X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    I jak tam dziewczynki moje!!!! bo my z moim mamy dziś dzień lenia poświętnego he he i cały dzień w łóżku leżymy!!!;-)

hej Aga, a co tam u Ciebie... byłaś w tym cyklu na monitoringu?

Libra byłam w piątek na monitoringu !!! I dwa pęcherzyki po 13 mm miałam testy od trzech dni pozytywne mam więc owulka była pewnie w pierwszy dzień świąt albo i wczoraj!!!!
    Mnie dziś też prawy jajnik boli jak cholerka!!!;-(

• kiti Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to może owulka z obydwu jajników i będą bliźniaki :) jak iść to na całego ;-)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    Aga to może owulka z obydwu jajników i będą bliźniaki :) jak iść to na całego ;-)

No kiti zostaje tylko czekanie do terminu @ !!!!
    A niech i bliżnieki bedą raz i spokój!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    I jak tam dziewczynki moje!!!! bo my z moim mamy dziś dzień lenia poświętnego he he i cały dzień w łóżku leżymy!!!;-)

hej Aga, a co tam u Ciebie... byłaś w tym cyklu na monitoringu?

Libra byłam w piątek na monitoringu !!! I dwa pęcherzyki po 13 mm miałam testy od trzech dni pozytywne mam więc owulka była pewnie w pierwszy dzień świąt albo i wczoraj!!!!
    Mnie dziś też prawy jajnik boli jak cholerka!!!;-(

mi się też wydaje, że owulke miałam w pierwszy dzień świąt;)ale tego dokładnie to nie wiem:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz kazał zacząć staranka od wigilii ale już działaliśmy szybciej i dalej działamy he he he!!!!
    A wcyoraj po igrazkach zauwazulam odrobine krwi i nie mam pojecia skad!!!
    A dzis juz wszzstko ok jest!!!

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki. :)

Nie milama za bardzo czasu tu ddo was zagladnac w swieta, udalo mis ei wtylko wam napisac na FB zyczonka a dla tych ktore tam nie bardzo zagladaja to jeszcze raz pragne zyczyc jeszcze raz wszystkiego dobrego a przede wszystkim aby Maleńka Dziecina na prawdę narodziła sie w waszych sercach i napełniała je pokojem miłością i radością umacniała wiarę i dodawała nadziei i pobłogosławiła Was maleńkimi cudami pod sercem oraz opieki Matki Bozej w każdym dniu waszego życia oraz zdrówka :)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki. :)

Nie miałam za bardzo czasu tu ddo was zagladnac w swieta, udalo mi sie tylko wam napisac na FB zyczonka a dla tych ktore tam nie bardzo zagladaja to jeszcze raz pragne zyczyc jeszcze raz wszystkiego dobrego a przede wszystkim aby Maleńka Dziecina na prawdę narodziła sie w waszych sercach i napełniała je pokojem miłością i radością umacniała wiarę i dodawała nadziei i pobłogosławiła Was maleńkimi cudami pod sercem oraz opieki Matki Bozej w każdym dniu waszego życia oraz zdrówka :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Libra to by się może i zgadzało...ale czy ja się doczekam, to nie wiem...fajnie, że mi odpisałaś...jestem zmęczona tym długim cyklem ale liczyłam,że sam się zakończy...a jednocześnie mam cały czas maleńką nadzieję na cud, maleńki cudzik;-)
    Nie będzie, to trudno, dziś znów ff zaznaczył linią przerywaną mi owulację...szykuje się do zaznaczenia kolejnej chyba...ja już sama nie wiem. Od jutra rana biorę luteinę. Już dość czekania na @. Trzeba ją na siłę ściągnąć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Mi lekarz kazał zacząć staranka od wigilii ale już działaliśmy szybciej i dalej działamy he he he!!!!
    A wcyoraj po igrazkach zauwazulam odrobine krwi i nie mam pojecia skad!!!
    A dzis juz wszzstko ok jest!!!

a u mnie skok tak wcześnie...hmmm... zawsze to było między 12-15 dc... czy to mogłoby być przez castagnus?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe czy branie luteiny odbije się na moim wykresie, co? Może tempki skoczą po progesteronie...hmm...hmm...

• Amicizia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no i jak skonczylam brac antybiotyk wszystko zaczelo sie od nowa i w wigilie znowu dostalam antybiotyk juz skonczylam i jest lepiej chyba :)

a w niedziele skonczylam brac ten heviran i pozwolilismy sobie na serduszkowanie z mezem i ogolnie odpuscilam bo moj wykres to taki pokrecony ze nawet juz tempki nie mierze, a najlepsze ze Ovu wyznaczylo mi owulacje na czas naszych serduszkowan :)

ogolnie to serduskzujemy kiedy nam sie chce bez zadnej spiny i co ma byc to bedzie :)

a swieta jak swieta, wigilia u tesciow taka smutna troszke ale na szczescie 1 dzien swiat juz u moich bo to imieniny i 80-te urodziny babci wiec rodzinnie i siwtaecznie jak co roku :) zbieram sie bo placuszki czekaja a idziemy jeszcze do kosciółka bo dzis tez swieto wspomnienie sw. Jana Apostola i Ewngelisty:) dzisiaj jest na Mszy Sw. Szczególnie modlitwa o uzdrowienie ciala i duszy :) w niektorych parafiach pod koniec Mszy jest podawane poswiecone wino bo według Dziejów Apostolskich jak podano św. Janowi zatrute wino on je poblogosławił znakiem krzyża wypił i nic mu sie nie stalo, i dlatego w tym dniu swieci sie wino i podaje wiernym na odtrucie serc dusz i cial :) ale dzisiaj w nie wielu prafiach jest ten zwyczaj praktykowany ale w mojej rodzinnej tak :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mielgo wieczorka dziewczynki :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    No Libra to by się może i zgadzało...ale czy ja się doczekam, to nie wiem...fajnie, że mi odpisałaś...jestem zmęczona tym długim cyklem ale liczyłam,że sam się zakończy...a jednocześnie mam cały czas maleńką nadzieję na cud, maleńki cudzik;-)
    Nie będzie, to trudno, dziś znów ff zaznaczył linią przerywaną mi owulację...szykuje się do zaznaczenia kolejnej chyba...ja już sama nie wiem. Od jutra rana biorę luteinę. Już dość czekania na @. Trzeba ją na siłę ściągnąć...

najpierw zrób test... bo dużo białego śluzu może też ciąże oznaczać... ja miałam go KUPE! musiałam bieliznę nosić na zmianę, tak mnie zalewało!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojecia Libra mi owu tez na 9 dzien owulke wyznaczylo ale recznie zmienilam!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Nie mam pojecia Libra mi owu tez na 9 dzien owulke wyznaczylo ale recznie zmienilam!!!

niom, przez te Twoje góry;) u mnie wykres raczej spokojny:)

a propos mi ovu wyznaczył na 8dc, ale jak już coś miało być to raczej w 10dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2012, 16:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

U mnie ta tempka naprawde szaleje i nie wiem czemu!!!
    ale ostatnio tez takie dwa skoki mialam!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam grypę :( Więc leżę, wygrzewam się, nacieram się olejkami, i szkoda że nie mogę odkazić się od środka :( Taka terapia odśrodkowa na pewno od razu by zadziałała ;)
    Może za 2 dni gorączka mi minie, to tempkę w końcu zmierzę!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki jak tam święta minęły? :) co nowego słychować ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej kobitki jak tam święta minęły? :) co nowego słychować ?

czesc mala!!!
    Swieta spokojnie u mnie !!!! ale staranka byly wiec teraz czekanie zostaje!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

U mnie ta tempka naprawde szaleje i nie wiem czemu!!!
    ale ostatnio tez takie dwa skoki mialam!!!

i bądź tu człowieku mądry:)

‹‹ 873 874 875 876 877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ