plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra, to dziś też zrób test owu, może się coś rozjaśni. U mnie się okres płodny przedłuża, co tylko raduje mojego M, bo jest/będzie więcej serduch
mam nadzieję, że raczej się przyciemni;)
a mój takie plany miał na święta... co to mniało się nie dziać...
a ja wiedzialam, że nic z tego nie będzie, bo się po piątkowej wigilii z pracy rozchoruje... hehehe i licz tu sobie na magię świąt;) -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki
ja siedząc w pracy i korzystając z wolnej chwili również chcialam Wam wszystkim życzyć zdrowych, szczęśliwych i pogodnych Świat i tego by narodziny Dzieciątka były dla nas początkiem wszystkiego dobrego i osiągnięcia upragnionego celu jakim jest nasze maleństwo
Wszystkiego dobrego i miłego dnia
mala29_, mauysia, gocha04, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki witam was serdecznie w ten wigilijny dzień!!!
Składam wam życzonka spełnienia wszystkich marzeń tych wielkich i tych małych!!! Aby każda z nas się doczekała dzieciątka maleńkiego w najbliższym czasie i aby żadna z was nie traciła nadziei że wkońcu się uda!!!!
Zyczę również wytrwałości i cierpliwości w staraniach i dla tych naszych kochanych facetów!!!
Pozdrawiam wszystkie z was goraco i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2012, 11:23
mala29_, mauysia, Dodi, gocha04, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczynki:) to i ja sie dolaczam do wszystkich zyczen - niech ten czas bedzie czasem pelnym milosci radosci i pokoju, niech na waszych twarzach gosci usmiech a w sercach wiara ze kazdy nastepny dzien przyniesie radosna niespodzianke. A Nowy Rok niech przyniesie wszystkim upragnione fasolki i moc zdrowia zeby moc sie nimi pozniej bez przerwy cieszyc...
zobaczycie-wszystko sie uda...(moze predzej moze pozniej ale uda sie!!! nie ma innej opcji) Buziaki dla Was wszystkich kochane :*
ps. plemniczko-dobrze ze tak sie skonczylo i ze nie trzeba bylo do szpitala.... przytulam Cie mocno do serca...
mauysia, Dodi, gocha04, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
-
Kochane dziewczynki!
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia!
Dużo zdrówka,spokoju i spełnienia naszego najważniejszego marzenia
Bogatego mikołaja i dużo ciepła rodzinnego
,,Natusia,, z mężemDodi, gocha04, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość
-
Kochane Dziewczyny...
wczoraj nie dałam rady więc dzisiaj piszę
Życzę Wam przedewszystkim Dużo Zdrowia, Morza Spokoju i Niesłabnącej Nadzieji z Wytrwałością aby ten czas upłynął Wam w rodzinnej atmosferze
a na Nowy Rok 2013 spełnienia wszystkich marzeńgadgeta, mala29_, Libra, Dodi, mauysia, a-koczek lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy Ovulation Chart no i ff wyznaczył owulację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2012, 18:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki jak tam świeta!!!!
My jutro Gości mamy brat z rodzinką mojego chłopa i teściowa na obiad przyjeżdzają i nawet swojski makaronik robiłam dziś!!!
Test owulacyjny dziś pozytywny śluz od dwóch dni piękny więc działamy!!!!
Pozdrawiam wszystkie laseczki!!!Fedra, mauysia lubią tę wiadomość