X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    jak ktoś mnie chce w znajomych na FB czy NK to niech pisze to wyślę linka na priv bo na ogóle to ja taka wstydliwa jestem :)

Fedra ja chcę !

ciebie to sobie jakoś znajdę na FB bo chyba widziałam jakieś Twoje zdjęcie które miałaś wcześniej tu w avatarze więc chwila moment :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    mauysia wrote:
    gocha04 wrote:
    Dora wrote:
    Dlatego ja nie mam już nk ani fb, nie mogłam już patrzec na tą wystawkę. jedna kol. codziennie dodawała zdjęcia dzieci ze spaceru!!

ja na fb mam tylko was i siostrę i już nie musze katować się oglądaniem cudzych pociech. Dzieci bardzo lubię, ale odkąd nie wychodzi mi moje to i do cudzych jakoś sceptycznie podchodzę, ale dlatego żeby mi nie było przykro.

Trochę mi głupio, że katuję Cię zdjęciami mojego synka, ale jakby co to możesz sobie ustawić żeby nie wyświetlały Ci się aktualizacje moich zdjęć na profilu.

Spoko ja dopiero zaczynam starania, to moj pierwszy cykl i widok dzieci mi nie przeszkadza. Dobijała mnie kiedyś ilość wesołych rodzinek jak mi sie związek rozpadł. Wstawianie setek zdjęć dzieci po prostu uważam za bessensowne, bo moim zdaniem nikt przy zdrowych zmysłach nie jest w stanie oglądać takiej liczby zdjęć:)ale jeśli ktoś lubi to ma prawo- ja po 5 wymiękam:))

mój m też jest takiego zdania... jak widzi więcej niż 100 zdjęć zawsze mówi: ja pierdziele, tego nie idzie opanować;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/anna.rutkowska.7549 to ja :-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    A tak wracając do fotek na FB...jak tak podawałyście swoje linki do Fb przyznam,że i ja podejrzałam co niektóre (które się dało) ale swojego nie podawałam bo wrócę do tego co napisałam wcześniej - wybaczcie,ale czułam się niekoniecznie chciana, więc może nie zechciałaby żadna mnie mieć w swoich znajomych...ale teraz wiem,że dobrze zrobiłam,bo jakbyście te wszystkie moje fotki zobaczyły.....

jak niechcesz na ogóle podawać to mi na priv wyślij i przestań bredzić o niechceniu bo zaraz Ci tyłek wytrzaskam tak dla zasady a co :P

Dobre dobre! Muzarciowa szkoła :D

Ja tez chętnie obejrzę zdjęcia Twoje i Kubusia :) Proszę o linka.

Kochana, wkleiłam chyba stronę wcześniej:)
    A Iza to Fedra :) ?

Fedra lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    Libruś a Ty podawałaś mi? chyba nie a ja Ci wysłałam

gdzie? jak coś podaj mi dane na priv... mam sporo zaproszeń od nieznajomych osób i mi się wszystko pomieszało... nie wiem które są obce osoby, a które dziweczyny z ovu:)

to chyba coś mi sie pomyliło bo wydawało mi sie że Ty prosiłaś o link do fb
    ja mam tylko fb więc jeśli masz jak obejrzec to wyślę Ci link a Ty możesz mi wysłać do nk to obejrze z konta męża

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ja mam Librę na NK i jestem zakochana w jej sesji ślubnej!

a mnie nie ma na nk :( buuu...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia, Ciebie to poznałam,bo chyba wcześniej tu miałaś takie zdjęcia jak na FB,tak?

• Dora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie a może zróbcie jakąś listę z tymi linkami fo fb i nk? bo trudno to już ogarnąć:)

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    jak ktoś mnie chce w znajomych na FB czy NK to niech pisze to wyślę linka na priv bo na ogóle to ja taka wstydliwa jestem :)

Fedra ja chcę !

poszło na FB :) jeśli Twój nick jest od nazwiska ;)
    Aga do Ciebie też poszło na FB :)
    ja mam w zdjęciu profilowym mordkę psa :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia, Ciebie to poznałam,bo chyba wcześniej tu miałaś takie zdjęcia jak na FB,tak?

Tak i musze je zmienić. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia to Mayusia ?

• Beata Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Beata wrote:
    Aga Fedra ja nie miałam Waszych linków?

wysłałam Ci najpier zaproszenie tutaj jak zaakceptu7jesz to Ci wyślę linka a na co chcesz na FB czy NK ;)

poproszę na fb

Shagga zaakceptuj na fb

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    A tak wracając do fotek na FB...jak tak podawałyście swoje linki do Fb przyznam,że i ja podejrzałam co niektóre (które się dało) ale swojego nie podawałam bo wrócę do tego co napisałam wcześniej - wybaczcie,ale czułam się niekoniecznie chciana, więc może nie zechciałaby żadna mnie mieć w swoich znajomych...ale teraz wiem,że dobrze zrobiłam,bo jakbyście te wszystkie moje fotki zobaczyły.....

jak niechcesz na ogóle podawać to mi na priv wyślij i przestań bredzić o niechceniu bo zaraz Ci tyłek wytrzaskam tak dla zasady a co :P

Dobre dobre! Muzarciowa szkoła :D

Ja tez chętnie obejrzę zdjęcia Twoje i Kubusia :) Proszę o linka.

no człwioek się uczy od swego mentora :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam Mauysi na Fb...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ Wy wszystkie śliczne :)

• Beata Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Marysia to Mayusia ?

tak

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na fb jest założona grupa Nas tu z Ovu ale trzeba się zgłosić do Amicizi żeby wysłała zaproszenia do tych z Was, których nie ma w tej grupie.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Słuchajcie a może zróbcie jakąś listę z tymi linkami fo fb i nk? bo trudno to już ogarnąć:)

niom, jestem ZAAAAA!!!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Działa ha ha ha !!!!!!!!!!;-) ;-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Dora wrote:

niom, jestem ZAAAAA!!!:)

A ja przeciw ;)

Tzn. nie wpisujcie mnie, bo ja Wam tylko wysyłąm privem, żeby cały świat nie dowiedział się kim jestem. Tylko Wy :)

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 744 745 746 747 748 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ