SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    I jak tam dziewczynki moje!!!! bo my z moim mamy dziś dzień lenia poświętnego he he i cały dzień w łóżku leżymy!!!;-)

hej Aga, a co tam u Ciebie... byłaś w tym cyklu na monitoringu?

Libra byłam w piątek na monitoringu !!! I dwa pęcherzyki po 13 mm miałam testy od trzech dni pozytywne mam więc owulka była pewnie w pierwszy dzień świąt albo i wczoraj!!!!
    Mnie dziś też prawy jajnik boli jak cholerka!!!;-(

• kiti Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to może owulka z obydwu jajników i będą bliźniaki :) jak iść to na całego ;-)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    Aga to może owulka z obydwu jajników i będą bliźniaki :) jak iść to na całego ;-)

No kiti zostaje tylko czekanie do terminu @ !!!!
    A niech i bliżnieki bedą raz i spokój!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    I jak tam dziewczynki moje!!!! bo my z moim mamy dziś dzień lenia poświętnego he he i cały dzień w łóżku leżymy!!!;-)

hej Aga, a co tam u Ciebie... byłaś w tym cyklu na monitoringu?

Libra byłam w piątek na monitoringu !!! I dwa pęcherzyki po 13 mm miałam testy od trzech dni pozytywne mam więc owulka była pewnie w pierwszy dzień świąt albo i wczoraj!!!!
    Mnie dziś też prawy jajnik boli jak cholerka!!!;-(

mi się też wydaje, że owulke miałam w pierwszy dzień świąt;)ale tego dokładnie to nie wiem:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz kazał zacząć staranka od wigilii ale już działaliśmy szybciej i dalej działamy he he he!!!!
    A wcyoraj po igrazkach zauwazulam odrobine krwi i nie mam pojecia skad!!!
    A dzis juz wszzstko ok jest!!!

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki. :)

Nie milama za bardzo czasu tu ddo was zagladnac w swieta, udalo mis ei wtylko wam napisac na FB zyczonka a dla tych ktore tam nie bardzo zagladaja to jeszcze raz pragne zyczyc jeszcze raz wszystkiego dobrego a przede wszystkim aby Maleńka Dziecina na prawdę narodziła sie w waszych sercach i napełniała je pokojem miłością i radością umacniała wiarę i dodawała nadziei i pobłogosławiła Was maleńkimi cudami pod sercem oraz opieki Matki Bozej w każdym dniu waszego życia oraz zdrówka :)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki. :)

Nie miałam za bardzo czasu tu ddo was zagladnac w swieta, udalo mi sie tylko wam napisac na FB zyczonka a dla tych ktore tam nie bardzo zagladaja to jeszcze raz pragne zyczyc jeszcze raz wszystkiego dobrego a przede wszystkim aby Maleńka Dziecina na prawdę narodziła sie w waszych sercach i napełniała je pokojem miłością i radością umacniała wiarę i dodawała nadziei i pobłogosławiła Was maleńkimi cudami pod sercem oraz opieki Matki Bozej w każdym dniu waszego życia oraz zdrówka :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Libra to by się może i zgadzało...ale czy ja się doczekam, to nie wiem...fajnie, że mi odpisałaś...jestem zmęczona tym długim cyklem ale liczyłam,że sam się zakończy...a jednocześnie mam cały czas maleńką nadzieję na cud, maleńki cudzik;-)
    Nie będzie, to trudno, dziś znów ff zaznaczył linią przerywaną mi owulację...szykuje się do zaznaczenia kolejnej chyba...ja już sama nie wiem. Od jutra rana biorę luteinę. Już dość czekania na @. Trzeba ją na siłę ściągnąć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Mi lekarz kazał zacząć staranka od wigilii ale już działaliśmy szybciej i dalej działamy he he he!!!!
    A wcyoraj po igrazkach zauwazulam odrobine krwi i nie mam pojecia skad!!!
    A dzis juz wszzstko ok jest!!!

a u mnie skok tak wcześnie...hmmm... zawsze to było między 12-15 dc... czy to mogłoby być przez castagnus?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe czy branie luteiny odbije się na moim wykresie, co? Może tempki skoczą po progesteronie...hmm...hmm...

• Amicizia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no i jak skonczylam brac antybiotyk wszystko zaczelo sie od nowa i w wigilie znowu dostalam antybiotyk juz skonczylam i jest lepiej chyba :)

a w niedziele skonczylam brac ten heviran i pozwolilismy sobie na serduszkowanie z mezem i ogolnie odpuscilam bo moj wykres to taki pokrecony ze nawet juz tempki nie mierze, a najlepsze ze Ovu wyznaczylo mi owulacje na czas naszych serduszkowan :)

ogolnie to serduskzujemy kiedy nam sie chce bez zadnej spiny i co ma byc to bedzie :)

a swieta jak swieta, wigilia u tesciow taka smutna troszke ale na szczescie 1 dzien swiat juz u moich bo to imieniny i 80-te urodziny babci wiec rodzinnie i siwtaecznie jak co roku :) zbieram sie bo placuszki czekaja a idziemy jeszcze do kosciółka bo dzis tez swieto wspomnienie sw. Jana Apostola i Ewngelisty:) dzisiaj jest na Mszy Sw. Szczególnie modlitwa o uzdrowienie ciala i duszy :) w niektorych parafiach pod koniec Mszy jest podawane poswiecone wino bo według Dziejów Apostolskich jak podano św. Janowi zatrute wino on je poblogosławił znakiem krzyża wypił i nic mu sie nie stalo, i dlatego w tym dniu swieci sie wino i podaje wiernym na odtrucie serc dusz i cial :) ale dzisiaj w nie wielu prafiach jest ten zwyczaj praktykowany ale w mojej rodzinnej tak :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mielgo wieczorka dziewczynki :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    No Libra to by się może i zgadzało...ale czy ja się doczekam, to nie wiem...fajnie, że mi odpisałaś...jestem zmęczona tym długim cyklem ale liczyłam,że sam się zakończy...a jednocześnie mam cały czas maleńką nadzieję na cud, maleńki cudzik;-)
    Nie będzie, to trudno, dziś znów ff zaznaczył linią przerywaną mi owulację...szykuje się do zaznaczenia kolejnej chyba...ja już sama nie wiem. Od jutra rana biorę luteinę. Już dość czekania na @. Trzeba ją na siłę ściągnąć...

najpierw zrób test... bo dużo białego śluzu może też ciąże oznaczać... ja miałam go KUPE! musiałam bieliznę nosić na zmianę, tak mnie zalewało!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojecia Libra mi owu tez na 9 dzien owulke wyznaczylo ale recznie zmienilam!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Nie mam pojecia Libra mi owu tez na 9 dzien owulke wyznaczylo ale recznie zmienilam!!!

niom, przez te Twoje góry;) u mnie wykres raczej spokojny:)

a propos mi ovu wyznaczył na 8dc, ale jak już coś miało być to raczej w 10dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2012, 16:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

U mnie ta tempka naprawde szaleje i nie wiem czemu!!!
    ale ostatnio tez takie dwa skoki mialam!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam grypę :( Więc leżę, wygrzewam się, nacieram się olejkami, i szkoda że nie mogę odkazić się od środka :( Taka terapia odśrodkowa na pewno od razu by zadziałała ;)
    Może za 2 dni gorączka mi minie, to tempkę w końcu zmierzę!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki jak tam święta minęły? :) co nowego słychować ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej kobitki jak tam święta minęły? :) co nowego słychować ?

czesc mala!!!
    Swieta spokojnie u mnie !!!! ale staranka byly wiec teraz czekanie zostaje!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

U mnie ta tempka naprawde szaleje i nie wiem czemu!!!
    ale ostatnio tez takie dwa skoki mialam!!!

i bądź tu człowieku mądry:)

‹‹ 873 874 875 876 877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ