X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2012, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc.. wlasnie wrocilam ze szpitala, z kontroli przebiegu poronienia. Na szczescie wszystko ladnie sie juz prawie oczyscilo po tabletkach i nie jest konieczne łyżeczkowanie. Lekarz sie zdziwil bo to byl 8 tydzien i powiedzial ze to bardzo dobrze ze sam organizm sobie poradzil... a ja odetchnelam.

mauysia, Dodi, gadgeta, gocha04 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2012, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko z tego całego dramatu jest to dobra wiadomość. Trzymaj się cieplutko!

Shagga_80, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2012, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Plemniczko z tego całego dramatu jest to dobra wiadomość. Trzymaj się cieplutko!

Święte słowa...podpisuję się obiema rękami pod tym :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2012, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane może jutro tu nie zajrzę, więc już dzis składam Wam serdeczne życzenia, zdrówka, ciepła i uśmiechu przy jutrzejszym wigilojnym stole. by smutki, przykrości, odeszły choć na chwilę na bok. żeby następny rok okazał sie dla Nas owocny pod względem fasolek i żeby żadna z nas już nie płakała, no chyba że tylko z radości.

ściskam Was mocno i całuję:***

Libra, mauysia, Rucia, Dodi, mala29_, gocha04 lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2012, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczęta :)
    chciałabym Wam wszystkim życzyć wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń - zwłaszcza tych szeptanych cichutko, schowanych głęboko w Waszych serduszkach. Życzę wiary w dobre jutro i przede wszystkim w same siebie! Życzę siły, byście zawsze przez Życie szły z podniesioną głową i nie bały sie nowych wyzwań. Życzę, by zawsz otaczali Was dobrzy ludzie i prawdziwi przyjaciele, na których możecie liczyć...
    Kobietki drogie, żyjcie tak, byście każdą chwilę swojego życia wspominały z uśmiechem na twarzy :) I życzę Wam, żeby w Waszym życiu nigdy nie zabrakło miłości i byście nią darzyli najbliższych :)

Dzisiaj, kiedy pierwsza gwiazdka rozbłyśnie na niebie wypowiem życzenie upragnione przez nas wszystkie - oby nadchodzący rok 2013 był najszczęśliwszy i płodny... oby przyszłe Święta Bożego Narodzenia każdna z nas światowała w poszerzonym gronie rodzinnym :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2012, 07:31

Rucia, Dodi, mala29_, gocha04 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek!
    Ale życzeniowo z rana! Dzięki Mała, Zosiu, i Libra.

To ja może zacznę od uaktualnienia tabelki... Być może potem jeszcze bardziej przesunę termin @, bo skoku jeszcze nie odnotowałam :/ , zobaczymy.

BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
    she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
    Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(2.08.2013)
    gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
    Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
    agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
    muzarcia............1.....................30lat........10.12(?)............opolskie
    natusia...............2.....................27lat.......18.12................kuj-pom
    LuSiA:)...............3.....................22lata......22.12...............Niemcy
    Malvinka.............3.....................25lat.......25.12...............dolnośląskie
    Sandraa.............7.....................22lata.....02.01...............wielkopolska..
    Rucia ..............14.....................26lat........02.01................mazowieckie
    Amicizia ............2(chwil.przerw)26 lat.......05.01................małopolskie
    Woseba...............odwołane......24lata......06.01................południe Polski
    Shagga_80........2.....................32lat.......06.01.................łódzkie
    Kopciuszek126...13..................29lat........06.01................łódzkie
    patik....................1...................24lata......06.01................śląskie.
    mauysia.............4.....................31lat.......06.01.................wielkopolskie
    anusia84.............7...................28lat........09.01................dolnośląskie
    Libra...................3...................30lat........10.01.................łódzkie
    zosia-ktosia........6....................29lat.......11.01..................łódzkie
    AGA30...............25..................30lat.......12.01.................opolskie
    Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie
    gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie
    Beata.................6...................28lat.......14.01.................mazowieckie
    aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie
    Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie
    Mała29.............89.....................29lat........18.01................Wielka Brytania
    anna_w...............9.....................30lat.......20.01................lubelskie
    kiti..........................4................24lata.....????................małopolskie
    klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
    Kasiulek215..........5.................25lat.......????.................małopolskie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2012, 07:53

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chciałabym Wam wszystkim życzyć przede wszystkim spokoju w czasie świątecznym, na cały następnym rok oraz w sumie... na całe życie.
    Życzę nam, abyśmy w końcu doczekały się upragnionego potomstwa, a nawet, jeśli okaże się, że Bóg ma wobec nas inne plany, siły, aby tym planom sprostać.
    No i nie przejedzcie się dziś wieczorem :)

Ja jestem w pracy do południa, więc zaglądam na forum. Mam nadzieję, że do poklikania jeszcze do tej godziny!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2012, 07:47

Libra, Rucia, Dodi, zosia-ktosia, mala29_, gocha04 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczko --> to dobrze, że nie skończyło się w szpitalu.

No właśnie... Myślę o tych z Was, które były tak blisko cudu, a nie udało się... Nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie przez co przeszłyście, ale z pewnością dostąpicie jeszcze cudu narodzin...
    Spotkałam się wczoraj z koleżankami, jedna z nich powiedziała, że trzy tygodnie temu poroniła ciążę, z 8 tygodniu - podobnie jak Ty plemniczko :( To straszne, że tak często zdarzają się takie tragedie.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak myślałam - gadam dziś sama do siebie :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2012, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Tak jak myślałam - gadam dziś sama do siebie :)

hehehe... ja jestem i czytam:)

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogodnych, zdrowych, rodzinnych Świat, wszelkiej obfitości i beztroskiej radości w Nowym Roku serdecznie Wam życzę:)

mauysia, Libra, Rucia, mala29_, gocha04 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o hej libruś :) Jesteś w pracy?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Pogodnych, zdrowych, rodzinnych Świat, wszelkiej obfitości i beztroskiej radości w Nowym Roku serdecznie Wam życzę:)

Hej Sandraa! Dawno nie odwiedzałaś starych kątów ;) Jak tam samopoczucie?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2012, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

niom:) do 12-tej:)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:

No to witam w klubie :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Sandraa wrote:

No hej hej:) tak się jakoś zlorzylo:) ale podczytuje Was na bierzaco:) choć nie zawsze coś napisze:)
    A samopoczucie takie sobie... Znowu jakiś dziwny cykl mam hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2012, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    mauysia wrote:

No to witam w klubie :D

wiatam wiatm:) i o zdrowie pytam:)
    u mnie kiepsko, tzn. jak zwykle ja zdrowa a reszta choruje... teściu i teściowa - zapalenie oskrzeli, m - angina...
    ja zdrowa i urobiona po pachy... normalnie już mi się nawet tej wigilii nie chce:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2012, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    mauysia wrote:
    Sandraa wrote:

No hej hej:) tak się jakoś zlorzylo:) ale podczytuje Was na bierzaco:) choć nie zawsze coś napisze:)

hmmm... to u Ciebie grudzień też dziwny miesiąc i dziwny cykl... u mnie o tej porze już był śluz płodny... a tu ani widu ani słychu... do tego miałam wczoraj dziwny wynik testu ovu... niby dwie kreski tego samego koloru, ale obie jasne... nie miałam tak jeszcze...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2012, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    mauysia wrote:
    Sandraa wrote:

No to znowu powiem "witaj w klubie". Ja też mam dziwny... Już 3 dni opóźnia mi się skok temperatury. Stawiam na to, że jutro nastąpi!

Sandraa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2012, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki a ja zaspałam i jestem w plecy dobre dwie godziny ale trudno...zdążę...tak to jest jak jest się samemu ze wszystkim, dokladnie ze wszystkim...

Też chcę złożyć życzenia...moooorza miłości, abyście na swej drodze spotykały ludzi Wam życzliwych, by fałsz i obłuda tego świata poszły w zapomnienie, życzę Wam także uśmiechu na co dzień, radości z rzeczy nawet tych maleńkich, spełnienia marzeń i tak naprawdę aby rzeczywistość przerosła Wasze najśmielsze oczekiwania....Anioła szczęścia przed Wami.

Libra, mauysia, Rucia, Dodi, mala29_, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość

‹‹ 868 869 870 871 872 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ