plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja nie mam takiej mozliwosci zeby teraz ciagle siedziec z wami
i brakuje mi czasem naszych pogaduszek . Jak nam chwile wolnego to z doskoku cos tam was poczytam i popisze. Moze to dobrze z jednej strony bo traktuje to troche jak odwyk od nakrecania sie w tym cyklu. Az soebie nie poznaje ze w tym cyklu mam wszystko gdzies.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
no żesz w d*pe kopana, dlaczego tak musi być! Współczuje Plemnisiu i przytulam was mocno, bo pewnie M też to przeżywa. Smutno i przykro... brak słów.
Dziewczyny macie pozdrowienia od Natusi.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
nie wiem co, napisaćPlemniczko, siedzę i z trudem powstrzymuję płacz
To jest takie NIESPRAWIEDLIWE! Nawet nie wyobrażam sobie, co w tej chwili czujesz... Ja mogę tylko wirtualnie Cię uścisnąć... Trzymaj się plemniczko!
Kurde, co się dzieje na tym świecie
No i cześć Moniko 30... Twój wpis też był bardzo smutny........... Dzisiejszy wieczór chyba upłynie mi pod znakiem refleksji nad niesprawiedliwoscią tego świataMonika 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Czesc. Niestety wszystko sie skonczylo u mnie. BYlam dzisiaj u lekarza. Brak akcji serca, a powinno juz byc. Pozatym za duzy pecherzyk żółtkowy...
Mam odstawic duphaston i czekac na krwawienie, jesli sie nie pojawi to tabletka, albo zabieg... jestem załamana
Wiedziałam, że dzisiejszy dzień jest popieprzony, ale to już kropla, która przelała goryczy... to niesprawiedliwe!
Plemniczka, tulam Cię:* -
Tak bardzo Wam współczuję dziewczyny - Plemniczko i Moniko 30, nic więcej nie jestem w stanie napisać, bo brak mi słów
Mam tylko nadzieję, że w końcu Wszystkie będziemy niedługo mogły cieszyć się zdrowymi ciążami i będzie ok.
Trzymajcie się dziewczyny i w dalszym ciągu życzę Wszyskim staraczkom powodzenie i trzymam kciukiShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Amicizia wrote:ale dzis mam glutka, hehe no ten wiesiolek na prawde wplywa na sluz, zawsze mialam ale taki ladniejszy jest teraz z tym wiesiokiem.
a jak ktoras ma ochote to wlasnie na Fb wrzucilam zdjecia z ziemi swietej
Amicizia u mnie też tak zadziałał. Potop śluzu ! Jestem zachwycona wiesiołkiem. A dzisiaj mam pwulację więc ostro działam! chyba .. o ile da się działać z chorym.
moja przyjaciółka leczy się, ponieważ ma policystyczne jajniki, brak owulacji, śluzu płodnego... skoro mi pomogło siemię lniane i wiesiołek, to jej poleciłam... jak była u kolejnego lekarza (jakiś specjalista z Łodzi czy okolic) zapytała czy przy zażywanych lekach może zastosować olej z wiesiołka na poprawę śluzu- odpowiedział jej:
wie Pani, śluz można poprawić na wiele sposobów... w jednym z nich należy pójść za stodołę i wysmarować sobie czoło gnojówką...
tak ją zatkało, że już się nic nie odezwała! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Libra, hej dziewczyny...coś nie mogę przestać myśleć o wczorajszym dniu....mój też był kiepski...liczyłam na @ a tu echo...chodzę taka naładowana, że już sama nie wiem co z tym ładunkiem zrobić. I do tego dziś temp. odbiła wyżej...jak ja mam to rozumieć? no jak?
Jak jutro pójdzie w górę, to dobry znak ale jak spadnie, to chyba biorę lutka i koniec....działa mi ta tempka na nerwy i to jak!!!!!!
Co się dzieje z Zośką? z Saandrą, z resztą dziewczynek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2012, 06:40
Sandraa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Cześć Libra, hej dziewczyny...coś nie mogę przestać myśleć o wczorajszym dniu....mój też był kiepski...liczyłam na @ a tu echo...chodzę taka naładowana, że już sama nie wiem co z tym ładunkiem zrobić. I do tego dziś temp. odbiła wyżej...jak ja mam to rozumieć? no jak?
Jak jutro pójdzie w górę, to dobry znak ale jak spadnie, to chyba biorę lutka i koniec....działa mi ta tempka na nerwy i to jak!!!!!!
Co się dzieje z Zośką? z Saandrą, z resztą dziewczynek?
ja nic nie wiem:(