plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Masz rację Mała " syty głodnego nie zrozumie" - jak to mówią.
Ja po wczorajszym spotkaniu z teściami doszłam do wniosku, że mamy inne zdanie na każdy temat i chyba sie nigdy nie dogadamy. Lepiej będzie nie wchodzić sobie w drogę... trochę to smutne..ale co zrobić.Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Rucia wrote:gocha04 wrote:Blondi a dupka od którego dnia brałaś?
Gocha ja swojego czasu też brałam duphaston, chyba od 15 dnia cyklu do 28? nie pamiętam już dobrze, ale wiem, że w drugiej fazie cyklu. Najpierw powinno się zrobić badanie pod kątem progesteronu, ponieważ przyjmowanie go bez badania, może bardziej zaszkodzić niż pomóc. Tak mi lekarka tłumaczyła.
Tak tak Rucia wiem. Ja mam za niski progesteron w 24dc i miałam zacząc brać w poprzednim cyklu, ale dowiedziałam sie od dziewczyn, że jak wezmę za szybko to może mi zablokowac owulkę i najlepiej sprawdzić czy takowa była. I tak się dopytuje każdą dziewczynę co miala doczynienie z nim, bo mi ginka nic na ten temat nie mówiła.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Blondi22 wrote:gocha04 wrote:Blondi a dupka od którego dnia brałaś?
oj kochana nie pamietam juz tego bo to kilka lat temu było
dzięki Blondi👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnygocha04 wrote:Rucia wrote:gocha04 wrote:Blondi a dupka od którego dnia brałaś?
Gocha ja swojego czasu też brałam duphaston, chyba od 15 dnia cyklu do 28? nie pamiętam już dobrze, ale wiem, że w drugiej fazie cyklu. Najpierw powinno się zrobić badanie pod kątem progesteronu, ponieważ przyjmowanie go bez badania, może bardziej zaszkodzić niż pomóc. Tak mi lekarka tłumaczyła.
Tak tak Rucia wiem. Ja mam za niski progesteron w 24dc i miałam zacząc brać w poprzednim cyklu, ale dowiedziałam sie od dziewczyn, że jak wezmę za szybko to może mi zablokowac owulkę i najlepiej sprawdzić czy takowa była. I tak się dopytuje każdą dziewczynę co miala doczynienie z nim, bo mi ginka nic na ten temat nie mówiła.
za niski miałaś, tzn. ile? jezeli chcesz napisac -
Libra teraz ci nie powiem, bo nie pamiętam, a wyniki mam w domu. Ale coś mi świta że 9,9 czegoś tam. Z tym, że tamten cykl miał 35dni a nie 28-29 jak standardowo, a badałam go w 24dc tak jak przy książkowym.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo za grypsko straszne Rucia...
...ech i znów dziś nie będzie testowania, zapomniałam siknąć do pojemniczka i du** blada...wstała to pamiętałam a jak dotarłam do toalety, to mi się zapomniało...super, super, znakiem tego nie jestem jeszcze zdesperowana...nie muszę wiedzieć dziś....ale wiecie co? Kupię dwa testy...zrobię jeden dziś a drugi jutro z rana chyba o ile pojadę do apteki, do miasta...w sumie to powinnam teraz za chwilę się ubrać i pomknąć na zakupy a później sprzątanie przedkolędowe...tylko tak trochę ogarnąć, kurze ściągnąć itp...
Znów ponurzasta pogoda i wstawać z łoża się nie chciało...ciemno i ponuro...ale w łóżku leżeć też się nie chce, ileż można...
Już ziewam i dlatego najpierw za porządki wokoło a później zakupy, te drugie na śpiocha lub na pół śpiocha się da;-)
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY...Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki...witam się z Wami z pracy...dziś jestem ostatni dzień...a wczoraj przedstawiłam Szefowi moją propozycję i teraz siedzę jak na szpilkach, kiedy wreszcie przyjdzie do biura i co mi odpowie...a tak strasznie dziś nie chciało mi się wstawać - obudziłam się o 5 na tempkę (sama się budzę tak, nawet nie muszę ustawiać budzika 5 - 5:30) i już dziś nie zasnęłam dalej - a po 7 ubrałam się i pojechałam do pracy..a pogoda dziś jakoś taka ponura
Oby do 16...a potem idziemy z Mężem do kina
Zresztą dziś w ogóle dużo się dziać będzie,więc jakoś dzień zleci.
Rucia, w radio mówili,że bardzo dużo ludzi choruje na grypę, to już prawie epidemia...dużo zdrówka dla Ciebie - a jak reszta rodziny?
Muzarcia, testuj kobito, bo my tu umieramy z ciekawości - zresztą jak jesteś po spodziewanym terminie @ to możesz test robi o każdej porze dnia nie musisz z porannego moczuTrzymam kciuki
A co do Teściów i Ich uwag, to szkoda słów...ja chwała bogu,że widuję swoich (a szczególnie Teściową) rzadko - mimo,że mieszkają dwa bloki dalej...zresztą ja i z własną Mamą kiepsko dogaduję sięOstatnio to w ogóle najszczęśliwsza jestem jak jesteśmy w 3-kę tylko
-
nick nieaktualny
-
witajcie kochane jak tam po świętach widzę że chróbska podopadały... zdrówka życze wszystkim kurującym sie
Libruś dziś masz wizytę?
Mazurcia testuj choć kurczę... no nie wiem nie chcę Cię zniechęcać ale jakoś mi nie wygląda to na wykres ciążowy, choć cuda sie zdarzaja i różne dziwaczne wykresy, no i nasze objawy jak tak bardzo wyglądamy, wiec uważam że powinnaś zatestować żeby rozwiac wszelkie wątpliwości...
ehh wiem coś o tym bo przy moim cyklu 76 dn. co parę dni testowałam heheh i ciągle miałam nadzieję a przeciez to było bez sensu...
kochana życzę Ci kolejnego szczęśliwego cyklu (choć może ten sie okazać cudem szczęśliwy?)
Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Shagga trzymam kciuki za pomyśle rozwiązneie Twojego problemu i pozytywnej reakcji szefa na propozycję
Siedzę jak na szpilkach od 8 ...i już bałam się,że coś to zły znak,że nie zagląda do mnie...ale okazało się,że rano był na spotkaniu i dopiero przyjechał niedawno...decyzji nadal nie znam:(
Trzymajcie kicuki, plissss