X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kasiulek215 Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2012, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprawiłam też podpis, teraz widać mój aktualny cykl

60b8f49bfac91c1804410e57ac982ea3.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! trzymam kciuki!

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to skoro nie możesz nic na razie zrobić to nie martw się na zapas. jestem pewna, że to plamionko to nic takiego. Zdawaj raporty :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam na chwile sprawdzić co słychać a tu taki nius od razu lepiej mi na serduszku:)
    ja chciałam Wam tylko powiedzieć ze jestem wyjątkowo spokojna a mój M. oświadczył mi że w kwietniu jedziemy do Kliniki, bo on czuje ze bardzo chce :)
    nie wiem czy jutro dam radę więc chce Wam życzenia złożyć teraz:

Życzę Wam by ten Nowy Rok wypełniony był samymi pozytywnymi wieściami a Wasze domy wypełniły się krzykiem Waszych upragnionych maluchów, żeby miłość Waszch facetów nigdy Was nie opuszczała i żebyście nigdy nie traciły nadziei :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2012, 23:07

Dora, Libra, Amicizia, muzarcia, Rucia, Beata, Shagga_80, mala29_, gadgeta, gocha04 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulek, ciche gratulacje i trzymam kciuki, by wszystko potoczyło się jak najlepiej:)
    Fedra, dzięki za życzonka i WZAJEMNIE!:*

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę ze nie tylko ja nie mogę spać :)
    a ja na Nowy Rok mam tylko jedno postanowienie:
    Cieszyć się życiem jakie jest :)

Beata lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

ja już uciekam:) gin kazał mi się wysypiać przez kolejnymi badaniami prl... także zmykam, bo rano trzeba wstawać i do pracy ruszać:)
    dobranoc dziewczynki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2012, 23:16

• Fedra Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra wrote:

ja już uciekam:) gin kazał mi się wysypiać przez kolejnymi badaniami prl... także zmykam, bo rano trzeba wstawać i do pracy ruszać:)

ja przez ostatnie dwa dni i dwie noce to prawie z łożka nie wstawałam tylko spałam :)
    a teraz mnie głowa boli i spać nie mogę :)
    Libra słodkich snów i odpoczywaj a w pracy się nie przemęczaj :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2012, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta:) miłego ostatniego dnia 2012 roku:)

Rucia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2012, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Libra wrote:
    Fedra wrote:

ja przez ostatnie dwa dni i dwie noce to prawie z łożka nie wstawałam tylko spałam :)
    a teraz mnie głowa boli i spać nie mogę :)
    Libra słodkich snów i odpoczywaj a w pracy się nie przemęczaj :)

dzisiaj nie będę się przemęczać, ale styczeń w pracy da mi w kość;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2012, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulek Jak już pisałam na priv baaaaaardzo się cieszę!!!!! Trzymamy kciuki za wspaniałą fasolkę!

Dziś mam dylemat..."pić czy nie pić....oto jest pytanie, bowiem luteinę biorę drogie panie..."
    Jak to jest z tym alkoholem przy progesteronie, co? Biszkopt w piekarniku, drugi czeka, leczo prawie już zrobione tylko mięsko albo kiełbaskę dodać. Bigos jest. Jajka nafaszeruję. Sałatkę się zrobi...wędliny uwędzone i można witać Nowy Rok.

a tak szczerze, to roboty po pachy jak to zwykle u mnie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2012, 06:48

Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

• Kasiulek215 Przyjaciółka

Wysłany: 31 grudnia 2012, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też trzymam kciuki za swoją fasolkę i za to, żeby Twój długaśny cykl też okazał się owocny :))) Nie ma co się bać niskiej tempki. Choć u mnie, dziś po tym różowym śluzie temperatura się podniosła, więc to chyba dobry znak.

Dziewczęta, ja też chcę Wam życzyć wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku! Przede wszystkim spokoju ducha, bo tego nam wszystkim, bez względu na dzień cyklu potrzeba najbardziej :) No i życzę, żeby spełniły się nfasze asolkowe marzenia!

Beata, Libra, Fedra, gadgeta, gocha04 lubią tę wiadomość

60b8f49bfac91c1804410e57ac982ea3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2012, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra byle do Nowego Roku! Hej! A tempka ładna, Beatka tak chuchała i poszła w górę;-)

Beata, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2012, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulek ;-) Chuchnij jakimś małym fluidkiem na mnie, co?;-) Jak się w styczniu nie okaże, że będzie mały lokator w moim brzucholu, to zawieszam starania gdzieś do czerwca, lipca...
    Idę do kuchni z/w.

Jeden biszkoptino się udał a teraz poszedł drugi za nim do pieca...może na jednym pianka a na drugim szarlotka...hmm...coś wykombiniren...ale chodzi za mną taka z bitą śmietaną albo z bezą....mmmm....tyle, że po śmietanę trzeba iść...coś się wymyśli...

TO SIĘ NAZYWA MONOLOG ... TO IDĘ PRACOWAĆ JAK TU CISZA ... MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY ...

Zebrałam kilka postów w całość, bo cała strona byłaby moja...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2012, 07:10

zosia-ktosia, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2012, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc kobitki:) ja dziś jak ranny ptaszek.. a to dlatego że w robocie jestem.. dosyć tego lenistwa.. he he

Kasiulek powolutku, pocichutku można pogratulować.

Może już teraz Wam złożę życzonka bo potem możecie być zajęte przygotowywyaniem do Sylwestra.

A więc:) drogie Panie, kochane babeczki z którymi się juz zżyłam, życzę Wam żebyście ten Nowy Rok przeżyły tak jak chcecie, to do czego dążycie by się ziściło, by zdrówko Wam dopisywało a i pieniązków nie brakowało. By Wasi mężowie (narzeczeni) byli dla Was wyrozumiali i pomagali. Ogólnie szczęścia życzę.

Beata, Libra, Fedra, Shagga_80, mala29_, gadgeta, gocha04 lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2012, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Zośka za życzenia i zmykam, lepiej bym tego nie ujęła...

Ja WAM życzę również spełnienia marzeń, nawet tych najskrytszych i tych nieśmiałych, by niemożliwe stało się możliwym i niech dzień WAS pozytywnie zaskakuje....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2012, 07:20

Beata, Libra, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2012, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    witam w niedzielny wieczór.
    ja tylko na chwilkę. rucia taki spadek tempki to jakby na zanieżdżenie..ciekawe co z tego będzie..
    myślałam że z Nowym Rokiem wkroczymy z większą ilością fasolek.. no ale co się odwlecze to nie uciecze.

Hej Zośka. Nie nastawiam się na nic. Cięzki miałam ten cykl. A obecne temperatury sa najniższe jakie odnotowałam kiedykolwiek. Nie zdażyło mi się jeszcze, żebym miała w drugiej fazie cyklu tempki poniżej 37st.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2012, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Dzisiaj będe z doskoku.
    W starym roku, życzę Wam, abyśmy w Nowym Roku wszystkie zafasolkowały :) Reszta życzeń jutro ;)

zosia-ktosia, Libra, Fedra, Shagga_80, mala29_, gadgeta, gocha04 lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2012, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie jeszcze w starym roku

Kasiulek moje najszczersze gratulacje i tzymam kciuki za dalszy pozytywny rozwój

Mazurcia jak tam z lutkiem nie bierzesz dziś?

muzarcia, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2012, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze, że mi przypomniałaś Beatka w tym ferworze walki z garami he he już biorę tylko nie wiem czy mogę pić....niby nie lubię pić alkoholu ale odkąd od szwagra dostałam takie fajne w prezencie to mogę i pół butelki tego winka wypić....różowiutkie, mniam...jakja mam z tym lutkiem zrobić, sama już nie wiem, że też mnie przed Nowym Rokiem pokusiło brać....dzisiaj czwarty dzień, to muszę to dokończyć...cholerka...

‹‹ 894 895 896 897 898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ