X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    Dora wrote:
    Słuchajcie a może zróbcie jakąś listę z tymi linkami fo fb i nk? bo trudno to już ogarnąć:)

niom, jestem ZAAAAA!!!:)

A ja przeciw ;)

Tzn. nie wpisujcie mnie, bo ja Wam tylko wysyłąm privem, żeby cały świat nie dowiedział się kim jestem. Tylko Wy :)

ja też prosze o nie wpisywanie na listę :) to było tylko do waszej wiadomości :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja też zapomniałam,że nie umieszczam w tak publicznych miejscach namiarów na siebie...z własnej wypowiedzi usunęłam już (te które chciały to już mają mnie na FB) , Fedra plis skasuj z Twojej wypowidz (w któej pytałaś o moje nazwisko panieńskie) mojego linka,plis.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja poprosze mnie zostawić w tej naszej grupie jest tajna więc oki!!!

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kurcze ja też zapomniałam,że nie umieszczam w tak publicznych miejscach namiarów na siebie...z własnej wypowiedzi usunęłam już (te które chciały to już mają mnie na FB) , Fedra plis skasuj z Twojej wypowidz (w któej pytałaś o moje nazwisko panieńskie) mojego linka,plis.

ok a na której to stronie bo przejrzałam kilka i nie znalazłam?

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A ja poprosze mnie zostawić w tej naszej grupie jest tajna więc oki!!!

w grupie ok ale chodziło o to by z forum tutaj usunąć linki do profili na NK i FB :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dora Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chodzło mi o oupublicznianie tych co nei chcą tylko o jakis sposób,żeby można się było gdzieś zobaczyc za jednym razem... bo jak ja mam was teraz wszytskie zobaczyć?

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to bedę potem szukać i usuwać co moje!! teraz narazie lecę do sąsiadki!!

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. Jak zwykle duzo mialam czytania od wczoraj... i przyznam sie ze jak doszlam do tego jak to niecierpicie i draznią was na portalach zdjecia dzieci, ciążowego brzucha i gadki na ten temat zrobiło mi sie jakos tak dziwnie... taka zazdrość nie jest zdrowa. Ja chociaz juz dlugo pragnelam dziecka nigdy nie myslalam zle o innych mamusiach i ich dzieciaczkach, wręcz serce mi sie raduje jak widze takie niemowlaczki..to jest tak ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia i nie wierze ze jak Wam sie uda zajsc w ciaze nie bedziecie chcialy pochwalic sie tym szczesciem. Hmm tak wywnioskowalam ze nie bardzo byscie chcialy teraz tu wsrod was te które zaszly w ciąże.. bo poprostu nie chcecie o tym sluchac i was to drażni...wiec głupio mi teraz pisac cokolwiek w zwiazku ze mną.

Beata, Amicizia lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to ja się ujawniam w avatarze:)

zosia-ktosia, Fedra, Beata, mauysia lubią tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Plemniczko chyba wszystko na opak odebrałaś!!!

Nikt tu niczego takiego nie powiedział, my tu się cieszymy z każdej fasolinki bo to nam daję nadzieję!! jesteśmy staraczki i staramy się razem- wspieramy.Moim zdaniem, niektórzy po prostu przesadzają z obnoszeniem się na portalach społecznościowych i tyle, tyczy się to;
    *dzieci
    *samochodów
    *domów
    *psów
    *kotów
    *kasy ....
    * wakacji
    *gadżetów i wielu wileu innych rzeczy, mnie to po prostu razi i tyle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2012, 10:51

gocha04 lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Nie chodzło mi o oupublicznianie tych co nei chcą tylko o jakis sposób,żeby można się było gdzieś zobaczyc za jednym razem... bo jak ja mam was teraz wszytskie zobaczyć?

no myślę że na FB na tej naszej tajnej grupie wszytskie zobaczysz :)

Dora lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski jestem na chwilkę...Shaggunia wyślij mi na priv linka na nk lub fb bo też chcę Kubusia zobaczyć...no i Ciebie;-) Gwarno tu jak na rynku w Pierdziszewie;-) he he ale fajnie dziewczynki...trochę mnie omija ale co tam...daję radę...tu po prostu trzeba bywać...to wśród staraczek robi się trendy;-) he he Kogo jeszcze nie mam to dajcie linki na priv a ja później wyślę Wam moje;-)

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora piekne zdjecie..

Beata, Dora lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    hej dziewczyny. Jak zwykle duzo mialam czytania od wczoraj... i przyznam sie ze jak doszlam do tego jak to niecierpicie i draznią was na portalach zdjecia dzieci, ciążowego brzucha i gadki na ten temat zrobiło mi sie jakos tak dziwnie... taka zazdrość nie jest zdrowa. Ja chociaz juz dlugo pragnelam dziecka nigdy nie myslalam zle o innych mamusiach i ich dzieciaczkach, wręcz serce mi sie raduje jak widze takie niemowlaczki..to jest tak ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia i nie wierze ze jak Wam sie uda zajsc w ciaze nie bedziecie chcialy pochwalic sie tym szczesciem. Hmm tak wywnioskowalam ze nie bardzo byscie chcialy teraz tu wsrod was te które zaszly w ciąże.. bo poprostu nie chcecie o tym sluchac i was to drażni...wiec głupio mi teraz pisac cokolwiek w zwiazku ze mną.

aj Głuptasie wiesz że co innego jak są tu "Nasze" dziewczyny a co innego jak są obce cvhodzące po ulicy ;)
    ja tam się ciesze jak słyszę ze dziewczyna z forum zafasolkowała taka mnie nadzieja ogarnia że szok :)

zosia-ktosia, mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki na fb jest grupa i nikt jej nie widzi prócz osób do niej należących więc jeśli któras cos pisze to tylko my to widzimy:)
    plemniczko zupełnie inaczej odebrałaś:) wcale nie o to chodzi:)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm mam nadzieje ze nie oto, bo tak lyso mi sie zrobiło

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    O matko Plemniczko chyba wszystko na opak odebrałaś!!!

Nikt tu niczego takiego nie powiedział, my tu się cieszymy z każdej fasolinki bo to nam daję nadzieję!! jesteśmy staraczki i staramy się razem- wspieramy.Moim zdaniem, niektórzy po prostu przesadzają z obnoszeniem się na portalach społecznościowych i tyle, tyczy się to;
    *dzieci
    *samochodów
    *domów
    *psów
    *kotów
    *kasy ....
    * wakacji
    *gadżetów i wielu wileu innych rzeczy, mnie to po prostu razi i tyle

a wystawiam fotki mojego psiaka bo uważam to za neutralne i nikogo to nie razi chyba :) a że mój psiak taki fotogeniczny to sie musze pochwalić :P
    zresztą działam w Fundacji Pomocy Goldenom Aurea więc może dlatego jestem na tym punkcie zaręcona :)
    a tak w ogóle to polecam Fundację Aurea jeśli ktoś ma psiaka może zawsze wylicytować dla niego coś fajnego a cała kasa idzie na podopiecznych :) ale jak kto psiaka nie ma to też zawsze znajdzie coś dla siebie ostatnio była licytacja pięknych bombek choinkowych a na allegro jest biżuteria Fundacje można znaleść na FB :)
    przepraszam za prywate ale już tak mam :)

Dora, mauysia lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry kochane dziewczxynki :)
    witam was cieplusio w ten mrozny bialy w Toruniu dzionek:)
    Dora- sliczne zdjecie:)
    dobrze was znow poczytac bo w weekend to tu zycie zamarlo hehe :P

Dora, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czemu mnie nie ma w tej grupie?

o juz jestem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2012, 10:56

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka a Tobie się widać wszystko poprzestawiało?! Oj kobieto pisaj tu pisaj he he Ja też miałam małe smutki i było mi przykro gdy inne już rodziły, brzdące rosły a ja dalej czekam...Plemniczko ja tam chcę pierwsza Twoje słodkie bobo zobaczyć;-) No zaraz po mężu he he
    Najsmutniej gdy wiesz, że tam bieda a dzieci przychodzą na Świat...ale u mnie to ma działanie...ja też chcę i działam ze zdwojoną siłą...

Pamiętacie ten wysyp fasolek? Ja miałam negatywną betę a na drugi trzeci i kolejny dzień fasolinki się ujawniły...dziewczyny to czasem takie dziwne uczucia, sprzeczne wręcz...Plemniczko zostań bo jak nie to ja coś już wymyślę..Dora raczej nie miała nic złego na myśli.

Pamiętasz, tu każdy ma prawo do swojej opinii...i nie smutaj mi tu żabuś, bo też mi będzie smutno.

Fedra, plemniczka, Dora, Beata lubią tę wiadomość

‹‹ 745 746 747 748 749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ