plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sporo z nas czeka na ten weekend lub poczatek przyszłego tygodnia. Wlecze się ta fl jak smród za gaciami. Ja jutro pewnie nie bardzo będę miała czas siedzieć w pracy na forum to może przestanę tez tak rozmyślać, bo jeszcze się od nadmiaru myślenia rozchoruję.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i ja uciekam spać. Dobrej nocki.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyHej
i znowu pierwsza
Wróciłam wczoraj cała i zdrowa z kinderimprezy, przeżyłam jakoś, ze łzami w oczach, ale dałam radę. Pocieszyłam się gdy popatrzyłam sobie na moje bardzo zmęczone macierzyństwem koleżanki
Dzisiaj zamierzam w końcu wziąć się za sprzątanie przed świąteczne, ciekawe co z tego wyjdzie.
Miłego dnia dziewczyny!
zosia-ktosia, Fedra, Dora lubią tę wiadomość
-
cześć Wszystkim forumowiczkom:)
u mnie dość dziwnie, temp spadła na łeb na szyję.. i tak się zastanawiam.. czemu aż tak duzo? przecież @ powinna przyjśc dopiero za 4 dni.. ten cykl jest mega dziwny.. nic z niego nie kumam.. w dodatku od 3 dni nie moge płukać ust płynem listerine bo mam odruch wymiotny.. dziś nie mogłam umyć zębów aż Ala sie spytała "mamo co sie stało, rzygasz?" ach ta jej bezpośredniość, ma ją po mnie:)
także ewidentnie cos jest grane.. nie wiem.. czekam. zaopatrzyłam sie w torbie w podpaske jakby co.. ale nie mam plamień ani nic.. a szyjka jakby troszke wyżej niż kilka dni temu.. no chyba że ja już nie mam wyczucia...Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhellołł Dziołchy:)
wczoraj nie miałam jak was poczytać i normalnie mi już was brakowało... pojawiła się jakaś zielona kropeczka???
ja już dzisiaj rano spóściłam krew na badania, zobaczymy co z tego wyjdzie... chyba miałam słabe ciśnienie, bo nie chciała mi się fiolka napełnić
a temperatuta u mnie w stagnacji... ani w górę ani w dół
miłego dnia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2012, 07:10
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Rucia...no, to dobrze, że cała i zdrowa, bo z dzieciakami to różnie bywa...mnie dziś okropnie boli głowa i coś czuję, że to może dziś...taki właśnie specyficzny ból głowy...wzięłam apap i może odpuści trochę...wydrukowałam sobie tabelę do npr , taką dokładniejszą...naniosłam wykres i dokleiłam drugi...na papierze wyraźniej widać...idę rozpalić w piecu, bo zimno mi normalnie jest...śniegu napadało dużo...zima na całego. Czekamy dziewczyny, czekamy... na wyniki i testowanie...
Aż mi niedobrze jest...wczoraj wzięłam ten baaardzo ciepły prysznic i czekamy na efekty...mooooże się uda....no i Gadgetka zaczarowała...a ona chyba umie czarować...
Napiszę jak coś się zmieni...tym czasem miłego dnia kobietki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2012, 07:11
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Libra oby twój wykres nadal utrzymywał się na takim pięknym poziomie, ew. szedł tylko w górę !
No i ten piękny kremowy śluz
tego śluzu mam bardzo dużo... może to po wiesiołku i siemieniu... a konsystencji takiej pięknej dawno nie miałam, czyli w moim przypadku odstawienie basenu poszło w wielki plus! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane
widzę że wszystkie oczekują w napieciu...
eh co to będzie przyjdzie ta @ a może lepiej nie
tak bardzo chciałabym wiedzieć ze względu na leki które biorę...
mam dzić 9 dpo a ovu mi pokazuje ze nawet jeśli byłabym w ciąży to mam 18 % szns że test wyjdzie pozytywnyOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Witajcie kochane
widzę że wszystkie oczekują w napieciu...
eh co to będzie przyjdzie ta @ a może lepiej nie
tak bardzo chciałabym wiedzieć ze względu na leki które biorę...
mam dzić 9 dpo a ovu mi pokazuje ze nawet jeśli byłabym w ciąży to mam 18 % szns że test wyjdzie pozytywny
Beatko ja też mam 9dpo i 18% każdej tak pokazuje więc sie tym wcale nie sugeruj.Beata lubi tę wiadomość