklu od poczatku bedziesz mnierzyc temperaturke i bedziesz lepiej wiedziec jak to u ciebie wyglada
-
gadgeta wrote:beatko- trzymam kciuki i chucham na Ciebie fluidkami...
zreszta na wszystkie chucham- coby dla kazdej starczylo
dziękuje kochanagadgeta lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
dziewczyny na której stronie jest nasza tabelka ? musze już zmykac bo mam mnóstwo pracy a chciałabym jeszcze zerknąc jakiego wykresu teraz pilnowacOliwka 2006
-
własnie troszke was znowu ogladalam pomalu juz ucze sie kto jest kto, mam dobra pamiec do twarzy
dziewczynki ale wy wszytskie ladne i fajne jestesciei ładne zdjecia z pleneru slubnego macie
a Shagga iloscia zdjec chyba mne jednak nie przebujasz. Heheh zawsze mam rpblem co wrzucic w efekcie wrzucam duzo, a ze ogolnie moi znjaomi i oprzyjaciele sa w roznych czesciach polski i sie rzadko widzimy toi z wesela musialam strasznie duzo dac bo mnie meczyli kiedy wreszcie je beda mogli zobaczyc hehehe tak to jest jak sie bylo animatorka i zna cie pol diecezji -
To ja już chowam to ślubne zdjęcie, nie będe się tak obnażać;)hehe
Wieczorem mam nadzieję uda mi się dołączyc do tej grupy śliśle tajnej na fb:)
Ja z testowaniem poczekam do dnia@ czyli do 17grudnia, zaraz zerknę w tabelkę kto ma podobny termin...
Gocha, Libra, Klamka o ile patrzę na dobrą tebelkęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2012, 12:51
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyNo i zaczęłam nowy cykl....i wiecie co?
Już nie dołuję się...teraz mam nowy plan...jak on nie powiedzie się,to wtedy będę się dołowała:( A póki co czekam na termometr i zaczynam dokładnie mierzyć tempkęmauysia, zosia-ktosia, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie (2.07.2013)
she.......................6...........35lat......FASOLINKA......pomorskie (27.06.2013)
Paulina1986........4...........26lat.......FASOLINKA......wielkopolska (2.08.2013)
plemniczka...........3...........28lat.......FASOLINKA......śląskie (3.08.2013)
gadgeta.............13...........32lata.....FASOLINKA......kuj-pom. (4.08.2013)
Mona....................5...........29lat......FASOLINKA......malopolska
Mamuśka.............5...........27lat.......FASOLINKA......podkarpacki (3.08.2013)
agga84a .............1..........28 lat.......FASOLINKA......śląskie
kopciuszek126....12.........29lat.........07.12.............łódzkie
kiti.......................4...........24lata......????..............małopolskie
muzarcia.............1............30lat.......10.12...............opolskie
Shagga_80..........1...........32lat........11.12............łódzkie
Fedra..................52.........28lat.......12.12...............małopolskie
Amicizia .............1.............26 lat......13.12...............małopolskie
aneczkaaa1985...29.........27lat.......14.12..............warm-mazurskie
zosia-ktosia.........5...........29lat.......15.12.............łódzkie
AGA30................24.........30lat.......15.12...............opolskie
Libra...................2...........30lat.......15.12................łódzkie
gocha04..............6...........27lat.......16.12................mazowieckie
Dora....................1...........30lat.......17.12................pomorskie
klamka................4...........35lat........17.12................mazowieckie
Beata..................4...........28lat.......19.12................mazowieckie
Mała29..............88...........29lat.......21.12................Wielka Brytania
Natusia...............2..........27lat.........24.12................kuj-pom
anna_w................8...........30lat.......24.12................lubelskie
Malvinka..............3..........25lat.........25.12.............dolnośląskie
Sandraa..............7...........22lata.......02.01..............wielkopolska
Rucia ................14..........26lat.......02.01...............mazowieckie
mauysia...............4...........31lat.......04.01...............wielkopolskie
Woseba..............13..........24lata......06.01..............południe Polski
Kasiulek215.........5...........25lat.............??.............małopolskieOliwka 2006