plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam was kobietki po świętach
jak tam samopoczucia po świątecznym przejedzeniu ?
-
Święta święta i po świętach:-)
Dziś odnotowałam pozytywny test owu, wczoraj udało mi się po raz pierwszy zaobserwować otwartą szyjkę, więc wieczorem zabieramy się do działania. Dobrze, że m. ma jeszcze wolne..
Wczoraj dostaliśmy duzo fluidow od m. siosty, która jest w 6mc.
M. przezywal jak dzidzia w brzuszku sie poruszała:-))
Muziarciu te bąbelki nie raz już miałam. To normalny objaw:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2012, 14:43
muzarcia, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:dziewczyny pomóżcie zrozumieć...dlaczego czuję, że wylatuje mi śluz, jest mokro, taki mętny albo lekko białawy...co to jest? Normalnie czuję jak się wydostaje, łaskocze jakby bąbelki powietrza uchodziły...dziwne uczucie...
ja też tak miałam... duuuużo białego śluzu... też czułam jak się wydostaje... normalnie ciągle miałam wrażenie, że @ mnie dopadła...muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDora, to trzymamy kciuki za staranka;-)Trzeba nam nowych fasolinek... i wyjaśnijcie kiedy tak miałyście z tą wilgocią i bąbelkami he he, bo nie ma jasności wcale w tym co poczytałam u Was;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2012, 15:20
-
po prostu te fasolinki czekają na wysyp na Nowy Rok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chyba zmęczenie tematem .... ale cały czas zaglądam i sprawdzam na bieżąco co tam się u was dzieje
świąteczne życzenia wigilijne od rodziny to dużo dzieci więc jestem bojowo nastawiona
-
a ty jak tam muzarcia bierzesz tego lutka? bo ja już trzeci cykl wnet będę lecieć ....no chyba że cud świąteczny sie spełni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:no z tym śluzem, kiedy tak miałaś?
okres dostałam... w ciągu tygodnia... ale taki skąpy jak nigdy... żeby mi tempka nie spadła, to robiłabym test ciążowy...
jutro mam wizytę u gina to się go zapytam, ale to chyba wszystko jest ok z tym śluzem... tak myślę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2012, 15:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny