plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Libra teraz ci nie powiem, bo nie pamiętam, a wyniki mam w domu. Ale coś mi świta że 9,9 czegoś tam. Z tym, że tamten cykl miał 35dni a nie 28-29 jak standardowo, a badałam go w 24dc tak jak przy książkowym.
hej, tak sobie jeszcze wczoraj o Tobie myślałam... może wszystko było ok, bo owulacja była później i dlatego mnie wyszło... szczyt progesteronu jest ok 8dpo... poza tym czytałam gdzieś na którymś portalu medycznym, że progesteron najlepiej badać też 3 dni pod rząd, bo on lubi zmieniać wartość nawet o 50%... -
nick nieaktualnyAmicizia wrote:dziewczyny a ja mam pytanie do tych co na monitoring chodzą jak to wygląda od strony praktycznej płatne czy refundowane ile i jak się płaci itd.
to zależy... jeżeli trafisz na fajnego lekarza z nfz to na każdej wizycie może zrobić Ci to badanie i nic nie będziesz płacić... prywatnie koszt takiego badania waha się od 30zł do 100złBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Cześć dziewczyny, grypa nadal nie oduszcza, miłego dnia wam życzę
Rucia, ale Cię gnębi to choróbsko... a ja bym teraz mogła się rozchorować choć tak na tydzień... u mnie wszyscy chorzy - szpital domowy mam:) - teściu i teściowa zapalenie oskrzeli, m grypka, która też zaczęła oskrzela atakować... tylko ja jedna zostałam - nawet kataru nie dostałam... -
Cześć Ruciu, Muzarciu, Shagga, Dora, Beatko, Blondi i Libra
Muzarciu, no wpadam wpadam, ale - jak wiadomo - mam teraz urlop i rzadziej wchodzę. Co innego jak jestem w pracy - wtedy forum włączone non-stop
Pozwolę sobie wkleić tabelkę, bo została w tyle, a ja jestem mocno nie na bieżąco z tym, co nas czeka w nadchodzących dniach
BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(2.08.2013)
gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
muzarcia............1.....................30lat........10.12(?)............opolskie
natusia...............2.....................27lat.......18.12................kuj-pom
LuSiA:)...............3.....................22lata......22.12...............Niemcy
Malvinka.............3.....................25lat.......25.12...............dolnośląskie
Sandraa.............7.....................22lata.....02.01...............wielkopolska..
Rucia ..............14.....................26lat........02.01................mazowieckie
Amicizia ............2(chwil.przerw)26 lat.......05.01................małopolskie
Woseba...............odwołane......24lata......06.01................południe Polski
Shagga_80........2.....................32lat.......06.01.................łódzkie
Kopciuszek126...13..................29lat........06.01................łódzkie
patik....................1...................24lata......06.01................śląskie.
mauysia.............4.....................31lat.......06.01.................wielkopolskie
anusia84.............7...................28lat........09.01................dolnośląskie
Libra...................3...................30lat........10.01.................łódzkie
zosia-ktosia........6....................29lat.......11.01..................łódzkie
AGA30...............25..................30lat.......12.01.................opolskie
Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie
gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie
Beata.................6...................28lat.......14.01.................mazowieckie
aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie
Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie
Mała29.............89.....................29lat........18.01................Wielka Brytania
anna_w...............9.....................30lat.......20.01................lubelskie
kiti..........................4................24lata.....????................małopolskie
klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
Kasiulek215..........5.................25lat.......????.................małopolskieBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:witajcie kochane jak tam po świętach widzę że chróbska podopadały... zdrówka życze wszystkim kurującym sie
Libruś dziś masz wizytę?
Mazurcia testuj choć kurczę... no nie wiem nie chcę Cię zniechęcać ale jakoś mi nie wygląda to na wykres ciążowy, choć cuda sie zdarzaja i różne dziwaczne wykresy, no i nasze objawy jak tak bardzo wyglądamy, wiec uważam że powinnaś zatestować żeby rozwiac wszelkie wątpliwości...
ehh wiem coś o tym bo przy moim cyklu 76 dn. co parę dni testowałam heheh i ciągle miałam nadzieję a przeciez to było bez sensu...
kochana życzę Ci kolejnego szczęśliwego cyklu (choć może ten sie okazać cudem szczęśliwy?)
tak, dzisiaj o 18-tej... już pewnie nie będę się mogła na czymkolwiek skupićmuszę się wziąć za robotę, to jakoś przetrwam...
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Beata wrote:Shagga trzymam kciuki za pomyśle rozwiązneie Twojego problemu i pozytywnej reakcji szefa na propozycję
Siedzę jak na szpilkach od 8 ...i już bałam się,że coś to zły znak,że nie zagląda do mnie...ale okazało się,że rano był na spotkaniu i dopiero przyjechał niedawno...decyzji nadal nie znam:(
Trzymajcie kicuki, plissss
trzymam ostro:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(2.08.2013)
gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
muzarcia............1.....................30lat........10.12(?)............opolskie
natusia...............2.....................27lat.......18.12................kuj-pom
LuSiA:)...............3.....................22lata......22.12...............Niemcy
Malvinka.............3.....................25lat.......25.12...............dolnośląskie
Sandraa.............7.....................22lata.....02.01...............wielkopolska..
Rucia ..............14.....................26lat........02.01................mazowieckie
Amicizia ............2(chwil.przerw)26 lat.......05.01................małopolskie
Woseba...............odwołane......24lata......06.01................południe Polski
Shagga_80........2.....................32lat.......06.01.................łódzkie
Kopciuszek126...13..................29lat........06.01................łódzkie
patik....................1...................24lata......06.01................śląskie.
mauysia.............4.....................31lat.......06.01.................wielkopolskie
anusia84.............7...................28lat........09.01................dolnośląskie
ewela84..............6...................28lat........09.01................świętokrzyskie
Libra...................3...................30lat........10.01.................łódzkie
zosia-ktosia........6....................29lat.......11.01..................łódzkie
AGA30...............25..................30lat.......12.01.................opolskie
Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie
gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie
Beata.................6...................28lat.......14.01.................mazowieckie
aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie
Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie
Mała29.............89.....................29lat........18.01................Wielka Brytania
anna_w...............9.....................30lat.......20.01................lubelskie
kiti..........................4................24lata.....????................małopolskie
klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
Kasiulek215..........5.................25lat.......????.................małopolskie -
nick nieaktualnyTo mam testować? No dobrze ale ja wiem, że nie ma ciąży...wezmę luteinę dziś jak starczy mi odwagi...he he dopiszcie ewelkę a ja lecę po obrus nowy kolędowy, świece i kopertę...obrus nowy, bo od dwóch trzech lat planuję kupić i nigdy nic z tego nie wychodziło...dziś wyjdzie...buziam..papapa
i jest ewelka w naszej tabeli;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 10:16
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Hej Dziewczynki...witam się z Wami z pracy...dziś jestem ostatni dzień...a wczoraj przedstawiłam Szefowi moją propozycję i teraz siedzę jak na szpilkach, kiedy wreszcie przyjdzie do biura i co mi odpowie...a tak strasznie dziś nie chciało mi się wstawać - obudziłam się o 5 na tempkę (sama się budzę tak, nawet nie muszę ustawiać budzika 5 - 5:30) i już dziś nie zasnęłam dalej - a po 7 ubrałam się i pojechałam do pracy..a pogoda dziś jakoś taka ponura
Oby do 16...a potem idziemy z Mężem do kina
Zresztą dziś w ogóle dużo się dziać będzie,więc jakoś dzień zleci.
Rucia, w radio mówili,że bardzo dużo ludzi choruje na grypę, to już prawie epidemia...dużo zdrówka dla Ciebie - a jak reszta rodziny?
Muzarcia, testuj kobito, bo my tu umieramy z ciekawości - zresztą jak jesteś po spodziewanym terminie @ to możesz test robi o każdej porze dnia nie musisz z porannego moczuTrzymam kciuki
A co do Teściów i Ich uwag, to szkoda słów...ja chwała bogu,że widuję swoich (a szczególnie Teściową) rzadko - mimo,że mieszkają dwa bloki dalej...zresztą ja i z własną Mamą kiepsko dogaduję sięOstatnio to w ogóle najszczęśliwsza jestem jak jesteśmy w 3-kę tylko
Shagga reszta rodziny odpukać na szczeście teraz jest zdrowa, w tamtym tygodniu jedynie przechodziliśmy zapalenie oskrzeli.
Gdzie wy dziewczyny mieszkacie, ze u Was tak ponuro?U mnie piękne słońce świeci od rana !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Cześć dziewczyny, grypa nadal nie oduszcza, miłego dnia wam życzę
Rucia, ale Cię gnębi to choróbsko... a ja bym teraz mogła się rozchorować choć tak na tydzień... u mnie wszyscy chorzy - szpital domowy mam:) - teściu i teściowa zapalenie oskrzeli, m grypka, która też zaczęła oskrzela atakować... tylko ja jedna zostałam - nawet kataru nie dostałam...
Libra u mnie w tamtym tygodniu było zapalenie oskrzeli, a teraz grypa. Dla mnie to fenomen, bo taki cuda u mnie zdażają się raz na 10 lat -
nick nieaktualny