X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie babcia zawsze mówiła że aby @ szybciej przylazła, bierze sie ciepłą kapiel a przed nią mocna kawę i kieliszek wódki.. podniesie ciśnienie.. kiedys to zastosowałam.. @ dostalam na następny dzień.. ale to może był tylko zbieg okoliczności

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Kurcze ja też zapomniałam,że nie umieszczam w tak publicznych miejscach namiarów na siebie...z własnej wypowiedzi usunęłam już (te które chciały to już mają mnie na FB) , Fedra plis skasuj z Twojej wypowidz (w któej pytałaś o moje nazwisko panieńskie) mojego linka,plis.

ok a na której to stronie bo przejrzałam kilka i nie znalazłam?

Na górze 752 :)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide w koncu zrobic sobie sniadanie bo juz mnie sssie w zoaladku i zaczyna troche slabo sie robic

Fedra lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amisia- dzieki postaram sie umiescic chociaz ja jeszcze wszystkich funkcji na fb nie jerze bo dopiero wczoraj konto zalozylam, ale jakos sobie postaram dac rade....

hej zosku- jak bedziesz miala dzisiaj w skrzynce awizo na polecony- to nie denerwuj sie- to powinno byc ode mnie :)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Kurcze ja też zapomniałam,że nie umieszczam w tak publicznych miejscach namiarów na siebie...z własnej wypowiedzi usunęłam już (te które chciały to już mają mnie na FB) , Fedra plis skasuj z Twojej wypowidz (w któej pytałaś o moje nazwisko panieńskie) mojego linka,plis.

ok a na której to stronie bo przejrzałam kilka i nie znalazłam?

Na górze 752 :)

mówisz masz usunięte ;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko ciesze sie ze wszystko dobrze:)

Tyska chociaz ty sobie nie przyspieszaj @, bo mam spore nadzieje co do twojego wykresu;)

gadgeta lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc gadgetko:) no serdecznie ci dziękuję.. nawet nie wiesz jak bardzo:)

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaczynam tego nie ogarniać i forum i FB a do tego maile ze szkoły mi przychodzą :/
    ide sprzątać kuchnie bo znowu nic dzisiaj nie zrobie... zaraz wracam :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Gadgetko ciesze sie ze wszystko dobrze:)

Tyska chociaz ty sobie nie przyspieszaj @, bo mam spore nadzieje co do twojego wykresu;)

nie no ja póki co 8 dpo.. 15 grudnia dostanę @

gadgeta, plemniczka lubią tę wiadomość

• anna_w Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2012, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Witajcie, udalo mi sie was nadrobic

Fasolki nasze kochane prosze mi stad si enigdzie nei ruszac!!!

do tej tajnej grupy na FB nie tylko ja moge dodawac kazda z was moze dodawac osoby, jesli ktorejs nie mam w znajomych nie moge jej dodac ale ktos inny juz moze, ale jak cos to piszcie do mnie wysylajcie zaporszenie albo na priv to dodam was

Joanna Maj to ja :)

aha no i jesli chodzi o ta grupe na FB to np mozna tam dodawac Zdjecia ktore tylko my bedziemy widziec bo tu na ovu to nie bardzo jest taka mozliwosc wiec np. Gadgeta jak bedziesz miec juz pierwsze zdjecie z usg mozesz sie nam nim na FB pochwalic :)

Amicizia, wyslalam Ci zaproszenie na FB:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia---> dla Ciebie to nawet zatancze taniec przywolujacy @ ( ale tylko dla Ciebie i raz- coby sie na forum nie roznioslo hehe)

czary mary, bukiet roz...
    malpa dla muzarci JUZ...!!!

mozie byc...? :P

zosia-ktosia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosku nie ma za co naprawde!!! :)
    ja to sie ciesze ze sie komus jeszcze przyda...
    bo u mnie na razie by tylko lezalo i lezalo no a poc o ma sie przeterminowac...
    trzymam kciuki zeby Ci szczescie przyniosly - wiesz one sa z jednego zamowienia na allegro-polowe sama zuzylam w obecnym szczesliwym cyklu hehe- oby i na Ciebie przeszlo:) no chyba ze juz Ci nie beda potrzebne bo Twoj obecny cykl bedzie TYM WLASNIE CYKLEM hehe

Rucia, Beatka- jakie te wasze corcie sliczne:)
    no a wampirka u Ruci to juz majstersztyk makeupu....:) mamusia malowala...? :P

Beata lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    zosku nie ma za co naprawde!!! :)
    ja to sie ciesze ze sie komus jeszcze przyda...
    bo u mnie na razie by tylko lezalo i lezalo no a poc o ma sie przeterminowac...
    trzymam kciuki zeby Ci szczescie przyniosly - wiesz one sa z jednego zamowienia na allegro-polowe sama zuzylam w obecnym szczesliwym cyklu hehe- oby i na Ciebie przeszlo:) no chyba ze juz Ci nie beda potrzebne bo Twoj obecny cykl bedzie TYM WLASNIE CYKLEM hehe

Rucia, Beatka- jakie te wasze corcie sliczne:)
    no a wampirka u Ruci to juz majstersztyk makeupu....:) mamusia malowala...? :P

to wtedy ja prześlę dalej innej "potrzebującej"..

jednak myślę że sie przydadzą.. bo na ten wykres nie liczę

• Beata Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Haha właśnie doszłam do jednego wniosku. Nici z naszego spotkania w realu, bo zawsze w któryś dzień któraś z nas będzie miała dni płodne i nie będzie mogła się wyrwać z serduszkowania na spotkanie :D

to spotkanie odbedzi sie w lutym wtedy już wszystkie miejmy nadzieję będa zafasolkowane

gadgeta, Amicizia, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna_W juz cie dodalam :) dzieki za zaproszonko :)

GAdgeta jak wchodzisz na ansza grupe to tam sa opcje do wyboru napisz post, dodaj zdjecie itd wiec ak klikniesz na zdjecie to tam ci sie wsywietli to do wybierania i łądowania fotki i tym sposobem tylko na naszej grupie bedzie, a jak dodasz do swojego profilu no to wtedy beda wszyscy widziec wszystko zalezy jak wolisz :) ale ja sie juz nie moge doczekac jak zobacze te wasze małe fasolki :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki amisza podpowiedz :)

zosku- nie przekreslaj jeszcze tego cyklu- dzisiaj skoczyla Ci tempka...
    to dobry jest znak :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to na polepszenie humoru... kupiłam wczoraj spodnie, jeansy lub jak któras woli dżinsy:) i zazwyczaj przed 1wszym założeniem je piorę żeby nadmiar farby zszedł itp.. tym razem tego nie zrobiłam. efekt? nogi sine i ręce (dłonie) jak dotykam spodni też sine:) kolor spodni - czarny:)

Shagga_80, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    dzieki amisza podpowiedz :)

zosku- nie przekreslaj jeszcze tego cyklu- dzisiaj skoczyla Ci tempka...
    to dobry jest znak :)

Gadgetko temp skoczyła bo dziś szczyt progesteronu, od jutra zacznie spadać:)

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiu a moze zacznie sie piąć jak bylo u mnie. Trzymam kciuki!!

Gadgetko mam pytanko. W zwiazku z tym ze zmienia mi sie rozklad dnia.. i bede wstawala o 5 do pracy to musze inaczej brac Euthyrox i Duphaston. Do tej pory bralam Euthyrox o 9 (na czczo), a dupka o 6.30.
    Czy myslisz ze moge brac te dwa leki teraz naraz? juz o 5 rano? czy musze odczekac jeden po drugim jakis czas?

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko popłakałam się ze śmiechu...

...może jednak ze sposobu z kieliszkiem wódki to zrezygnuję, bo wg audytu to raz w miesiącu jeden kieliszek to już alkoholizm jak się sytuacja powtarza he he Zosiu...

no i porządki leżą he he zaraz uciekam...mogę wziąć jedynie ciepły prysznic, bo pralnia nie skończona i pralka stoi w miejscu gdzie ma być wanna rogowa...poczekam zatem ale prysznic spróbuję...tyle, że ja nie znoszę ciepłej wody, tzn cieplejszej niż temp ciała...ech...

zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość

‹‹ 747 748 749 750 751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ