X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Niestety wszystko sie skonczylo u mnie. BYlam dzisiaj u lekarza. Brak akcji serca, a powinno juz byc. Pozatym za duzy pecherzyk żółtkowy...
    Mam odstawic duphaston i czekac na krwawienie, jesli sie nie pojawi to tabletka, albo zabieg... jestem załamana

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Czesc. Niestety wszystko sie skonczylo u mnie. BYlam dzisiaj u lekarza. Brak akcji serca, a powinno juz byc. Pozatym za duzy pecherzyk żółtkowy...
    Mam odstawic duphaston i czekac na krwawienie, jesli sie nie pojawi to tabletka, albo zabieg... jestem załamana

Oj plemniczka tak mi przykro!!! A tak wszystkie trzymałyśmy kciuki za ciebie i resztę fasolinek!!! Sciskam gorąco !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam !!!!

Wy to naprawdę się nudzicie .
    nie zdołam Was nadrobić.
    Plemniczko bardzo mi przykro . Co można powiedzieć w takich chwilach . Nic tylko mocno przytulić .
    Robiłam dziś test owu i negatyw . dziś owu bo ładnie się podniosło i wszystko pasuję . Dla porównania
    http://s0.zmniejszacz.pl/DSC00322_zmniejszacz-pl_154506.jpg

• Dora Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko nie wiem co powiedzieć... jest mi bardzo przykro... to niesprawiedliwe

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

biedactwo, az brak słów, ściskam cie mocno :(

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze mnie as wreszcie suwaczka stworzyłam!!!;-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczko tak mi przykro :-( nie wiem co ci powiedziec . Tak trzymalam kciuki zeby u Ciebie bylo ok a tu taka tragedia. ZYCIE BYWA OKTUTNE I NIESPRAWIEDLIWE TO NIE FER ine kobiety ktore zle sie prowadza moga miec a my nie. Trzymaj sie kochana i sciskam mocniutko moze bastepnym razem bedzie to szczesliwa ciaza z wspinialym finalem :-). Z calego serduszka Ci tego zycze. Gdybym mogla to mogla bym jeszcze dluzej czekac a zeby ci sie udalo szczesliwie zajsc i donosic.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki jak tam dzien mija ? z tego wszystkiego zapomnualam sie z wami przywitac.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mała!!! Zycie naprawde nie fer jest!!!
    Dziś się dowiedziałam ze 13letnia sąsiadka mojej znajomej jest w ciąży!!! masakra jakaś i nawet nie wie kto ojcem jest!!!
    A my co starania latania badania i nic!!!;-(

• anna_w Ekspertka

Wysłany: 18 grudnia 2012, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

Plemniczko, tak strasznie mi przykro, wiem przez co przechodzisz. Ja przeżyłam podobną sytuację i wiem jak było ciężko i wiem też że żadne słowa nie są w stanie złagodzić ten ból straty. Trzymaj się, ściskamy mocno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko wiem co przechodzisz, przeżywałam to samo rok temu. Jeżeli jest możliwosć to lepiej żebyś poroniła sama w domu, niż poddawała się zabiegowi. No niestety tak to czasami w życiu bywa, dlatego ja wam już nie raz powtarzałam, że zajście w ciaże, to dopiero początek udręk, a nie radości :( Bardzo mocno cię ściskam. Ból pozostanie przez jakiś czas, ale z biegiem czasu rana się zagoi. Lekarz mi przetłumaczył, że to jest naturalna selekcja, gdyby płód przeżył, to mogłabyś urodzić chore dziecko. Jeszcze będziesz szczęśliwą mamą zobaczysz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj pojawiły się piękne dwie krechy na teście owu, M. chory na zapalenie oskrzeli, mam się sama obsłużyć :| PS. Wracam do żywych!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko brak mi słów...razem się cieszyłysmy to i razem z Tobą będziemy płakać...nic z tego nie rozumiem...drugi raz i powtórka...już nie wiem co lepsze, nie zachodzić chyba wcale. Przytulam Cię mocno i będę z Tobą myslami...odpocznij jesli, to w ogóle możliwe. Już dla Ciebie tych doswiadczeń dosć...teraz ma być już tylko dobrze!!!!

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dzis mam glutka, hehe no ten wiesiolek na prawde wplywa na sluz, zawsze mialam ale taki ladniejszy jest teraz z tym wiesiokiem.

a jak ktoras ma ochote to wlasnie na Fb wrzucilam zdjecia z ziemi swietej :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Monika 30 Znajoma

Wysłany: 18 grudnia 2012, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Dołączam do Was w starankach. Ja też jestem po przejściach. Urodziłam martwe dziecko w 40 tc.
    Plemniczko współczuje i przytulam. (*)(*)(*) dla Aniołka.
    Wierzę, że dla kazdej z nas zaświeci słońce i będziemy ię cieszyc naszymi dzieciaczkami

Kubuś 25.12.2008 (*)(*)(*) 40 tc
    f405fb7f177f951a452db3f6b0fc77b0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Monika30!!!
    Ja też wierze że wkońcu każdej z nas zaświeci słoneczko!!;-)

Monika 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    ale dzis mam glutka, hehe no ten wiesiolek na prawde wplywa na sluz, zawsze mialam ale taki ladniejszy jest teraz z tym wiesiokiem.

Amicizia u mnie też tak zadziałał. Potop śluzu ! Jestem zachwycona wiesiołkiem. A dzisiaj mam pwulację więc ostro działam! chyba .. o ile da się działać z chorym.

Amicizia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Amicizia wrote:

Amicizia u mnie też tak zadziałał. Potop śluzu ! Jestem zachwycona wiesiołkiem. A dzisiaj mam pwulację więc ostro działam! chyba .. o ile da się działać z chorym.

Rucia działaj działaj wyciśnij ze swojego wszystkie poty!!! chory nie chory niech działa he he!!:)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika 30 wrote:
    Hej dziewczyny
    Dołączam do Was w starankach. Ja też jestem po przejściach. Urodziłam martwe dziecko w 40 tc.
    Plemniczko współczuje i przytulam. (*)(*)(*) dla Aniołka.
    Wierzę, że dla kazdej z nas zaświeci słońce i będziemy ię cieszyc naszymi dzieciaczkami

witam i tez w to wierzr :)

dobra ja zmykam na eriale itd a wam zycze milego wieczorku :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Amicizia wrote:

nioim fajna sprawa szkoda ty;ko ze w tym cyklu nie wolno mi go wykorzystac ale to chyba znaczy ze moge go brac przez cały cykl :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 847 848 849 850 851 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ