plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Fedra wrote:jak ktoś mnie chce w znajomych na FB czy NK to niech pisze to wyślę linka na priv bo na ogóle to ja taka wstydliwa jestem
Fedra ja chcę !
ciebie to sobie jakoś znajdę na FB bo chyba widziałam jakieś Twoje zdjęcie które miałaś wcześniej tu w avatarze więc chwila moment17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDora wrote:mauysia wrote:gocha04 wrote:Dora wrote:Dlatego ja nie mam już nk ani fb, nie mogłam już patrzec na tą wystawkę. jedna kol. codziennie dodawała zdjęcia dzieci ze spaceru!!
ja na fb mam tylko was i siostrę i już nie musze katować się oglądaniem cudzych pociech. Dzieci bardzo lubię, ale odkąd nie wychodzi mi moje to i do cudzych jakoś sceptycznie podchodzę, ale dlatego żeby mi nie było przykro.
Trochę mi głupio, że katuję Cię zdjęciami mojego synka, ale jakby co to możesz sobie ustawić żeby nie wyświetlały Ci się aktualizacje moich zdjęć na profilu.
Spoko ja dopiero zaczynam starania, to moj pierwszy cykl i widok dzieci mi nie przeszkadza. Dobijała mnie kiedyś ilość wesołych rodzinek jak mi sie związek rozpadł. Wstawianie setek zdjęć dzieci po prostu uważam za bessensowne, bo moim zdaniem nikt przy zdrowych zmysłach nie jest w stanie oglądać takiej liczby zdjęć:)ale jeśli ktoś lubi to ma prawo- ja po 5 wymiękam:))
mój m też jest takiego zdania... jak widzi więcej niż 100 zdjęć zawsze mówi: ja pierdziele, tego nie idzie opanować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Fedra wrote:Shagga_80 wrote:A tak wracając do fotek na FB...jak tak podawałyście swoje linki do Fb przyznam,że i ja podejrzałam co niektóre (które się dało) ale swojego nie podawałam bo wrócę do tego co napisałam wcześniej - wybaczcie,ale czułam się niekoniecznie chciana, więc może nie zechciałaby żadna mnie mieć w swoich znajomych...ale teraz wiem,że dobrze zrobiłam,bo jakbyście te wszystkie moje fotki zobaczyły.....
jak niechcesz na ogóle podawać to mi na priv wyślij i przestań bredzić o niechceniu bo zaraz Ci tyłek wytrzaskam tak dla zasady a co
Dobre dobre! Muzarciowa szkoła
Ja tez chętnie obejrzę zdjęcia Twoje i KubusiaProszę o linka.
Kochana, wkleiłam chyba stronę wcześniej:)
A Iza to Fedra?
Fedra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Beata wrote:Libruś a Ty podawałaś mi? chyba nie a ja Ci wysłałam
gdzie? jak coś podaj mi dane na priv... mam sporo zaproszeń od nieznajomych osób i mi się wszystko pomieszało... nie wiem które są obce osoby, a które dziweczyny z ovu:)
to chyba coś mi sie pomyliło bo wydawało mi sie że Ty prosiłaś o link do fb
ja mam tylko fb więc jeśli masz jak obejrzec to wyślę Ci link a Ty możesz mi wysłać do nk to obejrze z konta mężaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Fedra wrote:jak ktoś mnie chce w znajomych na FB czy NK to niech pisze to wyślę linka na priv bo na ogóle to ja taka wstydliwa jestem
Fedra ja chcę !
poszło na FBjeśli Twój nick jest od nazwiska
Aga do Ciebie też poszło na FB
ja mam w zdjęciu profilowym mordkę psa17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Beata wrote:Aga Fedra ja nie miałam Waszych linków?
wysłałam Ci najpier zaproszenie tutaj jak zaakceptu7jesz to Ci wyślę linka a na co chcesz na FB czy NK
poproszę na fb
Shagga zaakceptuj na fbOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:Fedra wrote:Shagga_80 wrote:A tak wracając do fotek na FB...jak tak podawałyście swoje linki do Fb przyznam,że i ja podejrzałam co niektóre (które się dało) ale swojego nie podawałam bo wrócę do tego co napisałam wcześniej - wybaczcie,ale czułam się niekoniecznie chciana, więc może nie zechciałaby żadna mnie mieć w swoich znajomych...ale teraz wiem,że dobrze zrobiłam,bo jakbyście te wszystkie moje fotki zobaczyły.....
jak niechcesz na ogóle podawać to mi na priv wyślij i przestań bredzić o niechceniu bo zaraz Ci tyłek wytrzaskam tak dla zasady a co
Dobre dobre! Muzarciowa szkoła
Ja tez chętnie obejrzę zdjęcia Twoje i KubusiaProszę o linka.
no człwioek się uczy od swego mentora17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Dora wrote:Słuchajcie a może zróbcie jakąś listę z tymi linkami fo fb i nk? bo trudno to już ogarnąć
niom, jestem ZAAAAA!!!
A ja przeciw
Tzn. nie wpisujcie mnie, bo ja Wam tylko wysyłąm privem, żeby cały świat nie dowiedział się kim jestem. Tylko WyFedra lubi tę wiadomość