X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Nie jest do bani jeno rozchwiana...ja od nowego cyklu robię pomiary trzema termometrami i w trzech różnych miejscach...a co! tak dla zebrania doświadczenia, cel naukowy...i już się nie staramy o maleństwo...koniec ze staraniami...recesja, kryzys...nie ma co szaleć...buziam i spadam...czekamy na rezultaty progesteronu jaki właśnie zaczęłam brać....

Mazurciu kochana bo zaraz i ja tak powiem i sie zniechecę...
    ja wiem ja tez sobie tak tłumacz®ę ze cieźkie czasy i widocznie Bóg nie chce dać drugiego bo nie damy rady... :( ale mam nadzieję że tak całkiem nie myślisz bo będę musiala sie poważnie zastanowić czy wogóle się starać..

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra no oby taka moja natura!!!
    Lecę obiadek jeść bo chłop mój spagetti zrobił!!!
    Wpadnę póżniej do was jeszcze!!! :-)

hmm ciekawe co u mnie dziś na obiadek :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata ja też mam wizytę 21 stycznie :D
    U mnie na obiad resztki ze świąt.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 13:15

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i co zabierasz ze sobą wykresy na wizytę?

u mnie już wyjedzone zresztą i tak mieliśmy dosyć tego świątecznego jedzenia, już wczoraj pichciliśmy

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Rucia a czemu Ty tak wysoko masz tą kreskę?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    AGA 30 wrote:
    Rucia wrote:
    Aga zdecydowanie coś jest nie tak z twoim cyklem. Chociaż moje też są o kant dupe potłuc ;/

Zobaczymy co wyjdzie tym razem!!!
    A jak nic nie wyjdzie to powiem lekarzowi o tej tempce mojej!!!
    Ale u mnie to pewnie to przez to że póżno spać chodzę w nocy się budzę i może to tempke zakłuca!!!
    Sluz piękny testy też tylko ta tempka do bani!!!;-(

jakto a tak jak chodzisz to nic nie mówisz?
    ja własnie teraz idę dopiero 21 stycznia z moimi pełnymi wykresami i niech mówi co o tym myśli... może cos sie w końcu wyjaśni
    i jesli jest źle to niech w końcu mi =coś da...

mój gin powiedział, by jedynie śluz obserwować i działać w moim przypadku między 10 a 20 dc

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś ja to Ci zazdroszcze tych krótkich cykli
    zaczełaś dzień po nas a już masz 3 dpo a u mnie .. :(

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    muzarcia wrote:
    Nie jest do bani jeno rozchwiana...ja od nowego cyklu robię pomiary trzema termometrami i w trzech różnych miejscach...a co! tak dla zebrania doświadczenia, cel naukowy...i już się nie staramy o maleństwo...koniec ze staraniami...recesja, kryzys...nie ma co szaleć...buziam i spadam...czekamy na rezultaty progesteronu jaki właśnie zaczęłam brać....

Mazurciu kochana bo zaraz i ja tak powiem i sie zniechecę...
    ja wiem ja tez sobie tak tłumacz®ę ze cieźkie czasy i widocznie Bóg nie chce dać drugiego bo nie damy rady... :( ale mam nadzieję że tak całkiem nie myślisz bo będę musiala sie poważnie zastanowić czy wogóle się starać..

hmmm... to jakby tak spojrzeć to my spokojnie powinniśmy mieć 2 dzieci... a tu ani widu ani słychu nawet o jednym:(

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Beata ja też mam wizytę 21 stycznie :D
    U mnie na obiad resztki ze świąt.

u mnie to samo... tyle tego zrobiłam, że do Sylwestra wystarczy:D

Rucia lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    AGA 30 wrote:
    Rucia wrote:
    Aga zdecydowanie coś jest nie tak z twoim cyklem. Chociaż moje też są o kant dupe potłuc ;/

Ale u mnie to pewnie to przez to że póżno spać chodzę w nocy się budzę i może to tempke zakłuca!!!

ja własnie teraz idę dopiero 21 stycznia z moimi pełnymi wykresami i niech mówi co o tym myśli... może cos sie w końcu wyjaśni

mój gin powiedział, by jedynie śluz obserwować i działać w moim przypadku między 10 a 20 dc

no ale to już coć konkretnego a mi moja nic nie powiadziała nawet nie kazała tempki mierzyć ani kompletnie nic kazała tylko starać sie i jak nie wyjdzie przez 3 sykle to coś mi da .... ale co? tylko hormony widziała raz i o nic wiecej nie pytała ani o tempkę ani o śluz

dlatego teraz chcę być przygotowana na ta wizytę

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

podwyższone temperatury... pewnie przez tą gorączkę

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś spokojnie jeszcze bedziesz miała i 3 jak Cię stac kochana
    to dopiero Twój 3 cykl więc jeszcze się rozkręcisz :)
    a ile jesteście po ślubie?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

tak? tylko zupełnie nie wiem co o tym myśleć:( owulka zawsze była między 13 a 15 dc...
    mam nadzieję, że wszystko jest ok, a tak na mnie zadziałał castagnus i wydłuży mi fl

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:

podwyższone temperatury... pewnie przez tą gorączkę

oo aha czyli to tak działa że jak zaznaczy sie objawy choroby to i kreskę ponnosze hehe

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:

tak? tylko zupełnie nie wiem co o tym myśleć:( owulka zawsze była między 13 a 15 dc...
    mam nadzieję, że wszystko jest ok, a tak na mnie zadziałał castagnus i wydłuży mi fl

no ja tez mam taką nafdzieję ale nie stresuj sie niebawem sie wszystkiego dowiesz
    p.s. nie zapomnij kartki na wizytę

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    AGA 30 wrote:
    Rucia wrote:

no ale to już coć konkretnego a mi moja nic nie powiadziała nawet nie kazała tempki mierzyć ani kompletnie nic kazała tylko starać sie i jak nie wyjdzie przez 3 sykle to coś mi da .... ale co? tylko hormony widziała raz i o nic wiecej nie pytała ani o tempkę ani o śluz

dlatego teraz chcę być przygotowana na ta wizytę

mój też nie kazał mi nic robić, nawet testów owulacyjnych... nic, tylko śluz obserwować i przytulać się do m częściej w połowie cyklu... czyli co mi takiego podpowiedział - nic, czego bym nie wiedziała... moim zdaniem wizyta polegała na uspokojeniu mnie... bo stres to najgorsza przeszkoda w starankach... a może faktycznie wystarczy minimalna obserwacja oraz figle i zabawy w łóżku - same przyjemności a nie obowiązek - teraz bo test na plusie...
    sama już nie wiem... ja chcę tylko wiedzieć czy ze mną jest ok, by mieć spokojniejsze sumienie, że zrobiłam wszystko... a że ciąża to taka loteria, w której chyba mam niewiele do powiedzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

to jest mój 3 cykl z owu... ogólnie staramy się o dzidzię od sierpnia... ogólnie to chyba już mój 7 czy 8 cykl z testami owulacyjnymi

po ślubie jesteśmy rok i 3 miesiące

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 13:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Libra wrote:
    Beata wrote:

no ja tez mam taką nafdzieję ale nie stresuj sie niebawem sie wszystkiego dowiesz

nie no:) będe mówić z pamięci:)

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    Libra wrote:
    Beata wrote:

nie no:) będe mówić z pamięci:)

HEHE :) ja bym zapomniała w stresie

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:

to jest mój 3 cykl z owu... ogólnie staramy się o dzidzię od sierpnia... ogólnie to chyba już mój 7 czy 8 cykl z testami owulacyjnymi

po ślubie jesteśmy rok i 3 miesiące

Libruś to naprawdę nic taki okres naprawdę.. zresztą pewnie sama o tym wiesz jak to statystycznie wygląda ale wiadomo o siebie człowiek najbardziej sie boij i doszukuje sie różnych nieprawidłowości

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 880 881 882 883 884 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ