X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza okropna tu!!!! dziewczynki gdzie wy jesteście!!!;-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja znow jestem na chwile bo po tesciow jade na lotnisko wirc mam chwile czasu na poklikanie :-) ale nie wiem czy ktoras jeszcze tu jest

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    no ja znow jestem na chwile bo po tesciow jade na lotnisko wirc mam chwile czasu na poklikanie :-) ale nie wiem czy ktoras jeszcze tu jest

Mała jestem z doskoku prawie cały dzień dziś he he!!;-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja nie mam takiej mozliwosci zeby teraz ciagle siedziec z wami :-( i brakuje mi czasem naszych pogaduszek . Jak nam chwile wolnego to z doskoku cos tam was poczytam i popisze. Moze to dobrze z jednej strony bo traktuje to troche jak odwyk od nakrecania sie w tym cyklu. Az soebie nie poznaje ze w tym cyklu mam wszystko gdzies. :-)

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no żesz w d*pe kopana, dlaczego tak musi być! Współczuje Plemnisiu i przytulam was mocno, bo pewnie M też to przeżywa. Smutno i przykro... brak słów.

Dziewczyny macie pozdrowienia od Natusi.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekujemy gosiu i tez ja pozdrow. A tak po zatym to gdzie ona sie podziewa ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZięki gocha!!! a właśnie to gdzie ona!!:-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

nie wiem co, napisać :( Plemniczko, siedzę i z trudem powstrzymuję płacz :( To jest takie NIESPRAWIEDLIWE! Nawet nie wyobrażam sobie, co w tej chwili czujesz... Ja mogę tylko wirtualnie Cię uścisnąć... Trzymaj się plemniczko!

Kurde, co się dzieje na tym świecie :(

No i cześć Moniko 30... Twój wpis też był bardzo smutny........... Dzisiejszy wieczór chyba upłynie mi pod znakiem refleksji nad niesprawiedliwoscią tego świata :(

Monika 30 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Czesc. Niestety wszystko sie skonczylo u mnie. BYlam dzisiaj u lekarza. Brak akcji serca, a powinno juz byc. Pozatym za duzy pecherzyk żółtkowy...
    Mam odstawic duphaston i czekac na krwawienie, jesli sie nie pojawi to tabletka, albo zabieg... jestem załamana

Wiedziałam, że dzisiejszy dzień jest popieprzony, ale to już kropla, która przelała goryczy... to niesprawiedliwe!
    Plemniczka, tulam Cię:*

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bardzo Wam współczuję dziewczyny - Plemniczko i Moniko 30, nic więcej nie jestem w stanie napisać, bo brak mi słów :(
    Mam tylko nadzieję, że w końcu Wszystkie będziemy niedługo mogły cieszyć się zdrowymi ciążami i będzie ok.
    Trzymajcie się dziewczyny i w dalszym ciągu życzę Wszyskim staraczkom powodzenie i trzymam kciuki

Shagga_80 lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caly czas nie daje mi to spokoju.. dlaczego tak się dzieję....

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Amicizia wrote:
    ale dzis mam glutka, hehe no ten wiesiolek na prawde wplywa na sluz, zawsze mialam ale taki ladniejszy jest teraz z tym wiesiokiem.

a jak ktoras ma ochote to wlasnie na Fb wrzucilam zdjecia z ziemi swietej :)

Amicizia u mnie też tak zadziałał. Potop śluzu ! Jestem zachwycona wiesiołkiem. A dzisiaj mam pwulację więc ostro działam! chyba .. o ile da się działać z chorym.

moja przyjaciółka leczy się, ponieważ ma policystyczne jajniki, brak owulacji, śluzu płodnego... skoro mi pomogło siemię lniane i wiesiołek, to jej poleciłam... jak była u kolejnego lekarza (jakiś specjalista z Łodzi czy okolic) zapytała czy przy zażywanych lekach może zastosować olej z wiesiołka na poprawę śluzu- odpowiedział jej:
    wie Pani, śluz można poprawić na wiele sposobów... w jednym z nich należy pójść za stodołę i wysmarować sobie czoło gnojówką...
    tak ją zatkało, że już się nic nie odezwała!

• Dora Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspaniały lekarz!!! heh masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beznadziejny dzień:( idę spać...
    dobranoc dziewczęta, do jutra...

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra co za lekarz... niezly gbur, za takie traktowanie pacjentów to zwolnic go powinni... ale to nie w naszym kraju

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc, tez sie zbieram spijcie dobrze i do jutra :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc i ja też uciekam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczęta... w miarę miłego dnia życzę

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Libra, hej dziewczyny...coś nie mogę przestać myśleć o wczorajszym dniu....mój też był kiepski...liczyłam na @ a tu echo...chodzę taka naładowana, że już sama nie wiem co z tym ładunkiem zrobić. I do tego dziś temp. odbiła wyżej...jak ja mam to rozumieć? no jak?

Jak jutro pójdzie w górę, to dobry znak ale jak spadnie, to chyba biorę lutka i koniec....działa mi ta tempka na nerwy i to jak!!!!!!

Co się dzieje z Zośką? z Saandrą, z resztą dziewczynek?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2012, 06:40

Sandraa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Cześć Libra, hej dziewczyny...coś nie mogę przestać myśleć o wczorajszym dniu....mój też był kiepski...liczyłam na @ a tu echo...chodzę taka naładowana, że już sama nie wiem co z tym ładunkiem zrobić. I do tego dziś temp. odbiła wyżej...jak ja mam to rozumieć? no jak?

Jak jutro pójdzie w górę, to dobry znak ale jak spadnie, to chyba biorę lutka i koniec....działa mi ta tempka na nerwy i to jak!!!!!!

Co się dzieje z Zośką? z Saandrą, z resztą dziewczynek?

ja nic nie wiem:(

‹‹ 848 849 850 851 852 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ