X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • olimpia20111 Znajoma

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja się tu dużo nie udzialm, bo przyznam, że jestem na innym forum, ale Was podczytuję i tak mi się czasem przykro robi.... wiele z Was jest takich smutnych...nieszcześliwych :(
    Ja też czekam z upragnieniem na dwie kreski i serce mi sie kraje jak widze zdjęcia koleżanek z wózkami. Wczoraj tez dowiedziałam się, że koleżanka jest w ciazy - a ma już dwóch synków... i pomyslałam - jakie to niesprawiedliwe :(
    Ale mam cudonego męża i jak narazie ciesze się tym.
    Próbuję znaleść inne uciechy zycia. aby się nie dołować.
    wiem, że większośc z Was ma więcej nie udanych prób.
    Ale... moze po prostu nie jest nam dane...

Fedra lubi tę wiadomość

9bba7c153efc55fc438efb5457bc9d2b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz rację Beatko...
    mnie nie wkurzają żadne zdjęcia... jakby mnie denerwowały zdjęcia dzieci koleżanek, to faktycznie moje zdjęcia ślubne mogłyby denerwować osoby samotne... a tak patrzę sobie na takie małe pociechy i myślę sobie: kiedy my będziemy mieć taką kruszynę... i nie będę kłamać, że raczej jest mi przykro jak widzę takie zdjęcia, czy jestem świadkiem rozmów o dzieciach... nie denerwuje mnie to, po prostu jest mi smutno, przykro... a czasem nawet płakać mi się chce:(

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    dziewczyny która to Joasia Maj?
    zaprosiła mnie fotki obejrzałam ale nie weim która to z was?

Joasia Maj to Amicizia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, no ten detektor jest boski :) Potwierdziło się (przy kolejnej wizycie w WC) mam plamienie i zanotowałam to, a tu co? Dodało mi to 2 pkt, heheheh

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wiecie, że odkąd jestem tu na forum to brzydko mówiąc nie robie nic innego tylko się "opieradalm". Sprzątam szybko na godzinę przed przyjściem M. z pracy.

Kochana to Ty coś jeszcze robisz a ja w domu przestałam robić cokolwiek :)
    na forum to musze wejść obowiazkowo to jest jak Biblia :) potem troche zadań na studia i angielski a potem jak zostanie mi troche czasu to moze wrzuce pranie do prali (o czy potem zapominam) no i naczynia do zmywarki :P
    mój już przestał komentować ten stan rzeczy :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wracając do fotek na FB...jak tak podawałyście swoje linki do Fb przyznam,że i ja podejrzałam co niektóre (które się dało) ale swojego nie podawałam bo wrócę do tego co napisałam wcześniej - wybaczcie,ale czułam się niekoniecznie chciana, więc może nie zechciałaby żadna mnie mieć w swoich znajomych...ale teraz wiem,że dobrze zrobiłam,bo jakbyście te wszystkie moje fotki zobaczyły.....

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    masz rację Beatko...
    mnie nie wkurzają żadne zdjęcia... jakby mnie denerwowały zdjęcia dzieci koleżanek, to faktycznie moje zdjęcia ślubne mogłyby denerwować osoby samotne... a tak patrzę sobie na takie małe pociechy i myślę sobie: kiedy my będziemy mieć taką kruszynę... i nie będę kłamać, że raczej jest mi przykro jak widzę takie zdjęcia, czy jestem świadkiem rozmów o dzieciach... nie denerwuje mnie to, po prostu jest mi smutno, przykro... a czasem nawet płakać mi się chce:(

Libruś ale dokładnie rozumiem że może być smutno bo ja tez tak mam pomimo że mam już córeczkę ale uważam że nasze podejście jest bardzo różne od tego o czym dziewczyny pisały

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    gocha04 wrote:
    Dora wrote:
    Dlatego ja nie mam już nk ani fb, nie mogłam już patrzec na tą wystawkę. jedna kol. codziennie dodawała zdjęcia dzieci ze spaceru!!

ja na fb mam tylko was i siostrę i już nie musze katować się oglądaniem cudzych pociech. Dzieci bardzo lubię, ale odkąd nie wychodzi mi moje to i do cudzych jakoś sceptycznie podchodzę, ale dlatego żeby mi nie było przykro.

Trochę mi głupio, że katuję Cię zdjęciami mojego synka, ale jakby co to możesz sobie ustawić żeby nie wyświetlały Ci się aktualizacje moich zdjęć na profilu.

Dziewczyny tu nie o was chodzi. Ja bardzo lubię dzieci i kiedyś zakochałam się w takiej dwójce (Janku 4lata i Adelce 6miecięcy), których pilnowałam, a to były obce dzieci. Można powiedzić, że 2 swojego rodzeństwa też wychowałam i mam bratanice i bratanka uroczych i nie mam oporów, żeby się z nimi spotykać. Uwielbiam dzieciaki i chyba minełam się z powołaniem, bo powinnam kontynuować studia pedagogiczne o specjalności pprzedszkolnej i wczesnoszkolniej, a nie zarządzanie po którym i tak nie ma pracy, bo nie ma kim zarządzać.
    Poprostu nie bardzo czaje po co milion zdjęć dziecka czy dzieci wrzucać do neta. Jedno, dwa i starczy. Na fb nie ma tragedji ze zdjęciami,bo mam tylko was dodanych:) i wasze pociech mi nie przeszkadzają, ale na nk to jest dramat, bo tam to linijka zdjęć z dziećmi, a profile dorosłych osób..

Beata lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olimpia20111 wrote:
    Dziewczyny, ja się tu dużo nie udzialm, bo przyznam, że jestem na innym forum, ale Was podczytuję i tak mi się czasem przykro robi.... wiele z Was jest takich smutnych...nieszcześliwych :(
    Ja też czekam z upragnieniem na dwie kreski i serce mi sie kraje jak widze zdjęcia koleżanek z wózkami. Wczoraj tez dowiedziałam się, że koleżanka jest w ciazy - a ma już dwóch synków... i pomyslałam - jakie to niesprawiedliwe :(
    Ale mam cudonego męża i jak narazie ciesze się tym.
    Próbuję znaleść inne uciechy zycia. aby się nie dołować.
    wiem, że większośc z Was ma więcej nie udanych prób.
    Ale... moze po prostu nie jest nam dane...

co Ty gadasz dziewczyno każdej z nas jest dane ale wszystko w swoim czasie głowa do góry :)
    a niusa ze świata mam co mnie podniosło na duchu szwagierka mojej koleżanki zaciażyła bardzo sie z tego cieszę bo 4 lata temu poroniła i już się poddali a tu prosze taki prezent :) więc jak pisałam na każdą przyjdzie pora i nie ma się co smutasić :)

Beata lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rucia dzięki

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A tak wracając do fotek na FB...jak tak podawałyście swoje linki do Fb przyznam,że i ja podejrzałam co niektóre (które się dało) ale swojego nie podawałam bo wrócę do tego co napisałam wcześniej - wybaczcie,ale czułam się niekoniecznie chciana, więc może nie zechciałaby żadna mnie mieć w swoich znajomych...ale teraz wiem,że dobrze zrobiłam,bo jakbyście te wszystkie moje fotki zobaczyły.....

jak niechcesz na ogóle podawać to mi na priv wyślij i przestań bredzić o niechceniu bo zaraz Ci tyłek wytrzaskam tak dla zasady a co :P

Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Shagga ja chętnie obejrzę wyślij mi na priv linka proszę

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś a Ty podawałaś mi? chyba nie a ja Ci wysłałam

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko jedni wrzucają miliony zdjęć swoich dzieci a ja wrzucam miliony zdjęć mojego psa a co wolno mi :P

Beata lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    Wiecie, że odkąd jestem tu na forum to brzydko mówiąc nie robie nic innego tylko się "opieradalm". Sprzątam szybko na godzinę przed przyjściem M. z pracy.

Kochana to Ty coś jeszcze robisz a ja w domu przestałam robić cokolwiek :)
    na forum to musze wejść obowiazkowo to jest jak Biblia :) potem troche zadań na studia i angielski a potem jak zostanie mi troche czasu to moze wrzuce pranie do prali (o czy potem zapominam) no i naczynia do zmywarki :P
    mój już przestał komentować ten stan rzeczy :)

To ja podobnie mam zmywarka myje automat pierze he he!! przez weekend mniej czasu spędzam na forum ale jak mój m sport ogląda to co mi robić pozostało!!! ale dziś nawet posprzątałam jeszcze podłogi mi zostały he he!!

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ktoś mnie chce w znajomych na FB czy NK to niech pisze to wyślę linka na priv bo na ogóle to ja taka wstydliwa jestem :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

zły humor masz, to Ci się w głowie głupoty roją;P ja nie mam konta na fb, tylko na nk... chętnie Cię zaproszę:)

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Fedra ja nie miałam Waszych linków?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:

jak niechcesz na ogóle podawać to mi na priv wyślij i przestań bredzić o niechceniu bo zaraz Ci tyłek wytrzaskam tak dla zasady a co :P

A zniesiesz te 700 fotek Kubusia ;)Chyba,że ominiesz katalog Kubuś :) Chociaż...w pozostałych chyba też jest głównie On...
    Pisałam kiedyś,że miałam nigdy nie mieć dzieci,bo badania genetyczne tak wykazały?

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wypadało by bym i ja coś ogarnęła ale tak mi się nie chce że dramat :(

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 742 743 744 745 746 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ