plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno ja mam nadzieje ze wciaz bede tu mile widziana mimo ze z fasola hehe
bo ja sie stad tak latwo wygonic nie dam a co !
specjalnie dla was zalozylam konto na fb wiec to do czegos zobowiazuje co nie?mauysia, Fedra, plemniczka, Dora, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Dobra to założe sobie jakies mini konto na FB- tylko dla was:)
Witaj Gadetko!! miło Cię widzieć!
Plemniczko my tu Ci z calego serca kibicujemy Tobie i Gadetce!
Ferda ja kocham pieski i konie, ale irytuje mnie jak ktoś im farbuje sierść na różowo;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2012, 11:00
plemniczka, gadgeta, mauysia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
no a teraz kilka slow do Shaggi.
To wcale nie jest tak ze nie majac na ten moment pracy musisz zaprzestac starac sie o dziecko. Nawet bedac juz wciazy mozesz podjac prace i cóż moze zabrzmi to niedobrze ale wcale nie masz obowiazku przyznawac sie ze jestes w ciazy!.
Ja bylam w takiej samej sytuacji. Nie chcialam dluzej czekac ze staraniami.. balam sie ze dlugo to potrwa, a u mnie w rodzinie kobiety jakoas mają problemy z zajsciem w ciaze.. kuzynka juz 5 lat sie stara i nic. Stwierdzilismy z mezem ze staramy sie a w miedzyczasie szukam pracy jakiekolwiek oby tylko na normalna umowe tj. umowe na czas okreslony, albo nawet próbną bo ona tez juz chroni kobiete w ciazy. I co? udalo sie zajsc w ciaze i dopiero jak zaszlam to dostalam prace. Jasne ze najprawdopodobniej po macierzynskim nie bede tam miala powortu, ale w cale mi na tym nie zalezy.. to nie jest praca moich marzen, ale jest! ale bede miala juz z niej swiadczenia. Wiec glowa do góry! Rozwazcie rozne opcje bo jest ich troche... i z pewnością znajdą sie glosy o tym ze to postepowanie jest nie fair, ze "oszukiwanie" panstwa... z czym ja sie nie zgadzam. Są rzeczy wazne i wazniejsze...gadgeta, Fedra, Shagga_80, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość
-
ja powiem to najprościej jak umiem:
KOCHANE FASOLKI NIE ODCHODZCIE BO KTO NAS NA DUCHU BĘDZIE PODTRZYMYWAŁ I NADZIEJE DAWAŁ
no skończyłammauysia, gadgeta, plemniczka, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Haha właśnie doszłam do jednego wniosku. Nici z naszego spotkania w realu, bo zawsze w któryś dzień któraś z nas będzie miała dni płodne i nie będzie mogła się wyrwać z serduszkowania na spotkanie
gadgeta, plemniczka, Fedra, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGadgetka witaj...ja wpadam dziś i wypadam, bo gnam ze sprzątaniem a mój M. dopiero chwilkę temu dzwonił, że będzie ramę w gościnnym szlifował...normalnie się wkurzyłam, bo tam już extra lux clean;-)Powiedziałam, że sprzątać nie mam zamiaru drugi raz...no masakra...firanki, okna wsjo czyste o on...no bez wyobraźni po prostu...
Muszę wejść na priv...szkoda, że koperta nie miga, bo tak wiedziałam kiedy coś wpadło nowego a tak mega zaległości...plemniczka, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya jesli jutro dostane jakies zdjecie z usg to bedziecie pierwsze po m ktorym sie nim pochwale- i wiem ze bedziecie sie cieszyc tak samo mocno jak ja
plemnisia- czy plamienia odeszly juz w sina dal...? no ja mysle!
dzisiaj cos mam niezly wreszcie humorek i jakas mala glupawa mnie ogarnia
ale to chyba dlatego ze mam duuuuzo sniegu za oknem i tak jakos jasniej i przyjemniej...
a okien tez nie myje a co !i tak mi nikt w nie nie zaglada a poza tym juz m sie zaofiarowal ze "postara sie" cos z nimi zrobic .... wiec ja sie nie wtracam-niech umyje jak umie.... wazna inicjatywa!
Dora, plemniczka, Fedra, anna_w lubią tę wiadomość
-
Dora wrote:Dobra to założe sobie jakies mini konto na FB- tylko dla was:)
Witaj Gadetko!! miło Cię widzieć!
Plemniczko my tu Ci z calego serca kibicujemy Tobie i Gadetce!
Ferda ja kocham pieski i konie, ale irytuje mnie jak ktoś im farbuje sierść na różowo;)
Załóż, załóż! I zachęcam do tego resztę dziewczyn, których nie ma na FB. Może być nawet konto pod pseudonimem - grunt, żebyśmy zebrały się w jednym miejscu. Trzeba mieć jakieś miejsce awaryjne, w razie wysypania się serwera OvuFedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
dobrze ze tak piszecie... bo bardzo nie chcialabym sie stąd wynosic:)
No i ja tez nie lubie "miliona" zdjec np dzieci, ktore to zdjecia niczym sie nie rozną oprócz pozycji i miny dzieciaka... ja raczej mówie o zdrowym wypośrodkowaniu tego:)
Fedra no to sie zdziwisz bo ja Ci troche zazdroszcze psiaka! tez bym takiego chciala, ale nie mamy warunków poki co... heh
no ale chociaz sobie na twojego popatrzec moge:)mauysia, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Haha właśnie doszłam do jednego wniosku. Nici z naszego spotkania w realu, bo zawsze w któryś dzień któraś z nas będzie miała dni płodne i nie będzie mogła się wyrwać z serduszkowania na spotkanie
zawsze możemy się umówić jako brzuchate albo już dzieciategadgeta lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Zabiore się za to konto wieczorkiem, bo teraz mam trochę roboty a potem wizytę u ginekologa(po skierowaniana badania)
Mam nadziję,że po tym co napisałam nikt nie będzie się bał,że rzucę jakiś urok na jego dzieci albo cos w tym stylu? Bo na prawdę nie to miałam na myśli:(
gadgeta, plemniczka lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnya propos slubu to my bedziemy miec wesele na ok 75 gosci ( z czego moich 20... hehe) ale ja najblizsza rodzinke mam bardzo mala... u marusia duzo wujkow cioc i kuzynostwa wiec sie zebralo. no i mozemy liczyc na pomoc ze strony mojej mamy ( moj ojciec juz dlugi czas nie zyje a z reszta nawet jakby zyl to i tak pewnie nie mozna by bylo na niego liczyc bo z nim to takie hocki klocki byly troche jak u amisi) i rodzice marka duzo pomoga- od nich wiecej rodziny, poza tym wesele bedzie w ich okolicach takie jak kiedys na wiochach hihi... wiecie w remizie strazackiej i te sprawy... ale wyjdzie niedrogo bo rodzice m maja gospodarke wiec bardzo duzo rzeczy do jedzenia bedzie od nich- beda ubite dwie swinki, mnostwo jarzyn i owockow z ich sadu i ogrodka, jajeczka od kurek mleko od krow itp. nieby nieduzo ale jak sobie wszystko policzylam to naprawde sporo kosztow przez to odejdzie
no i jak dobrze pojdzie to zrobimy od razu chrzciny z weselem- jedna impreza mniej do organizowania hehe
plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, udalo mi sie was nadrobic
Fasolki nasze kochane prosze mi stad si enigdzie nei ruszac!!!
do tej tajnej grupy na FB nie tylko ja moge dodawac kazda z was moze dodawac osoby, jesli ktorejs nie mam w znajomych nie moge jej dodac ale ktos inny juz moze, ale jak cos to piszcie do mnie wysylajcie zaporszenie albo na priv to dodam was
Joanna Maj to ja
aha no i jesli chodzi o ta grupe na FB to np mozna tam dodawac Zdjecia ktore tylko my bedziemy widziec bo tu na ovu to nie bardzo jest taka mozliwosc wiec np. Gadgeta jak bedziesz miec juz pierwsze zdjecie z usg mozesz sie nam nim na FB pochwalicplemniczka, Fedra, gadgeta, anna_w lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:dobrze ze tak piszecie... bo bardzo nie chcialabym sie stąd wynosic:)
No i ja tez nie lubie "miliona" zdjec np dzieci, ktore to zdjecia niczym sie nie rozną oprócz pozycji i miny dzieciaka... ja raczej mówie o zdrowym wypośrodkowaniu tego:)
Fedra no to sie zdziwisz bo ja Ci troche zazdroszcze psiaka! tez bym takiego chciala, ale nie mamy warunków poki co... heh
no ale chociaz sobie na twojego popatrzec moge:)
mi mój psiaka zafundował 2 lata temu na gwiazdkę bo depresję straszną miałam i do ludzi nie wychodziłam i w ogóle szkoda gadać a psiak mi pomógłpatrzeć można tylko kradzieży prosze nie planować bo bym się chyba na śmierć zaryczała
a do tego mój powiedział ze jeśli się okaze że nie będziemy jednak mogli mieć dzidziusia to mi drugą czekolade sprawi
2015 Nati
2017 Suzi -
a mnie tez nie przeszkadzaj zdjceica dzieci pskow kotow itds ogolnie fakt niektorzy z tynm potrafia przesadzac ale mnie jakos specjalnie nie przeszkadza, bo jak nie chce to nie musze ogladac. sama mam w sumei duzo zdjec
mauysia, Fedra, plemniczka, gadgeta, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemnisiu na razie jest dobrze ale ciagle sie faszeruje nospa ( 3razy po 2 tabl) a jak dla mnie to za duzo prochow.... no i meczy mnie lezenie... m pojechal na dzialke i na ryby wiec juz zwialam z lozka i w cieplutkim dresie siedzie przy biurku przy kompie-no przeciez sie nie przemeczam prawda...?
mam nadzieje ze jutro u gina mi troche te nospe zmniejszy albo odstawi- nie lubie sie tak faszerowac a juz w ogole na pewno nie teraz...
mauysia- slicznie wygladasz na swoich zdjeciach, no i mlody taki do Ciebie podobny
w ogole wszystkie sliczne jestescie, Fedra a twoj piesio to kosmiczny slodziak
LIbrus-ja prosze o Twoje konto na fb hihi
bo mi dziewczyny smaka zrobily na Twopja piekna sesje slubna a ja nk nie mam niestety...Fedra lubi tę wiadomość