plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:I jak tam dziewczynki moje!!!! bo my z moim mamy dziś dzień lenia poświętnego he he i cały dzień w łóżku leżymy!!!
hej Aga, a co tam u Ciebie... byłaś w tym cyklu na monitoringu?
Libra byłam w piątek na monitoringu !!! I dwa pęcherzyki po 13 mm miałam testy od trzech dni pozytywne mam więc owulka była pewnie w pierwszy dzień świąt albo i wczoraj!!!!
Mnie dziś też prawy jajnik boli jak cholerka!!!;-( -
Aga to może owulka z obydwu jajników i będą bliźniaki
jak iść to na całego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:I jak tam dziewczynki moje!!!! bo my z moim mamy dziś dzień lenia poświętnego he he i cały dzień w łóżku leżymy!!!
hej Aga, a co tam u Ciebie... byłaś w tym cyklu na monitoringu?
Libra byłam w piątek na monitoringu !!! I dwa pęcherzyki po 13 mm miałam testy od trzech dni pozytywne mam więc owulka była pewnie w pierwszy dzień świąt albo i wczoraj!!!!
Mnie dziś też prawy jajnik boli jak cholerka!!!;-(
mi się też wydaje, że owulke miałam w pierwszy dzień świąt;)ale tego dokładnie to nie wiem:) -
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczynki.
Nie milama za bardzo czasu tu ddo was zagladnac w swieta, udalo mis ei wtylko wam napisac na FB zyczonka a dla tych ktore tam nie bardzo zagladaja to jeszcze raz pragne zyczyc jeszcze raz wszystkiego dobrego a przede wszystkim aby Maleńka Dziecina na prawdę narodziła sie w waszych sercach i napełniała je pokojem miłością i radością umacniała wiarę i dodawała nadziei i pobłogosławiła Was maleńkimi cudami pod sercem oraz opieki Matki Bozej w każdym dniu waszego życia oraz zdrówkamauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczynki.
Nie miałam za bardzo czasu tu ddo was zagladnac w swieta, udalo mi sie tylko wam napisac na FB zyczonka a dla tych ktore tam nie bardzo zagladaja to jeszcze raz pragne zyczyc jeszcze raz wszystkiego dobrego a przede wszystkim aby Maleńka Dziecina na prawdę narodziła sie w waszych sercach i napełniała je pokojem miłością i radością umacniała wiarę i dodawała nadziei i pobłogosławiła Was maleńkimi cudami pod sercem oraz opieki Matki Bozej w każdym dniu waszego życia oraz zdrówka -
nick nieaktualnyNo Libra to by się może i zgadzało...ale czy ja się doczekam, to nie wiem...fajnie, że mi odpisałaś...jestem zmęczona tym długim cyklem ale liczyłam,że sam się zakończy...a jednocześnie mam cały czas maleńką nadzieję na cud, maleńki cudzik;-)
Nie będzie, to trudno, dziś znów ff zaznaczył linią przerywaną mi owulację...szykuje się do zaznaczenia kolejnej chyba...ja już sama nie wiem. Od jutra rana biorę luteinę. Już dość czekania na @. Trzeba ją na siłę ściągnąć... -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Mi lekarz kazał zacząć staranka od wigilii ale już działaliśmy szybciej i dalej działamy he he he!!!!
A wcyoraj po igrazkach zauwazulam odrobine krwi i nie mam pojecia skad!!!
A dzis juz wszzstko ok jest!!!
a u mnie skok tak wcześnie...hmmm... zawsze to było między 12-15 dc... czy to mogłoby być przez castagnus? -
nick nieaktualny
-
aha no i jak skonczylam brac antybiotyk wszystko zaczelo sie od nowa i w wigilie znowu dostalam antybiotyk juz skonczylam i jest lepiej chyba
a w niedziele skonczylam brac ten heviran i pozwolilismy sobie na serduszkowanie z mezem i ogolnie odpuscilam bo moj wykres to taki pokrecony ze nawet juz tempki nie mierze, a najlepsze ze Ovu wyznaczylo mi owulacje na czas naszych serduszkowan
ogolnie to serduskzujemy kiedy nam sie chce bez zadnej spiny i co ma byc to bedzie
a swieta jak swieta, wigilia u tesciow taka smutna troszke ale na szczescie 1 dzien swiat juz u moich bo to imieniny i 80-te urodziny babci wiec rodzinnie i siwtaecznie jak co rokuzbieram sie bo placuszki czekaja a idziemy jeszcze do kosciółka bo dzis tez swieto wspomnienie sw. Jana Apostola i Ewngelisty:) dzisiaj jest na Mszy Sw. Szczególnie modlitwa o uzdrowienie ciala i duszy
w niektorych parafiach pod koniec Mszy jest podawane poswiecone wino bo według Dziejów Apostolskich jak podano św. Janowi zatrute wino on je poblogosławił znakiem krzyża wypił i nic mu sie nie stalo, i dlatego w tym dniu swieci sie wino i podaje wiernym na odtrucie serc dusz i cial
ale dzisiaj w nie wielu prafiach jest ten zwyczaj praktykowany ale w mojej rodzinnej tak
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:No Libra to by się może i zgadzało...ale czy ja się doczekam, to nie wiem...fajnie, że mi odpisałaś...jestem zmęczona tym długim cyklem ale liczyłam,że sam się zakończy...a jednocześnie mam cały czas maleńką nadzieję na cud, maleńki cudzik;-)
Nie będzie, to trudno, dziś znów ff zaznaczył linią przerywaną mi owulację...szykuje się do zaznaczenia kolejnej chyba...ja już sama nie wiem. Od jutra rana biorę luteinę. Już dość czekania na @. Trzeba ją na siłę ściągnąć...
najpierw zrób test... bo dużo białego śluzu może też ciąże oznaczać... ja miałam go KUPE! musiałam bieliznę nosić na zmianę, tak mnie zalewało! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Nie mam pojecia Libra mi owu tez na 9 dzien owulke wyznaczylo ale recznie zmienilam!!!
niom, przez te Twoje góry;) u mnie wykres raczej spokojny:)
a propos mi ovu wyznaczył na 8dc, ale jak już coś miało być to raczej w 10dcWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2012, 16:43
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Nie mam pojecia Libra mi owu tez na 9 dzien owulke wyznaczylo ale recznie zmienilam!!!
a propos mi ovu wyznaczył na 8dc, ale jak już coś miało być to raczej w 10dc
U mnie ta tempka naprawde szaleje i nie wiem czemu!!!
ale ostatnio tez takie dwa skoki mialam!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Nie mam pojecia Libra mi owu tez na 9 dzien owulke wyznaczylo ale recznie zmienilam!!!
a propos mi ovu wyznaczył na 8dc, ale jak już coś miało być to raczej w 10dc
U mnie ta tempka naprawde szaleje i nie wiem czemu!!!
ale ostatnio tez takie dwa skoki mialam!!!
i bądź tu człowieku mądry:)