Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ciąży brak...chyba, że teraz lutek podtrzyma te terminatory z 25.12 he he

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mAZURCIU DOSTAŁAŚ @?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    U mnie ciąży brak...chyba, że teraz lutek podtrzyma te terminatory z 25.12 he he

Muzarcia a robiłaś jakiś test czy co!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja nie kumam dlaczego Ci w ogóle spada od razu tempka...badałaś progesteron? wygląda na kłopot z drugą fazą cyklu teraz...może trzeba coś podać?

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    libra to koniecznie daj znać i pamietaj wypytaj o wszystko ze szczególami :)

napiszę Ci dokładnie wieczorkiem na priv

no no na to licze kochana, dlatego sie przypomniałam

hej a co aktualizowałaś teraz bo nie wiem na co patrzec myślałam że termin@ kiti ale widzę że nie diopisany...

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga miałam Ci napisać że 3dpo to nic..... ale widze że Mazurcia lepiej obeznana wiec już nic nie piszę :(

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Tak to przynajmniej pozostajesz w błogiej nieświadomości ;) Jeszcze tylko 5 dni i wszystko będzie jasne...

Mauysia u mnie na 3-4 dni przed @ jest spadek temeratury, więc mogę w miarę określić czy idzie @.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga ja nie kumam dlaczego Ci w ogóle spada od razu tempka...badałaś progesteron? wygląda na kłopot z drugą fazą cyklu teraz...może trzeba coś podać?

Muzarcia badania mialam wszystkie w normie mi lekarz powiedział!!!
    W pierwszym cyklu brałam dupohstan teraz mi lekarz nic nie kazał brać!!!
    Ale ta moja tempka skacze cały czas tak !!!!może taka moja natura!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam test...ale tak dla Was, bo ja wiedziałam, że nie jestem zaciążona...

Aga właśnie trzymam pod jęzorem luteinę 50 ;-) będzie się działo... za kilka dni...
    Odetchnę...zacznę nowy cykl...najgorsza ta pierwsza tabletka...teraz trzymajcie kciuki za działanie prawidłowe i skuteczne tych pigułek...idę prasować obrus na kolędę...ech...kasiora do koperty itd.

nick nieaktualny, Beata, Dora lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga zdecydowanie coś jest nie tak z twoim cyklem. Chociaż moje też są o kant dupe potłuc ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Agunia Beata ma rację...może dopiero nastąpi odbicie...bo plusiki masz trzy...zobaczymy...Ja się już lepiej nie odzywam, bo sama mam taki bajzel w wykresie, że szkoda gadać...idę pracować, tymczasem laseczki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Robiłam test...ale tak dla Was, bo ja wiedziałam, że nie jestem zaciążona...

Aga właśnie trzymam pod jęzorem luteinę 50 ;-) będzie się działo... za kilka dni...
    Odetchnę...zacznę nowy cykl...najgorsza ta pierwsza tabletka...teraz trzymajcie kciuki za działanie prawidłowe i skuteczne tych pigułek...idę prasować obrus na kolędę...ech...kasiora do koperty itd.

U mnie też jutro ksiądz chodzi. ;/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Aga zdecydowanie coś jest nie tak z twoim cyklem. Chociaż moje też są o kant dupe potłuc ;/

Zobaczymy co wyjdzie tym razem!!!
    A jak nic nie wyjdzie to powiem lekarzowi o tej tempce mojej!!!
    Ale u mnie to pewnie to przez to że póżno spać chodzę w nocy się budzę i może to tempke zakłuca!!!
    Sluz piękny testy też tylko ta tempka do bani!!!;-(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie powinna tempka podbić po progesteronie dodatkowym....zobaczymy czy podziała...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    U mnie powinna tempka podbić po progesteronie dodatkowym....zobaczymy czy podziała...

Muzarcia oby zadziałały szbko i bez problemu ci tabletki i spokojnie nowy cykl zaczynaj!!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jest do bani jeno rozchwiana...ja od nowego cyklu robię pomiary trzema termometrami i w trzech różnych miejscach...a co! tak dla zebrania doświadczenia, cel naukowy...i już się nie staramy o maleństwo...koniec ze staraniami...recesja, kryzys...nie ma co szaleć...buziam i spadam...czekamy na rezultaty progesteronu jaki właśnie zaczęłam brać....

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    muzarcia wrote:

Muzarcia badania mialam wszystkie w normie mi lekarz powiedział!!!
    W pierwszym cyklu brałam dupohstan teraz mi lekarz nic nie kazał brać!!!
    Ale ta moja tempka skacze cały czas tak !!!!może taka moja natura!!!

AGA... Ty to masz góry i doliny i przed owulką i po owulce... a do owulki i tak dochodzi, najwidoczniej tak już masz...

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Wiesz co Agunia Beata ma rację...może dopiero nastąpi odbicie...bo plusiki masz trzy...zobaczymy...Ja się już lepiej nie odzywam, bo sama mam taki bajzel w wykresie, że szkoda gadać...idę pracować, tymczasem laseczki...

no takia była moja pierwsza myśl jak spojrzałam na jej wykres ale ja nie jestem tak obeznana jak Ty MAZURCIU i nie wiem jaki wpływ na temp. maja skoki poszczególnych hormonów i różne nieprawidlowości...

dopiero się uczę choć własciwie chyba aż tak bardzo nie chcę się zaglębiac bo zwariuję

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra no oby taka moja natura!!!
    Lecę obiadek jeść bo chłop mój spagetti zrobił!!!
    Wpadnę póżniej do was jeszcze!!! :-)

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Rucia wrote:

Zobaczymy co wyjdzie tym razem!!!
    A jak nic nie wyjdzie to powiem lekarzowi o tej tempce mojej!!!
    Ale u mnie to pewnie to przez to że póżno spać chodzę w nocy się budzę i może to tempke zakłuca!!!
    Sluz piękny testy też tylko ta tempka do bani!!!;-(

jakto a tak jak chodzisz to nic nie mówisz?
    ja własnie teraz idę dopiero 21 stycznia z moimi pełnymi wykresami i niech mówi co o tym myśli... może cos sie w końcu wyjaśni
    i jesli jest źle to niech w końcu mi =coś da...

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 879 880 881 882 883 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ