plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc.. wlasnie wrocilam ze szpitala, z kontroli przebiegu poronienia. Na szczescie wszystko ladnie sie juz prawie oczyscilo po tabletkach i nie jest konieczne łyżeczkowanie. Lekarz sie zdziwil bo to byl 8 tydzien i powiedzial ze to bardzo dobrze ze sam organizm sobie poradzil... a ja odetchnelam.
mauysia, Dodi, gadgeta, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochane może jutro tu nie zajrzę, więc już dzis składam Wam serdeczne życzenia, zdrówka, ciepła i uśmiechu przy jutrzejszym wigilojnym stole. by smutki, przykrości, odeszły choć na chwilę na bok. żeby następny rok okazał sie dla Nas owocny pod względem fasolek i żeby żadna z nas już nie płakała, no chyba że tylko z radości.
ściskam Was mocno i całuję:***Libra, mauysia, Rucia, Dodi, mala29_, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczęta
chciałabym Wam wszystkim życzyć wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń - zwłaszcza tych szeptanych cichutko, schowanych głęboko w Waszych serduszkach. Życzę wiary w dobre jutro i przede wszystkim w same siebie! Życzę siły, byście zawsze przez Życie szły z podniesioną głową i nie bały sie nowych wyzwań. Życzę, by zawsz otaczali Was dobrzy ludzie i prawdziwi przyjaciele, na których możecie liczyć...
Kobietki drogie, żyjcie tak, byście każdą chwilę swojego życia wspominały z uśmiechem na twarzyI życzę Wam, żeby w Waszym życiu nigdy nie zabrakło miłości i byście nią darzyli najbliższych
Dzisiaj, kiedy pierwsza gwiazdka rozbłyśnie na niebie wypowiem życzenie upragnione przez nas wszystkie - oby nadchodzący rok 2013 był najszczęśliwszy i płodny... oby przyszłe Święta Bożego Narodzenia każdna z nas światowała w poszerzonym gronie rodzinnymWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2012, 07:31
Rucia, Dodi, mala29_, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek!
Ale życzeniowo z rana! Dzięki Mała, Zosiu, i Libra.
To ja może zacznę od uaktualnienia tabelki... Być może potem jeszcze bardziej przesunę termin @, bo skoku jeszcze nie odnotowałam, zobaczymy.
BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(2.08.2013)
gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
muzarcia............1.....................30lat........10.12(?)............opolskie
natusia...............2.....................27lat.......18.12................kuj-pom
LuSiA:)...............3.....................22lata......22.12...............Niemcy
Malvinka.............3.....................25lat.......25.12...............dolnośląskie
Sandraa.............7.....................22lata.....02.01...............wielkopolska..
Rucia ..............14.....................26lat........02.01................mazowieckie
Amicizia ............2(chwil.przerw)26 lat.......05.01................małopolskie
Woseba...............odwołane......24lata......06.01................południe Polski
Shagga_80........2.....................32lat.......06.01.................łódzkie
Kopciuszek126...13..................29lat........06.01................łódzkie
patik....................1...................24lata......06.01................śląskie.
mauysia.............4.....................31lat.......06.01.................wielkopolskie
anusia84.............7...................28lat........09.01................dolnośląskie
Libra...................3...................30lat........10.01.................łódzkie
zosia-ktosia........6....................29lat.......11.01..................łódzkie
AGA30...............25..................30lat.......12.01.................opolskie
Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie
gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie
Beata.................6...................28lat.......14.01.................mazowieckie
aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie
Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie
Mała29.............89.....................29lat........18.01................Wielka Brytania
anna_w...............9.....................30lat.......20.01................lubelskie
kiti..........................4................24lata.....????................małopolskie
klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
Kasiulek215..........5.................25lat.......????.................małopolskieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2012, 07:53
-
No i chciałabym Wam wszystkim życzyć przede wszystkim spokoju w czasie świątecznym, na cały następnym rok oraz w sumie... na całe życie.
Życzę nam, abyśmy w końcu doczekały się upragnionego potomstwa, a nawet, jeśli okaże się, że Bóg ma wobec nas inne plany, siły, aby tym planom sprostać.
No i nie przejedzcie się dziś wieczorem
Ja jestem w pracy do południa, więc zaglądam na forum. Mam nadzieję, że do poklikania jeszcze do tej godziny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2012, 07:47
Libra, Rucia, Dodi, zosia-ktosia, mala29_, gocha04 lubią tę wiadomość
-
plemniczko --> to dobrze, że nie skończyło się w szpitalu.
No właśnie... Myślę o tych z Was, które były tak blisko cudu, a nie udało się... Nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie przez co przeszłyście, ale z pewnością dostąpicie jeszcze cudu narodzin...
Spotkałam się wczoraj z koleżankami, jedna z nich powiedziała, że trzy tygodnie temu poroniła ciążę, z 8 tygodniu - podobnie jak Ty plemniczkoTo straszne, że tak często zdarzają się takie tragedie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Sandraa wrote:Pogodnych, zdrowych, rodzinnych Świat, wszelkiej obfitości i beztroskiej radości w Nowym Roku serdecznie Wam życzę
Hej Sandraa! Dawno nie odwiedzałaś starych kątówJak tam samopoczucie?
No hej hej:) tak się jakoś zlorzylo:) ale podczytuje Was na bierzaco:) choć nie zawsze coś napisze:)
A samopoczucie takie sobie... Znowu jakiś dziwny cykl mam hehe -
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra wrote:mauysia wrote:o hej libruś
Jesteś w pracy?
niom:) do 12-tej:)
No to witam w klubie
wiatam wiatm:) i o zdrowie pytam:)
u mnie kiepsko, tzn. jak zwykle ja zdrowa a reszta choruje... teściu i teściowa - zapalenie oskrzeli, m - angina...
ja zdrowa i urobiona po pachy... normalnie już mi się nawet tej wigilii nie chce:( -
nick nieaktualnySandraa wrote:mauysia wrote:Sandraa wrote:Pogodnych, zdrowych, rodzinnych Świat, wszelkiej obfitości i beztroskiej radości w Nowym Roku serdecznie Wam życzę
No hej hej:) tak się jakoś zlorzylo:) ale podczytuje Was na bierzaco:) choć nie zawsze coś napisze:)
A samopoczucie takie sobie... Znowu jakiś dziwny cykl mam hehe
hmmm... to u Ciebie grudzień też dziwny miesiąc i dziwny cykl... u mnie o tej porze już był śluz płodny... a tu ani widu ani słychu... do tego miałam wczoraj dziwny wynik testu ovu... niby dwie kreski tego samego koloru, ale obie jasne... nie miałam tak jeszcze... -
Sandraa wrote:mauysia wrote:Sandraa wrote:Pogodnych, zdrowych, rodzinnych Świat, wszelkiej obfitości i beztroskiej radości w Nowym Roku serdecznie Wam życzę
A samopoczucie takie sobie... Znowu jakiś dziwny cykl mam hehe
No to znowu powiem "witaj w klubie". Ja też mam dziwny... Już 3 dni opóźnia mi się skok temperatury. Stawiam na to, że jutro nastąpi!Sandraa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki a ja zaspałam i jestem w plecy dobre dwie godziny ale trudno...zdążę...tak to jest jak jest się samemu ze wszystkim, dokladnie ze wszystkim...
Też chcę złożyć życzenia...moooorza miłości, abyście na swej drodze spotykały ludzi Wam życzliwych, by fałsz i obłuda tego świata poszły w zapomnienie, życzę Wam także uśmiechu na co dzień, radości z rzeczy nawet tych maleńkich, spełnienia marzeń i tak naprawdę aby rzeczywistość przerosła Wasze najśmielsze oczekiwania....Anioła szczęścia przed Wami.Libra, mauysia, Rucia, Dodi, mala29_, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość