plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWoseba wrote:hej Zosiu:)widze ze Ty tak samo jak ja od tego cyklu łykasz castagnusa:)i powiedz mi czy ty tez po nim czujesz jajniki?bo mnie troche pobolewaja...i niewiem czy to normalne...
Woseba ja też od tego cyklu łykam castagnusa, i przez pierwszy tydzień miałam straszne bóle w okolicy jajników, nie wiem czy to jego zasługa czy wiesiołka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWoseba wrote:no 3 dni tylko przed Toba jestem:)no nic będe dalej obserwować:)moze po prostu teraz lepiej pracuja i wkońcu czuje ze je mam;)teraz nie pojde na mmonitoring ..ale w w styczniu sie wybiore to i przy okazji sie upewnie ze wszystko jest ok:)
Woseba a to chyba guzik prawda że jak jajniki bolą to pracują ja ostatnio lewego jajnika wogóle nie czułam a maiłam pęcherzyk ładny na nim!!!
Ja w piątek na monitoring skoczę a potem bedziemy działać przez świeta!! -
nick nieaktualnyWoseba wrote:hej Zosiu:)widze ze Ty tak samo jak ja od tego cyklu łykasz castagnusa:)i powiedz mi czy ty tez po nim czujesz jajniki?bo mnie troche pobolewaja...i niewiem czy to normalne...
hehehe... to ja też do Was dołączam;)Woseba, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:wiecie co? mam pieska od 2 dni.. i mniej się denerwuję
to dobry znak:)
Zosia no to super że mniej nerwów!!!
I oby psiunia nie doprowadzała cię do nerwicy!!! Bo małe słodkie może byc
a szkody narobić ze szok!!
To teraz masz się kim zajmować he he!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie (2.07.2013)
she.......................6...........35lat......FASOLINKA......pomorskie (27.06.2013)
Paulina1986........4...........26lat.......FASOLINKA......wielkopolska (2.08.2013)
plemniczka...........3...........28lat.......FASOLINKA......śląskie (3.08.2013)
gadgeta.............13...........32lata.....FASOLINKA......kuj-pom. (4.08.2013)
Mona....................5...........29lat......FASOLINKA......malopolska
Mamuśka.............5...........27lat.......FASOLINKA......podkarpacki (3.08.2013)
agga84a .............1..........28 lat.......FASOLINKA......śląskie
muzarcia.............1............30lat.......10.12...............opolskie
klamka................4...........35lat........17.12................mazowieckie
Mała29..............88...........29lat.......21.12................Wielka Brytania
LuSiA:).............3...........22lata..........22.12.............Niemcy
Natusia...............2..........27lat.........24.12................kuj-pom
anna_w................8...........30lat.......24.12................lubelskie
Malvinka..............3..........25lat.........25.12.............dolnośląskie
Sandraa..............7...........22lata.......02.01..............wielkopolska
Rucia ................14..........26lat.......02.01...............mazowieckie
mauysia...............4...........31lat.......04.01...............wielkopolskie
Amicizia .............2.............26 lat......05.01...............małopolskie
Woseba......odwołane.........24lata......06.01..............południe Polski
Shagga_80..........2...........32lat........06.01............łódzkie
Kopciuszek126......13...........29lat.......06.01.............łódzkie
anusia84............7............28lat........09.01.........dolnośląskie
Libra...................3...........30lat.......10.01................łódzkie
zosia-ktosia.........6...........29lat.......11.01.............łódzkie
AGA30................25.........30lat.......12.01...............opolskie
Dora....................2...........30lat.......13.01................pomorskie
gocha04..............7...........27lat.......14.01................mazowieckie
Beata..................6...........28lat.......14.01................mazowieckie
aneczkaaa1985........30.........27 lat......15.01...........warm-mazurskie
Fedra..................53.........28lat.......16.01...............małopolskie
Kasiulek215.........5...........25lat.............??.............małopolskie
kiti.......................4...........24lata......????..............małopolskie -
nick nieaktualnyzosiu no to fajnie:)tez bym chciała jakies zwierzątko..ale niestety sie nie da:(
ale wam powiem że ja olałam sprawe staran..nie mierze temp nie obserwuje sie..nic a nic..i tez zero stresów dzieki temu:)a zamówiłam se tetsty owu..i pójda na zmarnowanie...zosia-ktosia, mauysia lubią tę wiadomość
-
AGA no póki co to gryzie wszystko:) ale może córka się sprzątać w końcu nauczy bałaganiara jedna:)
ręce mam całe w szramkachale to norma. jak się takiego malca do domu bierze to trzeba się liczyć z przejściowymi problemami:)
zwłaszcza że ma mleczne (czyt. bardzo ostre) kiełkiAGA 30, Libra lubią tę wiadomość
-
Woseba wrote:zosiu no to fajnie:)tez bym chciała jakies zwierzątko..ale niestety sie nie da:(
ale wam powiem że ja olałam sprawe staran..nie mierze temp nie obserwuje sie..nic a nic..i tez zero stresów dzieki temu:)a zamówiłam se tetsty owu..i pójda na zmarnowanie...
ja też mam pełno testów. ale ja je użyję.. choć powiem wam że ten cykl też jakoś na lajcie.. może tak trzeba -
nick nieaktualnyJa pamiętam jak swojego kota kupiłam to miał takie pazury że szok!dobrze że kotu można obcinać pazury !! a i tak w ciągu roku 2 razy kuchnię musieliśmy tapetować bo podrapał tapetę teraz ma swój drapak na ścianie i spokój wreszcie!!!;-
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Woseba wrote:zosiu no to fajnie:)tez bym chciała jakies zwierzątko..ale niestety sie nie da:(
ale wam powiem że ja olałam sprawe staran..nie mierze temp nie obserwuje sie..nic a nic..i tez zero stresów dzieki temu:)a zamówiłam se tetsty owu..i pójda na zmarnowanie...
ja też mam pełno testów. ale ja je użyję.. choć powiem wam że ten cykl też jakoś na lajcie.. może tak trzeba
A moje testy pewnie dziś kurier przywiezie to też będe robić pewnie od soboty lub niedzieli zacznę testować!! -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Woseba wrote:zosiu no to fajnie:)tez bym chciała jakies zwierzątko..ale niestety sie nie da:(
ja też mam pełno testów. ale ja je użyję.. choć powiem wam że ten cykl też jakoś na lajcie.. może tak trzeba
no pewnie tak..a ja to totalnie odpusciłam..juz mi nie zależy wogóle..uda sie to spoko a jak nie to tez ok..w sumie dobrze mi tak jak jest teraz.. -
nick nieaktualnyWoseba wrote:zosia-ktosia wrote:Woseba wrote:zosiu no to fajnie:)tez bym chciała jakies zwierzątko..ale niestety sie nie da:(
no pewnie tak..a ja to totalnie odpusciłam..juz mi nie zależy wogóle..uda sie to spoko a jak nie to tez ok..w sumie dobrze mi tak jak jest teraz..
chyba trzeba nabrać dystansu i w ten sposób do tego podejść, bo inaczej człowiek zbzikuje...Woseba, Beata, mauysia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki. Jak tam poniedziałkowy poranek? Ja zakręcona jestem jak nakrętka od słoika. I przy śniadaniu w pracy zdążyłam się pomidorem umazać
Teraz gorąco, a ja w swetrze muszę chodzić, żeby plamy nie było widać
W innym dziale pisałam dzisiaj o moim zamotaniu z tempką. Tam chyba nikt nie zagląda, więc pozwolę sobie wkleić mojego posta tutaj jeszcze raz. Może któraś z Was pomoże?
"Hej dziewczyny,
Ale ja dzisiaj zamotałam z tą poranną temperaturą. Cóż, uroki poranka
Zmierzyłam od razu po przebudzeniu się, ale jakoś tak krzywo. Wierciłam się, ułożyć termometru nie mogłam. No i wyszło - 36.6Co prawda wyższa od temperatury podstawowej wyznaczonej przez ovu, ale już od temp. podstawowej wyznaczonej przez fertilityfriend albo regułę rotzera nie
Ale wstałam i w kibelku pomyślałam: "zmierzę jeszcze raz". I wyszło: 36.7. Myślę sobie: "Niemożliwe! O 0.1st tylko przez to że wstałam do łazienki? A może to przez to, że mierzę na siedząco, a nie na leżąco?". No to się położyłam i zmierzyłam jeszcze raz: 36.67.
Ja wiem, że okropnie zamotałam. I że co bym nie zaznaczyła na wykresie, to powinna zaburzona zostać zaznaczona. Ale która z tych 3 temperatur wydaje Wam się najbardziej prawdopodobna? Dodam, że mam 5dpo i poprzednie temp na wysokości 36.73-4. Zresztą zerknijcie na wykres. No i co Wy na to? Pomocy!!!"
Miłego dnia! -
nick nieaktualnyLibra wrote:Woseba wrote:zosia-ktosia wrote:Woseba wrote:zosiu no to fajnie:)tez bym chciała jakies zwierzątko..ale niestety sie nie da:(
no pewnie tak..a ja to totalnie odpusciłam..juz mi nie zależy wogóle..uda sie to spoko a jak nie to tez ok..w sumie dobrze mi tak jak jest teraz..
chyba trzeba nabrać dystansu i w ten sposób do tego podejść, bo inaczej człowiek zbzikuje...
Libra dokładnie:)juz myslałam że zwariuje pzrez to...ale stwierdziłam ze nie ma co sie nad sobą uzalać i ciagle sie zamartwiac...wiem ze mój los spisany gdzies tam jest.. i takim zachowaniem napewno go nie zmienie..zreszta utwierdził mnie w tym kolega z pracy..który kiedys powiedział że nie ma sie czym w życiu martwić bo ono jest na to za krótkie:)trzeba sie cieszyc tym co sie ma:)i to doceniaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2012, 09:14
Beata, Malvinka, Libra, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle ja się wczoraj uśmiałam !!!!
Przyjechali znajomi z dziećmi wczoraj do nas a od nich 7letnia córka chciała malować to dałam jej kredki i kartkę latała co chwile mi się przyglądać a po pół godzinie namalowała portret jak mój Marcin klęczy i mi się oświadcza he he he!!!!I teraz ten portret wisi ma lodówce !!!!zosia-ktosia, Beata, Woseba, gocha04, Libra lubią tę wiadomość