X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie chyba też nie będę na nią zwracała uwagi. Bardziej zależy mi na obserwacji temperatury, niż na wyznaczaniu owulacji, bo wiem, że pojutrze będzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Hej dziewczyny....moja temperatura nie wzruszenie tkwi na jednym poziomie...ale jakby miała spaść na jeden dzień to już lepiej niech tak jest...wszystkim Wam dziewczynki życzę spokojnego tygodnia...mój jest beznadziejny jeśli chodzi o samopoczucie...nerwica już od jakiegoś czasu się ujawnia wiecie, bo pisałam a teraz uderza ze zdwojoną siłą i wiem, że dopóki nie opanuję się w emocjach i dopóki nie wyluzuję, to będzie tak jak jest...
    ...rozmawiałam wczoraj z moim M. i wiem, że on tego nie rozumie...ciekawe czy poczyta o tym jak go prosiłam wczoraj...on nie rozumie, że to choroba duszy, która objawia się często somatycznie...a to, że boli, drży czy sprawia trudność, to nie faktyczne schorzenie...wydrukuję mu kilka pozycji, niech czyta...może zrozumie...

Nie myślałam, że to będzie mnie dotyczyć...nikt nigdy nie jest pewien na ile wytrzyma psychicznie daną sytuację...także życzę Wam dziewczyny na ten tydzień mega wytrzymałych nerwów...

mi możesz podesłać coś na priv... ja mam takiego doła, że szok... wczoraj pół dnia przepłakałam, dobrze, że m był czuły i troskliwy... inaczej byłoby gorzej... dałabym mu też do poczytania, może go oświaci jak poczyta sobie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3maj się Rucia...zdrowiej kochana, bo jeśli owu za chwilę....trzymam kciuki za Was...za Ciebie i jajeczko he he...ja już muszę wychodzić...

Jak już wejdziecie: POZDROWIENIA DLA WAS DZIEWCZYNKI!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Muzarcia 3maj się ciepło!
    A mnie zaczyna powoli denerwować ten detektor. Wyznaczył mi owu, chociaż jeszcze jej nie było. Wiedziałam, że znowu wykres będzie wyglądał jak sinusoida. Raz w górę, i za chwilę mega w dół.

w jaki sposóv mierzysz temp.?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale co poczyta Libruś? U Ciebie jakieś problemy natury duchowej? depresja, nerwica czy coś innego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Właśnie chyba też nie będę na nią zwracała uwagi. Bardziej zależy mi na obserwacji temperatury, niż na wyznaczaniu owulacji, bo wiem, że pojutrze będzie :)

olej detektor... ja staram się wogóle na niego nie zaglądać... bo to tylko głupie przypuszczenia i w człowieku zamieszanie tylko wzbudza

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Ale co poczyta Libruś? U Ciebie jakieś problemy natury duchowej? depresja, nerwica czy coś innego?

mam doła, ciągle mi się płakać chce... jestem zmęczona, po południu po pracy musze się przespać codziennie, bo bym do 21 nie mogła wytrzmać...
    dobija mnie wszystko... i jeszcze do tego ta beznadziejna prolaktyna źle wyszła... kropla, która przepałniła czarę goryczy... mam nadzieję, że do świąt jakoś się pozbieram

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane

co mnie ominęło?

jakas nowa fasolka?

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    cześć kochane

co mnie ominęło?

jakas nowa fasolka?

hej zosieńka,
    na chwilę obecną nie ma nowych fasolek

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    A mnie zaczyna powoli denerwować ten detektor. Wyznaczył mi owu, chociaż jeszcze jej nie było. Wiedziałam, że znowu wykres będzie wyglądał jak sinusoida. Raz w górę, i za chwilę mega w dół.

W pochwie. Ale Libruś u mnie zawsze te wykresy wyglądają tak jak ten. Nie czuje po sobie, żeby miały być dni płodne, bo nic mnie nie boli. Owszem bolało do tego 8 dnia cyklu, ale to chyba przez wiesiołek?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam 2 razy robiony monitoring, i owu zawsze wypadała na 15 dc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego Libra podziwiałam twój cykl, Zośki, bo wy macie takie typowo książkowe. Może te skoki są przez chorobę? Obudziłam się o 4 nad ranem, i pomyślałam, że zmierzę temperaturę, było 37,86. O 7 rano była już 37,03.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2012, 07:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:

W pochwie. Ale Libruś u mnie zawsze te wykresy wyglądają tak jak ten. Nie czuje po sobie, żeby miały być dni płodne, bo nic mnie nie boli. Owszem bolało do tego 8 dnia cyklu, ale to chyba przez wiesiołek?!

ja miałam dziwne góry i doliny jak mierzyłam w ustach... waginalnie raczej nie notuję dziwnych odsków, ale u Ciebie może ma to związek z przesiębieniem...
    a co do wiesiołka, to ja czułam lekkie skurcze, a na owulację to czułam ukłucie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2012, 07:54

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia mój przynajmniej ostatni do książkowych nie należał. fakt ja zawsze miałam w 1 fazie spokojne tempki a potem skok i wyższwe.. ale co cykl to inny....
    choroba, stres i inne już wiem że BARDZO wpływaja na całokształt.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak mi się wydaje, i jestem zła na to, bo to pierwszy mój cykl tutaj, i od razu z zawirowaniami :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wiesiołka też czułam skurcze, ale w pierwszym tygodniu zażywania. Teraz jest spokój. Zobaczymy czy pojutrze będzie owu. Testy mam więc jestem przygotowana :) Idę się położyć dziewczyny. Buźka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Zosiu:)widze ze Ty tak samo jak ja od tego cyklu łykasz castagnusa:)i powiedz mi czy ty tez po nim czujesz jajniki?bo mnie troche pobolewaja...i niewiem czy to normalne...

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2012, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    hej Zosiu:)widze ze Ty tak samo jak ja od tego cyklu łykasz castagnusa:)i powiedz mi czy ty tez po nim czujesz jajniki?bo mnie troche pobolewaja...i niewiem czy to normalne...

cześc Wosebko. ja dopiero od początku cyklu łykam nigdy wcześniej go nie brałam. jajniki mnie nie bolą, ale powiem szczerze że nawet jakbym je czuła to zwaliłabym na @ bo dopiero dzis mi sie skończy.. a ty jesteś dużo przede mną..
    dzis mnie prawy kujnął ale tylko przez chwilkę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no 3 dni tylko przed Toba jestem:)no nic będe dalej obserwować:)moze po prostu teraz lepiej pracuja i wkońcu czuje ze je mam;)teraz nie pojde na mmonitoring ..ale w w styczniu sie wybiore to i przy okazji sie upewnie ze wszystko jest ok:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszytkie laseczki!!
    Jak po weekendzie bo ja sama zostałam znowu mój M do pracy pojechał popijam kawke i się melduje u was!!;-)

‹‹ 834 835 836 837 838 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ