plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zosia-ktosia wrote:Beata wrote:Witajcie kochane
widzę że wszystkie oczekują w napieciu...
eh co to będzie przyjdzie ta @ a może lepiej nie
tak bardzo chciałabym wiedzieć ze względu na leki które biorę...
mam dzić 9 dpo a ovu mi pokazuje ze nawet jeśli byłabym w ciąży to mam 18 % szns że test wyjdzie pozytywny
Beatko ja też mam 9dpo i 18% każdej tak pokazuje więc sie tym wcale nie sugeruj.
phi śmieszne myślałam z emi tylko tak bo mam długie cykle
to ciekawe ile pokarze 11 dpoOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:zosia-ktosia wrote:dodaje po kilka % na każdy dzień.
i pewnie nie pokaże 100% dopóki test ciążowy nie zostanie odnotowany na pozytywny
ja to zrozumiałam inaczej to 18% to nie jest pewność że jesteś w ciązy tylko tyle jest szans że nawet jeśli jesetś to w tym dniu test wykryje
więc myśle że któregoś tam... to pokaże 100% przynajmniej ja tak to rozumiemOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra wrote:zosia-ktosia wrote:dodaje po kilka % na każdy dzień.
i pewnie nie pokaże 100% dopóki test ciążowy nie zostanie odnotowany na pozytywny
wiesz jak było u mnie? przez to że w poprzednim cyklu miałam 14 dni lutealnej to w 14 dniu pokazywał bodajże 88%.. wydaje mi się że 18 dnia pokazałby 100% - stąd pisze że temp powinny sie utrzymywać przez 18 dni. ale nie wiem na 100% może tylko u mnie w 14 dniu było 88% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:dziewczyny a częstomocz to liczy sie od ilu sikań heheh (głupie pytanie?)
Beata ten częstomocz to jedyny objaw ciązowy który zapamiętałam z przed 9 lat, i jak czytam wypowiedzi, ze kobiety chodzą do toalety co godzinę, dwie to dla mnie żadnym częstomoczem nazwać tego nie można. Pamiętam, ze czestomocz u mnie wyglądał jak zapalenie pęcherza. Parę kropel moczu a za minutę z powrotem do łazienki i znowu to samo. Podpaska w majtkach bo non stop mi się chciało siku.zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:zosia-ktosia wrote:dodaje po kilka % na każdy dzień.
ja to zrozumiałam inaczej to 18% to nie jest pewność że jesteś w ciązy tylko tyle jest szans że nawet jeśli jesetś to w tym dniu test wykryje
więc myśle że któregoś tam... to pokaże 100% przynajmniej ja tak to rozumiem
ja też to w ten sposób rozumiem, ale jestem ciekawa czy kiedyś osiągnie 100%... przecież są przypadki, że testy wychodzą negatywnie, a kobiety są w ciąży... sama znam taki przypadek:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja biorę femibion natal 1, mg+B6, olej z wiesiołka do połowy cyklu (też chciałam kupić oeparol bo chyba on ma dodatkowo coś jeszcze, ale nie było go w aptece:/) i jak mi się przypomni to parzę siemię lniane (bleeee... zaraz po wypiciu tego naparu wypijam jogurt, by smak zmienić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2012, 08:23
-
nick nieaktualny