SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Niestety wszystko sie skonczylo u mnie. BYlam dzisiaj u lekarza. Brak akcji serca, a powinno juz byc. Pozatym za duzy pecherzyk żółtkowy...
    Mam odstawic duphaston i czekac na krwawienie, jesli sie nie pojawi to tabletka, albo zabieg... jestem załamana

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Czesc. Niestety wszystko sie skonczylo u mnie. BYlam dzisiaj u lekarza. Brak akcji serca, a powinno juz byc. Pozatym za duzy pecherzyk żółtkowy...
    Mam odstawic duphaston i czekac na krwawienie, jesli sie nie pojawi to tabletka, albo zabieg... jestem załamana

Oj plemniczka tak mi przykro!!! A tak wszystkie trzymałyśmy kciuki za ciebie i resztę fasolinek!!! Sciskam gorąco !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam !!!!

Wy to naprawdę się nudzicie .
    nie zdołam Was nadrobić.
    Plemniczko bardzo mi przykro . Co można powiedzieć w takich chwilach . Nic tylko mocno przytulić .
    Robiłam dziś test owu i negatyw . dziś owu bo ładnie się podniosło i wszystko pasuję . Dla porównania
    http://s0.zmniejszacz.pl/DSC00322_zmniejszacz-pl_154506.jpg

• Dora Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko nie wiem co powiedzieć... jest mi bardzo przykro... to niesprawiedliwe

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

biedactwo, az brak słów, ściskam cie mocno :(

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze mnie as wreszcie suwaczka stworzyłam!!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczko tak mi przykro :-( nie wiem co ci powiedziec . Tak trzymalam kciuki zeby u Ciebie bylo ok a tu taka tragedia. ZYCIE BYWA OKTUTNE I NIESPRAWIEDLIWE TO NIE FER ine kobiety ktore zle sie prowadza moga miec a my nie. Trzymaj sie kochana i sciskam mocniutko moze bastepnym razem bedzie to szczesliwa ciaza z wspinialym finalem :-). Z calego serduszka Ci tego zycze. Gdybym mogla to mogla bym jeszcze dluzej czekac a zeby ci sie udalo szczesliwie zajsc i donosic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki jak tam dzien mija ? z tego wszystkiego zapomnualam sie z wami przywitac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mała!!! Zycie naprawde nie fer jest!!!
    Dziś się dowiedziałam ze 13letnia sąsiadka mojej znajomej jest w ciąży!!! masakra jakaś i nawet nie wie kto ojcem jest!!!
    A my co starania latania badania i nic!!!;-(

• anna_w Ekspertka

Wysłany: 18 grudnia 2012, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

Plemniczko, tak strasznie mi przykro, wiem przez co przechodzisz. Ja przeżyłam podobną sytuację i wiem jak było ciężko i wiem też że żadne słowa nie są w stanie złagodzić ten ból straty. Trzymaj się, ściskamy mocno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko wiem co przechodzisz, przeżywałam to samo rok temu. Jeżeli jest możliwosć to lepiej żebyś poroniła sama w domu, niż poddawała się zabiegowi. No niestety tak to czasami w życiu bywa, dlatego ja wam już nie raz powtarzałam, że zajście w ciaże, to dopiero początek udręk, a nie radości :( Bardzo mocno cię ściskam. Ból pozostanie przez jakiś czas, ale z biegiem czasu rana się zagoi. Lekarz mi przetłumaczył, że to jest naturalna selekcja, gdyby płód przeżył, to mogłabyś urodzić chore dziecko. Jeszcze będziesz szczęśliwą mamą zobaczysz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj pojawiły się piękne dwie krechy na teście owu, M. chory na zapalenie oskrzeli, mam się sama obsłużyć :| PS. Wracam do żywych!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko brak mi słów...razem się cieszyłysmy to i razem z Tobą będziemy płakać...nic z tego nie rozumiem...drugi raz i powtórka...już nie wiem co lepsze, nie zachodzić chyba wcale. Przytulam Cię mocno i będę z Tobą myslami...odpocznij jesli, to w ogóle możliwe. Już dla Ciebie tych doswiadczeń dosć...teraz ma być już tylko dobrze!!!!

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dzis mam glutka, hehe no ten wiesiolek na prawde wplywa na sluz, zawsze mialam ale taki ladniejszy jest teraz z tym wiesiokiem.

a jak ktoras ma ochote to wlasnie na Fb wrzucilam zdjecia z ziemi swietej :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Monika 30 Znajoma

Wysłany: 18 grudnia 2012, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Dołączam do Was w starankach. Ja też jestem po przejściach. Urodziłam martwe dziecko w 40 tc.
    Plemniczko współczuje i przytulam. (*)(*)(*) dla Aniołka.
    Wierzę, że dla kazdej z nas zaświeci słońce i będziemy ię cieszyc naszymi dzieciaczkami

Kubuś 25.12.2008 (*)(*)(*) 40 tc
    f405fb7f177f951a452db3f6b0fc77b0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Monika30!!!
    Ja też wierze że wkońcu każdej z nas zaświeci słoneczko!!;-)

Monika 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    ale dzis mam glutka, hehe no ten wiesiolek na prawde wplywa na sluz, zawsze mialam ale taki ladniejszy jest teraz z tym wiesiokiem.

Amicizia u mnie też tak zadziałał. Potop śluzu ! Jestem zachwycona wiesiołkiem. A dzisiaj mam pwulację więc ostro działam! chyba .. o ile da się działać z chorym.

Amicizia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Amicizia wrote:

Amicizia u mnie też tak zadziałał. Potop śluzu ! Jestem zachwycona wiesiołkiem. A dzisiaj mam pwulację więc ostro działam! chyba .. o ile da się działać z chorym.

Rucia działaj działaj wyciśnij ze swojego wszystkie poty!!! chory nie chory niech działa he he!!:)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika 30 wrote:
    Hej dziewczyny
    Dołączam do Was w starankach. Ja też jestem po przejściach. Urodziłam martwe dziecko w 40 tc.
    Plemniczko współczuje i przytulam. (*)(*)(*) dla Aniołka.
    Wierzę, że dla kazdej z nas zaświeci słońce i będziemy ię cieszyc naszymi dzieciaczkami

witam i tez w to wierzr :)

dobra ja zmykam na eriale itd a wam zycze milego wieczorku :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Amicizia wrote:

nioim fajna sprawa szkoda ty;ko ze w tym cyklu nie wolno mi go wykorzystac ale to chyba znaczy ze moge go brac przez cały cykl :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 847 848 849 850 851 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ