plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Beata wrote:libra to koniecznie daj znać i pamietaj wypytaj o wszystko ze szczególami
napiszę Ci dokładnie wieczorkiem na priv
no no na to licze kochana, dlatego sie przypomniałam
hej a co aktualizowałaś teraz bo nie wiem na co patrzec myślałam że termin@ kiti ale widzę że nie diopisany...Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Aga ja nie kumam dlaczego Ci w ogóle spada od razu tempka...badałaś progesteron? wygląda na kłopot z drugą fazą cyklu teraz...może trzeba coś podać?
Muzarcia badania mialam wszystkie w normie mi lekarz powiedział!!!
W pierwszym cyklu brałam dupohstan teraz mi lekarz nic nie kazał brać!!!
Ale ta moja tempka skacze cały czas tak !!!!może taka moja natura!!! -
nick nieaktualnyRobiłam test...ale tak dla Was, bo ja wiedziałam, że nie jestem zaciążona...
Aga właśnie trzymam pod jęzorem luteinę 50będzie się działo... za kilka dni...
Odetchnę...zacznę nowy cykl...najgorsza ta pierwsza tabletka...teraz trzymajcie kciuki za działanie prawidłowe i skuteczne tych pigułek...idę prasować obrus na kolędę...ech...kasiora do koperty itd.Rucia, Beata, Dora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Robiłam test...ale tak dla Was, bo ja wiedziałam, że nie jestem zaciążona...
Aga właśnie trzymam pod jęzorem luteinę 50będzie się działo... za kilka dni...
Odetchnę...zacznę nowy cykl...najgorsza ta pierwsza tabletka...teraz trzymajcie kciuki za działanie prawidłowe i skuteczne tych pigułek...idę prasować obrus na kolędę...ech...kasiora do koperty itd.
U mnie też jutro ksiądz chodzi. ;/ -
nick nieaktualnyRucia wrote:Aga zdecydowanie coś jest nie tak z twoim cyklem. Chociaż moje też są o kant dupe potłuc ;/
Zobaczymy co wyjdzie tym razem!!!
A jak nic nie wyjdzie to powiem lekarzowi o tej tempce mojej!!!
Ale u mnie to pewnie to przez to że póżno spać chodzę w nocy się budzę i może to tempke zakłuca!!!
Sluz piękny testy też tylko ta tempka do bani!!!;-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie jest do bani jeno rozchwiana...ja od nowego cyklu robię pomiary trzema termometrami i w trzech różnych miejscach...a co! tak dla zebrania doświadczenia, cel naukowy...i już się nie staramy o maleństwo...koniec ze staraniami...recesja, kryzys...nie ma co szaleć...buziam i spadam...czekamy na rezultaty progesteronu jaki właśnie zaczęłam brać....
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:muzarcia wrote:Aga ja nie kumam dlaczego Ci w ogóle spada od razu tempka...badałaś progesteron? wygląda na kłopot z drugą fazą cyklu teraz...może trzeba coś podać?
Muzarcia badania mialam wszystkie w normie mi lekarz powiedział!!!
W pierwszym cyklu brałam dupohstan teraz mi lekarz nic nie kazał brać!!!
Ale ta moja tempka skacze cały czas tak !!!!może taka moja natura!!!
AGA... Ty to masz góry i doliny i przed owulką i po owulce... a do owulki i tak dochodzi, najwidoczniej tak już masz... -
muzarcia wrote:Wiesz co Agunia Beata ma rację...może dopiero nastąpi odbicie...bo plusiki masz trzy...zobaczymy...Ja się już lepiej nie odzywam, bo sama mam taki bajzel w wykresie, że szkoda gadać...idę pracować, tymczasem laseczki...
no takia była moja pierwsza myśl jak spojrzałam na jej wykres ale ja nie jestem tak obeznana jak Ty MAZURCIU i nie wiem jaki wpływ na temp. maja skoki poszczególnych hormonów i różne nieprawidlowości...
dopiero się uczę choć własciwie chyba aż tak bardzo nie chcę się zaglębiac bo zwariujęOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Rucia wrote:Aga zdecydowanie coś jest nie tak z twoim cyklem. Chociaż moje też są o kant dupe potłuc ;/
Zobaczymy co wyjdzie tym razem!!!
A jak nic nie wyjdzie to powiem lekarzowi o tej tempce mojej!!!
Ale u mnie to pewnie to przez to że póżno spać chodzę w nocy się budzę i może to tempke zakłuca!!!
Sluz piękny testy też tylko ta tempka do bani!!!;-(
jakto a tak jak chodzisz to nic nie mówisz?
ja własnie teraz idę dopiero 21 stycznia z moimi pełnymi wykresami i niech mówi co o tym myśli... może cos sie w końcu wyjaśni
i jesli jest źle to niech w końcu mi =coś da...Oliwka 2006