plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
muzarcia wrote:Nie jest do bani jeno rozchwiana...ja od nowego cyklu robię pomiary trzema termometrami i w trzech różnych miejscach...a co! tak dla zebrania doświadczenia, cel naukowy...i już się nie staramy o maleństwo...koniec ze staraniami...recesja, kryzys...nie ma co szaleć...buziam i spadam...czekamy na rezultaty progesteronu jaki właśnie zaczęłam brać....
Mazurciu kochana bo zaraz i ja tak powiem i sie zniechecę...
ja wiem ja tez sobie tak tłumacz®ę ze cieźkie czasy i widocznie Bóg nie chce dać drugiego bo nie damy rady...ale mam nadzieję że tak całkiem nie myślisz bo będę musiala sie poważnie zastanowić czy wogóle się starać..
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
AGA 30 wrote:Libra no oby taka moja natura!!!
Lecę obiadek jeść bo chłop mój spagetti zrobił!!!
Wpadnę póżniej do was jeszcze!!!
hmm ciekawe co u mnie dziś na obiadekOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
no i co zabierasz ze sobą wykresy na wizytę?
u mnie już wyjedzone zresztą i tak mieliśmy dosyć tego świątecznego jedzenia, już wczoraj pichciliśmyOliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:AGA 30 wrote:Rucia wrote:Aga zdecydowanie coś jest nie tak z twoim cyklem. Chociaż moje też są o kant dupe potłuc ;/
Zobaczymy co wyjdzie tym razem!!!
A jak nic nie wyjdzie to powiem lekarzowi o tej tempce mojej!!!
Ale u mnie to pewnie to przez to że póżno spać chodzę w nocy się budzę i może to tempke zakłuca!!!
Sluz piękny testy też tylko ta tempka do bani!!!;-(
jakto a tak jak chodzisz to nic nie mówisz?
ja własnie teraz idę dopiero 21 stycznia z moimi pełnymi wykresami i niech mówi co o tym myśli... może cos sie w końcu wyjaśni
i jesli jest źle to niech w końcu mi =coś da...
mój gin powiedział, by jedynie śluz obserwować i działać w moim przypadku między 10 a 20 dc -
nick nieaktualnyBeata wrote:muzarcia wrote:Nie jest do bani jeno rozchwiana...ja od nowego cyklu robię pomiary trzema termometrami i w trzech różnych miejscach...a co! tak dla zebrania doświadczenia, cel naukowy...i już się nie staramy o maleństwo...koniec ze staraniami...recesja, kryzys...nie ma co szaleć...buziam i spadam...czekamy na rezultaty progesteronu jaki właśnie zaczęłam brać....
Mazurciu kochana bo zaraz i ja tak powiem i sie zniechecę...
ja wiem ja tez sobie tak tłumacz®ę ze cieźkie czasy i widocznie Bóg nie chce dać drugiego bo nie damy rady...ale mam nadzieję że tak całkiem nie myślisz bo będę musiala sie poważnie zastanowić czy wogóle się starać..
hmmm... to jakby tak spojrzeć to my spokojnie powinniśmy mieć 2 dzieci... a tu ani widu ani słychu nawet o jednym:(Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Beata wrote:AGA 30 wrote:Rucia wrote:Aga zdecydowanie coś jest nie tak z twoim cyklem. Chociaż moje też są o kant dupe potłuc ;/
Ale u mnie to pewnie to przez to że póżno spać chodzę w nocy się budzę i może to tempke zakłuca!!!
ja własnie teraz idę dopiero 21 stycznia z moimi pełnymi wykresami i niech mówi co o tym myśli... może cos sie w końcu wyjaśni
mój gin powiedział, by jedynie śluz obserwować i działać w moim przypadku między 10 a 20 dc
no ale to już coć konkretnego a mi moja nic nie powiadziała nawet nie kazała tempki mierzyć ani kompletnie nic kazała tylko starać sie i jak nie wyjdzie przez 3 sykle to coś mi da .... ale co? tylko hormony widziała raz i o nic wiecej nie pytała ani o tempkę ani o śluz
dlatego teraz chcę być przygotowana na ta wizytęOliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Libruś spokojnie jeszcze bedziesz miała i 3 jak Cię stac kochana
to dopiero Twój 3 cykl więc jeszcze się rozkręcisz
a ile jesteście po ślubie?Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libruś ja to Ci zazdroszcze tych krótkich cykli
zaczełaś dzień po nas a już masz 3 dpo a u mnie ..
tak? tylko zupełnie nie wiem co o tym myślećowulka zawsze była między 13 a 15 dc...
mam nadzieję, że wszystko jest ok, a tak na mnie zadziałał castagnus i wydłuży mi fl -
Libra wrote:Beata wrote:hej Rucia a czemu Ty tak wysoko masz tą kreskę?
podwyższone temperatury... pewnie przez tą gorączkę
oo aha czyli to tak działa że jak zaznaczy sie objawy choroby to i kreskę ponnosze heheOliwka 2006
-
Libra wrote:Beata wrote:Libruś ja to Ci zazdroszcze tych krótkich cykli
tak? tylko zupełnie nie wiem co o tym myślećowulka zawsze była między 13 a 15 dc...
mam nadzieję, że wszystko jest ok, a tak na mnie zadziałał castagnus i wydłuży mi fl
no ja tez mam taką nafdzieję ale nie stresuj sie niebawem sie wszystkiego dowiesz
p.s. nie zapomnij kartki na wizytęOliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:Beata wrote:AGA 30 wrote:Rucia wrote:Aga zdecydowanie coś jest nie tak z twoim cyklem. Chociaż moje też są o kant dupe potłuc ;/
mój gin powiedział, by jedynie śluz obserwować i działać w moim przypadku między 10 a 20 dc
no ale to już coć konkretnego a mi moja nic nie powiadziała nawet nie kazała tempki mierzyć ani kompletnie nic kazała tylko starać sie i jak nie wyjdzie przez 3 sykle to coś mi da .... ale co? tylko hormony widziała raz i o nic wiecej nie pytała ani o tempkę ani o śluz
dlatego teraz chcę być przygotowana na ta wizytę
mój też nie kazał mi nic robić, nawet testów owulacyjnych... nic, tylko śluz obserwować i przytulać się do m częściej w połowie cyklu... czyli co mi takiego podpowiedział - nic, czego bym nie wiedziała... moim zdaniem wizyta polegała na uspokojeniu mnie... bo stres to najgorsza przeszkoda w starankach... a może faktycznie wystarczy minimalna obserwacja oraz figle i zabawy w łóżku - same przyjemności a nie obowiązek - teraz bo test na plusie...
sama już nie wiem... ja chcę tylko wiedzieć czy ze mną jest ok, by mieć spokojniejsze sumienie, że zrobiłam wszystko... a że ciąża to taka loteria, w której chyba mam niewiele do powiedzenia -
nick nieaktualnyBeata wrote:Libruś spokojnie jeszcze bedziesz miała i 3 jak Cię stac kochana
a ile jesteście po ślubie?
to jest mój 3 cykl z owu... ogólnie staramy się o dzidzię od sierpnia... ogólnie to chyba już mój 7 czy 8 cykl z testami owulacyjnymi
po ślubie jesteśmy rok i 3 miesiąceWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 13:41
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libruś ja to Ci zazdroszcze tych krótkich cykli
mam nadzieję, że wszystko jest ok, a tak na mnie zadziałał castagnus i wydłuży mi fl
no ja tez mam taką nafdzieję ale nie stresuj sie niebawem sie wszystkiego dowiesz
p.s. nie zapomnij kartki na wizytę
nie no:) będe mówić z pamięci:) -
Libra wrote:Beata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libruś ja to Ci zazdroszcze tych krótkich cykli
p.s. nie zapomnij kartki na wizytę
nie no:) będe mówić z pamięci:)
HEHEja bym zapomniała w stresie
Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Libra wrote:Beata wrote:Libruś spokojnie jeszcze bedziesz miała i 3 jak Cię stac kochana
a ile jesteście po ślubie?
to jest mój 3 cykl z owu... ogólnie staramy się o dzidzię od sierpnia... ogólnie to chyba już mój 7 czy 8 cykl z testami owulacyjnymi
po ślubie jesteśmy rok i 3 miesiące
Libruś to naprawdę nic taki okres naprawdę.. zresztą pewnie sama o tym wiesz jak to statystycznie wygląda ale wiadomo o siebie człowiek najbardziej sie boij i doszukuje sie różnych nieprawidłowościLibra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006