Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe:) no faktycznie ten miesiąc jakiś dziwny jest:) czekam na jakiś porządny skok temp. A tu nic ... :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, to dziś też zrób test owu, może się coś rozjaśni. U mnie się okres płodny przedłuża, co tylko raduje mojego M, bo jest/będzie więcej serduch ;)

a-koczek lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2012, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę Was kochane ale muszę uciekać, może w wolnej chwili wejdę, dobrze? Najpierw do sklepu po wiórki i płatki kokosowe...zachciało mi się królowej śniegu he he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2012, 08:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2012, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra, to dziś też zrób test owu, może się coś rozjaśni. U mnie się okres płodny przedłuża, co tylko raduje mojego M, bo jest/będzie więcej serduch ;)

mam nadzieję, że raczej się przyciemni;)
    a mój takie plany miał na święta... co to mniało się nie dziać...
    a ja wiedzialam, że nic z tego nie będzie, bo się po piątkowej wigilii z pracy rozchoruje... hehehe i licz tu sobie na magię świąt;)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Muzarciu! Dzięki za wspaniałe życzenia. Wpadaj w wolnej chwili, 3mam Cię za słowo.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2012, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Zdrowych, spokojnych i pogodnych Świąt Wam życzę, i obyśmy pod choinką znalazły fasolki :)

nick nieaktualny, mauysia, Dodi, zosia-ktosia, gocha04, a-koczek lubią tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Wszystkim Wam spelnienia najskrytszych marzeń!

nick nieaktualny, mauysia, nick nieaktualny, gocha04, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • amartio Przyjaciółka

Wysłany: 24 grudnia 2012, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt dziewczynki, oby nam sie wszystkim jak najszybciej pojawiły dwie kreseczki na teście.

mauysia, Dodi, nick nieaktualny, gocha04, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki :) ja siedząc w pracy i korzystając z wolnej chwili również chcialam Wam wszystkim życzyć zdrowych, szczęśliwych i pogodnych Świat i tego by narodziny Dzieciątka były dla nas początkiem wszystkiego dobrego i osiągnięcia upragnionego celu jakim jest nasze maleństwo :) Wszystkiego dobrego i miłego dnia

nick nieaktualny, mauysia, gocha04, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2012, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki witam was serdecznie w ten wigilijny dzień!!!
    Składam wam życzonka spełnienia wszystkich marzeń tych wielkich i tych małych!!! Aby każda z nas się doczekała dzieciątka maleńkiego w najbliższym czasie i aby żadna z was nie traciła nadziei że wkońcu się uda!!!!
    Zyczę również wytrwałości i cierpliwości w staraniach i dla tych naszych kochanych facetów!!!
    Pozdrawiam wszystkie z was goraco i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!;-) :-):-):-):-):-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2012, 11:23

nick nieaktualny, mauysia, Dodi, gocha04, nick nieaktualny, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2012, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki:) to i ja sie dolaczam do wszystkich zyczen - niech ten czas bedzie czasem pelnym milosci radosci i pokoju, niech na waszych twarzach gosci usmiech a w sercach wiara ze kazdy nastepny dzien przyniesie radosna niespodzianke. A Nowy Rok niech przyniesie wszystkim upragnione fasolki i moc zdrowia zeby moc sie nimi pozniej bez przerwy cieszyc...:)
    zobaczycie-wszystko sie uda...(moze predzej moze pozniej ale uda sie :) !!! nie ma innej opcji) Buziaki dla Was wszystkich kochane :*

ps. plemniczko-dobrze ze tak sie skonczylo i ze nie trzeba bylo do szpitala.... przytulam Cie mocno do serca...<3

mauysia, Dodi, gocha04, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2012, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Cześć dziewczyny! Zdrowych, spokojnych i pogodnych Świąt Wam życzę, i obyśmy pod choinką znalazły fasolki :)

ja napewno juZ nie znajde

• natusia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziewczynki!
    Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia!
    Dużo zdrówka,spokoju i spełnienia naszego najważniejszego marzenia :)
    Bogatego mikołaja i dużo ciepła rodzinnego :)
    ,,Natusia,, z mężem :)

Dodi, gocha04, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez zycze wam kochane radosnych, spokojnych, smacznych Świąt.
    P.S. Dziękuje za cieple slowa i wsparcie...

Dodi, gocha04, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2012, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Dziewczyny...
    wczoraj nie dałam rady więc dzisiaj piszę :)
    Życzę Wam przedewszystkim Dużo Zdrowia, Morza Spokoju i Niesłabnącej Nadzieji z Wytrwałością aby ten czas upłynął Wam w rodzinnej atmosferze :)
    a na Nowy Rok 2013 spełnienia wszystkich marzeń :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, mauysia, a-koczek lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2012, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam :( U mnie znowu gorączka wróciła, nie mierzę temperatury przez to, ech a teraz przede mną najciekawszy czas, parę dni do @ i muszę zrobić postój :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2012, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My Ovulation Chart no i ff wyznaczył owulację ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2012, 18:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2012, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia kochanie zdrowiej i wracaj szybko...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2012, 21:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2012, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Muzarciu :( Jestem załamana tą gorączką, nawet nie najadłam się porządnie w te święta :( A miałam takie plany :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2012, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki jak tam świeta!!!!;-)
    My jutro Gości mamy brat z rodzinką mojego chłopa i teściowa na obiad przyjeżdzają i nawet swojski makaronik robiłam dziś!!!
    Test owulacyjny dziś pozytywny śluz od dwóch dni piękny więc działamy!!!!
    Pozdrawiam wszystkie laseczki!!!

Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

‹‹ ‹ 869 870 871 872 873 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ