plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciesze się że u was święta minęły dobrze
agus to działaj, działaj jeszcze i chłopa z wyra nie wypuczaj
u mnie do staranek to jeszcze trochę ale powoli zaczynamy trenowaćchoć ogranicza mnie trochę odparznie którego się nabawiłam w trakcie @
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:ciesze się że u was święta minęły dobrze
u mnie do staranek to jeszcze trochę ale powoli zaczynamy trenowaćchoć ogranicza mnie trochę odparznie którego się nabawiłam w trakcie @
uuuu:( -
nick nieaktualnymala29_ wrote:ciesze się że u was święta minęły dobrze
Mala sudokrem kup sobie na odparzenia jest bardzo dobry ja tez czesto mam z tym problem ale jeden dzien stosowania sudokremu i problem znika!!!
dzialam dzialam czas!!! -
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Libra bardziej tym testom sluzowi i lekarzowi wierzyc bede niz tej tempce he he!!!
a ja biorę wspomagacze, a ze śluzem coraz gorzej... niby miałam rozciągliwy, ale taki dosyć gęsty jakbym się żelatyny najadła
Ja drugi cykl z wiesiolkiem i na mnie dziala dobrze !!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Libra bardziej tym testom sluzowi i lekarzowi wierzyc bede niz tej tempce he he!!!
a ja biorę wspomagacze, a ze śluzem coraz gorzej... niby miałam rozciągliwy, ale taki dosyć gęsty jakbym się żelatyny najadła
Ja drugi cykl z wiesiolkiem i na mnie dziala dobrze !!!!!
ja też stosuje drugi cykl... przy pierwszym mnie zalewało, a teraz... malutko, ciągle widzę tylko pełno kremowego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondi a dupka od którego dnia brałaś?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Libra bardziej tym testom sluzowi i lekarzowi wierzyc bede niz tej tempce he he!!!
Ja drugi cykl z wiesiolkiem i na mnie dziala dobrze !!!!!
ja też stosuje drugi cykl... przy pierwszym mnie zalewało, a teraz... malutko, ciągle widzę tylko pełno kremowego
Libra ja bym na twoim miejscu odstawiła wiesiołek. Jeżeli miałaś dobry śluz, a teraz się pogorszył, tzn, że wiesiołek źle na ciebie wpływa. -
nick nieaktualnygocha04 wrote:Blondi a dupka od którego dnia brałaś?
Gocha ja swojego czasu też brałam duphaston, chyba od 15 dnia cyklu do 28? nie pamiętam już dobrze, ale wiem, że w drugiej fazie cyklu. Najpierw powinno się zrobić badanie pod kątem progesteronu, ponieważ przyjmowanie go bez badania, może bardziej zaszkodzić niż pomóc. Tak mi lekarka tłumaczyła.