X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2012, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Życzę Wam miłego dnia:)
    Pozdrawiam.

a-koczek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mam wizytę Muzarciu na 16:50 zobaczymy co mi powie lekarka :( Już nie mam siły z tą temperaturą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta, miłego dnia życzę:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Libra :) Tobie również miłego dnia.

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2012, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, pozdrowienia z Holandii
    ja przez ten wyjazd zaniedbałam sie totalnie. Termometr co prawda w kosmetyczce, ale ani razu go nie użyłam. Zatoki dały mi spokój.. chyba stwierdziły,że cięzki ze mnie zawodnik do pokonania:) i tak więc wyluzowałam jak sie tylko dało i juz nie myślę o posiadaniu potomka jak psychopatka tylko "jak sie uda to będzie" a to tez za sprawą malutenkiego ratlerka, ktorego chcę mieć:) będzie bardzo odpowiedni do bloku i do mojej kociczki, która została 1300km odemnie i brakuje mi jej mruczenia i łażenia po sygnale budzika po moich tyckach:)
    pozatym tak się luzowałam przez te święta, że dwa dni pod rząd miałam w nocy karuzele, ale lekki resecik był już mi lżej:)

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pomóżcie zrozumieć...dlaczego czuję, że wylatuje mi śluz, jest mokro, taki mętny albo lekko białawy...co to jest? Normalnie czuję jak się wydostaje, łaskocze jakby bąbelki powietrza uchodziły...dziwne uczucie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu nie uwierzysz, ale śniło mi się, że zaczął się u Ciebie nowy cykl :) A co do tych bąbelków, to nie mam pojęcia :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2012, 09:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://dziecko-info.rodzice.pl/archive/index.php/t-184853.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia oj fajnie by było z nowym cyklem;-) miło mi, że wlazłam w Twoje sny he he
    Mi się śniło, że mierzyłam temp. i jak się obudziłam szukam tam na dole termometra i włosy mi dęba stanęły...nie ma...panika, bo rtęciowy, byłam pewna, że mierzyłam i co? Termometr spokojnie leżał na szafce nocnej na swoim miejscu, zmierzyłam drugi raz...już w rzeczywistości...tylko we śnie jak go na chwilę wyjęłam miałam 36,8 a w rzeczywistości 36,45 ot cała różnica....sny to nam figle płatają;-)

Jutro rano wezmę luteinę i skończę ten cykl, bo jak Tobie się Ruciunia śni po nocach, to już jest niedobrze he he

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie po świętach !!!!
    Jak wam dziewczynki minęły święta!!!!
    U mnie pracowicie!!!
    Dziś jeszcze test mi pozytywny wyszedł!!!
    owulke ustawiałm sama recznie na wykresie!!!
    No i czekać pozostaje czy @ przyjdzie czy nie!!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia a ty już kończ ten cykl!!!!;-)
    Bo ja następny zacznę a ty dalej nie skończysz!!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć babeczki, co tam nowego ?
    Dawno nie zaglądałam co tu skrobiecie :), coś ominęło mnie? Któraś zafasolkowała? Czy teraz na początku stycznia posypią się fasolki? Życzę wszystkim nam...ja coraz bardziej głupieję jak oglądam mój wykres...no a najgorsze,że u nas ostatnio były ciche dni (przed świątami) i mało serduszkowaliśmy...teraz Mąż chciałby co dzień albo i dwa razy dziennie a teraz to już nie ma szans na zafasolkowanie...ehhh...no i jeszcze muszę porozmawiać z Szefem dziś bądź jutro :( A boję się,że nie zdobędę się na odwagę :(
    Co tam u Was?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba jestem teraz pierwasza na liście, jeżeli chodzi o @ ( oby nie przyszła, może te wspomagacze pomogą :D ), tylko tempkę mam fikcyjną, bo od 4 dni nie opuszcza mnie gorączka :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ja chyba jestem teraz pierwasza na liście, jeżeli chodzi o @ ( oby nie przyszła, może te wspomagacze pomogą :D ), tylko tempkę mam fikcyjną, bo od 4 dni nie opuszcza mnie gorączka :(

A kiedy powinnaś nie-dostać @ ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 stycznia :) najgorętszy okres do mierzenia tempki a ja mam zastój :( Jedynie zostaje mi badanie szyjki :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja (zdolniacha!) odkryłam parę dni temu,że szyjka rano a wieczorem różni się i to diametralnie... i teraz nie wiem, jak uzupełniałam na ovu te obserwacje szyjki...więc namieszałam strasznie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zauważyłam, że różni się też gdy bada się ją na leżąco, i w kuckach. Trochę na ten temat poczytałam i odkryłam, że jest kilka sposobów, więc wybrałam taki najwygodniejszy dla mnie czyli stawiając jedną nogę na wannie. Teraz zmieniłam na pozycję leżącą, i badam rano. Nawet nie wiedziałam, że pora dnia ma znaczenie w badaniu. Człowiek całe życie się uczy.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2012, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny
    a ja dopiero wstałam chociaż najchętniej nie wychopdziłabym z łóżka... uprzedzam pytanie nie piłam wczoraj po prostu tak mnie te święta wymęczyły że spać mi się non stop chce...
    jedyny sukces świąt jest taki że synek szwagierki przestał się mnie bać i nawet się ze mną bawił... a drugi to taki że przez świeta przytyłam tylko 600 gramów :)
    a tak to siedzę sama bo mój pojechał na narty ze szwagrami... tak więc piję kawkę i Was czytam a jak wypiję to muszę ten świąteczny burdel ogarnąc bo dramat :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też dramat i jutro kolęda... ech...olewam to...chociaż raz do roku...co do spania, to prawie całe Święta przespałam...ot co...a takie plany były...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2012, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    U mnie Święta minęły dość spokojnie. Nikogo nie potrułam, wszyscy żyją :)
    Jedyny mały incydent to rura nam pękła pod umywalką w kuchni i mieliśmy mały potop. Ale sytuacje opanował Teściu :) Czasem guma do żucia się przydaje :)

‹‹ 871 872 873 874 875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ