X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ciąży brak...chyba, że teraz lutek podtrzyma te terminatory z 25.12 he he

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mAZURCIU DOSTAŁAŚ @?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    U mnie ciąży brak...chyba, że teraz lutek podtrzyma te terminatory z 25.12 he he

Muzarcia a robiłaś jakiś test czy co!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja nie kumam dlaczego Ci w ogóle spada od razu tempka...badałaś progesteron? wygląda na kłopot z drugą fazą cyklu teraz...może trzeba coś podać?

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    libra to koniecznie daj znać i pamietaj wypytaj o wszystko ze szczególami :)

napiszę Ci dokładnie wieczorkiem na priv

no no na to licze kochana, dlatego sie przypomniałam

hej a co aktualizowałaś teraz bo nie wiem na co patrzec myślałam że termin@ kiti ale widzę że nie diopisany...

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga miałam Ci napisać że 3dpo to nic..... ale widze że Mazurcia lepiej obeznana wiec już nic nie piszę :(

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Tak to przynajmniej pozostajesz w błogiej nieświadomości ;) Jeszcze tylko 5 dni i wszystko będzie jasne...

Mauysia u mnie na 3-4 dni przed @ jest spadek temeratury, więc mogę w miarę określić czy idzie @.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga ja nie kumam dlaczego Ci w ogóle spada od razu tempka...badałaś progesteron? wygląda na kłopot z drugą fazą cyklu teraz...może trzeba coś podać?

Muzarcia badania mialam wszystkie w normie mi lekarz powiedział!!!
    W pierwszym cyklu brałam dupohstan teraz mi lekarz nic nie kazał brać!!!
    Ale ta moja tempka skacze cały czas tak !!!!może taka moja natura!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam test...ale tak dla Was, bo ja wiedziałam, że nie jestem zaciążona...

Aga właśnie trzymam pod jęzorem luteinę 50 ;-) będzie się działo... za kilka dni...
    Odetchnę...zacznę nowy cykl...najgorsza ta pierwsza tabletka...teraz trzymajcie kciuki za działanie prawidłowe i skuteczne tych pigułek...idę prasować obrus na kolędę...ech...kasiora do koperty itd.

Rucia, Beata, Dora lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga zdecydowanie coś jest nie tak z twoim cyklem. Chociaż moje też są o kant dupe potłuc ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Agunia Beata ma rację...może dopiero nastąpi odbicie...bo plusiki masz trzy...zobaczymy...Ja się już lepiej nie odzywam, bo sama mam taki bajzel w wykresie, że szkoda gadać...idę pracować, tymczasem laseczki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Robiłam test...ale tak dla Was, bo ja wiedziałam, że nie jestem zaciążona...

Aga właśnie trzymam pod jęzorem luteinę 50 ;-) będzie się działo... za kilka dni...
    Odetchnę...zacznę nowy cykl...najgorsza ta pierwsza tabletka...teraz trzymajcie kciuki za działanie prawidłowe i skuteczne tych pigułek...idę prasować obrus na kolędę...ech...kasiora do koperty itd.

U mnie też jutro ksiądz chodzi. ;/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Aga zdecydowanie coś jest nie tak z twoim cyklem. Chociaż moje też są o kant dupe potłuc ;/

Zobaczymy co wyjdzie tym razem!!!
    A jak nic nie wyjdzie to powiem lekarzowi o tej tempce mojej!!!
    Ale u mnie to pewnie to przez to że póżno spać chodzę w nocy się budzę i może to tempke zakłuca!!!
    Sluz piękny testy też tylko ta tempka do bani!!!;-(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie powinna tempka podbić po progesteronie dodatkowym....zobaczymy czy podziała...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    U mnie powinna tempka podbić po progesteronie dodatkowym....zobaczymy czy podziała...

Muzarcia oby zadziałały szbko i bez problemu ci tabletki i spokojnie nowy cykl zaczynaj!!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jest do bani jeno rozchwiana...ja od nowego cyklu robię pomiary trzema termometrami i w trzech różnych miejscach...a co! tak dla zebrania doświadczenia, cel naukowy...i już się nie staramy o maleństwo...koniec ze staraniami...recesja, kryzys...nie ma co szaleć...buziam i spadam...czekamy na rezultaty progesteronu jaki właśnie zaczęłam brać....

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    muzarcia wrote:

Muzarcia badania mialam wszystkie w normie mi lekarz powiedział!!!
    W pierwszym cyklu brałam dupohstan teraz mi lekarz nic nie kazał brać!!!
    Ale ta moja tempka skacze cały czas tak !!!!może taka moja natura!!!

AGA... Ty to masz góry i doliny i przed owulką i po owulce... a do owulki i tak dochodzi, najwidoczniej tak już masz...

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Wiesz co Agunia Beata ma rację...może dopiero nastąpi odbicie...bo plusiki masz trzy...zobaczymy...Ja się już lepiej nie odzywam, bo sama mam taki bajzel w wykresie, że szkoda gadać...idę pracować, tymczasem laseczki...

no takia była moja pierwsza myśl jak spojrzałam na jej wykres ale ja nie jestem tak obeznana jak Ty MAZURCIU i nie wiem jaki wpływ na temp. maja skoki poszczególnych hormonów i różne nieprawidlowości...

dopiero się uczę choć własciwie chyba aż tak bardzo nie chcę się zaglębiac bo zwariuję

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra no oby taka moja natura!!!
    Lecę obiadek jeść bo chłop mój spagetti zrobił!!!
    Wpadnę póżniej do was jeszcze!!! :-)

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Rucia wrote:

Zobaczymy co wyjdzie tym razem!!!
    A jak nic nie wyjdzie to powiem lekarzowi o tej tempce mojej!!!
    Ale u mnie to pewnie to przez to że póżno spać chodzę w nocy się budzę i może to tempke zakłuca!!!
    Sluz piękny testy też tylko ta tempka do bani!!!;-(

jakto a tak jak chodzisz to nic nie mówisz?
    ja własnie teraz idę dopiero 21 stycznia z moimi pełnymi wykresami i niech mówi co o tym myśli... może cos sie w końcu wyjaśni
    i jesli jest źle to niech w końcu mi =coś da...

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 879 880 881 882 883 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ